· 

Incest normaliseren

Bron: lifting the Wool        JC = Jessie Czebotar

 

De drang om incest te normaliseren

 

Vice is leuk, maar incest is het beste.

 

Ik was niet echt van plan op dit bericht totdat ik een recent nieuwsbericht zag over de rechtszaak die werd aangespannen tegen de staat New York door een ouder die legaal met hun eigen kind wilde trouwen. Dit is een PG-13 en hoger gewaardeerde post die niet aan te raden is voor kinderen.

 

  • incest: in · cest | ˈInˌsest | zelfstandig naamwoord seksuele relaties tussen mensen die te nauw verwant zijn om met elkaar te trouwen. • het misdrijf geslachtsgemeenschap te hebben met een ouder, kind, broer of zus of kleinkind.

 

Politiek progressivisme gaat over verandering. Progressieven praten, denken, onderzoeken en schrijven over hoe ze fundamenteel kunnen transformeren - wat ze ook proberen fundamenteel te transformeren. Op dit moment worstelen Amerika en de wereld met een aanval van kleine maar constante bewegingen om allerlei dingen te veranderen waarvan ze zeggen dat ze veranderd moeten worden. Een categorie van verandering draait om seks, seksuele activiteiten, toestemming en minderjarigen. Ik zal enkele recente ontwikkelingen bespreken voordat ik aan het einde uitleg waarom dit onderwerp op deze blog is opgenomen en hoe het rechtstreeks verband houdt met het systeem (Illuminati-broederschap).

 

'Liefde is liefde' en 'waarom zou elke seksuele daad die instemmend tussen twee volwassenen een misdaad moet zijn' een moderne grondgedachte lijken te zijn voor een houding van alles wat achter gesloten deuren gaat? Dit artikel stelt dat het criminaliseren van incest of iets dat “slechts een taboe” is, verkeerd is. In dit artikel wordt geprobeerd de argumenten in dat document voor het VK uit te leggen. Dit is geen Amerikaanse kwestie, het is een wereldwijd probleem. Dit onderwerp van het hervormen van het seksuele culturele landschap is niet nieuw, je kunt dit artikel lezen en het bevat links naar een aantal andere, oudere artikelen over hetzelfde onderwerp.

 

Ook het idee dat seks met een minderjarige kindermishandeling is, wordt langzaamaan uitgehold. SB1322 in Californië heeft de mogelijkheid van de politie geschrapt om iedereen onder de 18 jaar te arresteren die rondhing met de bedoeling om te werven, of om daadwerkelijk prostitutie te vragen of er deel van uit te maken. Dus het legaliseert de facto prostitutie door minderjarigen, of zoals dit artikel suggereert: "Als mensenhandelaars wetgeving zouden schrijven om zichzelf te beschermen, zou het lezen als SB1322." De mensenhandelaar, of pooier van een minderjarige is in theorie nog steeds onderhevig aan arrestatie en vervolging, wat de media ertoe heeft aangezet een stortvloed aan artikelen vrij te geven waarin wordt beweerd dat prostitutie natuurlijk niet legaal is. Hoe, precies, de politie de pooier zou vinden als ze de minderjarige niet konden arresteren, is mij een raadsel, want op straat zijn is niet veilig, vooral als je begeleider weet dat je hem zojuist in de maling hebt genomen. Gelukkig is verkrachting van een minderjarige nog steeds een misdrijf in Californië en staat er een gevangenisstraf van 7-13 jaar op. Dus "consensuele" seks door minderjarigen is ok, maar niet-consensuele is dat niet. Zoals zovelen het in de loop der jaren hebben gezegd, is het een gladde helling. Ik kan me niet voorstellen dat ze hier zullen stoppen.

 

Er is momenteel een beweging om uiteindelijk alle beperkingen op het gebied van meerderjarigheid te elimineren. Alan Dershowitz verdedigde de verlaging van de meerderjarigheid. Frankrijk werkt aan een verlaging van de meerderjarigheid tot 15 jaar. De wetten inzake meerderjarigheid vrijwel nutteloos en overbodig zijn, aangezien er veel andere manieren zijn om jongeren te beschermen tegen misbruik / geweld. Zoveel artikelen die u over het onderwerp vindt, vindt u ook legioenen artikelen die ook feiten controleren en ontmaskeren dat iemand ooit heeft gepleit voor het verlagen van de meerderjarigheid. Een van de meest populaire is om het idee te ontkrachten dat Ruth Bader Ginsburg ooit had gezegd dat ze de meerderjarigheid had verlaagd naar 4 of 12 jaar. Ze beweren dat ze dat niet deed, terwijl ze tegelijkertijd enigszins oneerlijk toegaf dat ze dat wel deed, maar dat was ze wel ze citeerde gewoon wat congreswetgeving toen ze dat deed. Dus ze citeerde het echt, maar het telt niet als ze het zei, omdat het niet haar oorspronkelijke idee was? Hun grondgedachte is meer verwrongen dan een krakeling.

 

Door het homohuwelijk te legaliseren, werd sodomie ook effectief gelegaliseerd. Het maakte ook een einde aan de genetische component van het taboe tegen incest, wat de vraag opriep waarom homobroeders niet mochten trouwen, wat volgens het artikel direct naar voren kwam als een onmiddellijke follow-up direct na de legalisatie van het homohuwelijk. . Het is bijna alsof het was gepland. De NYS-rechtszaak verwijst ook naar wat zij noemen PAANCP-ouder en volwassene-kind niet-bewerkbaar, wat, ja, verwijst naar incest tussen een ouder en een kind, van wie er één geen kinderen zou kunnen krijgen, zodat die vervolgens blijkbaar incest maakt. en dus het huwelijk, oké.

 

Ik kan me niet voorstellen dat de Waltons, Leave it to Beaver of zelfs Bewitched incestthema's hebben, maar moderne tv doet dat wel, inclusief verhaallijnen over Game of Thrones to Seinfeld, Arrested Development en zelfs de griezelige moeder-zoonrelatie in Big Bang Theory.

 

 

Dus, wat heeft dit allemaal te maken met het onderwerp van deze blog, het systeem, oftewel de Illuminati-broederschap?

 

Onze klokkenluider (JC) heeft gesproken over een aantal praktijken van de illuminati in

verwijzing naar nauw aangehouden genetica, en ook seks magie, die beide dit onderwerp raken.

 

  • De 14e bloedlijn, de Moslimbroederschap, heeft de neiging om zijn lijn vrij insulair te houden en niet te trouwen buiten hun genetische lijn. Als resultaat wordt het door JC beschreven als "de meest pure" van de 14 Illuminati-bloedlijnen. Binnen deze groep zijn er ook polygame huwelijken en kind bruiden.
  • In een bepaald geval beschrijft JC een tijd vóór een ritueel waarbij een vreselijk spelletje werd gespeeld waarbij de kinderen in het huis zich probeerden te verstoppen voordat de oudere broederschapsleden hen vonden. Als de oudere leden een kind zouden vinden, zouden ze hen dwingen zich bezig te houden met seks magie. JC en haar trainingspartner hadden de verkeerde kamer gekozen om zich in te verstoppen en hoorden wat er gebeurde toen ze zich verstopten in een kleerkast in de kamer die Jacob Rothschild vervolgens de jonge jongen meenam die hij 'betrapt' had om hun activiteit uit te voeren.
  • OW beschrijft ook het herhaaldelijk seksueel misbruik van een van haar eigen gezinsleden door een ander gezinslid. De mishandelde jongedame kreeg toen ook te horen dat ze "gek" was omdat ze erover praatte en zich herinnerde wat ze zich herinnerde. Dat familielid werd vóór de leeftijd van 18 jaar ook gebruikt in het fokkersprogramma.
  • Sodomie helpt om een individu vatbaarder te maken voor demonische gehechtheid, volgens de overtuigingen van de Illuminati.
  • Baby's worden soms ritueel seksueel misbruikt tot het punt van dood, soms door dieren zoals orang-oetans. (4) Ritueel seksueel misbruik van baby's is niet alleen beperkt tot Illuminati-hekserij, maar gebeurt ook elders in de wereld.
  • Groepsverkrachting is een integraal onderdeel van de 12-jarige initiatierituelen van hiërarchiekinderen. Illuminati-fok programma's gebruiken minderjarige hiërarchische meisjes om baby's te krijgen die vervolgens worden gebruikt voor rituelen in het systeem. In een soort fok programma (er zijn er meerdere) worden de meisjes geïmpregneerd rond de leeftijd van 12 jaar, bevallen ze in de buurt van de lente- of herfstnachtevening, en meestal wordt hun eerstgeborene op die momenten in rituelen geofferd. (5) (Het opofferen van de eerstgeborene is een bespotting van Gods Bijbelse instructies dat de eerstgeborene hem toebehoort. Alles wat Satan doet is een bespotting van God of Christus).
  • Rond deze tijd van het jaar zullen tijdens de aanbiddingsweek van Ba'al veel meisjes worden ontvoerd en vastgehouden voor ritueel. Daarna worden ze tijdens Ashtoreth en de week van de vruchtbaarheidsaanbidding geïmpregneerd. Sommige van die baby's worden vroeg afgeleverd voor herfst-equinoxrituelen, sommige worden in december op volledige termijn afgeleverd voor die rituelen. Op de Satanic Open Scroll-kalender van dit jaar staan de data voor ontvoering, vasthouden en rituele voorbereiding vermeld als 21-26 april.
  • Bij andere fok programma's waren pedofiele katholieke priesters betrokken, sommige waren NAZI's vermomd als priesters die werden verborgen of beschermd door de katholieke kerk die tijdens ceremonies meerdere fokkersmeisjes verkrachtten. 
  • Evenzo waren er in vrijmetselaarsloge ook rituelen die JC zag waarbij meerdere mannen een kind verkrachtten.
  • Illuminati 'jachten' houden ook in dat kinderen worden losgelaten in bosrijke gebieden en ze vervolgens achtervolgen en verkrachten en soms dan vermoorden. Zou zeer populair zijn in adelijke en koninklijke kringen.

De bovenstaande activiteiten zijn geïntegreerde onderdelen van Illuminati broederschap praktijken. Ze behoren tot wat JC hun "vuile daden" noemt, die hun medeleden / broeders van de magische cirkel als geheimen voor het leven moeten bewaren. (chantage)

 

Naar mijn mening is deze maatschappelijke drang naar normalisatie van volwassen seks met een kind of intra familiale seks tot stand gekomen omdat dit is wat de illuminati momenteel doen. Het helpt trauma's te veroorzaken en het programmeren gemakkelijker te maken, en voor controle en demonische verbinding direct in de openbaarheid. Als dit legaal wordt, is het veel gemakkelijker om het bovengronds te doen dan verborgen onder de grond. Naar mijn mening zijn mensen die aandringen op deze veranderingen in de seks wetgeving in de VS en de rest van de wereld daders, of onwetende sympathisanten die worden aangetrokken door logische argumenten zonder de ware kwade bedoelingen eronder te kennen.

 

Hoe meer de Illuminati christenen kunnen demoniseren die Bijbelse opvattingen hebben over het mannelijke en vrouwelijke huwelijk, dat wil zeggen een niet op sodomie gebaseerde relatie, hoe meer wetten ze kunnen aannemen die de taboes rond kinderseks, prostitutie of zelfs ouders die met hun eigen kinderen trouwen, langzaam uithollen. hoe meer ze hun vak en “geloof” kunnen uitoefenen. De een volgt de ander. En vergis je niet, als een praktijk, het lastigvallen of lastigvallen van christenen maakt deel uit van veel Illuminati's "quota" of dingen die ze elke dag voor Satan moeten doen.

 

Toen ik afgelopen oktober naar mijn eerste interview met JC en Sarah Westall keek, viel het me op dat deze Illuminati-broederschapsstructuur en -praktijken alle maatschappelijke degeneratie verklaarden waarvan ik de afgelopen 30 jaar getuige was geweest. Wat helpt bij het verwijderen van maatschappelijke normen en taboes, is de sluwe manier waarop ze worden gepresenteerd aan de samenleving in het algemeen, die geen onderliggende kennis heeft van de feitelijke redenen die waarschijnlijk achter wat er gaande is. Als we allemaal wisten dat polygamie bedoeld was voor fok programma's, en dat het elimineren van de meerderjarigheid gold voor seks magie en rituelen en bijpassende demonen, ik zie lang niet zo veel mensen het prettig vinden. Ik denk nog steeds dat de enorme informatiedruppels die JC over dit systeem geeft, het belangrijkste in de wereld zijn. We moeten deze informatie kennen en delen, ook al is het pijnlijk om te leren. Als we niet begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, kunnen we het niet veranderen. We zijn gepest door een onzichtbare vijand, met een verborgen agenda, ondergrondse ontmoetingsplaatsen en regels voor stilte of dood voor haar leden. Het wordt tijd dat we de overhand krijgen en op zijn minst een beetje gaan begrijpen wat er gaande is in deze verborgen wereld.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier