· 

Somerset Belenoff

Wie Is Somerset Belenoff?

Op enkele uitzonderingen na stopte Belenoff over het algemeen met het geven van interviews in 1979 toen ze door koningin Elizabeth werd aangesteld om het Verenigd Koninkrijk te vertegenwoordigen in de World Governing Council. Voorafgaand aan die tijd leefde ze het leven van een typisch Britse socialite, aristocrate en werd ze minstens twee keer geïnterviewd door het wekelijkse muziektijdschrift Melody Maker. In deze vroege periode droeg ze ook artikelen bij aan de University of Warwick's Manifold, een tijdschrift dat zich richtte op wiskunde. In recentere jaren heeft ze slechts een handvol interview verzoeken ingewilligd voor tijdschriften die inspelen op enkele van haar favoriete interesses. In 1998 gaf ze bijvoorbeeld een kort interview aan Cencrastus, een tijdschrift over de plaatselijke Schotse politiek, en aan Gath, een tijdschrift in de Schots-Gaelische taal. (Naast Engels, Duits, Russisch, Mandarijn en Frans spreekt Miss Belenoff ook vloeiend Schots-Gaelisch.)

 

Het vroege leven en de kindertijd

Elizabeth Somerset Feodorovna Bowes-Lyon Belenoff (geboren op 1 mei 1953) is een Britse aristocraat, geboren in Glamis Castle, Schotland (een bekende locatie voor ervaren Illuminati-onderzoekers). Ze deelde een sterke band met de overleden koningin-moeder en is een favoriete nicht van koningin Elizabeth II. Binnen de hiërarchie van de Britse adel zou het gerucht gaan dat ze de rang van gravin bekleedde, nadat ze die titel had gekregen van koningin Elizabeth II in 1979 toen ze werd benoemd om het VK te vertegenwoordigen in de Hogere Kamer van het Huis van Wettin. Haar officiële titel is gravin van Banbury en Arran. Burke's Peerage weerspiegelt echter niet haar rang, en insiders hebben verteld dat haar naam niet werd gepubliceerd in de publicatie als onderdeel van het algemene ontwerp om Belenoffs gehechtheid voor het publiek te verbergen. Ze noemt zichzelf zelfs wel eens 'de klootzak bij de familiereünie'.

 

Vanwege aanhoudende gemengde huwelijken tussen de Europese hogere klasse gedurende vele generaties, is Belenoff verbonden met de hertogen van Somerset in Engeland, de graven van Strathmore in Schotland, het keizerlijke huis van Rusland en het historische huis van Wettin, waarvan het huis van Windsor (VK koninklijk huis). is een cadet (junior) tak. Zij is de achterkleindochter van Grigori Rasputin en prinses Elisabeth van Hess en door Rijn, die de kleindochter was van koningin Victoria. Dit betekent dat Somerset Belenoff de achter-achterkleindochter is van koningin Victoria (net als koningin Elizabeth II en prins Phillip, de echtgenoot van de koningin). Alleen haar bezit meegerekend van de Surinaamse mijnbouw- en onroerendgoedactiva die ze van haar industrieel vader heeft geërfd, wordt het persoonlijke fortuin van Belenoff geschat op minstens $ 14 miljard VS.

 

Als kind stond ze erom bekend familieleden en gasten bang te maken met nonchalante, feitelijke uitspraken over lang overleden familieleden die waren gestorven in Glamis Castle, waarbij ze vaak naar hen verwees met bijnamen die voor hen werden gebruikt toen ze nog leefden. Volgens prinses Margaret, toen Belenoff 8 jaar oud was, deed ze een keer mee met een volwassen kaartspel en speelde ze buitengewoon goed, waarbij ze verschillende handen won. Toen de verbaasde volwassenen vroegen hoe ze zo goed leerde spelen, antwoordde ze dat ze sinds haar derde jaar regelmatig met Earl Beardie had gespeeld in een verborgen kamer in het kasteel. 'Earl Beardie kan de duivel verslaan met kaarten,' kondigde ze aan, 'en soms kan ik ook de duivel verslaan.' Earl Beardie is verre verwant van de huidige koninklijke familie die in Glamis Castle woonde en daar in 1486 stierf.

 

Relatie met de Wettin-dynastie

Belenoff is de facto het hoofd van een oude dynastie die al meer dan duizend jaar over een groot deel van Europa regeert. Ze heeft haar hoge positie bovenop het Huis van Wettin omschreven als 'een ongeluk bij de geboorte', maar historici wijzen erop dat ze niet werd geboren in het hoogste ambt van een van Europa's oudste dynastieën. Ze is geen vooraanstaand lid van de familie Wettin, en haar machtspositie vloeit voort uit het feit dat ze zich in wezen leiderschap heeft toegeëigend door een staatsgreep kort nadat ze door koningin Elizabeth II in de Raad was benoemd. Het lijkt het erop dat ze is aangesteld als de Britse vervanger van Lord Mountbatten, als stemgerechtigd lid van de Council. Als zittend lid, en waarschijnlijk ook nog een junior, zou ze een van de vele kiezers zijn geweest, en als ze het voorbeeld van haar voorganger had gevolgd, zou haar ambtstermijn onopvallend zijn geweest. Ongeduldig met de stand van zaken zoals ze op dat moment waren, reorganiseerde ze in feite de Raad met zichzelf aan het roer, terwijl ze de feitelijke erfelijke leiders degradeerde naar minder machtige posities. Het eigenlijke hoofd van het Huis van Wettin, Prins Michael, wordt verondersteld een adviserende functie te bekleden.

 

Het is vermeldenswaard dat zakenman prins Georg-Constantin (13 april 1977 - 9 juni 2018), de neef van prins Michael en zijn vermoedelijke erfgenaam, op 9 juni 2018 omkwam bij een tragisch rijongeval. Prins Georg-Constatin was op bezoek bij hem. vriend, Baron von Pfetten in Northamptonshire toen het ongeval plaatsvond.

 

 

"Zijn vrienden zeiden dat hij erg sociaal was en zelden zijn hoge positie onthulde, hoewel een vriend grapte dat hij" technisch gezien beter was dan de koningin omdat zijn familie ouder is dan de Britse koninklijke familie ".

  

"Somerset Belenoff was niet de erfgenaam volgens de Salische wet, die het eerstgeboorterecht volgt", zegt Lord Alfred Saxe-Coburg, zelf een vooraanstaand beleidsmaker in de hogere regionen van de Europese elites. "Die bevoorrechte plek gaat naar Michael, Prins van Saksen-Weimar-Eisenac, de oudste ambtenaar en het titulair hoofd van het Huis van Wettin. Belenoff was niet in de rij om de titel van de prins te erven", zegt Saxe-Coburg, "maar de een enorm aantal aristocratische bloedlijnen in haar stamboom, gecombineerd met haar charisma en persoonlijke aantrekkingskracht, plaatste haar in een unieke positie om de praktische leiding van ons huis op zich te nemen, dat in werkelijkheid Europa's meest elitedynastie is. 'De gravin heeft zelf grapjes gemaakt dat ze' de meest verlichte van de Illuminati 'is.

 

Vanuit haar zetel op het eiland Arran delegeert Belenoff een groot deel van het beheer van Wettins onroerend goed en bankbelangen aan prins Michael, en insiders zeggen dat de twee een coöperatieve, zelfs vriendschappelijke relatie hebben. Niettemin is Belenoff ondubbelzinnig over bepaalde operationele aangelegenheden en vragen over veiligheid en dreigingsevaluatie ten aanzien van haar bevoegdheid. In een e-mail aan haar neef, Lord Francis Bowes-Lyon, schreef ze: 'Ik spreek alleen namens Wettin, wat per definitie betekent dat ik spreek voor haar dochterondernemingen, waaronder Windsor, de Thurngische staten en de tak Saksen-Weimar-Eisenach van de familie."

 

Liefdevol aangeduid als The Witch of Glamis Castle. Koningin Elizabeth heeft het gebruik van de term binnen haar binnenste kring verboden en heeft opdracht gegeven om Belenoff aan te spreken als gravin, Lady Glamis of Lady Somerset.

 

Verwantschap met Grigori Rasputin

Somerset Belenoff is de achterkleindochter van prinses Elisabeth van Hess en door Rhine, die naar verluidt werd verleid of seksueel misbruikt door Grigory Rasputin, terwijl beiden frequente bezoekers waren aan het hof van de Russische tsaar. De exacte aard van de relatie tussen prinses Elisabeth en de gekke monnik is onduidelijk, en het historische record lijkt de afgelopen honderd jaar op verschillende punten te zijn gemanipuleerd om de waarheid te verdoezelen, maar zoveel is bekend:

 

Prinses Elisabeth was de zus van een andere kleindochters van koningin Victoria, prinses Alexandra, die getrouwd was met Nicolaas II, de laatste Russische tsaar

Grigory Rasputin, ook bekend als The Mad Monk of Moscow, had zogenaamd bovennatuurlijke krachten die hij gebruikte om de zoon van de tsaar te genezen, die aan hemofilie leed. Hij zou deze bevoegdheden ook hebben gebruikt om honderden vrouwen te verleiden, waaronder misschien Alexandra, de vrouw van de tsaar

Van Elisabeth en Rasputin is bekend dat ze een vijandige relatie hebben gehad en vaak ruzie maakten in aanwezigheid van Alexandra

In 1909 verkocht Elisabeth haar bezittingen en gebruikte ze de opbrengst om het klooster van de heiligen Martha en Maria te openen. Ze werd de abdis van het klooster en leidde het tot aan haar dood door toedoen van de bolsjewieken in 1918. Dit betekent dat Elisabeth en Rasputin tijdens het laatste deel van hun leven beiden deel uitmaakten van de Russisch-orthodoxe kerk.

Net als de meeste van degenen die dicht bij de Russische koninklijke familie stonden, drong Elisabeth er bij haar zus Alexandra op aan Rasputin weg te sturen

Een paar brieven en telegrammen geschreven door leden van de Russische rechtbank verwijzen naar de geboorte van een naamloze dochter, geboren uit Elisabeth in het klooster van Sint Martha en Maria, met de naam "die meest kwaadaardige en valse priester, Rasputin" als de vader. Koninklijke historici waren echter begrijpelijkerwijs terughoudend om deze documenten op te nemen in het officiële historische verslag, hoewel Belenoff zelf het verhaal heeft bevestigd.

 

De verloren kinderen van Hamlin

Somerset Belenoff lijkt een ongebruikelijke band te hebben met de Duitse stad Hamlin (Hameln in het Duits). Als de naam bekend klinkt, kan het zijn dat je hem hebt horen noemen in de legende van de rattenvanger, die naar verluidt alle kinderen van het dorp meer dan 700 jaar geleden heeft weggevoerd. Elk jaar, op 26 juni, verschijnt er een bericht op de Glamis Calling-blog om de Hamlin-tragedie te herdenken. Het lijkt misschien ontroerend of zelfs lief, het idee van een 65-jarige vrouw die gelooft in de vreselijke legende en ertoe bewogen wordt een opmerking op haar blog te plaatsen om de wereld eraan te herinneren dat kinderen kostbaar zijn en dat we zoiets nooit meer mogen laten gebeuren. . Maar als je het bericht daadwerkelijk bekijkt en naar de audio luistert, raakt het helemaal niet aan. Het is echt heel eng. In plaats van een troostende boodschap, kunnen de posten beter worden geïnterpreteerd als een veroordeling van de ouders die hun kinderen hebben toegelaten. Erger nog, je krijgt het gevoel dat Belenoff misschien de spot drijft met het dorp. Waarom de nadruk leggen op ouderlijke nalatigheid in een geval dat 700 jaar geleden is gebeurd, als het al is gebeurd?

 

Zoals zoveel dingen rondom Somerset Belenoff, is het echte verhaal achter haar connectie met Hamlin en de rattenvanger een raadsel, maar het is interessant om op te merken dat volgens wijlen Peter Graham (de manager van Led Zeppelin) het nummer Stairway to Heaven over Belenoff gaat. en bevat verwijzingen naar haar die bekend waren bij mensen in de Londense kunst- en muziekscene. We vermelden dit hier omdat het lied ook de woorden "de Pijper roept om je bij hem te voegen". (een duidelijke verwijzing naar haar connectie met de rattenvanger van Hamlin) Graham vertelde Melody Maker dat de tekst over de meikoningin rechtstreeks verwijst naar Belenoff en dat zij de "dame" is die de trap naar de hemel koopt. In de jaren zestig stond Belenoff in de Londense kunstscene informeel bekend als 'The May Queen', hoogstwaarschijnlijk omdat 1 mei haar verjaardag is en ze bekend stond als een soort magisch, zorgeloos, vorstelijk persoon.

 

Op 26 juni 2017 verscheen de afbeelding rechts op Glamis Calling, samen met een audiobestand en de woorden: "Het is 733 jaar geleden dat onze kinderen vertrokken." Dit verwijst waarschijnlijk naar een vermelding, meer dan 600 jaar geleden geschreven in de dorpskerkverslagen, die eenvoudig zegt: "Het is 100 jaar geleden dat onze kinderen vertrokken."

 

Belenoff is duidelijk goed bekend met de legende en de vroege kerkverslagen die de uittocht van de kinderen vermelden, maar de reden voor haar intense belangstelling is niet bekend. In het audiobestand dat bij de post is gevoegd, kun je de echo-stemmen horen van kinderen die lachen en plotseling huilen, geluiden van grommende en gierende varkens, mannen die in het Duits schreeuwen en demonen die jammeren. Gezien de occulte neigingen van Somerset Belenoff, kun je je afvragen of ze op de een of andere manier door de eeuwen heen heeft bereikt en, hoe onvolmaakt ook, de geluiden heeft vastgelegd van wat er op die noodlottige dag meer dan 700 jaar geleden gebeurde. 

 

Aanval op Golden Dawn Sorcerers - Hampstead, Engeland, 1969 

Altijd kritisch over Aleister Crowley en zijn medewerkers, zou Belenoff naar Crowley's Hermetic Order of the Golden Dawn hebben verwezen als "The Pathetic Order of the Golden Yawn." In de zomer van 1969 werd ze voorgesteld aan voormalige Crowley-collega's in wat een soort tovenarij-confrontatie bleek te zijn die de vernietiging van de herrezen orde teweegbracht. Led Zeppelin-manager Peter Grant vertelde dit verhaal aan het wekelijkse Britse muziektijdschrift Melody Maker:

 

'Nou, ik kende de gravin toen ze 16 jaar oud was, voordat ze gravin was en voordat het hele, Wettin, World Governing Council-gedoe. Ze was een van de mooie jonge mensen die in de jaren 60 om de rock-'n-roll-scene cirkelden. en we waren nogal ruig. Ze heette toen Lilibet, een soort bijnaam voor Elizabeth, wat eigenlijk haar voornaam is. Eerst dachten we, weet je, ze is de nicht van de koningin, ze is mooi en we vinden het leuk om haar in de buurt te hebben , maar weet je, we moeten voor haar zorgen, weet je, haar beschermen tegen een aantal van deze roofzuchtige gorilla's om ons heen ... Ze zou naar school gaan in China, ze studeerde wiskunde, studeerde al op de universiteit, echt gevorderd voor haar leeftijd. Of ze vertrok een paar weken naar Glamis of Clarence House (in Londen) en dan kwam ze om de paar maanden terug in ons leven en je weet dat zij en Jimmy (Page) vroeger deze vriendelijke occulte uitdagingen waar ze tegenover elkaar zaten om te zien wie de ander zijn stoel kon laten omvallen. Dat soort gekke spelletjes, en ik herinner me een ding dat ze wel kon doen dat Jimmy niet kon, namelijk dat ze de temperatuur in de kamer letterlijk kon verlagen. '

 

'Op een dag gingen we allemaal naar Hampstead, waar een paar van Jimmy's Golden Dawn-medewerkers een groot oud spookachtig huis hadden. Deze jongens waren voormalige studenten van Aleister Crowley en ze hadden een nieuwe magische cirkel genaamd The Resurrected Circle of the Golden Dawn of zoiets. , en Jimmy wilde hen voorstellen aan Lilibet (Belenoff) Nou, we komen er en er is een intens gevoel van angst en duisternis, als puur kwaad in huis en het leek niet juist om een jong meisje naar zo'n plek te brengen. Dus werden er introducties gemaakt en we zaten allemaal rond in stoelen als in een cirkel en zij en Jimmy en deze 3 oude jongens beginnen de uitdaging aan te gaan zoals ze vroeger deed met Jimmy. En zij en Jimmy waren altijd ongeveer gelijk geweest in hun capaciteiten, weet je. Nu waren deze oude kerels als echte ouderwetse boze tovenaars en meteen begonnen ze hun handen in de lucht te bewegen en je kunt zien dat Lilibets stoel begint te trillen. Zoals ik al zei, Jimmy en ik waren allebei erg beschermend naar Lilibet dus wij voelden ons behoorlijk slecht over hoe dit begon, weet je. Het moest een vriendschappelijke wedstrijd zijn, maar deze jongens brachten het naar een ander niveau. Dan begint een van de jongens gebaren te maken met zijn rechterhand als in een verstikkende beweging en wijst hij naar Lilibets keel, en je kon zien dat het effect op haar had.

 

Dus Jimmy en ik besluiten allebei om uit onze stoelen op te staan en hier een einde aan te maken, maar we kunnen niet bewegen! We kunnen niet opstaan en we kunnen zelfs onze handen niet bewegen! Toen ze dit deden, kun je Lilibets gezicht eerst zien en ze heeft een geschokte blik, maar dan ontspant ze en krijgt ze een glimlach op haar gezicht, zoals, 'ah, ze heeft de controle herwonnen' en tegelijkertijd zijn de oude tovenaars meer geagiteerd geworden en gaan intenser gebaren. Het andere dat iedereen opvalt, is dat het in huis erg koud begint te worden. Nu moet je onthouden, het is midden juli en het is een van die hete, benauwde Londense nachten, maar nu wordt het ineens heel erg koud. Het is niet zoals voorheen, toen Lilibet de temperatuur in de kamer verlaagde toen zij en Jimmy gewoon met het occulte aan het rommelen waren. Dit was zoiets van, Siberië is koud, en het wordt steeds erger, kouder en kouder. En toen begonnen de ouwe kerels te klagen: 'Ik voel mijn handen niet!' Elk raam en alles wat van glas is gemaakt, is nu bevroren en we kunnen allemaal onze adem zien - behalve Lilibet. Ze leek totaal ontspannen te zijn en er kwam geen ijskoude adem uit haar mond. Naarmate het nog kouder wordt, beginnen de oude kerels in paniek te raken, maar ze kunnen niet opstaan uit hun stoel. Dan krijgt Lilibet een tevreden blik op haar gezicht en ze staat op en gooit haar armen in de lucht en op dat moment explodeert alles van glas. Het kristal in mijn horloge, de bril van de oude tovenaar die links van mij zit, absoluut prachtige, eeuwenoude glas-in-loodramen, elk stuk porselein in het huis dat bevroren is geweest, explodeert gewoon in deze luide, zeer gewelddadige uitbarsting. Een van de oude tovenaars had een glazen oog en het was gewoon verschrikkelijk om te zien wat ermee gebeurde. De oude gozer die de verstikkende bewegingen met zijn rechterhand had gemaakt, had geklaagd dat hij zijn handen niet kon voelen ... en ik zweer bij Christus terwijl ik hier zit, de botten in zijn f --- ing hand verbrijzeld. Verbrijzeld alsof ze van glas waren gemaakt, en zijn hand was slechts een bloederig vruchtvlees. En begrijp, dit alles gebeurde binnen enkele seconden nadat Lilibet opstond en haar handen in de lucht gooide. Het was alsof ze haar eigen betovering had verbroken en alles wat bevroren was, verbrijzelde.

 

Toen gebeurden er twee andere dingen tegelijkertijd. De kamer werd meteen weer warm nadat alles was verbrijzeld of ontploft, en op hetzelfde moment ging de radio in de hoek van de kamer aan en begon het liedje van The Lovin 'Spoonful te spelen:' Do you believe in magic, in a young girl's hart...". Dan doet Lilibet een kleine draai en een buiging met deze onschuldige glimlach en terwijl ze over de oude tovenaar leunt met de verbrijzelde hand en die met het verbrijzelde glazen oog, zegt ze: 'Dat, heren, is de manier waarop we het doen op Glamis! " De gozer met de verbrijzelde hand, zijn huid is een bloederige pulp met scherpe botten die van binnen verbrijzeld zijn, schreeuwt tegen Lilibet en zegt: "Je hebt mijn hand vernietigd, jij vuile duivel !!" en Lilibet zegt tegen hem: 'Misschien moet je dit onthouden de volgende keer dat je een jong meisje probeert te wurgen.'

Daarna realiseerde ik me dat Lilibets occulte vermogens ver waren gevorderd, veel verder dan we ons hadden kunnen voorstellen en dat ze niemand bescherming nodig had. Later vroegen we haar waar ze zo'n krachtige tovenarij had geleerd en zei ze van haar vrienden binnen de muren van Glamis Castle.

 

Enkele maanden later reden zij en ik samen en mijn auto ging kapot in een heel gevaarlijk, onbetrouwbaar deel van Londen en Lilibet zei tegen me: "Maak je geen zorgen Peter, ik laat je niets overkomen." Dat is 25 jaar geleden en voor mij, voor ons allemaal die haar toen kenden, is ze nog steeds lieve Lilibet.

 

Benoeming tot World Governing Council

In oktober 1979 werd Somerset Belenoff door koningin Elizabeth II benoemd om het House of Windsor, en bij uitbreiding het Verenigd Koninkrijk, te vertegenwoordigen in de Wettin World Governing Council. Op 26-jarige leeftijd was ze de jongste afgevaardigde die in de Raad zat, maar ze zou al snel een niet te stoppen kracht voor verandering binnen dat bestuursorgaan worden.

 

Achtergrond

Van 1947 tot aan zijn moord door het Ierse Republikeinse leger in augustus 1979, werd Windsor in de Wettin Council vertegenwoordigd door Louis Mountbatten, 1st Graaf van Birma. Lord Mountbatten was de oom van prins Phillip, de echtgenoot van koningin Elizabeth en was een vertrouwde adviseur van de koninklijke familie. Zijn ambtstermijn van 32 jaar bij de Raad wordt over het algemeen als saai getypeerd. Na de dood van Mountbatten benoemde koningin Elizabeth Belenoff tot lid van de Raad en verleende haar bij brieven octrooi de titel van gravin.

 

Wat is de Wettin World Governing Council en wat is zijn rol in het wereldbestuur?

Het Huis van Wettin dateert uit ongeveer 950 na Christus en is de meest vooraanstaande dynastieke familie van Europa. Het voorouderlijk huis van het Huis van Wettin ligt in Duitsland, maar vanwege het historische belang van de dynastie strekt zijn invloed zich uit over de hele wereld. Alle mensen waarvan je ooit hebt gehoord in de context van "heersende elite" of "Illuminati" hebben banden met en worden in feite bestuurd door de Wettin World Governing Council. Het Comité van 300, het Vaticaan, Windsors, Rothschilds, Hapsburgs, Bilderbergers, Rockefellers, Bushes, Vanderbilts, de Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commissie en de Verenigde Naties, sturen allemaal hun afgevaardigden naar de Wettin Council en staan allemaal onder controle van een grote graad door Wettin. Leden van de Wettin-dynastie waren koningen en koninginnen van veel Europese landen. In 1840 trouwde koningin Victoria met Prins Albert van Saksen Coburg en Gotha, een prins van het Huis van Wettin, wat betekende dat het Huis van Windsor door huwelijk werd geannexeerd aan het Huis van Wettin. De kinderen van koningin Victoria en prins Albert hebben nooit de achternaam "Wettin" gebruikt, maar het was in feite de officiële achternaam van de koninklijke familie.

 

Tijdens de Eerste Wereldoorlog veranderde de koninklijke familie, vanwege anti-Duitse gevoelens thuis, officieel hun achternaam in Windsor.

 

De "zuivering van de prinsen" en herstructurering van het bestuur van Wettin

Toen ze in oktober 1979 haar zetel als afgevaardigde van Windsor nam, begon Belenoff een veel grotere mate van gezag over de Raad uit te oefenen dan haar voorgangers en voerde een aantal ingrijpende hervormingen door. Hoewel de hervormingen uiteindelijk werden goedgekeurd door de heersende families, werden de veranderingen niet zonder veel bloedvergieten doorgevoerd. Het primaire doel van de hervormingen van Belenoff was:

Verdeel het bestuursforum in twee lagen, met een Eerste Kamer en een Tweede Kamer. De voorgestelde structuur zou alle beslissingsbevoegdheid in de Eerste Kamer leggen, die alleen de afgevaardigden uit de oude dynastieke families zou omvatten. De Tweede Kamer zou bestaan uit die afgevaardigden die de afgelopen honderd jaar de macht hadden verworven door industrie en handel. Een andere manier om dit te bekijken is: De Eerste Kamer, waar alle beslissingen worden genomen, omvat hertogen, graven, prinsen, graven en gravininnen, baronnen en barones - de Tweede Kamer bestaat uit 's werelds rijkste families zoals de Vanderbilts, Rockefellers en Rothschilds.

Zorg ervoor dat de beslissingen van de World Governing Council niet beïnvloed zouden worden door heersende politieke filosofieën of financiële belangen - dit was de voornaamste reden dat het lidmaatschap van de Eerste Kamer voorbehouden was aan degenen die hun rijkdom en posities hadden geërfd.

Verzacht de invloed van de weinige overgebleven afgevaardigden die Hitler hadden gesteund, evenals van de afgevaardigden die het Sovjetcommunisme steunden.

Zet een onafhankelijk World Security Office op (met haarzelf aan het hoofd) dat verantwoordelijk is voor de handhaving van de regels van de Raad van Bestuur en dat afgevaardigden van leden verantwoording moeten afleggen aan een centrale autoriteit. Het Veiligheidsbureau zou ook bevoegd zijn om over de hele wereld militaire macht of apparaten voor het verzamelen van inlichtingen te gebruiken, met inbegrip van wapens in de ruimte en satellietcommunicatie.

 

De voorgestelde wijzigingen gaven aanleiding tot veel verzet. Volgens Wettin-historicus Alfred Saxe-Coburg, voorafgaand aan de definitieve stemming om de hervormingen door te voeren, werd een moordcomplot uitgebroed door 18 van de machtigste afgevaardigden, die allemaal prinsen en hertogen waren van Europa's meest elite-huizen. Belenoff hoorde van het complot en nadat de eindstemming was opgetekend, confronteerde ze de samenzweerders in een open forum en beschuldigde ze hen van verraad. Ze beval 12 van de potentiële huurmoordenaars om de noordelijke toren van de kaste te beklimmen en hun dood tegemoet te springen. De overige 6 samenzweerders kregen revolvers en Belenoff beval hen om naar de aangrenzende binnenplaats te gaan waar ze zichzelf zouden neerschieten. Karl Feldhaus, een bediende op het kasteel die op de afgevaardigden wachtte, zei datAlle samenzweerders volgden de instructies van de gravin alsof ze onder een of andere betovering zaten. Dhr. Feldhaus zei dat nadat de 12 prinsen de tafel hadden verlaten en de trap naar de noordelijke toren waren beklommen, Belenoff de opmerking "12 lords a-jump" maakte, verwijzend naar een regel uit het populaire kerstlied.

 

Huidige structuur van de World Governing Council

De onderstaande afbeelding illustreert de huidige structuur van de World Governing Council nadat de hervormingen van Miss Belenoff waren doorgevoerd

 

Groene vakken vertegenwoordigen gebieden binnen de Wettin-hiërarchie die onder de directe en eenzijdige hiërarchie vallen

controle over Somerset Belenoff. Ze is Chief Executive van het World Security Office en bekleedt ook

de belangrijkste administratieve functie binnen het House of Wettin - Zij is voorzitter van de wereld

Raad van bestuur.

Glamis Caling

Het kantoor van Belenoff gebruikte eerder de website glamiscalling.org op grote schaal om aankondigingen te verspreiden onder staatshoofden, militaire bases, wetshandhavers, hooggerechtshoven en andere organisaties en machtsstructuren die verantwoording verschuldigd waren aan de World Governing Council van Wettin. Berichten die in 2019 op de site zijn geplaatst, lijken erop te wijzen dat de WGC bezig is met het implementeren van belangrijke technologische upgrades.

 

Wij zijn van mening dat "Cathedral" de site momenteel minder gebruikt en nu bijgewerkte technologie gebruikt om hun berichten uit te zenden. Merk op dat er enige activiteit is op het Wettin Twitter-account, en die berichten zijn erg cryptisch. Wat betreft de Glamis Calling-site, sommige berichten zijn cryptisch en sommige zijn duidelijke instructies. Een voorbeeld van duidelijke communicatie is het bericht dat verscheen op 3 januari 2019, waarin Miss Belenoff vice-admiraal Lisa Franchetti, de commandant van de Amerikaanse Zesde Vloot, instrueert om de Destroyer USS Donald Cook naar de Zwarte Zee te sturen, met de instructie om af te spreken. met Turkse marine-tegenhangers en ga dan verder naar de haven van Odessa. In dezelfde functie instrueert ze de commandant van de Russische Zwarte Zeevloot dat hij het Amerikaanse schip mag observeren, maar niet mag bemoeien. Enkele weken later kondigden nieuwe Amerikaanse militaire bronnen aan dat de USS Donald Cook inderdaad door de Straat van Dardanellen trok op weg naar de Zwarte Zee. Ter referentie: het kan een goed idee zijn om terug te gaan naar de pagina over Rise to Power om het organigram van House of Wettin te bekijken. Je zult opmerken dat het Military and Space Command-kantoor de waarschijnlijke route is die Belenoff zou nemen als ze de controle over een deel van of alle strijdkrachten van een land wil overnemen. Even terzijde, vice-admiraal Franchetti heeft op zijn minst een voorbijgaande kennis met Belenoff van hun frequente ontmoetingen in Camp David en ook in Bohemian Grove.

 

Sommige berichten op de glamoureuze blogsite zijn door Belenoff zelf geschreven, terwijl andere door haar personeel van de World Governing Council of het World Security Office zijn opgesteld. Tiamet Marbani, hoofd technologie van Somerset Belenofff, heeft verklaard dat elk bericht dat op de site wordt geplaatst, persoonlijk moet worden beoordeeld en goedgekeurd door Somerset Belenoff.

 

Als je begrijpt hoe Belenoff de World Governing Council heeft georganiseerd, kan het een eng gevoel geven om door de aankondigingen op Glamis Calling te bladeren.

 

Somerset zou een zeker een dochter hebben, Carine/Leila Belenoff. Over deze dame later meer. 

 

 

Update via David Icke site:

 

Dankzij de zeer gerespecteerde onderzoeker en truther Max Igan, denk ik dat we gemakkelijker in onze bedden kunnen rusten. Het lijkt, zonder redelijke twijfel, een slechte hoax te zijn die is ontworpen om ons in een konijnenhol te leiden zonder eindresultaat.

 

Er zijn aanwijzingen dat Lady Belanoff bestaat, hoewel haar bewering de gravin van Banbury en Aaron te zijn niet onderbouwd is.

 

Ze is getraceerd als een socialite met interesse in de muziekindustrie in de jaren zestig, maar gemakshalve verdwijnt ze vervolgens uit het zicht nadat ze blijkbaar is benoemd als vertegenwoordiger van het House of Windsor in de World Governing Council of Wettin in plaats van Lord Louis Mountbatten in 1979.

 

De bron van veel van het materiaal is een website glamiscalling.org die andere onderzoekers ertoe heeft aangezet om meer materiaal over Lady Belanoff te zoeken en op te graven. En toch kunnen ze ook meedoen aan de grote hoax.

 

De website verspreidt zogenaamd aankondigingen aan staatshoofden, militaire bases, wetshandhavers, hooggerechtshoven en andere organisaties die verantwoording afleggen aan de World Governing Council van Wettin.

 

Gesteund met ongefundeerde citaten van Vladimir Poetin, die naar verluidt Lady Belanoff vreest, vaardigt ze een reeks orders uit die overeenkomen met werkelijke wereldgebeurtenissen.

 

Hier is een voorbeeld. Ze beveelt vice-admiraal Lisa Franchetti, de commandant van de Amerikaanse Zesde Vloot, om de Destroyer USS Donald Cook naar de Zwarte Zee te sturen, om Turkse marine-tegenhangers te ontmoeten en naar de haven van Odessa te gaan. In dezelfde functie instrueert ze de commandant van de Russische Zwarte Zeevloot dat hij het Amerikaanse schip mag observeren, maar niet mag bemoeien. Enkele weken later kondigden nieuwe Amerikaanse militaire bronnen aan dat de USS Donald Cook inderdaad door de Straat van Dardanellen trok op weg naar de Zwarte Zee.

 

Geen wonder dat de website het motto van Lady Belanoff claimt: ‘discussie is vereist, respectvolle dissidentie is toegestaan, verraad is een doodvonnis.’

 

 Het ’bewijs’ voor het bestaan van de World Governing Council wordt ondersteund door afbeeldingen van het personeel, van wie velen buitengewoon knappe vrouwen zijn. Interessant genoeg lijkt er maar één afbeelding beschikbaar te zijn van juffrouw Belanoff zelf en dat is van haar schooltijd, niet veel te zeggen voor het leven van een socialite.

 

Aan de positieve kant hebben we korte anekdotische redenen om aan te nemen dat iemand die Somerset Belanoff heette in de jaren zestig leefde. Glamis Castle heeft een bewogen geschiedenis die zich leent om een centrum van kwaad te zijn en er is ongetwijfeld zo'n organisatie als het Huis van Wettin die inderdaad historische banden heeft met de Europese koninklijke families.

 

Maar, zoals Max Igan in de bijbehorende video onthult, is dat zo ver.

 

Er zijn geen gegevens om Lady Belanoff aan Wettin te koppelen. Geen bewijs van een dergelijke organisatie als de World Governing Council of Wettin en enorme vraagtekens - waarschijnlijk uitroeptekens - zweven over de website.

 

Want Igan heeft de oorsprong van glamiscalling.org opgespoord om te ontdekken dat het pas vorige maand werd gepubliceerd, waardoor de berichten die teruggaan tot 2016 een verzinsel zijn. Het is niet zo moeilijk of indrukwekkend om wereldgebeurtenissen te bestellen of te voorspellen vanuit het perspectief van vier jaar vooruit.

 

Hij heeft ook ontdekt dat het vermeende personeel van Lady Belanoff te mooi is om waar te zijn, omdat ze helemaal niet bestaan. In het 'echte' leven zijn ze een combinatie van een Instagram-model, een Hollywood-actrice en door AI gegenereerde afbeeldingen.

 

Dus we kunnen nu vermoedelijk claims indienen dat Lady Belanoff jurisdictie heeft over Bohemian Grove en dat haar dochter, ook mooi en AI gegenereerd, een restaurant runt in Amerika waar mensenvlees op het menu staat - er is zelfs een positieve recensie van Prins Charles.

 

Maar, zoals Igan concludeert, terwijl het begraven van de geest van Lady Belanoff en de World Governing Council of Wettin ons alle tijd en zorgen bespaart, gaat de echte strijd verder.

 

Het verhaal kreeg de grip die het in slechts een paar weken tijd kreeg, omdat het dicht genoeg bij de manier waarop dingen in de schaduw lopen.

 

Er zijn, zoals we weten, organisaties en individuen hoger dan het House of Windsor die de wereld manipuleren met een kwade bedoeling die overeenkomt met de denkbeeldige wereld van Belanoff.

 

Video Igan: is ondertussen van YouTube verwijderd. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier