· 

Het Montauk Project, tijdreizen

Het Montauk-project is misschien het best bekend vanwege experimenten met tijdreizen, maar dit is door het kindermisbruik en de mindcontrol overschaduwd.

 

Dit artikel is kort en laat veel aan anderen over om te onderzoeken, maar ik wil dit misbruik onder de aandacht van meer mensen brengen, aangezien we snel de tijd naderen dat dit zal worden gezien als een feit, niet als een fantasie, aangezien we bij de tijd van de waarheid komen. 

 

Montauk Project, waarvan wordt aangenomen dat het een uitbreiding of voortzetting is van het Philadelphia Experiment (ook bekend als Project Rainbow), dat vermoedelijk plaatsvond in 1943.

 

The Montauk Project: Experiments in Time is een boek geschreven door Preston B. Nichols en Peter Moon is het eerste boek in een serie over vermeende tijdreisexperimenten op de Montauk Air Force Base op het oostelijke puntje van Long Island als onderdeel van het Montauk Project.

 

Getuige van het Philadephia-experiment beschrijft een griezelige groenblauwe gloed rond de romp van het schip. Toen, onmiddellijk en op onverklaarbare wijze, verdween de Eldridge. Niet alleen onzichtbaar voor radar, maar verdwenen - verdween in het niets!

 

Uren later waren er berichten dat de Eldridge op de Norfolk Naval Shipyard in Virginia verscheen, voordat hij net zo plotseling weer in Philadelphia verscheen. Volgens geheime militaire rapporten leden leden van de Eldridge-bemanning aan vreselijke brandwonden en desoriëntatie. Het meest schokkende was dat een paar bemanningsleden gedeeltelijk ingebed in de stalen romp van het schip werden aangetroffen; nog in leven, maar met benen of armen verzegeld aan het dek. Hoe dingen werken Philadephia Experiment

 

Verder lezen:

Ik kwam een oude website tegen van iemand die zich Blood Ritual Monarch (BRM) noemt, waarvan een groot deel niet beschikbaar is, maar sommige secties zijn beschikbaar in het archief. Sommige delen zijn hier en in de links, meer kan ongetwijfeld worden opgegraven ...

 

Hij, Blood Ritual Monarch, heeft een boek geschreven, dat in ieder geval in het VK niet langer beschikbaar lijkt, ook in Nederland kan ik het niet vinden. Blood Ritual Monarch Tales of Demon Conjuring Mind Control and Madness.

De cover van het boek
De cover van het boek

Het boek helpt de redenen te begrijpen waarom de illuminati doen wat ze doen, met betrekking tot magie en lichaamsvloeistoffen.

 

Onthoud dat u het niet eens hoeft te zijn met wat ze doen, ik hoop het niet, noch met hun overtuigingen. Maar we moeten deze destructieve Illuminati-individuen stoppen, en om te voorkomen dat ze verwoesting en kwaad op de wereld verzoeken, helpt het te begrijpen waarom ze zich gedragen zoals ze doen. Dit is een feit dat helpt om de gruwel te ontdekken van wat ze werkelijk doen.

 

BRM schrijft op een vermakelijke manier en publiceerde in 2014, wetende dat velen hem niet zullen geloven (toen nog zeker niet), aangezien het buiten hun ervaring, paradigma's of Overton-venster valt, hij is blij dat mensen het als een vermakelijke maar verontrustende lezing beschouwen.

 

Het boek is een poging om, misschien aan zichzelf evenveel als aan anderen, zijn 20 jaar van zijn bizarre gedachten en ervaringen en zelfvernietigend gedrag uit te leggen, veroorzaakt door zich in het occulte te verdiepen.

 

Blood Ritual Monarch (BRM) zoals hij zichzelf noemt, woonde tot zijn achtste in Chicago met een alcoholische moeder. Ze liet hem vaak achter in het Milford Theatre, North Pulaski Street, Chicago om films te kijken, fluisterend dat ze ging drinken en mannen oppikken. Een van deze films was Magick met in de hoofdrol Anthony Hopkins.

 

Later in zijn leven bekleedde hij 15 jaar een beveiligingsbaan. Om in deze tijd in de weekenden te ontspannen, en schijnbaar het hoofd te bieden en te proberen de oorzaak van zijn gedachten en problemen te vinden, werd hij dronken en keek vervolgens naar een aantal films om zichzelf te triggeren, zoals

 

  • Point of No Return Bridget Fonda - Monarch en Assassination-programmering
  • Revenge of the Sith
  • Fight club
  • Donny Darko
  • Cat people
  • Conan the Barbarien
  • Gladiator
  • Troy
  • Altered States with William Hurt
  • Midnight Express

Hierna zou hij ongecontroleerd huilen en dan films als Titanic kijken.

 

Bij de black-outs herinnerde hij zich altijd zijn moeder, demonen en vervolgens Montauk, in die volgorde.

 

Na deze black-outs vond hij vaak aantekeningen die hij voor zichzelf had geschreven, of een van zijn alters had voor zichzelf geschreven (omdat hij dissociatief was, misschien beter begrepen als meerpersoonlijkheid). Hij sneed zichzelf vaak en smeerde overal bloed in.

 

Schrijven dat hij de volgende dag zou vinden, zou zo zijn als

 

Ik ben Lucifer

Ik ben de Draco van Venus

Ze hebben ons allemaal verkracht in Montauk

Enkele aantekeningen uit zijn webpagina-archief:

Tijdens de black-outs gromde en siste hij, was hij gewelddadig tegen objecten, vernietigde hij vaak meubels en had hij nazi-flashbacks waarin hij zich de zwarte magie van de nazi's kon herinneren.

 

Hij geloofde dat de Montauk-jongens waren geprogrammeerd met demonische energieën en hightech zwarte magie. Voor projecten werden voornamelijk jongens gekozen.

 

Dit verklaarde volgens hem zijn fantasieën en fascinaties

 

  • anale seks met een roodharige vrouw
  • seks met buitenaardse wezens
  • bloed
  • naar beneden kurkentrekkertunnels
  • Charlie McCarthy Buikspreek-pop die hij Said noemde, die hij altijd met bloed besmeurde, wat misschien Mengele Marionette-programmering was
  • Jeffrey Dahmer,
  • Demonen
  • cyste in zijn oog waarvan hij dacht dat het een camera was die werd gebruikt om hem op speciale operaties te leiden
  • tijd op mind control basis Quantico, Virginia Marine basis, wanneer in cadetten voor marine reserve centrum

Hij dacht dat hij misschien een lid was van Cults of the Shadow en hij begon aan een reeks erotische bloedseksrituele avonturen en bezocht toen Camp Hero, Montauk, Long Island, dat toen al was gesloten.

 

Maar de delen van het boek die me hielpen de obsessie van illuminati met bloedoffer en magie te begrijpen, waren de delen waarin hij zijn gedachten uitlegde over waarom ze dat deden.

 

Het valt buiten de ervaring van de meeste mensen en het is niet nodig of misschien zelfs wenselijk om het eens te zijn met het illuminati-gezichtspunt, maar alleen om te accepteren dat ze op deze manier geloven, en het is echt voor hen, en lijkt voor hen te werken.

 

De menselijke vloeistoffen, in het bijzonder sperma en menstruatiebloed, hebben bepaalde energieën of frequenties waartoe de geesten worden aangetrokken.

 

Seksueel trauma en energie door marteling en bloedopoffering wordt van het fysieke naar het astrale gebied geleid en gebruikt om de fysieke werkelijkheid vanuit het astrale gebied te beïnvloeden en te beheersen.

 

Hier onder foto's genomen uit het boek, met de Nederlandse vertaling erbij. 

vaardigheden om satanische rituelen uit te voeren. Deze paranormaal begaafden fungeren als kanalen

die naar het astrale gebied waar de fysieke lluminati niet-fysiek zijn tegenhangers. Naar verluidt hebben de illuminati genetica gemuteerd en kunnen dit niet zelf doen. Seksuele en trauma-energie (door marteling en bloedoffers, enz.) wordt van het fysieke naar het astrale om van daaruit de fysieke werkelijkheid te beïnvloeden en te beheersen niveau van bestaan. Op rituele dagen zoals Halloween kunnen ze dat wel

trigger en maak gebruik van de energie van door de geest gecontroleerde slaven en hevel het van een afstand af. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen en gebruikt in de verschillende fysieke rituelen die ze uitvoeren. Meer over alles dit later. Terug naar Halloween 2007 ... bier drinken na bier was alles Ik herinnerde het me tot, boem! De ex sloeg me in mijn gezicht met een leeg pintglas dat bij impact brak. Ik denk dat het er broos van werd


Ritueel wordt uitgevoerd om een entiteit uit te nodigen om zich in een pop te vestigen (in dit geval) en op het altaar geofferd om in de gunst te komen bij geesten.

Entiteiten die voor een breed scala aan doeleinden kunnen worden opgeroepen. Een ritueel wordt uitgevoerd om een entiteit uit te nodigen om zich te vestigen in een pop die met de hand gemaakt of gekocht kon worden als een Barbie of buikspreekpop, etc. Deze poppen worden vaak op altaar geplaatst

en gegeven offers zoals voedsel of andere substanties van aardsgenoegen om in de gunst te komen bij de geesten. Dit is een normaler iets dan datje zou denken en gebeurt in culturen over de hele planeet Was

onbewust een dergelijk ritueel recreëren vanuit de herinnering aan een vorig leven? Net zo met de eerste pop had ik geen interesse in buikspreken. dacht dat het een belediging zou zijn voor Said '. Hij ging de kast in de eetkamer rechtop zitten op de hoogste plank, naar beneden kijkend iedereen die de deur opendeed, een soort altaar denk ik. De meeste mijn kleren en boeken zaten in deze kast, dus ik opende de kast vaak op een dag. Net als bij de eerste pop, sprak ik  telepatisch met Said. # 2. Ik heb iets van een nazi-obsessie en ben ermee begonnen de Heil Hitler-groet en schreeuwde Said 'elke keer dat ik de kast deur opende. Houd er rekening mee dat ik niet antisemitisch ben.


Overname door geesten is gemakkelijker in een veranderde toestand. bijv. alcohol, geen eten.

Wat lijkt te zijn gebeurd, is dat ik bezittingen was

beïnvloed door welke geesten / entiteiten dan ook werden aangetrokken marionet. In een veranderde toestand zijn (veel alcohol, geen eten in mijn

maag) van bewustzijn creëerde de perfecte omstandigheden voor tijdelijke overname. Het feit dat het Halloween-code was, is ook een bepalende factor geweest; Ik weet het gewoon niet. Op dat moment was ik me nog steeds niet bewust van die demonische energieën en mind control-programmering waren met elkaar verbonden. Hoewel na deze gebeurtenis realiseerde ik me dat ik externe hulp nodig had en

begon te overwegen om contact op te nemen en naar antwoorden te zoeken. Gaan maandag werken met een blauw oog en hechtingen was een echte wake up voor mij. Tot op de dag van vandaag, als mensen naar het litteken vragen, ben ik nog steeds vaag; viel ik achterover met een stormraam ik was dronken proberen te installeren op Halloween-avond. Ik zeg dat ik van de achterkant viel oude tredmolen opgeslagen op de veranda met drie seizoenen, enz. Niemand schijnt dat ooit te geloven.


Anale geslachtsgemeenschap zorgt ervoor dat mensen kunnen worden gebruikt als vaten voor demonische entiteiten, en door op de rand van een orgasme te blijven, kan het onderbewustzijn wijd open staan en openstaan voor suggesties, evenals beschikbaar voor satellieten om richtlijnen en verbeteringen voor mind control te downloaden. Dit werd vervolgens "verzegeld" met een orgasme.

 

 

De jongens van Montauk werden geselecteerd vanwege hun genetica en spirituele connecties.

DNA uit de oudheid van Lyraen waar roodharige vrouwen werden gezien als orakels en seksuele vereniging met hen werd beschouwd als heilig te zijn

en opbeurend. Bovendien creëerde Montauk-programmering een specifieke interdimensionale / seksuele / rituele dwang in mij, vandaar de anale seksbeelden. Anale geslachtsgemeenschap maakt dat mensen opstaan voor Demonische entiteiten.

Vermoedelijk het verlangen om op de rand van een orgasme te blijven maakte deel uit van mijn programmering zodat satellieten de mind control richtlijnen en verbeteringen konden downloaden. In deze bijzondere staat zijn, houdt het onderbewustzijn wijd open voor manipulatie en suggestie. Dan zou er een enorm orgasme zijn dat zou de bezegeling zijn van de nieuwe programmering. Een goede benadering / analoge vergelijking met dit orgasme-zegel zou het dichtschroeien van een wond zijn; maakt dit dat het logisch klinkt? Zonder een orgasme om alles in elkaar te verzegelen zouden andere soorten invloeden kunnen binnensijpelen en de informatie vervormen.

Een andere potentiële verbinding die ik heb met het Montauk Project is de gereïncarneerde batch van 1972. Dit verwijst naar een "partij Montauk Boys die allemaal stierven terwijl ze werden geprogrammeerd ergens rond 1970. Destijds, op trauma gebaseerde technieken werden gebruikt omdat programmering via satelliet nog niet beschikbaar was. in feite was de satelliet technologie die tegenwoordig de voorkeur geniet een van de dingen voortgekomen uit het Montauk Project. De Montauk Boys waren dat geselecteerd vanwege hun unieke combinatie van genetica en verleden / toekomst leven voorouderlijke geest verbindingen. De fysieke lichamen of zielen moesten een optimale programmeerbaarheid hebben, de aanwezigheid van een magisch enzym was nodig om de controle over de geest te verankeren. De astrale volgelingen die deze geesten van lichaam tot boek volgden zorgde ervoor dat de psyché de juiste geestte patronen zou krijgen. Zo creëer de perfecte robot van vlees en bloed, en vernietig je de fysieke mens. 

Echter, de mentale en fysieke mishandeling die vereist is om het brein van het slachtoffer te vernietigen en honingraat van persoonlijkheidscompartimenten te maken vereist wetenschap. Ondanks jaren van onderzoek hiernaar bij de nazi-doden in de kampen, was het niet duidelijke om het berekenen van de exacte hoeveelheid marteling nodig is. 


Mensen met het juiste genetische profiel fungeren als elektromagnetische kanalen om de trauma-energie over te brengen, van de misbruikrituelen naar de cohorten op het astrale vlak.

Kritieke massa bereikt

leven creëren, ja? Er zijn tal van andere toepassingen, 

voor zowel voor sperma als bloed in satanische rituelen. Ik kom bij het sperma later; laten we ons voorlopig op bloed concentreren. De aanwezigheid van bloed (buiten het lichaam) in combinatie met fysieke pijn en emotioneel trauma creëert een soort astrale voeding die entiteiten kunnen absorberen.

De fysieke wezens die deze rituelen vergemakkelijken, zijn in actie als agenten voor de astrale energieën omdat ze bezeten / gecontroleerd door hen. Mensen (geest gecontroleerd; tegen hun wil) die het juiste genetische profiel hebben, fungeren als elektromagnetische kanalen om de trauma-energie van het ritueel over te dragen aan hun cohorten op de

astrale vlak. Ja, ik weet dat het misschien volkomen belachelijk klinkt, maar daar is een redelijke hoeveelheid bewijs om dit te ondersteunen. Zoals gewoonlijk, accepteer of verwerp naar eigen inzicht.

Yuri's analyse suggereerde dat mijn programmering dat was instorten en ik was indirect bezig met het uitvoeren van deze functies in mijn openbare leven. Ik wist dat spinnen een heel intens effect hadden op

mij en ik plaatsten ze met opzet in mijn omgeving om de herinneringen naar de oppervlakte te krijgen. Ik zou dit idee niet eens hebben gehad (vanwege mijn intense angst voor spinnen) tenzij de programmering was afgebroken tot het punt waarop zo'n tegenstrijdige impuls

was geregistreerd. Met andere woorden, een deel van mij vocht tegen onder de oppervlakte van mijn bewustzijn; mogelijk een afvallige veranderen van soorten. Het doel was om me te bevrijden van de programmering door

me laten zien dat het er was en dat er iets vreselijk mis mee was in mijn leven. Spinnen moesten de programmering op zijn plaats houden maar ik ging halsoverkop in de angst omdat ik het onbewust wist die antwoorden konden worden gevonden als ik het onder ogen zou zien Er waren nog een paar dingen waar Yuri in uitweidde reactie op de gedragsinformatie die ik hem stuurde. ik had wat zeer intense OCS (obsessieve compulsieve stoornis) geeft dingen zoals het controleren van waterkranen en het onophoudelijk controleren van de kachel kijken of de deur op slot was bij het verlaten van het huis, en obsessief post-it schrijven, dus ik ben dingen niet vergeten. Nog een groot probleem was het instellen van 3 of 4 wekkers per nacht, zodat ik was niet te laat voor werk zou zijn. Ik was daar echt paranoïde over.


Rand van een orgasme is een poort naar het onbewuste.

eindelijk! Ik was opgewonden maar ook paranoïde omdat mijn ex tegen deze dingen was en ik wilde niet omgaan met haar onzin vroeg me of ik was begonnen met de deprogrammeringstechnieken die achter in zijn boek stonden. Nou, ik was begonnen met experimenteren met de technieken, maar besloot om er mijn eigen draai aan te geven om het effect te versterken. Een van de technieken was het visualiseren van een libelle op je hersenstam en ontspannen met deze afbeelding je geest en observeren wat er opkomt. Ik had wat onderzoek gedaan naar de kracht van een orgasme en dacht dat ik mezelf zou masturberen tot aan de rand van het climax terwijl ik de visualisatie deed. Ik had gelezen dat op het randje van een orgasme een poort naar je onderbewustzijn creëerde en het precieze moment van climax was een gelegenheid om over na te denken

fysieke realiteit.

Dat was hoe ik alles in het leven deed ... roekeloos

en tot het uiterste. Ik was wanhopig op zoek naar antwoorden en klaar om alles te proberen. We kunnen onze seksuele energie gebruiken voor plezier en / of

creatieve doeleinden, maar de mensheid is afgeleid met het plezierig aspect van seksualiteit en ervan weerhouden om het te ontdekken van het potentieel. Ik vertelde Yuri dat terwijl ik me concentreerde op de libelle op mijn hersenstam en tegelijkertijd masturberen, de libelle tegen de klok in ging draaien. Het was iets waar ik geen controle over had ... je weet wel, wanneer je geest geobsedeerd is en er is dit repetitief denkpatroon? Hij vertelde me dat dit aangaf dat het de activering van het programma en naar 'Brown X' tegen de klok in

bewegend libelbeeld. De Brown X is een onderdeel van deprogrammeringsprotocollen die ik later zal bespreken.

Ik verloor mijn verstand zoals het was en nu zo beroemd auteur en docent waren tegen me aan het praten. Toen werd ik echt paranoide over ons communiceren en hem gevraagd of werden gecontroleerd. Hij zei dat alle websites worden gecontroleerd en dat ze niet zijn site nodig hadden om mij te vinden. Hij zei dat ze mijn frequentie hadden sinds mijn geboorte en dat ze elke gedachte van mij konden ontvangen. Wow dit was freaky. Sindsdien is Yuri afstandelijk. 

 


De illuminati gebruiken mensen in magie om toegang te krijgen tot andere dimensies en tijdreizen.

Waarom wordt ons (in het algemeen) geleerd dat seksualiteit beschamend en gênant is? Ja ... want daar zit onze kracht immers. Met dit in gedachten, laten we teruggaan naar seksueel ritueel in relatie tot de geest

controle die een beetje verschilt van wat ik hierboven heb beschreven. Bij de oude volkeren. De Illuminati hebben dit concept overgenomen en verdraaide het voor hun eigen doeleinden. Ze programmeren mensen

die deelnemen aan seksuele rituelen (de doelen van deze rituelen zijn talrijk om de realiteit te creëren die ze willen.) De deelnemers worden gebruikt als vlees en bloed hoger elektrische transformatoren om te werken 'werkelijke magie '. De programma's hebben vaak implantaten zodat ze dat kunnen worden gevraagd om allemaal samen op het juiste moment een orgasme te krijgen. En ze hebben allemaal geprogrammeerde mentale beelden om op te focussen op het punt van orgasme ... presto ... de lluminati gebruiken de kracht van menselijke seksualiteit

om gebeurtenissen in de 3e dimensie vorm te geven. Bij het Montauk Project zijn ze gebruikte seksuele energie om door de tijd te reizen en portalen voor anderen te openen dimensies ... Ik zal daar in een ander hoofdstuk over uitweiden. Als je dat niet gelooft,  probeer dit gewoon. Voordat u zich bezighoudt met seksuele activiteit denk aan iets dat je in je leven wilt creëren ... het kan van alles zijn. Ja, het is moeilijk om je daarop te concentreren op het heerlijk moment van orgasme ... maar dat is het hele punt ... het is krachtige momentkans. Maar met oefenen kan dat stel uw wensen / doelen in perfect detail voor. Blijf deze manier doen zeker genoeg zal alles wat je hebt afgebeeld in je leven komen

jouw leven. Yuri's uitleg dat mijn seksuele problemen verband hielden met deze vermeende rituelen begonnen logisch te worden. Ik kan dit zeker niet definitief bewijzen, maar ik kan zeggen dat ik er veel heb gehad

levendige, orgie-achtige dromen met mensen die ik nog nooit heb ontmoet wakker leven. In ieder geval wordt het konijnenhol dieper ... deelnemen aan seksueel ritueel. Nu zal ik ingaan op hoe ze het veronderstelden De Muminati programmeren naar verluidt mensen om te ontspannen invoegen programmering in relatie tot het orgastische venster. Programmeren is een zeer gecompliceerd onderwerp en wetenschappelijk onderzoek naar het perfectioneren van de beheersing van de geest is op zijn minst Chinees aan de gang voor de Tweede Wereldoorlog. Daarom kan ik dit niet uitleggen omdat het een heel boek alleen daarmee zou kunnen vullen.


Bloed is een dimensionale activator, om portalen of dimensionale poorten te creëren waar entiteiten doorheen kunnen.

Net voordat de bloedzuster-poema arriveerde, begon ik te praten met een vrouw ik noem haar Star Wars poema. Zoals bloedzuster poema werkte ze ook in de geneeskunde. Dus een andere vrouw van de medische

gemeenschap, waarom? Ik geloof niet in toevalligheden. Hier is mijn theorie. Zoals eerder uitgelegd, bloed is een dimensionale activator. Mensen

die rond bloed (of sperma zijn, zoals in de porno-seksindustrie) werken, trekken de aandacht van astrale entiteiten. Deze lichamelijk vloeistoffen creëren portalen of dimensionale gateways voor de niet-fysieke wezen om toegang te krijgen tot het fysieke. De entiteiten die passeren, hechten zich vaak

aan de eerste fysieke wezens die ze tegenkomen. De mentale patronen van deze energieën worden geënt op de denkpatronen van de mensen met wie ze 'samenkomen' en dan zal de mens dat zijn gemagnetiseerd naar andere mensen met vergelijkbare denkpatronen. Dat is hoe ik denk dat Star Wars poema en ik elkaars aandacht trokken Begrijp je? 


Tatoeages kunnen dienen als ankers voor wat het vertegenwoordigt, zodat er constant demonen in de buurt zijn

Liever niet beschrijven we zeggen dat het een perfecte combinatie van sci-fi en satanisch was. Het zei 'ruimtedemonen' in mijn gedachten ... een beetje zoals de demonen uit de film Hellraiser maar met een Star Wars-smaak. Het is moeilijk voor mij om te beschrijven omdat het niet begon met een gedachte en veranderde dan in een afbeelding. Het was alsof als ik alleen maar naar de tatoeage keek iets activeerde in mij ... alsof het de sleutel was tot een helderziende

perspectief of zoiets. De afbeelding van de tatoeage was gekoppeld aan een foto van een inter dimensionale demon die in mijn hoofd sluimerde. Alsof het was uitgedroogd en het zich voedde met het beeld van haar tatoeage. Het beeld in mijn

geest psychisch 'vocht' met iets of zoiets. Een korte opmerking over tatoeages. Er wordt gezegd dat specifiek geprogrammeerde mensen vaak tatoeages hebben als lichaamsmarkeringen die hun specifieke functie of niveau aangeven van programmeren. Alles wat u permanent op uw lichaam plaatst magnetiseert de frequentie van de afbeelding, het symbool, de letter, enz. u kiest ervoor om mee af te stemmen. Dus laten we zeggen dat iemand lichaamskunst heeft

met duivelsbeelden bijvoorbeeld. Wat voor soort mensen, scenario's, en energieën denk je dat die persoon in hun leven zal aantrekken? Omdat een tatoeage over het algemeen permanent is, magnetiseert en verankert datgene wat het vertegenwoordigt. Mind-gecontroleerde mensen zijn vaak gestimuleerd om tatoeages te krijgen die passen in hun programma. Ze zijn zich natuurlijk niet bewust van de redenen om deze levensechte foto's op hun lichaam te moeten hebben. Dus of het nu gewelddadige, seksuele en / of satanische beelden zijn deze pictomagneten zorgen ervoor dat de persoon constant contact heeft. deze dingen in hun omgeving Tattoo plaatsing is ook een factor als lichaams locatie voegt een ander niveau van symboliek toe. Vreemd genoeg heb ik zelf geen tatoeages en ook nooit zal doen. Iets in mijn hoofd zegt me dat het verboden is. ik heb nooit de wens gehad om mijn lichaam permanent te markeren, maar ik hou wel van tatoeages op andere mensen en vinden ze fascinerend zoals ze zijn. Het zijn kleine puzzels die moeten worden opgelost / gedecodeerd. Nu is er zogenaamd een reden waarom bepaalde door de geest gecontroleerde mensen geen tatoeages hebben.


Magische oorlogen vinden plaats op een astrale plaats boven het fysieke. Mensen worden geselecteerd met overgeërfde magische vermogens en deze worden versterkt met technologie, training, bloedritueel en demonische gehechtheden. Alleen programmeurs hebben toegang tot deze bevoegdheden omdat ze worden vergrendeld door triggercodes - een woord, zin, kleur, geluid, historische gebeurtenis of frequentie.

 

BRM denkt dat hij een paranormale huurmoordenaar was om mensen met gedachten te vermoorden. Ze hebben woede nodig. Intense marteling laat een vacuüm achter dat wordt gevuld door demonische energieën die uit het lagere astrale gebied worden gezogen. Dus fysiek en emotioneel wordt gebruikt. Deze woede wordt niet geactiveerd tot het exacte moment dat de woede nodig is.

 

Om iets te doden, is resoneren op dezelfde golflengte als het slachtoffer vereist. Bloed is een item dat doordrenkt is van energie, maar het werkt als laatste redmiddel. De moordenaar zal een zwakke chakrale band vinden. Orgasmische energie kan worden gebruikt om de genadeslag te geven.

 

 

en mensen hebben misschien een heel andere mening.) Deze magische oorlogen vonden niet plaats op een fysieke, driedimensionale gevechtsgrond, maar

van de volgende dimensie of trillingsfrequentie boven deze vonden plaats op het astrale gebied. Het astrale word over het algemeen gezien als volgende dimensie. Een dergelijk gevecht werd geïnitieerd vanuit de rituele kamers van rivallerende occulte clans om dezelfde redenen dat hierom tot op de dag van vandaag gevochten wordt. In dat opzicht is er niets veranderd en dat is ook de reden om op details in te gaan. Mensen hebben altijd met elkaar oorlog gevoerd

en waarschijnlijk zal dat altijd blijven; het is gewoon de manier waarop die in de loop van de tijd is veranderd.

De technieken die de Ouden gebruikten om te doden of te verminken op een afstand worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt door magiers en de

militaire / lluminati / geheime regering, enz. Echter,

gebruik deze geheime occulte moordmethoden in combinatie met moderne technologie om de effecten te versterken. Wat ik bedoel ongeveer hier is moderne zwarte magie moord met militaire / politica

doelen; iemand heimelijk vermoorden zodat de bron

en middelen kunnen niet worden gedetecteerd.

Ik weet niet hoe ver het onderzoek teruggaat, maar de

Nazi's ontdekten dat bepaalde genetische lijnen magische kracht hebben Hider was geobsedeerd door het gebruik van occulte energie om hem te helpen de oorlog en zijn gekke wetenschappers ontdekten dat specifieke mensen een aangeboren vermogen om door het astrale vlak en te kunnen manoeuvreren in het astrale van generatie op generatie en laten zich  op dezelfde manier zien zoals recessieve genen dat doen. Nou, gewoon omdat iemand misschien het vermogen heeft om op afstand te doden, betekent niet dat ze dat graag zullen doen. Hun bevoegdheden moeten een agenda te bevorderen. Dit is waar de mind control gebruikt wordt. Ze selecteren mensen met overgeërfde magische vermogens demonische gehechtheden. Allerlei berekende, 'wetenschappers" nemen deze mogelijkheden over door training, technologie. wordt gebruikt om de geest van het doelwit te verbrijzelen en vervolgens deze supermensen te creëren. De vaardigheden worden opgeborgen in specifieke compartimenten. Alleen de programmeurs hebben toegang tot deze bevoegdheden

vergrendeld door trigger-codes. Deze kunnen worden vergeleken met een magisch woord of zin gebruikt door een hypnotiseur. Een trigger kan echter zijn

alles eigenlijk. Een woord, zin, kleur, geluid, historische gebeurtenis, zelfs een frequentiesalvo uitgezonden via de radio, Een ander noodzakelijk onderdeel om een effectieve paranormaal begaafde moordenaar te zijn, is woede. Een krachtige stuwkracht van wrede woede is absoluut nodig om de hersenslagader te laten barsten, het hart te stoppen, enz. Maar hoe zorg je ervoor dat iemand zo boos is op een volslagen vreemde? Welnu, tijdens het proces van het breken van de geest van het doelwit om te maken

die programmeerbare persoonlijkheidsfragmenten, verschillende soorten  wordt er intensief gemarteld. Pijn en aderlating creëren een vacuüm dat demonische energieën opzuigt vanuit het lagere astrale vliegtuig. Deze kwaadaardige entiteiten zijn 'gelaagd in de geest' gecontroleerde auraveld van de slaaf en voed ze een gestage stroom van gewelddadige gedachten die een cyclonisch effect creëren dat lijkt op een mentaal effect tornado. Vooral voor een paranormale huurmoordenaar, zowel emotioneel als

fysieke marteling is noodzakelijk. Bijvoorbeeld het doden van een geliefde in de aanwezigheid van de slaaf zou het nodige genereren aan emotionele pijn. Ja, dit klinkt vreselijk en ik verzeker u andere methoden worden gebruikt om de gewenste emotionele gal te genereren, maar ik zou liever niet uitgebreid hier verder op in gaan. Iemand zijn met fysiek geweld beëindigen vereist vaardigheid en expertise in die zin. Bijvoorbeeld; martial

arts en wapentraining zouden noodzakelijk zijn voor de traditionele Sluipmoordenaar. Voor een paranormale moordenaar was dat echter een opleiding methoden om mentale krachten / kracht te focussen en te projecteren

essentieel zijn. Emoties zijn een belangrijk element als het gaat om doden. De emotionele woede en pijn van de psychische moordenaar wordt gecultiveerd beoogde resultaat van overlijden aan het doelwit. Deze giftige energie zou zijn verwant aan buskruit in de fysieke wereld. Zonder buskruit van een kogel kan zijn beoogde doel niet bereiken en boorde zich in het vlees van het slachtoffer. In wezen is dat een emotionele beerput van pijn en woede

gemaakt en opgeslagen in een afgesloten compartiment van het slachtoffer zijn geest, in het bijzonder de emotie van woede. 

Psyche. Zoals eerder besproken, een bijproduct van het martelen vereist om de geest van het programma te splitsen is dat  pijn en woede, die vervolgens wordt opgevangen en gebruikt zoals hierboven vermeld

opgeslagen voor het precieze moment tijdens een missie wanneer een uitbarsting van buskruit. Dit is alleen toegankelijk voor de programmeurs en

intense woede is nodig om de operatie te laten slagen

. De programmeur zal de paranormale huurmoordenaar zover krijgen dat hij alle

emotionele vitriool in dit schadelijke compartiment van pijn met het doelwit zodat al deze dodelijke energie in de ka wordt geconcentreerd schot'. Dus buiten het medeweten van hen, wordt de paranormale moordenaar weggehouden van het verwerken en zuiveren van ongezonde emotionele gal zoals de meeste mensen zouden doen.

Natuurlijk heeft de paranormale huurmoordenaar in zijn zichtbare leven niet het idee wat er doelbewust in is gemaakt en opgeslagen in zijn geest. Ze voelen de slopende effecten van dit kwaadaardig gecultiveerde

emotionele bagage als een jeuk die ze niet kunnen krabben. Afhankelijk van hoe het individu deze misvormde onbewust verwerkt fantoomledematen allerlei coping-mechanismen en symptomen kunnen

Worden waargenomen. Alcohol, drugs en seksuele verslaving, zelfbeschadiging, haar woede-reacties opwekken op onevenredige situaties, enz. Ik heb ondervonden de meeste van deze problemen in een of andere vorm en een

dit punt heeft geen andere plausibele verklaring voor mijn ongezonde gedrag. Een ander ding dat cruciaal is voor elke succesvolle paranormaal begaafd persoon moord is 'sympathie hebben voor de persoon die je wilt'

schade. Dit is een oude occulte term die in resonantie betekent met of verbonden met het doel via het astrale gebied of anderen Afhankelijk van de beschikbare middelen kan dit worden gedaan foto's, knipsels van haar / vingernagels, kledingstukken of sieraden die van sentimentele waarde waren voor het doelwit of een andere persoon item waar hun energie op zit. Een krachtig ding om in te komen sympathie met iemand is een  bloedmonster als iemands bloed bevat hun eigen persoonlijke frequentie. Hoe zou iemand hebben toegang tot zoiets? Ah, de regeringen zijn dat geweest bekend om bloedmonsters te nemen van elke burger geen geboorte of wanneer

bloed doneren, etc. dus dit is goed te doen. Als je me niet gelooft Ik moedig je aan om wat onderzoek te doen. Als geen van de bovenstaande items

naam en geboortedatum van het doelwit worden gebruikt. Iemands vol hebben naam en geboortedatum maken het mogelijk om af te stemmen op die van die persoon unieke frequentie zoals deze is ingesteld op de dag dat ze ervoor kozen om het fysiek vlak. De geboortedatum is als de straat waar ze wonen en de

volledige naam (inclusief de middelste naam als ze er een hebben) is de huisnummer. Ik weet niet precies hoe dit werkt, behalve als ik beschreven, maar ik WEET dat dit werkt aangezien ik de techniek heb gebruikt bij talloze gelegenheden om iemand te lokaliseren en ermee te verbinden. Heel vaak worden al het bovenstaande gebruikt om succes te garanderen in een psychische moord.  Een van de meest cruciale en moeilijke dingen is om te kunnen analyseer en val het auraveld van het doelwit aan. Dit kan worden geleerd en zeker training zal dit vermogen verbeteren, behalve voor sommigen reden waarom de beste hersen doders zwarte magiers zijn. Net zo

eerder vermeld, is er sprake van paranormale moord

voor een zeer lange tijd en het doden van de geest van vandaag is dat alleen maar geweest verbeterd door moderne technologie. Of je je er nu van bewust bent of niet, een generatie zwarte magiër zal intuïtief, reflexief weten hoe iemands auraveld te analyseren en een opening te vinden in een zwakke chakra-band. Dit is  vergelijkbaar met iemand ontmoeten en na een een paar momenten van gesprek met hen, je weet gewoon hoe je moet pushen hun knoppen. Je voelt wat hen irriteert en / of maakt onzeker. De paranormale moordenaar doet dit vanuit het astrale gebied door de kleuren van het energieveld van het doelwit lezen en dat dan plaatsen kwetsbaar gebied in hun dradenkruis. Als je je een door de geest bestuurde beul op afstand kunt voorstellen vastgebonden aan een stoel in een ondergronds laboratorium dat eraan vast zat paranormale versterkingsapparatuur en diep in een hypnotische trance, Er is ook een 'operations director' als u deze gaat begeleiden proces in fasen met behulp van de juiste triggers / codewoorden zorg ervoor dat alles volgens plan verloopt. De regisseur stelt het helderziende moorden op sympathie met het doelwit door de verschillende middelen


items hierboven genoemd en zorgt er ook voor dat er

emotionele gal is gespannen en klaar als de hamer van een geweer Als het doelwit zich dan in de psychische kruisstand bevindt hit-person, wordt orgastische energie gebruikt om de klus te klaren orgastische kracht is brute kracht die lijkt op elektriciteit. Wij kunnen het zijn een donkere kamer verlichten of iemand elektrocuteren, afhankelijk van het is gekanaliseerd; en in dit geval wordt het gebruikt om een VODE af te leveren kill-shot. Een spontaan orgasme kan gemakkelijk worden geactiveerd

elektronische middelen. De beruchte Montauk-stoel werd waarschijnlijk gebruikt voor zulke dodelijke doeleinden (onder andere) en inmiddels ben ik er vrij zeker van er is een meer geavanceerde versie ontwikkeld. Ik weet het zeker gaat veel meer over dit onderwerp dan wat ik haar heb aangesproken aangezien ik nog steeds op zoek ben naar antwoorden op de puzzel. Wie weet of

dit paranormale moordenaar spul is waar voor mij op persoonlijk niveau Ik zou echter binnenkort in Montauk zijn en misschien is de plaats dat! zou herinneringen oproepen aan mogelijke betrokkenheid 


Time bending kan worden gebruikt om te voorkomen dat mensen verdwijningen opmerken.

Je vraagt je misschien af wanneer een spion er op uit is

voor deze opdrachten, mist niemand ze? Zeker daar

zou een soort bewijs zijn of zou de persoon uiteindelijk niet

erachter komen dat er iets aan de hand was vanwege zoveel vermiste tijd? Dat is een goede vraag. Echter, (vermoedelijk) tijdens het

Montauk Project, werd tijdtunnel technologie geperfectioneerd. Iemand kan worden weg genomen worden om laten we zeggen 11:11 uur, getriggerd in hun spion! De stalker verandert persoonlijkheid en vervoert naar de doellocatie, voltooit de taak / verzameld gegevens, enz.. en keer dan terug naar hun oorspronkelijke locatie om 11:11:01.

Zeker, dat klinkt misschien ongeloofwaardig voor sommigen van jullie; volkomen belachelijk zelfs. Maar voor degenen die geheime technologie onderzoeken, weten dat deze informatie voor het publiek wordt weg gehouden. Het is alleen onthuld (in theatrale vorm via films of in fragmenten als 'nieuw' onderzoek door wetenschappers) lang nadat het verouderd is of er een

specifieke reden waarom ze de informatie vrijgeven om de massa ergens van te overtuigen. 

Zoals ik zei als je dit allemaal onzin vind, vraag ik je om je spectrum te verruimen, neem het eens in overweging. Uw intuïtie kan u iets vertellen dat uw geest is niet kan of wil vertellen.

Ook, zoals besproken in een vorig hoofdstuk, heb ik  deze tijd tunnels ervaren tijdens de geestenopwekkingsperiode. Deze herinneringen kwamen jaren later terug toen ik erover las.Toen ik Montauk bestudeerde, begonnen de puzzelstukjes op zijn plaats te vallen.

Terug naar de optometristen ... door de jaren heen hebben ze me allemaal het volgende verteld; De cyste is ongebruikelijk omdat deze dicht bij de pupil zit en solide is (zonder vloeistof). Ze zeiden dat cysten bijna altijd vol vocht zitten, en verder weg van de pupil zitten. Houd in gedachten dat ik heel erg voorzichtig was met navraag hier over te doen, na het overleg met Yuri.  Ik zei het terloops tijdens een onderzoek en was in de verleiding om te vragen of het iets onnatuurlijks zou kunnen zijn. Echter de optometristte had een hoog wetenschappelijke vibe, zoals de meeste artsen, en dat houd in, dat ze alleen geloven wat ze geleerd hebben tijdens hun medische studie, en daarbuiten bestaat er niets.  


Zijn moeder stelde hem bloot aan seksueel misbruik, Mindcontrolled proefpersonen zijn geprogrammeerd om hun kind in deze situaties te brengen. Cathy O'Brien heeft verklaard dat het na de derde generatie veranderingen in het DNA aanbrengt.

Op het elf uur journaal..... gearresteerd voor beroven en verkrachten van oudere dames. Charmant, niet? Deze man moest "op mij passen" heel vaak, zo heb ik later gehoord. 

Dus kijk eens goed naar dit patroon, een moeder die haar kind constant blootstelt, (al dan niet bewust) aan seksueel misbruik. Dit is klassiek gedrag van iemand die onderhevig is aan mind control. De ouder is geprogrammeerd om zijn of haar kind bloot te stellen aan een leven binnen de mind control. Seksueel misbruik zorgt dat persoonlijkheden zich gaan splitsen, en het slachtoffer kan makkelijk overgaan naar een andere persoonlijkheid als hij onderhevig is aan een traumatische situatie, welke een belangrijke rol speelt in de programmering van dit slachtoffer. Nu zul je dit wat ik net omschreven heb, te ziek voor woorden vinden. Nu, het enige probleem, fetisch, wat ik zelf hierin ervaar is dat ik opgewonden raak van horror films, en er tijdens de gemeenschap menstrueel bloed moet zijn, wat ik al dan niet drink. 


Dus het bovenstaande zijn de punten die we echt moeten proberen te begrijpen, dwz het gebruik van magie, hoe ze denken dat het werkt, het gebruik van lichaamsvloeistoffen bij rituelen, het gebruik van bloed en offers en het belang voor hen van het innemen van bloed en lichaamsvloeistoffen, hun gebruik van energie, tatoeages als ankers, de links naar tijdportalen en het buigen van de tijd en waarom ouders 'ervoor kiezen' hun kinderen te laten misbruiken.

 

Dus dit verklaart hun gebruik van kinderen als offers, kinderhandel, abortussen, seksueel misbruik van kinderen, gebruik van bloed, het belang van het onderhouden van hun eigen bloedlijnen voor magische doeleinden.

 

Hun controlesysteem moet kinderen seksueel misbruiken om verbindingen met de spirituele rijken te openen, zodat demonen en geesten worden gerustgesteld of ermee verbonden kan worden, die ze vervolgens kunnen gebruiken om onze 3D-realiteit te beïnvloeden. Het systeem heeft nog meer kinderen nodig om die energetische verbinding in ritueel te versterken.

 

Het misbruik van kinderen is inherent, ingebouwd en noodzakelijk in hun systeem. Alle mensen lager in dat illuminatiesysteem moeten dit beseffen en hun wegen herroepen, op zijn minst door passieve weerstand, aangezien ze op gigantische schaal betrokken zijn bij kindermishandeling, en er is geen ontkomen aan de verantwoordelijkheid van hun aandeel erin. .

 

De hele filosofie van de illuminati vereist het gebruik, misbruik, opoffering en consumptie van kinderen.

 

Het komt ons dus zo slecht mogelijk voor, en dat is het ook, maar we moeten niet langer verbaasd zijn dat ze het doen. ze doen het om hun doel te bereiken.

 

Ik heb zelfs gehoord dat de koningin-moeder van de duisternis voor sommige rituelen soms een ketting van afgebroken foetusschedels draagt.

 

Kinderen worden overal in ondergrondse tunnels vastgehouden, en ja, er zijn operaties aan de gang om hen te redden.

 

Ik neem hieronder nog een aantal fragmenten op die misschien interessant zijn. Daarna voeg ik enkele links toe naar het ter ziele gegane website-archief van BRM, waarvan ik geen tijd heb om verder te zoeken en meer pagina's te vinden die nog gearchiveerd zijn, maar vanaf deze pagina's kunnen anderen in de archieven duiken. (Onthoud dat er meer dan één route naar een pagina is die niet als gearchiveerd wordt weergegeven)

 

Offer rituelen, programmering en de Cult of the schadow

en begon zijn hoektanden te bewegen en dronk. Wat gebeurde er vervolgens? Heel eerlijk, hier herinner ik me vrij weinig van. Ik werd de volgende morgen wakker met een doek om mijn hand gewonden, en alle katten staarden als gewoonlijk naar me. Ik heb me laten vertellen dat dit gedrag een symptoom is van offeringsrituele programering. Ik was onbewust van mijn mis gedragingen, proberen het trauma, dat dit veroorzaakt had, te kunnen herinneren. Ik was/ben nog steeds lid van de Cult of the shadow. Er is meer informatie hierover online te vinden, ik geef je mee is was lid van een zwarte spin magie sekte, en dat (waarschijnlijk, als het waar is, wat ik echt niet weet) het Montauk programma hiervan op de hoogte was. 

Een basis regel in de mind control is dat je geen programma in iemand kunt installeren, zonder dat er al elementen van het te installeren programma in degene zitten. Het is te vergelijken met een orgaan transplantatie, het orgaan moet matchen met de ontvanger, anders zal het lichaam het afwijzen. Het komt erop neer, je kunt niet iets installeren als het er eigenlijk niet al is. Het programmeren vergroot datgene wat er al in zit eigenlijk. 


Toen hij voor het eerst demonen opriep, voelde hij zich geschonden.

Toen voelde ik (heel duidelijk) handen om mijn polsen wikkelen.

Tenslotte, ervoer ik de sensaties van seksueel geweld. Zoals je kunt zien, begon ik resultaten te krijgen. Deze resultaten waren niet wat ik had verwacht. Ik denk dat ik niet wist wat te verwachten, maar dit was geen grillig avontuur meer. Overdag was ik paranoïde en moe omdat mijn slaap constant onderbroken werd door het schudden van het bed, dingen die me aanraakten, en het gevoel van onzichtbaar te worden gesodomiseert. Ik heb dit jaren later weer meegemaakt en las iets over een technologie die dat kan doen met een lichaam. Was dat wat gebeurde feitelijk aan het gebeuren of was het een entiteit?

Precies rond de tijd al deze bovennatuurlijke intimidatie

begon ik had een kundalini-ervaring terwijl ik indommelde aan mijn beveiliging bureau. Kundalini is een energiekracht die zich in de basis van de wervelkolom bevindt, deze is meestal slapende maar kan bewust worden geactiveerd door ademhalingsoefeningen of per ongeluk zoals mijn geval was. Deze kracht stijgt via de ruggengraat op en ontsteekt energiecentra genaamd chakra's langs de manier en vaak opent het het derde oog of 'spirit vision' zoals sommigen noemen.


Illuminati Bloed Offeringen op privé landgoederen.

Ritueel Offer Programmering lijkt misschien minder plausibel, immers we zien er veel tekenen van in het nieuws (MSM=Main stream media). MAAR, de Illuminatie families doen aan bloed offeringens rituelen op hun privé landgoederen. Ze zijn zelf niet helemaal menselijk, en ze hebben menselijk genetische profielen nodig om deze rituelen voor hun uit te voeren. Ze zijn zelf hybride reptiel mensen, en hebben zelf minder mogelijkheden om zich te kunnen verbinden met de astrale gebieden, omdat ze al generaties lang andere mensen mishandelen en beroven van menselijkheid. Dus mind controllen ze mensen die unieke (gerelateerd aan het occulte) eigenschappen hebben en in vorige levens achtergronden hebben die ze kunnen gebruiken als bruggen naar het astrale. De levens energie verkregen door de energie uit het bloed en seksuele energie van de mind controlled slaaf, brengt hen naar de 4e dimensie. Deze niet menselijke wezens komen in onze wereld en nemen bezit van degene die mind controlled zijn. 


Offerritueel door te martelen met spinnen

Rituelen met seks en bloed zijn om de ervaring in het 3 dimensionale te vergroten. Als je denkt dat het idee van deze offerrituelen in deze moderne tijd belachelijk is, vraag ik je om geest open te zetten voor het idee, en geniet van dit verhaal. Je hoeft het niet te geloven, oke? 

Ik vermoed dat ik gemarteld werd met spinnen om dit offer ritueel programma te installeren. Ik probeerde mijn misbruik te verwerken door een ander wezen te misbruiken (in dit geval een lief klein muisje, en tot op heden voel ik me slecht hierover). Ik deed dit omdat alles bij mij aan het sudderen was net onder mijn bewustzijn. Het offeren van een muis was niet langer genoeg, en ik besloot tijdens een blackout om me te voeden door het offeren van mijn eigen bloed en diep in mijn fobie te duiken door te proberen gemeenschap te hebben met een spin???? Trouwens de Illuminati bestaat uit 13 families die terug te voeren zijn tot het oude Babylon. Het zijn de elite binnen de elite. Tussen hen bevinden zich de Windsors (koningshuis UK) de Rothschild's, de Romanov's, de Rockefellers' enz. Zij manipuleren gebeurtenissen op aarde door een wereldwijde overheid en economisch systeem. 


Identificeer de negatieve bevestiging en genees de fobie. Regenboogbrug. menstruatiebloed en sperma - raketbrandstof

Ik moest deze fobie creëren, en de psychologische uitleg is dat het een negatieve bevestiging is. Dus de redenering is, als ik een negatieve bevestiging ervaar, dan kan ik de fobie genezen. 

Ik heb ook een regenboog brug gebouwd met ijslolly stokjes, dat mijn paarse altaar (een positief altaar dat ik gebouwd heb na het oproepen van de demonen) linkte aan de spinnen tank. Dit is een gebruik van de indianen, de regenboog brug bedoel ik. Ik hoopte dat door langdurig te mediteren, naast de spinnen tank, welke op de hoek van mijn altaar stond, ik kon communiceren met de spinnen en ik uit kon vinden waar mijn fobie/obsessie vandaan kwam. Toen dat niet werkte ging ik een stap verder. Ik besloot om de spin te voeden met mijn eigen bloed. Ik wist dat bloed veel kracht bezit, vanuit het occulte perspectief. (menstrueel bloed gemengd met sperma kun je vergelijken met raket brandstof). Dus ik dacht dit zou helpen om me te kunnen verbinden met de spin. Eerst maakte ik kleine sneetjes bij mezelf, en deed ik druppeltjes in het waterbakje van de spin. Echter, toen ik een week bezig was met het experiment, gleed ik een in blackout die bol stond van huilen en woede. Ik was aan het kijken naar de mannen film Gladiator. Tijdens de scene waarin de Germanen zich weigeren over te geven aan de Romeinen, en een Germaanse soldaat het hoofd van een Romeinse scout omhoog houd en in zijn moedertaal zegt: "het verschil", verloor ik mezelf helemaal. Deze film heeft dit effect op me. Met woede en tranen langs mijn wangen stromend heb ik een mes uit de keuken gepakt en heb ik mijn rechter hand open gesneden. Ik sneed op de plek die ik altijd opensnijd al sinds mijn 7e of 8e jaar. Op de een of andere manier mag ik alleen mezelf snijden op deze plek. Er kwam gelijk een rivier van dik rood bloed opgang (ik vind het visuele van bloed geweldig) Daarna ben ik naar de spinnen tank gegaan. Ik heb de enorme tarantula van zijn nest geplukt. De tarantula was kwaad en blies en siste naar me. Ik heb toen de hele tank besmeurd met mijn bloed. 


Buikspreker pop en Egyptische magie set

Waarom was ik zo boos? Wacht, het was mijn pop die me de hele week al achtervolgde. Een stuk speelgoed uit mijn jeugd die me iets wilde vertellen. 

Met de kerst rond 1980 of 81, ontving ik een paar cadeautjes, die je 30 jaar later begrijpt vanuit een perspectief van mindcontrol. Een van de cadeaus was een goochelslet, helemaal compleet met een hoge hoed, een toverstaf en een knuffel wit konijn. Ook was er een spel, Egyptisch, waar ankhs in ronde gaten op het spelbord, die zaten in een hart vorm van twee cobra slangen. Als je een ankh in het verkeerde gat plaatste zette je het doodsysteem in werking omdat de cobra naar je pols zou grijpen. Het laatste cadeau was een Charlie McCarthy buikspreekpop die een smoking droeg. Ik kom later terug op de Egyptische zwarte magie, maar de pop had een direct, ietwat raar effect op mij. Ik weigerde om de pop te hanteren, of om te proberen hem te laten praten. Ik zag de pop als een apart persoon, iemand om mee te praten, iemand om te vertrouwen. De pop joeg iedereen angst aan, behalve mij. Said (waarom ik hem een Arabische naam gaf? Ik heb geen flauw idee) zat bij mij op mijn slaapkamer op een stoel, en ik praatte dagelijks met hem. Niets raars voor een acht of negen jarig kind, toch? Echter niet lang nadat ik hem gekregen had, begon ik mezelf te snijden, en het bloed op het voorhoofd van de pop te smeren. Nadat mijn oma een aantal keer hierover vragen begon te stellen smeerde ik het bloed aan de binnenkant van het jasje van de smoking, zodat er geen vervelende vragen meer gesteld werden. Het snijden op zich is een heel verhaal. Hier ga ik later dieper op in. Jaren later werd voor mij duidelijk dat ik het slachtoffer was van mindcontrol. Hoe ik daar achterkwam? Ik was door dozen aan het gaan in de kelder, waar ik foto's vond van de pop.


Mengele marionet programmeren.

Geweldige film. Deze film raad ik je aan als je een goede film over meerdere persoonlijkheden. De film sprak mij aan. Al was het niet meer als een film, het gaf mij een obsessie voor deze poppen voor de rest van mijn leven, ze met bloed besmeren, het telepathische, het salueren van de nazi's ect. Ik leg het allemaal zo uit, wie weet, doen alle kinderen dit. Hoewel na wat onderzoek kwam ik erachter dat de nazi arts, Jozef Mengele aan de oorsprong stond van het Marionetten programma. Door het gebruik van heftige elektro shocken en poppen kon hij zijn slachtoffers veranderen in mensachtige poppen die onder controle stonden van hun eigenaar. Het is  gruwelijk, en het maakt me kwaad als ik er alleen al aan denk. Er zijn voldoende sites die ingaan op deze manier van mind control. Ik kan hier nu niet verder op doorgaan. 


William Reich zijn onderzoek naar de seksuele energie

Daar werd geprogrammeerd en daar was ook reizen door de tijd bij. Dus waarom waren deze krabbels van tijdens mijn black-outs in combinatie met Montauk en verkrachting samen met woede vervulde woorden satanische referenties? Waarom vernielde ik het huis? Waarom was ik zo boos? Dit is wat me aanzette om terug te gaan en in het oude materiaal te gaan duiken. Ik vond meerdere aanwijzingen dat ze de geest van iemand probeerden te breken door seksuele martelingen. Later zou ik door privé kanalen uitvinden dat de seksuele experimenten en het misbruik veel heviger en doordringender was dan in de boeken omschreven stond. De programmeeraders van het Montauk programma, maakten ook gebruik van het werk van William Reich (er is veel hierover online te vinden) om seksuele energie over te hevelen en de slachtoffers hier mee te beschermen. Het leek op high tech zwarte magie, met elementen van vampirisme (echt letterlijk). Hoe meer ik onderzocht, hoe enger het hele Montauk programma werd.


Montauk-stoel, reverse-engineered vanuit buitenaardse vaartuigen, en gebruikt als apparaat voor het lezen van gedachten voor massa-mindcontrole, psychologische oorlogsvoering en spionage, en kan worden gebruikt om wormgaten te creëren en de tijd te buigen, en manifestatie te creëren van fysieke items door alleen de mind-power.

De stoel was naar het schijnt omgekeerde technologie, van een gecrashte UFO, of door aliens aan de onderzoekers binnen Montauk gegeven met een doel wat de aliens ook zou dienen. Manipulatieve agenda. Het werd gebruikt als een gedachte lees apparaat voor verschillende doelen, als; telepathie, massa mindcontrol en psychologische oorlogsvoering, en spioneren. Er werd ook verteld dat het wormgaten kon creeeren, het zou de tijd kunnen buigen en de persoon in de stoel kon zelf objecten verplaatsen of veranderen door alleen maar geestkracht. De stoel leek een gewone relax stoel, echter de persoon die erin zat werd aan het apparaat verbonden wat de geest versterkte. Nu komt het mooiste, de persoon in de stoel werd in een trance gebracht, die gestimuleerd werd tot een seksueel opgewonden staat, en hij werd houden op het punt van net geen orgasme. Misschien overdrijf ik hier, maar het feit dat ik zowat in een trance ging en een aantal onwijs intense seksuele ervaring had in mijn relax stoel kan een verband aanduiden. 


Het martelen was geen exacte wetenschap en een hele groep Montauk-jongens stierf

Deelnemers aan de programmering stierven af en toe tijdens de procedures. Iets ging helemaal mis in de begin tijd op kamp Hero, wat resulteerde in het verlies van een hele groep. Echter de technologie om zielen te kunnen vangen was al beschikbaar op dit moment, er wordt gezegd dat het beschikbaar was gesteld door aliens die de experimenten observeerden. Als de zielen de lichamen verlieten van de doden, na wat waarschijnlijk een groeps marteling / programmering was geweest, werden ze gevangen genomen, en gevangen gehouden in een insluitingsgebied. Volgens sommige geloven worden zielen automatisch aangetrokken naar een volgend level van ervaring, nodig voor hun evolutie. In dit geval echter, als de zielen, waarschijnlijk opgelucht snel wegvlogen van hun vorige lichaam, welke gegarandeerd had gestaan voor een leven vol misère en mindcontrol, werk hun progressie gestaakt. Ze werden vast gehouden tot een nieuw lichaam zou zijn gelokaliseerd en geprepareerd was met als doel om verder te gaan als Montauk jongen. De groep die gestorven was is gereincarneerd in nieuwe lichamen in 1972 en werden verder geprogrammeerd (een beetje voorzichtiger nu) zoals het eerder al gepland was. Kun je je dit voorstellen? Je ziel is opgelucht dat het lichaam gestorven is, om dan vastgegrepen te worden, in een astrale maximaal bewaakte gevangenis gezet te worden, om dan los gelaten te worden in een nieuw lichaam, waarna de marteling gewoon verder gaat? Als deze mannen nu nog leven, durf ik heel wat te verwedden dat ze mentaal helemaal de weg kwijt zijn. Als toevoeging het nummer 72 is ook heel belangrijk. Alles wat de Illuminati doet is met een reden. Ze doen ABSOLUUT NIETS zonder een symbolische reden die erachter zit. Zoals ik eerder aangaf, ik gebruikte de Goetia grimoire om demonen op te roepen. Grimoire is een eeuwenoud boek met spreuken. magische teksten voor recepten voor wangedrag. Het zou geschreven zijn door Koning Solomon, maar deze bewering wordt ruim verworpen. De Goetia is een handleiding wat......... geeft aan kwade geesten.


In de lucht gehouden en verkracht, een intense flits van wit licht

Als een wake up call, had ik opeens punten van herkenning na een decennium van bizar en destructief gedrag. Ja ik was wanhopig en ja ik weer dat wanhopige mensen meer geneigd zijn om dingen te kopen waar ze totaal niets aan hebben. Geloof me ik had mijn bull shit radar op hoog staan. Het weekend na mijn afspraak met Yuri overkwamen me rare dingen. Ik was in mijn tuin bezig met het onderhoud toen ik opeens werd aangevallen door een agressieve libelle. De aanval was zo intens dat ik het huis werd ingejaagd. Tot op die dag had ik nog nooit een libelle in mijn tuin gehad. Ik ben gevoelig voor alle activiteit of aanwezigheid van insecten, dus ik had het onthouden als er eerder een in mijn tuin was geweest. De volgende morgen, na een gewoonlijke black-out in de nacht, had ik een ontbijt van Turks eten en ijs, samen met mijn katten. Met een volle buik ging ik terug naar bed. Toen ik aan het sluimeren was (de staat van net niet slapen) kreeg ik een intens beeld in mijn hoofd. Ik zelf beschouw het als mijn meest waardevolle bewijs dat ik seksueel misbruikt ben, en geprogrammeerd. Ik werd, gekleed in ondergoed, in de lucht gehouden en verkracht. Het ondergoed werd aan de kant geschoven, en ik vermoed dat ik nog heel klein was, want de persoon die me vast had, had totaal geen probleem ermee om me in de lucht te houden. Dit beeld kwam mentaal met een klap binnen. Verder was er een enorm barstend wit licht. Het was zo intens, iets unieks. Ik had het nog nooit ervaren, en heb het daarna ook nooit meer ervaren. Mijn eerste mentale reactie was duidelijk, ik kon daar niet meer naar toe, het emotionele component was zo heftig, ik kon het nog niet aan om meer te zien. Die middag, terwijl ik hondenpoep aan het opruimen was, keek ik opzij en zag op een sla een mega grote libelle zitten. Hij leek niet eens echt, zo groot als hij was. Ik was bang om dichterbij te gaan om het te porren met iets om te kijken of het wel echt was. 


Klein gaatje in de penis, geeft aan dat hij werd gebruikt in seksueel ritueel en als fokker

Yuri beweerde ook dat de cyste in mijn oog betekende dat ik gebruikt werd als levende camera, en dat een van mijn alters een spion was. Het ding op mijn penis betekende dat ik gebruikt was in seks rituelen en als fokmens. Als iemand anders me dit verteld zou hebben zou ik gedacht hebben, wat een enorme waanzinnige onzin. Is dat niet wat we geleerd hebben als we dit soort dingen te horen krijgen? Het rationele in mij vertelde me dat ik werd bedrogen en ik werd voorbereid om onzin troep te kopen. Wat ik hiermee wil aangeven is dat ik een rationele denkwijze heb, ik niet bij iedere uitleg gelijk in een sprookjes wereld terechtkom. Ik analyseer data, ga niet gelijk aan de haal met idiote beweringen. Echter, hoe meer ik erover na ging denken, hoe meer een gevoel van angst me bekroop. Wat als dit waar was? Het was de beste uitleg van mijn bizarre gedrag, tot op heden. Er waren nog meer dingen die Yuri mij vertelde die voor mij gelijk als waar aanvoelden. Ik vertelde hem dat mijn jeugd herinneringen schetsmatig voelden. Alsof het een film was die ik gezien had, waarvan ik een paar herinneringen had, maar het voelde als niet van mezelf. 


Seksuele gevoelens ontstaan van stuitchakra naar volgende chakra. Als dit niet wordt vrijgegeven, gaat het verder naar het volgende chakra.

Ik was mijn thuis en in mijn typische depressieve bui. Ik lag op de bank, en viel bijna in slaap. Je weet wel, die staat tussen wakker zijn en slapen. Plotseling was ik verlamd en ik kreeg het warm. Er kwam een opwinding in mijn sacrale gebied. Het was seksueel, maar het ging niet om seks, hoop dat het begrijpelijk is. Toen kreeg ik een grote erectie, en mijn kundaline rees omhoog. Laat me een ding uitleggen, ik begreep de erectie eerst niet. Ik zag de connectie niet tussen de seks en de mystieke ervaringen. Echter, na wat onderzoek, en een gesprek met mijn goede vriend een onofficiële yoga instructeur, werden de dingen wat helderder voor mij. Zoals ik de seksuele energie begrijp, begint de kundaline ervaring in de basis chakra onder aan de ruggengraat, en gaat dan naar het volgende energie centrum, wat dus het sacrale ook wel het seksuele chakra is. We hebben een verlangen, buiten de fysieke seks drift. Normaal gezien verdwijnt dit via een orgasme, en dit houd het tegen om via de ruggengraat naar andere chakra's te gaan. Dus als dit niet gebeurt, ervaar je een interne seks die ongelofelijk is en resulteert in mystieke visioenen. Dus als we ons opgewonden voelen, echter niet aan seks denken, is dit de basis chakra die geactiveerd is. Dus waar wil ik hier mee naar toe? Ik geloof dat in toen ik 20 was mijn kundalini extreem actief was, zou via elektronen kunnen zijn, met als doel om het mindcontrol programma te activeren. Oke terugkomend op dat moment op de bank bij mijn ouders thuis. Ik viel bijna in slaap, ik voelde een seksuele elektrische sensatie. Het voelde of ik door mezelf heen viel. Ik kon niet bewegen, maar voelde elektronische golven op en neer door mijn lichaam gaan. Hierna opende mijn 3e oog zich


Moonchild gebruikt als vergaarbak voor demonische entiteiten (en elders staat dat hij een demonisch wezen in zijn eigen wezen liet versmelten)

Nou, zo ver ik weet was dit een van de meest memorabele paranormale gebeurtenissen uit mijn leven. 

Een ander ding dat Yuri tegen me zei in een consult heeft me aan het denken gezet. Ik vertelde hem dat als ik demonen had opgeroepen met behulp van het Goetia Grimoire, ik snel daarna geprojecteerd werd door multi kleurige kurkentrekker tunnels. Volgens zijn analyse smolt hiermee het mindcontrol programma samen met al het andere occulte, en dit klonk op een instinctief niveau heel logisch. Hij gaf aan dat dit soort gebeurtenissen demonisering programma's zijn en dat ik een "moonchild (maankind)" was dat gebruikt werd in illuminati rituelen om als huls gebruikt te worden voor demonen. Door de jaren heen hebben meerdere mensen gevraagd, waarom ik überhaupt demonen zou willen oproepen, waarom geen engelen, of iets anders positiefs? Ik heb het mezelf ook vaak afgevraagd, maar ik kan niet met een antwoord komen. Geen enkele reden, behalve dan dat het een gevoel geeft. In het licht van deze nieuwe info dacht ik dat ik geprogrammeerd was om......


Dahmer.

Ik heb altijd graag naar horror films gekeken, vooral met het verwijderen of consumeren van lichaamsdelen. Ik heb op een later ogenblik zelfs geprobeerd de tepels en oorlellen van een toenmalige vriendin af te bijten. 

Een van de overeenkomsten die ik met Jeffrey Dahmer herken bij me zelf is alcohol. Dahmer was iemand die zichzelf tot een black-out dronk, en volgens de enige persoon die ooit aan hem ontsnapt is, veranderde zijn persoonlijkheid compleet als hij gedronken had, hij gedroeg zich dan op een rituele zombie achtige manier. Of hij in een duistere spirituele trance was. Zijn katalysator was altijd alcohol.  Na een online gesprek met mijn oude huisgenoot, las mijn vriendin over Dahmer. Ze merkte alle verontrustende gelijkheden op, op het moordlustige na dan. Er is ook een mogelijke connectie tussen Dahmer en het Montauk project. Onder alle verschillende mindcontrol programma's zat ook rituele programmering. Nu vraag je je vast af wat voor doel iemand als Dahmer zou dienen met zijn verschrikkelijke daden. Dat doel heeft meerdere aspecten. Als je het bekijkt van de niet fysieke kant, al het bloed vergieten hij heeft gedaan tijdens zijn moorden, voed de demonen in hun astrale gebied. Het bloed en trauma brengt een energie voort waarmee de demonen zich voeden. Hoe meer zij gevoed worden in hun astrale gebied, hoe meer kracht ze hebben in onze fysieke, 3D wereld. Alles hier heeft een oorsprong in het astrale gebied. De mens creëert zijn eigen realiteit met behulp van de connectie tot het astrale, jammer genoeg zijn de meeste mensen hiervan niet op de hoogte. En hun eigen creatieve gedachte en emoties worden hierom gekaapt door anderen.  Bijvoorbeeld door de media die criminaliteit verslaat, waardoor het trauma vergroot word. Mensen zien de criminaliteit op TV, gaan een bepaalde energie frequentie uitstralen waardoor de demonen extra gevoed worden. 


Cyste in oog geactiveerd in spion / stalkermodus

Waarom ik contact met hem probeerde krijgen door middel van het oproepen van demonen. Zo ver ik weet is hij nooit gekomen, maar aan de andere kant, ik kan me ook niet herinneren ooit naar hem gevraagd te hebben. 

Terugkomend op Yuri zijn analyse van mijn casus. Zijn opmerkingen over de cyste in mijn oog hebben me aan het denken gezet. Omdat ik nieuwe contactlenzen nodig had, besloot ik een afspraak te maken met een optometrist. Ik ben de eerste om te erkennen dat er ook helemaal niets aan de hand kon zijn. Het enige dat ik wist was dat ik het al mijn hele leven had, en dat andere optometristen aan gegeven hadden dat het zeer vreemd was. 

Oog implantaten, die gebruikt zijn bij slachtoffers van mindcontrol (dit is een technologie afkomstig van aliens) wordt al gebruikt sinds 1970, zou zelfs al eerder kunnen zijn. De implantaten worden alleen gebruikt om te kunnen spioneren / stalken, en kunnen alleen geactiveerd worden door de programmeurs, als het slachtoffer gebruikt wordt voor een spionage of stalk programma. Het wordt allemaal bestuurd vanuit een zeer complex computer systeem. 

Spion of stalker programma's worden gebruikt om mensen te volgen en ieder kleinste detail over die persoon en zijn omgeving te onthouden met hun fotografische geheugen. Het fotografische geheugen word gecreëerd door de mindcontrol en de trauma's. De inplant in het oog, brengt beelden gelijk over naar de computer. Dat kan als de spion aanwezig is, maar ook door het astrale gebied. De spion geeft dan alle informatie aan zijn programmeur. De inplant stuurt de beelden, maar kan deze niet interpreteren, daarom moet de spion ook verslag uit brengen, de spion kan alleen maar dit verslag uitbrengen als hij getriggerd wordt, anders komen de herinneringen niet boven. Het kan soms zijn dat de herinneringen in dromen naar boven komen, echter omdat de spion het verdere verband niet meer weet worden deze afgedaan als rare dromen. 


DNA en programmeren. Dromen over neerstortende vliegtuigen

Begin alsjeblieft niet over Egyptologen, hun arrogante onzin maakt me woedend. Ik heb ooit een black-out ervaren tijdens een programma over de Sphinx. Nog zoiets, het oog in de kwestie is altijd verder open als de anderen (nog een symptoom van mindcontrol), en de cyste komt net vergenoeg naar buiten dat het niet nodig is om het te verwijderen, omdat je er niets door kan zien. De artsen gaven altijd aan, zolang ik goed kon zien, en ik er geen hinder aan ondervond, ze geen reden hadden om het weg te halen. Tijdens de afspraak gebeurde nog een aantal interessante dingen. ik vertelde dat ik vaak over treinen droomde. Ik was altijd aan het wachten op een, of miste er net een, of ik zat in een trein waarop van allerlei rare dingen gebeurden. Hij gaf aan dat dit een teken was van kunstmatige DNA structuren die diende voor programmering, die dan geactiveerd werden. Blijkbaar is het mogelijk om DNA toe tevoegen met als doel om de programmering soepel te laten verlopen. Wow wat Yuri hier zei was wel heel ver gezocht, maar het leek me wel mogelijk. Een andere veel voorkomende droom ging over lijnvliegtuigen. Er was geen geluid, ze bewogen in slowmotion en ik observeerde ze vanaf de grond. Het vliegtuig stortte altijd neer, en ik was dan enthousiast als ik de explosie en vlammenzee zag. Meestal zorgde ik telepathisch ervoor dat het vliegtuig neerstortte. Ik werd altijd vol energie en gehaast gevoel wakker naar dit soort dromen. Volgens Yuri lieten de vliegtuigen programma activatie zien die abrupt geeidingd waren waardoor ze incompleet waren. Het was een teken dat er te veel programma's bij mij geïmplementeerd werden. Ik was overload. NOTE: De illuminati staat erom bekend om zoveel mogelijk programma's in mensen te stoppen als deze mensen aan kunnen. Echter na vele jaren kunnen de programma's onstabiel worden. 

 

 


Offer ritueel programma met spinnen


Ribbon-alters zijn tussenpersonen tussen programmeurs en geesten die de door de geest bestuurde slaaf bewonen.


Astrale energieën die verband houden met ervaring, verschijnen.


Hij koos altijd voor relaties met seksueel misbruikte vrouwen.


moeder - prime de volgende generatie


Masturbeerde in het verleden bij foto's van Montauk


William Reich


Reich ontdekte dat elektrische stimulatie van erogene zones wetenschappelijk kan worden gemeten. Breng ze in een staat van pre-orgasme, ontvankelijk voor demonen.

 

Reptielen programmeren en libellen programmeren - Dragonfly programmeeronderwerpen zijn vereist om seks te hebben met volledige reptielen. Programmeren of echt?


Het Montauk-project leerde hoe de tijd te buigen, wat werd gebruikt om het verdwijnen van mensen tijdens rituelen te verbergen.


Balmoral in Schotland - rituelen


Hij geloofde dat hij van de Black Madonna-bloedlijn was, de Magdalena-bloedlijn die aan de Merovingers is gehecht, ook wel de tovenaarskoningen genoemd.


Wolfachtige wezens


Een hele partij Montauk-jongens uit 1972 werd vermoord. Marteling moest de geest splitsen, maar die marteling kan dodelijk zijn. Vermoedelijk hebben de Mothers of Darkness de programmeurs ervan weerhouden de gemartelde jongens te overbelasten.


Scopolamine gebruikt


Tinkerbelle-programmering vanaf Tinker luchtmachtbasis Oklahoma,

 

Satellieten die gebruikt worden om mensen te beheersen.


beelden van seks met roodharige vrouw met onderlichaam dat verandert in insect.


Einde. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Ronda Gulak (donderdag, 09 december 2021 23:00)


    Ik ben nu ongeveer 6 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand anders ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij bezwoer 24 uur later voor mij, mijn man kwam naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Als je soortgelijke problemen hebt, praat dan vriendelijk met hem. WHATSAPP EN BEL: +2348147400259 E-MAIL: gethelp05@gmail.com

  • #2

    Stefan Roger (dinsdag, 07 november 2023 00:35)

    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis



    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis




    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis



    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis




    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier