· 

Het einde van Hollywood komt in zicht

Hollywood vormt de kern van het beest als het gaat om mindcontrol en kindermishandeling. Hollywood is ook een enorme propagandafabriek voor de mogendheden die zijn - een informatie wasserette voor de criminele kliek en zijn vele misdaden, van mensenhandel, drugshandel tot pedofilie.

 

Verschillende dappere mensen komen naar voren om te onthullen wat er in Hollywood gaande is.

 

Mike Cernovich heeft onlangs James Gunn's geschiedenis van honderden oude pedofiele tweets onthuld. Mike Cernovich James Gunn onderschrijft pedofilie in 10.000 verwijderde tweets

Voor meer informatie over James Gunn, zie Vigilant Citizen Disney-regisseur James Gunn ontslagen na tweets over misbruik van kinderen ontdekt 

 

Gunn is nu ontslagen door Disney. Dit is waarschijnlijk om Disney's eigen blootstelling aan verhalen over kindermishandeling te verminderen. Ze zijn een van de belangrijkste spelers. #PedoDisney

 

Er is een gezamenlijke inspanning om Gunn terug te brengen, dus ik heb meer tweets en links toegevoegd

Bekijk al zijn beschikbare tweets en kijk of deze uitspraak past

 

James Gunn maakte geen grappen over pedofilie of bespotte pedofielen. Hij was TROTS dat hij één was. Groot verschil. @AndyWarth

 

Zie ook #JamesGunn ”grappen” over het anaal verkrachten van zijn dochter!

 

Nu plaatst Cernovich tweets van Michael Ian Black

 

***

 

Liz Crokin, journaliste die voor de mainstream media werkte voor pizza gate begon te verslaan en verbannen werd, beweert dat Jay-Z (man van Beyoncé) Cathy White vermoord heeft. 

Jaz-Z maakt geen geheim van zijn loyaliteit aan de donkere kant, hij draagt een hoodie met het motto "Do What Th0u Wilt" het motto van Aleister Crowleys, groot satanist. 

***

 

Sarah Ashcraft stelt Hivites al een tijdje bloot, en het rituele satanische misbruik dat ze leed.

 

Ze heeft onlangs Tom Hanks genoemd als een van haar misbruikers. "@TomHanks kocht me voor seks als een gedissocieerde mind control-pop. "

Sarah zegt ook dat pedofilie en kindermishandeling slechts een klein deel is van de activiteiten van de doodscultus. Ze zegt dat ze haar geest beheersten - een enorm thema door veel klokkenluiders. 

 

Sarah zegt dat ze haar hersenvocht hebben ingenomen en dat ze bloed met adrenaline afnemen, dat ze kannibalen zijn. Anderen zeggen dat ze kinderen #Pedovores eten

Een vriend van Sarahs is ook naar voren gekomen, wiens vader B-filmacteur Robert Dunham was.

 

Ik ben bevriend met Sarah en weet dat ze de waarheid spreekt. Mijn vader is B-filmacteur Robert Dunham en ik werd geprogrammeerd toen ik 5 was en gedwongen tot pornografie met mijn veel oudere halfbroer, die degene is die me jarenlang heeft geprogrammeerd en misbruikt. Mijn vader werkte voor de CIA. Ik heb het juwelen programma moeten volgen toen ik 13 was.

 

***

 

 

Fiona Barnett, wiens blog Pedophiles Down Under is, heeft Meryl Streep ervan beschuldigd pedofiel te zijn en zegt dat ze op 14-jarige leeftijd prostituee was bij Meryl Streep. Dit staat in het artikel TOM HANKS IS A PEDOPHILE - SLACHTOFFER SPREEKT! [23] evenals een Facebook-bericht hieronder.

Voor meer informatie over Fiona Barnett, bekijk haar facebookpagina 

 

Onthoud bij dit alles dat verschillende mensen, als gevolg van op trauma gebaseerde mind-control, in verschillende alters kunnen zijn toen ze misbruik maakten. Waarom is Meryl zo'n goede acteur? Waarom zijn acteurs zo goed in het spelen van verschillende personages? 

 

***

 

Randal Turner noemt al een tijdje namen. Hij beweert ook dat hij is gekocht als seksslaaf voor Cheryl Curran / Dolan en Bill Day. Hij zegt dat de acteur, Jon Voight, degene was die de kosten betaalde en hem ook gebruikte als beschermer van Angelina Jolie.

 

'Ze hadden haar op het voeteneind van het bed met haar gezicht naar me toe. Terwijl ze me martelden, stimuleerden ze Angie seksueel terwijl ze naar me keek terwijl ik werd gemarteld. Daarna schakelden ze over en begonnen Angie te martelen terwijl ze me seksueel probeerden te stimuleren. "

 

"De combinatie van het medicijn met de marteling en opwinding is hoe ze ervoor zorgen dat de slachtoffers zich distantiëren om de MK Ultra-slaaf te creëren."

 

“Bill Day werkte voor de CIA en filmde politici en beroemdheden op hoog niveau met minderjarige kinderen. Ze hadden seksfeestjes met mij en andere minderjarige tieners en kinderen in deze video's. Ze hebben er een paar gefilmd in het huis in Lake Forest Park "

 

“De mindcontrol werd door de studio en door hun ouders bij kinderen en tieners gedaan in geldwissel overeenkomsten. Jij wilt dat jou kind een ster wordt, de studio wil ervoor zorgen dat het kind ons geen geld gaat kosten. Vrouwen aan wie je geld uitgeeft om sterren van ze te maken, je wilt niet dat ze zwanger worden, tenzij het hun imago ten goede komt en als ze een contract hebben om 3 films te maken, wil je zeker weten dat ze niet zwanger worden, enz.

 

"Dit is hoe de Cabal / CIA en Hollywood in elkaar verweven zijn, de meeste van deze celebs zijn gecompromitteerd door seksvideo's of in sommige gevallen moord / snuff video's."

 

"Degenen die MK Ultra-slachtoffers waren zoals ik, hebben geen keus over wat ze hen laten doen, omdat we plaatsvervangers hebben die ze kunnen roepen als ze ons drugs geven, en ons dwingen om zo ongeveer alles te doen, zoals ons vertellen om zonder parachute uit een vliegtuig te springen. wat mij is aangedaan en me in een zelfmoordterrorist veranderde. "

 

Randal Turner's facebook details meer en hij heeft ook informatie over andere onderwerpen op zijn videokanaal Randal Turner

 

***

 

Fellowship of the Minds-blog onthult nog drie Hollywood-pedofielen in het artikel More Hollywood-pedofielen ontmaskerd; Sarah Silverman bedreigt netizens 

 

  • "Law and Order" -regisseur Jace Alexander
  • Schrijver / producer Dan Harmon
  • Acteur / komiek Patton Oswalt

 

Alexander pleitte in januari schuldig voor het promoten van een seksuele prestatie door een kind en het bezitten van een obscene materiaal van een kind. Digitale bestanden met kinderen onder de 16 jaar die seksuele handelingen verrichten, werden gevonden op computers bij Alexander's Dobbs Ferry, New York, thuis.

 

Harmon speelt in een video van vijf minuten, dat zou een grap moeten zijn, een kindermisbruiker genaamd Daryl die door een raam klimt, zijn broek en ondergoed naar beneden trekt en zijn geslachtsdelen wrijft over een plastic babypop die op een bank ligt. Harmon zegt voor de camera: "Ik verkracht baby's."

 

Ook meer over Harmon 26 juli 2018 Cassandra Fairbanks blogposts en video's van Rick and Morty Creator Surface waarin hij herhaaldelijk N-Word gebruikt, grappen over seks met kinderen

 

Oswalt

"Mijn dong is supervriendelijk en vindt het heerlijk om door kinderen te worden ingewreven."

"Ik ben een TROTSE pedofiel!"

“Laat leden van de NAMBLA [North American Man / Boy Love Association] neuken wie ze maar willen. Ben ik zo gek dat ik wil dat mijn kind opgroeit in een veiligere wereld? "

"Er is een kans van 35% dat ik een Girl Scout (meisjes padvinder) zou beffen voor een doos met Thin Mints (koekjes die de girl scouts deur aan deur verkopen om de kas te spekken)."

 

De blog bevat ook meer informatie over hen - bekijk het hier - Fellowship of the Minds Meer Hollywood-pedofielen ontmaskerd; Sarah Silverman bedreigt netizens

 

***

 

Misschien wel de grootste nieuwe informatiebron is iemand die zichzelf Renegade noemt en op 4 chan post. Het lijkt een oude ex-Hollywood-insider te zijn.

 

Neon Revolts samenvatting en analyse van wat de Renegade doet, is misschien wel de beste startplaats om te kijken wat hij zegt.

 

22 juli 2018 Neon Revolt #HollywoodRenegades - Hoe Hollywood Insiders #TheCabal van binnenuit neerhalen. #Hollyweird #GreatAwakening

 

Renegade gebruikt taal die velen aanstootgevend zullen vinden en heeft ongetwijfeld meningen die velen beledigend vinden, maar als je de waarheid wilt, moet je accepteren dat het gruwelijk is. Vrijheid van meningsuiting is precies dat en je moet leren omgaan met uitspraken en meningen die beledigend zijn. Hij komt duidelijk uit een invalshoek die zegt dat Hollywood in hoge mate wordt gecontroleerd door Joden.

 

Hij denkt dat sommige pedofielen uit het VK naar de VS zijn verhuisd en dat het allemaal één groot netwerk is.

 

 

Wat weet u in verband met het Franklin-schandaal of de Dutroux-affaire?

Hoe zit het met de voortdurende blootstelling aan pedofilie en ritueel misbruik op extreem hoog niveau in het VK?

Bro, wat weet jij van ritueel misbruik in Hollywood? Wie is betrokken????

Hollywood verhuurde vroeger jongens van de Franklin-school, dat is alles wat ik weet ... het VK is oud nieuws. ze zijn net verhuisd naar de VS, Mexico, Canada en derdewereldlanden, het is allemaal een enorm netwerk man, sommige mensen gebruiken de pedoshit als chantage anderen vinden het echt leuk om met kinderen te neuken. ik zou er uren over kunnen praten, maar weet gewoon dat er een internationale bestelling is van pedofielen. kijk, ze zijn niet allemaal betrokken bij de pedoshit, MAAR ZE ZIJN BETROKKEN. zou je je leven op het spel zetten en

miljoenen dollars om ze te ontmaskeren? sommigen hebben geprobeerd en kijk hoe ze terechtkwamen.


Hij geeft informatie over hoe kinderhandel plaatsvond - via havens, vooral Benicia, en vervolgens verspreid.

 

In de jaren 80 werden de havens (vooral Benicia) gebruikt om derde wereld bewoners binnen te halen. het origineel dekking was mensensmokkel. benicia was een pedo paradijs. nadat ze zijn uitgestapt in de havens een  voertuig zal dan de illegalen oppikken (kinderen en volwassenen werden gesmokkeld om de lokale elite oftewel Hollywood te bedienen) en smokkel ze naar Benicia of naar SF of de LA-havens en reed ze zo ver als Las Vegas .. daarna werden ze gedwongen tot stilte of werden ze koud gemaakt. de kinderen bleven gewoonlijk stil terwijl de volwassenen werden koud gemaakt. Dr. Orourke, die in 2012 stierf, was de dokter die louche doktoren inbracht om contractwerk te doen, onderzoek hem eens.


Renegade noemt Casa de Hogar Laredo een centrum voor kinderhandel. Hij noemt als mensenhandelaars de Betancourt's uit Tamaulipas en Valencias uit Nuevo Leon. Trevino-Morales wordt genoemd.

 

OK FUCK IT! Ik zal iets vertellen !!

CASA DE HOGAR NUEVO LAREDO! ENORME TRAFFICKING HUB! EN HET WEESJE IN LAREDO IS OOK COMPROMIS !!

HET IS DE REDEN DAT DE TERVINO-MORALES-BROERS NIET ZIJN UITGEZET!

DAAROM WERD MIKE TREVNIO MORALES OVERGEDRAGEN NAAR PUENTE GRANDE GEVANGENIS!! ZE ZIJN BANG DAT HIJ DE BEERPUT OVER DE PEDOSHIT OPEN GAAT GOOIEN KAN, DUS ZE

ZONDEN HEM DAARHEEN ZOUDAT ZIJN RIVALEN HEM KUNNEN AFMAKEN NADAT HIJ EEN OVEREENKOMST HEEFT AFGEWEZEN DIE WERD GEMAAKT ONDER DE TAFEL !!! ONDERZOEK DE BETANCOURTS GEBASEERD IN TAMAULIPAS EN DE VALENCIAS

VAN NUEVO LEON !!! ZIJ ZIJN DE GROOTSTE MENSENHANDELAARS IN MEXICOIIII ZE WERKEN MET NGO's GEVESTIGD IN DE VS !!!!


Hij noemt de beruchte drugssmokkelaar en een van 's werelds rijkste mannen Carlos Slim als betrokken en zegt dat Genaro Garcia Luna werd vermoord door Arturo Beltran Leyva op bevel van Carlos Slim.

 

Genaro zou informatie over de Guerrero / Michoacan naar Monterrey geven aan de kinderhandel in Laredo voor pedofielen.

 

Genaro Garcia Luna ----> EPN ------> Carlos Slim -----> sorors

GGL werd verslagen door arturo beltran leyva in opdracht van Carlos Slim. EPN wa een bitch ...

GGL werkte samen met Amerikaanse patriotten en ging hem informatie geven over de

Guerrero / Michoacan ----> monterrey ---> laredo pedo mensenhandel corridor. hij sloot de Chinese mensenhandel af die in Manzanillo kwam, wat heb hoger op pissig maakte Harry Belafonte is een DNC-shill (DNC = democratische partij). terwijl hij in Afrika campagne voerde voor "humanitaire" doelen, was hij aan het 

werken voor bedrijven. hij was de schakel tussen Afrikaanse despoten / schijn democratieën en de bedrijven, nadat hij hem bezocht ZEER GRAPPIG HOE WANNEER HIJ NAAR AFRIKA GING, VEEL MINERALE BEDRIJVEN EN BEDRIJVEN HEBBEN 10-40 JAAR LANDCONTRACTEN GEGEVEN IIII


Renegade geeft een idee hoe andere potentiële pedofielen en hun helpers en hen die het mogelijk kunnen worden geïdentificeerd.

 

Hoe u veel recentere namen na 2000 kunt vinden:

Deze lijst met hoe je mogelijke pedo's of pedovriendelijk in Hollywood kunt identificeren, laat zien waarom het gebeurt, als je het overziet. Het is een handelstransactie.

'Hallo. Ik ben nieuw in de stad. Je hebt roem en rijkdom. Dat wil ik.'

"Hallo, we zijn verbonden pedo's. We geven je dat als je ons prestige geeft door associatie en bescherming en gebruik uw huwelijken en stichtingen om ons van veel jonge kinderen te voorzien. "

"Afgesproken." Op welk moment dit begint, hieronder. Iedereen die na 1989 plotseling beroemd werd, is zo ongeveer verdacht. Zoek naar deze:

 

Indien mannelijk:

> Gewerkt met Weinstein, Gef of een van hun naaste plaatsvervangers / boylets

> Ontmoet ze veel te vroeg toen ze hier aankwamen, want over <een jaar is er meestal een jongensfeestje

> Geen homo maar toch buitengewoon vriendelijk voor homo's

> Zwakke of baseline-talent maar kreeg rollen, banen onmiddellijk - te snel - geen strijdperiode

> Vreemd genoeg niet vies van vermoedelijke pedofielen

> "Donker", "gespannen", "dat is gewoon zijn ding"

> Ongewoon donkere, snufachtige inhoud / rollen

> Geweld tegen kinderen / minderjarigen in inhoud

> Lijkt altijd de juiste plaats op het juiste moment te zijn

> Altijd bij de juiste partijen met precies de juiste mensen

> Media kruipen over hen heen die niet in verhouding staan tot hun werkelijke vaardigheden of uiterlijk

> Het maakt niet uit tegen wie ze het opnemen, ze krijgen de onderscheiding

> Oscar, Emmy of Globe VEEL te vroeg en voor iets dat zelfs wij weten dat ze niet zouden moeten hebben gewonnen

 


Hij geeft een idee wat gechanteerde acteurs doen - pedofilie, necrofilie en opoffering of worden opgeofferd.

Wat is het meest ergste wat je een gecompromitteerde acteur of actrice hebt zien doen? 

 

Ik heb het zelf nooit gezien, maar ze doen pedoshit, necrofiele, offeren. En als ik offeren zeg, dan bedoel ik niet dat ze iemand opensnijden, Ze offeren je door een overdosis, een auto ongeluk, een hart aanval, infectie ect ook verkrachting. 


Hij laat veel namen vallen waarvan ik er maar een paar zal uitkiezen - zie het Neon Revolts-artikel voor meer.

 

Hij noemt Globus en Golan

ook de casting  geldt ook voor mannen. EIGENLIJK IS HET ERGSTE. een actrice kan een lul zuigen, misschien twee pikken tegelijk nemen, maar acteurs hebben het veel erger. Globus en Golan smokkelden vroeger wapens in PLO kampen om valse vlaggen te kunnen uitvoeren. Ook bedrogen ze Zuid Afrikanen door de Mossad te sturen om de nucliaire geheimen van Zuid Afrika te stelen. 

De meeste "spionnen", "agenten", enz. opereren niet zoals u denkt. Ze doen het recht voor uw ogen. Ze maken en spelen in films, ze legaliseren onze wetten, ze hebben hun eigen denktank / banken / stichtingen / silicon vallei techfaggots, enz.


Hij suggereert grote namen om te onderzoeken - Houd er rekening mee dat de naam Tim Burke verkeerd was, het zou Mortimer "Tim" Buckley moeten zijn en ook Yoram Globus en Sumner Redstone.

Welke personen zouden onderzocht moeten worden? / politie gaat niet achter ze aan?

SUMNER REDSTONE / III TIM BURKEIII YORAM GLOBUSIIIIII


Yoram Globus maakt deel uit van de CIA- en Mossad-controle over Hollywood - de dieepstate die uit de hand loopt.

Globus heeft samen met zijn gezin een enorm netwerk over de hele wereld, ze werken allemaal voor israëlische en joodse belangen. misschien niet direct mossad maar zeker activa. BROER

DE CIA EN MOSSAD CONTROLE HOLLYWOOD !!! Voor al die spionagefilms, oorlogsfilms, enz

contract ex (wat voor onzin ze bezig mee zijn) LEO's, CIA / Mossad, militaire officieren etc. veel acteurs en regisseurs en producenten en schrijvers hebben contacten met de IC. DE BIGSHOTS ALLEMAAL

SAMENWERKEN!! het is echt raar, want tegelijkertijd werken ze samen en voeden ze elkaar valse informatie zijn als een nooit eindigende Ouroboros.


Hij zegt ook dat snctm wordt gebruikt als dekmantel voor kindermishandeling en mensensmokkel.

Snctm IN HOLLYWOOD WORDT GEBRUIKT ALS FRONT VOOR KIDDY HANDEL EN WERELDWIJD MENSELIJKE SMOKKEL

ONDERZOEK SNCTM

Ik aarzelde om over Snctm te posten, Het kan me niet schelen of ik worde vermoord

Snctm

Snctm

Snctm

Snctm

Snctm


Renegade geeft een aantal categorieën mensen die bij snctm betrokken zijn

EUROPESE ROYALS, RIJKE ARABEN, CHINESE EXPATS, HOLLYWOOD ELITE, POLITICI ZIJN ALLEMAAL BETROKKEN

Snctm

Snctm

Snctm

HET IS DE MEEST FUCKING WALGELIJKE ORGANISATIE DIE JE OOIT ZULT ZIEN !!! ZE HEBBEN SEX KERKERS

LA USA

MOSKOU, RUSLAND

TOKIO, JAPAN

DUBAI

LAGOS, NIGERIA

BOGOTA COLOMBIA

RIO DE JANEIRO BRAZILIË

CHICAGO USA

NEW YORK USA

MONTERREY MEXICO

Snctm is een exclusieve seksclub, instagram pagina, hun eigen archief


Renegade zegt misschien optimistisch dat hij bij de grammy's zal zijn met groene sokken ...

 

Hij stuurt ook een bericht naar Slate, Greenberg, Koch, Soda Pop, Tellem Grody en Cellebrite.

Oja, ik ga naar de Grammy's, ik zal groene sokken dragen. Onthoud dat. P.S. Hoi Slate, Greenberg, Koch, Soda Pop, Tellem Grody jullie kunnen je niet meer met lulkoek hieruit krijgen. 

Hoi sterren, Jullie kunnen niet alles verwijderen van het internet.

Er staat nog veel meer in het Revolt artikel. Lees het hier. 

 

***

 

Nxivm wordt ontmanteld en Clare Bronfman wordt aangeklaagd, hoewel hij erin slaagt 100 miljoen dollar borg te krijgen terwijl ze gedwongen wordt om wat plastic en elektronische enkelsieraden te dragen. Mail de erfgename van Billionaire Seagram, Clare Bronfman, pleit niet schuldig aan Nxivm-beschuldigingen van sekscultus en wordt gedwongen een enkelband te dragen na het betalen van $ 100 MILJOEN borgtocht 

 

Beste site voor nieuws over Nxivm - Frank Report

 

***

 

Soteria, als onderdeel van de #SayBraveThings-tag, denk ik dat gestart door @SaRahAscraft een foto heeft getweet van wat @Steveo op zijn arm had getatoeëerd.

 

De tatoeage is van - een huilende baby gespietst op de penis van een man die eruitzag als hij. Hij bedekte het later met bestialiteitstatoeages. Ziek. Bedankt Soteria

 

@Steveo is Steven Gilchrist Glover oorspronkelijk uit het VK en zijn artiestennaam is Steve-O. Blijkbaar zit hij in Jack-ass (MTV show).

Hij laat duidelijk zien waar hij trouw aan is. 

 

***

 

Hoewel dit nieuws is uit 2017, had ik er nog nooit van gehoord. Nog meer misbruik van kinderen - Elsagate

 

Waakzame burger: Er is iets vreselijk mis met veel 'kinder'-video's op YouTube legt uit dat dit video's zijn die zich voordoen als kindervideo's, maar' veel van deze video's bevatten rare, verontrustende, gewelddadige en zelfs traumatiserende inhoud. Ze zijn verraderlijk vermengd met video's van andere kinderen, waardoor ze door YouTube worden weergegeven als 'aanbevolen video's' en daarom gemakkelijk toegankelijk zijn voor kinderen '

 

Het lijkt endemisch in de entertainmentindustrie om kinderen opzettelijk te traumatiseren.

 

Hier een paar stille frames van de vele die de waakzame burger gebruikt om de verontrustende inhoud te illustreren

of veel meer links erover Reddit 2017 Wat is Elsagate

 

Wie zit er achter Elsagate?

 

***

 

Het is de moeite waard om te kijken naar God of Rage EXCLUSIVE: Hollywood Insider Breaks Silence about Systematic Child Abuse 

 

Ze volgen een insider genaamd Isaac Kappy @IsaacKappy op Twitter die zegt dat er een ring voor kinderhandel in zijn kring is. Hij noemt Seth Green, zijn vrouw Clare Grant, James Gunn, Dan Ferguson, Matt Cohen, David Yarovesky.

Hoe dan ook, voor meer informatie hierover, bekijk God of Rage EXCLUSIVE: Hollywood Insider Breaks Silence about Systematic Child Abuse

Clare Grant en Seth Green
Clare Grant en Seth Green

Isaac Kappy is een schrijver, producer, acteur en heeft de moedige beslissing genomen om in het openbaar naar voren te komen. Hij kreeg het lidmaatschap van de Illuminati aangeboden als een poging om hem de mond te snoeren.

 

Hollywood Insider MAAKT Seth Green en andere BELANGRIJKE Hollywood-elites op naam in deze video

Dit artikel gaat ook over Isaac's onthullingen 26 juli 2018 Washington Pundit Acteur / regisseur Isaac Kappy stelt belangrijke Hollywood-elites die bij Pizzagate betrokken zijn op naam bloot 

 

Bied hem en anderen alstublieft steun aan voor het nemen van moedige beslissingen en het helpen blootleggen van deze vreselijke fixatie die Hollywood heeft met kindermishandeling. Volg de klokkenluidersblogs, twitter, instagram, periscoop etc en bedankt hen. Zie ook meer aan het einde van dit artikel

 

Isaac Kappy heeft Steven Spielberg nu ontmaskerd als pedofiel en vertelt over het chantage-systeem, Mark Thompson, Elsagate, Dan Schneider, Stephen Colbert, John Podesta, Obama. Hij praat ook kort over Jimmy Kimmel die gecompromitteerd is en Frank Giustra in deze periscoop ook -Kevin Spacey, Cathy Griffin, Ted Gunderson genoemd.

 

Kan iemand ophelderen voor wie Dan Ferguson werkt?

 

Periscope Isaac Kappy Project 4 a Rad American Century was

 

Isaak Kappy heeft naar verluid zelfmoord gepleegd. Hieronder een video waarom er aangenomen word dat hij niet zelfmoord gepleegd heeft.

***

 

Om verder te komen in Hollywood wordt u misbruikt en gecompromitteerd als de toegangsprijs. Alle grote sterren zijn misbruikt en gechanteerd en velen gaan anderen misbruiken. Sommige mensen zijn misbruikt en gaan verder met misbruik. Ze hebben hulp nodig. Stop het kindermisbruik. Help het misbruik aan het licht te brengen en te stoppen, en laat het niet voortduren. Degenen die als eerste naar voren komen om te helpen, zullen worden herinnerd voor wat ze hebben gedaan.

 

De Deep State en hun agenten zijn in paniek. Hollywood is in paniek. De waarheid begint nu uit te komen - mind control, kindermishandeling, kinderhandel, mensenoffers, kannibalisme, orgaanhandel en meer.

 

Ze zijn op de vlucht. Houd het zo. Doe meer onderzoek. Blijf graven, blijf publiceren, blijf de informatie verspreiden.

 

 

 

Wie zijn de misbruikende machtsmakelaars in Hollywood?

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier