· 

Illuminati en zijn spelers

Dit bericht voegt meer informatie toe aan de structuur van de Illuminati, die ik in dit bericht schetste - De vijf netwerken voor kinderhandel en de structuur van de Illuminati

 

Ik was geïnteresseerd in hoe de spirituele wereld inclusief demonen en het aardse rijk met elkaar verbonden zijn. Volgens Jessie, die de gekozen opvolger was van de Koningin moeder van Duisternis, voordat ze het systeem verliet op 10-jarige leeftijd, beschrijf het als volgt, met een deel van mijn interpretatie of speculatie.

 

Er zijn vijf rijken. In dit bericht is het beschreven rijk de middelste laag of rijk, het Aardrijk genoemd. Het is het enige fysieke rijk van de vijf lagen, de andere vier zijn alleen toegankelijk in de spirituele wereld.

 

De twee lagen eronder staan bekend als de twee lagere rijken, de twee erboven zijn de twee hemelse rijken.

 

Dit zijn de spelers op het hoogste niveau van de Illuminati-piramide en de "slagveld" -formatie in het aardse rijk.

 

Het lijkt op 9 schaakborden maar heeft een onregelmatige grootte ...

Originele tekening van Jessie
Originele tekening van Jessie

Legenda: 

 

Cirkels                           - Moeders van duisternis

Driehoeken                   - Beschermers

Diamanten                    - Zeven dodelijke Cyns

Rode vierkanten           - Naamloze koningen (onder toezicht van de Phoenix)

Cirkelwolken                 - Zusters van Licht

Circelwolken
Circelwolken

De Illuminati Aarde Kwadranten beginnen met West linksboven en gaan met de klok mee verder. De plaatsen zijn die met oude poorten ...

 

 

Naam Kwadrant

  1. West
  2. Noord
  3. Oost
  4. Zuid
  5. Centrum

Plaats op de wereld met poort

  1. Zweden, Noorwegen
  2. VK, Antartica, Noord amerkia
  3. Rusland, China, Israël
  4. Irak, Iran, China, Tibet
  5. Nueschwanstein

Naam van de persoon in leiding

  1. Phoenix (Fenix)
  2. Pindar 
  3. Priest (priester)
  4. Prophet (profeet)

Kleur in het schema

  1. blauw en rood
  2. wit (in het schema grijs)
  3. geel
  4. groen


Kompaspunten die normaal gesproken worden geassocieerd met elementen en kleuren.

Naam kwadrant

  • west
  • noord
  • oost
  • zuiden

Element

  • water
  • aarde
  • wind/lucht
  • vuur

Kleur

  • blauw
  • wit of groen
  • geel
  • rood of zwart


schema gemaakt door een digitale soldaat.
schema gemaakt door een digitale soldaat.

Legenda

 

Cirkels                        - Moeders van duisternis

Driehoeken                - Beschermers

Diamanten                 - Zeven dodelijke Cyns. Top Cyn met punt is de dood

Purple Squares          - Naamloze Koningen (onder toezicht van de Phoenix)

Cirkel "Wolken"         - Zusters van licht

 

 

Het middelste schaakbord van de negen heeft vijf cirkels, namelijk de 5 moeders van Duisternis en Neuschwanstein. Neuschwanstein is de belangrijkste spirituele poort. Kasteel in Beieren (Duitsland)

 

De "stukken" op het schaakbord worden op hun plaats in de formatie van het eindtijdritueel getekend.

 

Het is niet beperkt tot deze karakters, maar het zijn de belangrijkste.

 

De vierkanten of positieplaatsingen zijn direct verbonden met de astrale plaatsingsposities die deze mensen innemen tijdens spirituele oorlogsvoering.

 

Innerlijke 13 - De 5 Moeders van de Duisternis, 4 Beschermers, en Phoenix, Pindar, Profeet en Priester regeren als onderdeel van de innerlijke 13.

 

Moeders van de duisternis worden vertegenwoordigd door de cirkels.

 

De vijf moeders zijn spiritueel verbonden of hebben een spirituele band met Neuschwanstein. Ze kunnen verbinding maken op spiritueel niveau of zijn afgestemd op die spirituele poortenergie. Energie bestaat uit resonantie, frequentie en harmonie. Dit betekent dat de moeders spiritueel verstrikt zijn geraakt in de poort.

Dus als de poort open of dicht gaat, zijn degenen die ermee verbonden zijn zich automatisch bewust van elke beweging van spirituele wezens in of uit die poort. Degenen die verbonden zijn, worden gesignaleerd wanneer er iets aan de hand is met die poort (op dezelfde manier als een melding op sociale media) en op een spiritueel niveau kunnen ze communiceren met de poort. De aangeslotenen kunnen het openen of sluiten of het voor transport gebruiken wanneer ze maar willen.

 

De spirituele poorten hebben een natuurlijke energie-frequentie, resonantie en harmonie. Een moeder kan die natuurlijke energie onttrekken om haar eigen energie voor magie te versterken. Het is alsof je de stekker in een stopcontact steekt. Zodat de moeder zich kan aansluiten op de spirituele poort en haar energie kan gebruiken als ze dat wenst. Zie later gedeelte voor meer informatie over poorten.

 

Elke moeder is verbonden met negen demonische generaals

 

  • Molech (Major Demon)
  • Abaddon
  • Baal
  • Samael
  • Gilgamash
  • Azazael (Azazel)
  • Thoth
  • Ashtoroth (Asharoth, Ashtaroth, Lilith)
  • Chemosh

De 4 P's

 

Phoenix (blauw en rood), Pindar (grijs), profeet (groen), priester (geel)

 

  • Phoenix is verbonden met Samael en Gilgamash en met hen houdt hij toezicht op de 13 zusters van licht voor het Westen en overziet de spirituele poorten in Noorwegen en Zweden.
  • Pindar is verbonden met Azazael en Thoth en met de 13 zusters van licht voor Noord en houdt toezicht op Ancient Gates in het VK, Noord-Amerika en Antartica.
  • Prophet is verbonden met Ashtoroth en Chemosh en met 13 zusters van licht voor het Zuiden en houdt toezicht op de oude spirituele poorten voor China, Tibet, Irak en Iran.
  • Priest is verbonden met Molech en houdt toezicht op de 13 zusters van licht voor het Oosten en de spirituele poorten voor Israël, China en Rusland.

De functies van deze titels, die allemaal dezelfde rang / anciënniteit hebben in het systeem, zijn -

 

Phoenix: Om leven te brengen uit de as of de dood van het systeem. Verhoog het koninkrijk van Satan na de val van het systeem.

 

Profeet: Om de wereld voor te bereiden op de komst van het Beest

 

Pindar: De weg voorbereiden voor het Beest onder de Naties (rol van politieke alliantie)

 

Priester: Om Israël, de One World Church en het volk voor te bereiden op de aanbidding van het Beest.

 

Ze zijn allemaal verbonden met de antichrist en hebben verschillende rollen in relatie tot hem.

 

Phoenix

 

Het systeem zal worden vernietigd, deze vernietiging is vergelijkbaar met het worden als as of de dood ervan. De taak van de Phoenix is om het Systeem weer tot leven te brengen uit de as van die dood of vernietiging.

 

Het systeem is het hele koninkrijk van Satan of het Illuminati-systeem zoals we het als geheel kennen, en al diegenen die hem dienen, aanbidden of aan hem gebonden zijn in het georganiseerde collectief. Het omvat de Illuminati, de wereldsystemen en de demonische systemen. Ze zijn allemaal betrokken bij de algemene werking van het systeem als geheel.

 

Satan vernietigt degenen in het Systeem die hij verder niet meer kan gebruiken. dwz degenen die aan het leiderschap waren en degenen onder hen op de manier waarop de dingen voorheen eeuwenlang werden uitgevoerd.

 

Deze vernietiging is al begonnen.

 

Eeuwenlang was de Illuminati een matriarchaal geleid systeem met de Moeders van de Duisternis aan de top. Het was de bedoeling dat het vijfde en laatste boek op 24 april 2020 in de kathedraal van St. Peter in Chicago zou worden gelezen als een voltooiingsritueel voor de antichrist.

 

Het ritueel ging niet door omdat Jessie, als gekozen opvolger van de Queen Mother of Darkness, en die een cruciale rol zou spelen in die ceremonie, weigerde aanwezig te zijn.

 

Gelukkig werd Jessie niet ontvoerd, fysiek of spiritueel, en waren er ook bewegingsbeperkingen voor het “covid 19-virus”. De antichrist nam het echter over, zonder het gewenste ritueel, als hoofd van het nu patriarchale systeem.

 

Jessie - Mijn plan was om terug te vechten als ze iets probeerden en mensen hadden strikte orders om me te vermoorden en uit te schakelen. Als ze geen mensen hadden gebruikt om me fysiek te ontvoeren, neem ik aan dat ze de demonische generaals opnieuw zouden hebben gebruikt om me te ontvoeren, zoals in het verleden.

 

Dat was een enorme overwinning voor anti-satanische krachten. De rituelen van Satan worden niet verstoord zonder een prijs, vooral de rituelen waarin hij de afgelopen jaren heeft geïnvesteerd. De prijs betekende dat anderen stierven.

 

Mijn vorige artikelen over de antichrist en rituelen waren

 

Het doel van de overname van de antichrist is om de Heer Jezus Christus te bespotten. De Bijbel zegt dat Jezus autoriteit en macht en heerschappij over alle dingen kreeg. Jezus legde het allemaal neer en plaatste alle dingen weer onder het gezag en de heerschappij van de Vader.

 

Op dezelfde manier is het plan van Satan dat de antichrist volledige heerschappij heeft over zijn systeem op aarde, totdat Satan met zijn horden de poorten van de hemel bestormt en God omver werpt. De antichrist zal dan alle controle en autoriteit weer overdragen aan Satan, die op dat moment bekend zal staan als het Beest.

 

De antichrist zal uit het geslacht van David komen, hij zal in staat zijn om tekenen, wonderen en wonderen te doen. Hij zal verkondigen de ware Messias te zijn en Israël en de hele mensheid tot bedrog leiden. Heel Israël zal logenstraffen hij is de langverwachte Messias.

 

Hij is momenteel waarschijnlijk een bekende persoonlijkheid in het openbaar, maar zijn rol is natuurlijk nog niet bekend. In dit stadium is zijn identiteit niet belangrijk, noch is de waarschijnlijke prijs de moeite waard om te betalen voor het onthullen van zijn identiteit voor degenen die het weten, wat ik niet weet. Zelfs als zijn identiteit werd onthuld, zou er een opvolger worden gevonden, aangezien de antichrist slechts een titel is. Er zijn veel lager hangende vruchten in termen van andere kennis van het systeem die kunnen worden geleerd en verspreid.

 

Wie in het systeem zal worden vernietigd?

 

Terwijl de vernietiging van het systeem zich openbaart, zullen veel van de overvloed aan huidige Luciferianen / satanisten zich zorgen maken omdat ze beseffen dat ze overtollig zullen zijn aan de vereisten. Ze hebben hun ziel, hun integriteit, waarheid, ethiek en moraliteit ingeruild voor aardse goederen en macht in een wereldsysteem dat ze kenden. Dat is aan het veranderen, zoals we in 2020 al hebben gezien.

 

Satan heeft geen loyaliteit, noch zijn volgelingen die verraad hebben geleerd, is een van de hoogste kwaliteiten - het Judas-principe. Het enige doel van Satan is om de troon van God toe te eigenen en de controle over te nemen. Het maakt hem niet uit wie er wordt vernietigd, voordat dat systeem weer wordt opgebouwd.

 

Elaine, een zuster van licht en bruid van Satan, zei bijvoorbeeld ...

 

Voor het eerst in mijn leven voelde ik me echt geliefd. Hoe fout ik was. Satan haatte mijn lef. Hij wilde me alleen voor zijn eigen voordeel gebruiken en was toen van plan me te vernietigen.

 

Waarschijnlijk zullen de meeste menselijke Luciferiaanse / satanisten worden vernietigd, aangezien Satan zijn demonen ziet als superieur aan de mensen die hij gebruikt. Als deze Luciferianen en satanisten wijs waren, zouden ze onmiddellijk het satanische controlesysteem verlaten, waar de overgrote meerderheid van hen sowieso niet van houdt.

 

Zei Jessie een tijdje geleden

 

Satan eert loyaliteit niet… hij is van plan zijn toppersonen te gebruiken om christenen en degenen op de lagere niveaus te vernietigen; hij zal ze laten denken dat ze Elite en Superieur zijn ... hij zal ze ertoe brengen om de antichrist in zijn positie te helpen zetten en zijn agenda te vervullen om de troon van God toe te eigenen, maar dan zal Satan ze ALLEMAAL vernietigen, omdat hij alleen zichzelf en zijn demon ziet hordes als zijnde het superieure ras. De Schrift zegt dit over Satan. 

 

We weten al dat de Phoenix, het hoofd van de Satanic Council, nu Barack Obama is die het roer overnam van George Soros rond mei 2020, hier gaat mijn volgende blogpost over. 

 

Dus Obama heeft de leiding om leven uit de as van het systeem te halen.

 

Obama heeft het Monarch mind control-programma doorlopen en is dus mind-gecontroleerd en heeft demonen eraan gehecht. Hij ontvangt zijn bevelen en dagelijkse quota van Satan, zoals iedereen in het systeem weet en gelooft. Het is niet van belang als een lezer dit niet gelooft, aangezien aanhangers van het systeem het geloven en dat is wat dit systeem regeert en tot nu toe helaas de planeet heeft bestuurd.

 

Obama is verbonden met demonen Samael en Gilgamash en met hen houdt hij toezicht op de 13 zusters van licht voor het Westen en overziet de spirituele poorten in Noorwegen en Zweden.

 

Obama kan oppervlakkig charmant zijn, heeft velen voor de gek gehouden, blijft velen voor de gek houden en zal velen voor de gek blijven houden. Dit is waar psychopaten toe in staat zijn en ook werkelijk doen, en ze doen het graag. De antichrist zal hetzelfde doen.

 

Voordat Obama het systeem uit de as haalt, moet dat systeem eerst worden vernietigd. In feite wordt het op dit moment voornamelijk vernietigd door het covid19-virus en psyop, een op trauma gebaseerde mind-control op massale schaal. De andere psyops gebruiken klimaatverandering, de raceafdeling psyop en de transgender psyop terwijl de illuminati hun Great Reset / 4th Industrial Revolution / One World Church / New World Order naar voren brengen, wat in wezen een glimp is van het begin van de wereld als het zal worden bestuurd onder de controle van de antichrist / satan.

 

Profeet

 

Een profeet is iemand die voorgaat en de mensen voorbereidt op wat komen gaat en ervoor zorgt dat het hart gereed is.

 

Profetie is het horen van de woorden of stem van God en het ontvangen van berichten van Hem om naties of specifieke mensen te waarschuwen of voorspoedig te maken.

 

Indien omgekeerd of verdraaid, wordt deze gave gebruikt om naar Satan en zijn demonen te luisteren en om vervloekingen uit te spreken over degenen die goed doen, en zegeningen over degenen die kwaad doen.

 

Beschermers

 

Deze worden weergegeven door driehoeken, tussen de moederscirkels. Ze zijn ook verbonden met die spirituele poort en de negen demonische machten.

 

Er zijn verschillende groepen beschermers. Beschermers en Moordenaars werken op het spirituele en fysieke vlak.

 

Een groep, die wordt beschouwd als de Top Beschermers, wordt op jonge leeftijd toegewezen aan hun cliënt die ook jong is. Ze groeien samen op en hun banden zijn levenslange dienstbetoon aan die ene persoon. Als die persoon overlijdt, kan de beschermer worden gevraagd om een nieuwe taak op zich te nemen, maar vaker wel dan niet mogen ze met pensioen gaan. Levenslange mensen zijn gelijk aan generaals.

 

De grootste groep beschermers die de middelste en lagere niveaus zijn, dienen onder de levenslange beschermers . Ze zijn als commandanten die veel opdrachten krijgen om gedurende hun hele loopbaan meerdere individuen te beschermen en te dienen.

 

Als een "Elite" een bepaalde beschermer echt leuk vindt, kunnen ze deze als hun enige beschermer inhuren.

 

Vier naamloze koningen worden vertegenwoordigd door de rood omlijnde vierkanten. Deze staan onder toezicht van de Phoenix. Hun bewegingen worden gedicteerd door de koningin-moeder van de duisternis.

 

Zij zullen worden opgenomen onder degenen die opstaan als de tien koningen in de eindtijd, zoals geprofeteerd in het boek Openbaringen.

12 En de tien horens die gij hebt gezien, zijn tien koningen, die hebben ontving nog geen koninkrijk; maar ontvang één uur macht als koningen met het beest.

13 Dezen hebben één zin en zullen hun kracht en kracht geven

het beest.

14 Dezen zullen oorlog voeren met het Lam, en het Lam zal overwinnen hen: want hij is de Heer der heren, en Koning der koningen: en zij die zijn met hem zijn geroepen, en uitverkoren, en getrouw.

Koning James Bijbel Hoofdstuk 17 

 

Zeven Dodelijke Cyns

Generaals worden op het bord vertegenwoordigd door ruiten.

 

De Zeven Dodelijke Cyns zijn een elitegroep binnen de Zusters van Licht. Ze houden elk toezicht op verschillende groepen elite vechtende vrouwen. De achtste diamant staat bekend als Dood, zij is de top Dodelijke Cyn.

Zeven Deadly Cyns Generals paraderen onder een dekmantel als "De Olievlekken", onderdeel van de Extinction Rebellion-protesten in Londen c. Juli 2020  Dit is hun oorlogskleding, die meestal rood of zwart is.

Klik op de afbeelding en je wordt gelinkt naar de video.
Klik op de afbeelding en je wordt gelinkt naar de video.

Zusters van licht

 

Illuminati's Elite Security-team. Er zijn 13 zusters van licht voor elk kwadrant, in Amerikaanse en internationale kwadranten. Ze zijn spirituele beschermers voor de illuminati.

 

Ze beschermen uitsluitend op spiritueel niveau, niet op fysiek niveau. De zusters gebruiken demonische bezetenheid en geestelijke oorlogvoering om ziekte, ziekte en financiële en andere problemen bij hun doelwitten te veroorzaken. 

 

Zij zijn het beveiligingsteam dat toezicht houdt op de veiligheid van het systeem zelf. Elaine beschrijft ze als de krachtpatser en de belangrijkste kracht van de sekte.

 

De normale rituele kleding van Sisters of Light is vergelijkbaar met deze in wit of zwart.

De Shhh… tatoeage wordt meestal geassocieerd met zusters van licht en met de Fenicische godinnen. De signalen zijn dagvaarding, wie wordt er opgeroepen en waarheen.

Twee hoge zuster van het licht. 

Jessie heeft nog een radioprogramma gedaan, waarin ze naar een paar diagrammen verwees. Iemand heeft is zo vriendelijk geweest ze in het schaakbord toegevoegd, zodat mensen duidelijker kunnen zien waar er over werd gepraat.

Hierboven het programma waarin Jessie de uitleg geeft, en hier beneden de tekeningen. 

Demonen

 

Zoals eerder vermeld, is elke moeder verbonden met negen demonische generaals

 

  • Molech (Hoofd Generaal Demoon)
  • Abaddon
  • Baal
  • Samael
  • Gilgamash
  • Azazael (Azazel)
  • Thoth
  • Ashtoroth (Asharoth, Ashtaroth, Lilith)
  • Chemosh

"Verbonden" met demonen is iets anders dan "bezit".

 

  • Bezeten betekent dat de demonen soms de volledige controle overnemen of in een gastheer verblijven en nooit weggaan.
  • Verbonden betekent dat de demonen zich buiten de gastheer bevinden, maar kunnen worden opgeroepen of opgeroepen om met de gastheer deel te nemen aan dingen. Wanneer ze worden opgeroepen om deel te nemen, kunnen ze het vat of lichaam van de persoon betreden en vervolgens vertrekken.

Molech, de belangrijkste demonische generaal, zou tussen de 5-10 menselijke gastheren hebben op een moment dat hij er tussendoor beweegt. Molech gaat normaal gesproken bijna elke 5 jaar door zijn gastheren en scheurt ze letterlijk van binnenuit uit elkaar.

 

Demonen op lager en middenniveau hebben meerdere gastheren. Ze gebruiken dezelfde gastheren als ze ze eenmaal hebben gevonden, omdat het moeilijk is om mensen te vinden met wie ze een band hebben, waardoor ze hun krachten en spirituele gaven kunnen gebruiken.

 

Een demon hechten (bezit of onderdrukking) zijn de belangrijkste factoren

 

  1. Er moet een bolwerk of doorgang worden gecreëerd. Dit kan worden veroorzaakt door angst of een negatieve reactie. Dit geeft de demon een voet aan de grond of toegang tot het individu. Voor kinderen die in het Systeem zijn geboren, wordt deze deuropening soms de Maan-kind ceremonie genoemd. Er wordt een gebeurtenis gecreëerd terwijl het kind in de baarmoeder is om ervoor te zorgen dat het kind een angstreactie krijgt, dus de geest verbindt zich met het kind in de baarmoeder.
  2. Tot nu toe heeft de demon zogenaamde externe verbindingen met het kind, vergelijkbaar met twee mensen die naast elkaar lopen. De demon kan spreken en zich verhouden tot het kind, net zoals iemand anders met het kind zou omgaan. Nu moet de demon het kind overhalen om het innerlijke toegang te geven. Dit betekent dat de demon het fysieke vat (of lichaam) van het kind kan binnendringen en ruimte kan delen met de geest van het kind. Als het kind tot de Heer is gekomen, is deze optie niet beschikbaar omdat de Heilige Geest van God geen ruimte deelt. Vaak wordt deze innerlijke toegang geforceerd, zoals bij seksueel trauma. Dit is niet altijd het geval, maar meestal is dit de reden waarom ze seksueel misbruiken, het misbruik traumatiseert wat een emotioneel conflict veroorzaakt. Het kind voelt zich geliefd bij degene die misbruik pleegt en wil een relatie met die persoon hebben. Die emotionele aantrekkingskracht geeft toegang tot de demonen die in het proces achter de schermen werken. Mensen als Rachel Chandler en andere groomers waren goed in het verbinden via relaties.
  3. De demon moet het kind zover krijgen dat het ermee instemt, zodat het controle heeft over de fysieke en mentale aspecten van het gebruik van het vaartuig. De demon zorgt ervoor dat het kind de controle aan het wezen overgeeft of overgeeft.

Er zijn kwantumverstrikkingen die je voor altijd aan deze demonen binden door de geloftes die deze kinderen vaak moeten afleggen.

 

In alle drie de fasen heeft het kind de mogelijkheid om NEE te zeggen of de toegang te weigeren. Zelfs als er ooit toegang is verleend, kan deze worden weggenomen door de demon in Jezus Naam te bestraffen en uit te werpen.

 

Jessie had de Heer, dus bezit was geen mogelijkheid. Ze ervoer echter nog steeds de eerste twee waar de demonen toegang van buiten hadden. Dit wordt ook wel onderdrukking genoemd, waarbij ze proberen iemand van buiten het lichaam te beïnvloeden.

 

'Zodat ik ze nog steeds aan het praten kon krijgen en me probeerde te verleiden of over te halen om bepaalde beslissingen te nemen of bepaalde acties te ondernemen. De belangrijkste overtreders waren Satan zelf en Abaddon. Soms had ik het gevoel dat ik niet genoeg kracht had om Satan te weerstaan. Op die momenten riep ik het uit naar Jezus en bleef ik gewoon Zijn Naam zeggen. Hij kwam altijd voor me door. " 

 

De meeste demonen hebben drie manifestatievormen.

 

  • Ze kunnen eruit zien als een schaduw van een mens, dier of monster.
  • Ze hebben een demonische vorm die uniek voor hen is. Moloch ziet er bijvoorbeeld uit als een stier met ramshoorns, grote buffelarmen en staat op hoefijzers van meer dan 2,4 meter hoog. De koningin van de doden of een van Ashtoroth haar vormen, ziet eruit als een magere vrouwelijke mummie. Ze kruipt en kruipt op handen en voeten en beweegt snel, haar vorm lijkt op een groteske mummie.
  • Ze kunnen verschijnen of manifesteren door het fysieke lichaam van hun gastheer. Jessie heeft ze de ogen van een mens zien veranderen, of hun fysieke verschijning, zoals bij de wolven en vampiers.

Satan mag vrij rondlopen door alle poorten en in alle spirituele rijken. Sommige demonen zijn beperkt tot bepaalde delen van de aarde, wat betekent dat ze alleen toegang hebben tot poorten in die gebieden, sommige hebben geen toegang. De meesten moeten de poorten openen om ze te gebruiken.

 

Het uiteindelijke doel van satan is om God omver te werpen en te vervangen. Satan gelooft dat hij het 'vlees' (offers) van mensen nodig heeft om God omver te werpen en God te worden. Hij heeft meer dan één poort nodig om zijn horden demonen door de poorten naar de troonzaal van God te brengen.

 

Demonen, gevallen engelen hebben verschillende persoonlijkheden. Gilgalmesh, Chemosh en Leviathon zouden bijvoorbeeld trots en opgeblazen zijn. Leviathon staat bekend als een watergeest en is verbonden met de oude verering van Dagon of de huidige Triton - god van de zee. 

 

Gilgamesj is volgens de meeste mythologieën niet demonisch en de meeste gepubliceerde informatie is in die zin. Sommigen zeggen ook dat hij slechts een levende Nephilim is, zoals Henoch of Melchizedek zonder einde aan het leven.

 

Jessie classificeert hem echter als een demon-generaal. Hij houdt toezicht op de top vijf van bekwame zwarte magik-individuen. Ze is er direct getuige van geweest dat hij zwarte magie deed en hij maakte deel uit van verschillende rituelen in haar leven die betrekking hadden op haar positie.

 

Hij was een van de wezens die aanwezig waren bij het ritueel waar ze haar rituele naam kreeg - Sunshine. Ze zag hem meestal met een gewaad met een kap die zijn gezicht verdoezelde. Hij leek meer dan 3 meter lang met zeer lange gestrekte benen, armen, handbeenderen en vingers met zeer lange dikke gebogen nagels.

 

Jessie: Hij loert meestal in de catacomben en woont tussen de doden. Er is een connectie met hem die momenteel regeert over veel van de diepere ondergrondse systemen waar de "Black Eyed" of "mole" mensen leven. Het is een groep mensen die al generaties lang in de tunnels worden gefokt, dus ze hebben geen gekleurde iris in hun ogen, alleen grote pupillen. Hun huid is albino of doorschijnend.

 

Onder het Rothschild Landhuis in het Zwarte Woud bevindt zich een kolonie van deze individuen. In dat bos staat een oude boom, de Grootvaderboom genaamd, met een grot er net onder, en de wortels hangen vanaf het plafond naar beneden. De mensen met zwarte ogen verzamelen zich onder de wortels van die boom tijdens rituele tijden en terwijl de jachten bovengronds plaatsvinden.

 

Er worden offers op de grond gebracht rond de grootvaderboom en het bloed druipt langs de wortels. Deze Black Eyed-mensen smullen en baden erin. Dus vanuit die herinneringen kan ik Gilgamesj niet verbinden als een goed wezen. Ik zag hem alleen als een demon en zag het kwaad in zijn hart.

 

Gilgamesj wordt ook gezinspeeld in verschillende Black Magie- of Luciferiaanse boeken op hoog niveau.

 

Een voorbeeld van een demon, een die verbonden is met Obama, is Samael van Encyclopedia of Demons in World Religions and Cultures (pdf)

Variaties: ABBADON, "the Adversary", Aminadar, Angel of Death, Angel of Poison, Angel

of the Bottomless Pit, Apolloyon, 'the Destroyer', Diabolus, EBLIS, Esau-Samael ('Hairy

Samael '), IBLIS,' Light Bearer ', LUCIFER, Melek Taus, Prince of the Accusers and the Evil Inclination, Salamiel, Samael Aun Weor (' Samael, seksuele kracht en licht '), SAMIAZA, SAMMAEL, Samuel (' gehoord van God ”), SATAN, Satanael (“ tegenstander

van God '), Satannael, SHAITAN, URIEL Samael (' een figuur, idool of beeld ',' vergiftigde engel 'of' gif van God '), afkomstig uit de Joodse demonologie, heeft vele titels en rangen gekregen, waaronder de keizer van Hel, bewaker van de derde poort in de vallei van Ben Hinnom tegenover Sion en Jeruzalem, de leider van demonische sprinkhanen uit Openbaring, en een van de drie grote vorsten van Gehenna (zie PRINSEN VAN DE HEL).

Van Samael wordt gezegd dat hij een dagelijkse GEVALLEN ENGEL is, voorheen van de Eerste Sfeer, en hij wordt de demon van de dood genoemd. Hij is een aanklager, een vernietiger en een verleider.

Met het bevel over vierhonderdvierenveertig bedienden, heeft hij ook alle geesten onder zijn dienst

van Amerika en Europa evenals de individuele demonen AGALIAREPT, ELELOGAP, LUCIFER, PUT SATANACHIA en Tari Himal, of Agrat Bat Mahlat, EISHETH ZENUNIM, LILITH en NAAMAH (bronnen variëren). Hij heeft heerschappij over

de planeet Mars en zijn heilige dier is de slang. Er wordt gezegd dat Samael een grote waardering heeft voor kunst.

Samael wordt beschreven als een knappe, roodharige jongeman, zo aantrekkelijk zelfs dat het voor vrouwen moeilijk is om zijn charmes te weerstaan. Hij was de verleider van Eva in rabbijnse tradities, en toen ze geslachtsgemeenschap hadden, spoot hij zijn vuil in haar, waarna ze Kaïn verwekte. Het was ook Samael die worstelde met de Hebreeuwse patriarch

Jakob. Zijn persoonlijke tegenstanders zijn de engel Metatron en Peter de apostel.

Bronnen: Barrett, The Magus, 116, 118, 119, 120, 139; Blavatsky, Secret Doctrine, 388, 409, 417–417; Dowley, Inleiding tot de geschiedenis van het christendom, 255; Ginzberg, Legends of the Joden, 230, 235; Hall, Secret Teachings of All Ages, 298, 351, 356; Lumpkin, gevallen

Angels, the Watchers, and the Origin of Evil, p. 126; Schwartz, Tree of Souls, 139

 

uit Encyclopedia of Demons in World Religions and Cultures

 

Monarch Mind Control

 

Het hele Luciferiaanse systeem draait op Monarch slaaf mind control programmering. Degenen die hoger in het systeem zitten, regelen de programmering en afhandeling voor degenen hieronder, enzovoort. Het is een hiërarchie van Monarch mind control waarbij controle en misbruik door het systeem stromen.

 

Slechts ongeveer 25-30 mensen aan de top van het systeem zijn niet geestelijk gecontroleerd.

 

Dit zijn degenen die NIET door de geest worden gecontroleerd - de antichrist en zijn beschermers, de 5 Moeders van de Duisternis, hun 5 opvolgers, de 5 Beschermers voor de moeders, de 5 Junior Beschermers en de 5 Beschermers voor de Opvolgers. Er kunnen er nog een paar zijn, aangezien deze informatie van enige tijd geleden afkomstig is.

 

De overgrote meerderheid van deze 30 die geen Monarch-slaven zijn, is een disfunctionele sadistische psychop aths die routinematig doden en martelen, niet precies het soort dat de meesten zouden willen heersen over onze planeet of over ons !!

 

Dus 99,99% van de bloedlijnfamilies wordt door de Monarch gecontroleerd. Zie voor Illuminati-bloedlijnen Deprogramwiki Fritz Springmeier Bloodlines of the Illuminati

 

Dit gaat hand in hand met gehechtheid aan demonen. De sterkste demonen zijn degenen die de controle zullen hebben over de belangrijkste alter21 of alfapersoonlijkheden van die persoon die dissociatief is gemaakt.

 

Alleen al in de VS zijn er ongeveer 30 miljoen mensen die door de monarch worden gecontroleerd. Ongeveer 10% van de bevolking.

 

De Illuminati-hiërarchie wordt gekozen door Satan. Hij dicteert wie de opvolger van een persoon is. De opvolgers worden door satan gekozen als de opvolger erg jong is - ongeveer 3-5 jaar oud. Voordat een opvolger een positie overneemt, zullen ze zelf een opvolger hebben, gekozen door Satan en de boodschap doorgegeven aan zijn volgelingen die de controle hebben.

 

Sommige functies vereisen opvolgers om Proctors ( de trainers) te doden en andere niet. Bij de moeders van duisternis is zo dat de opvolger de huidige zittende partij vermoordt en hun laatste adem inademt om hun demonen te 'erven'., en dit kan pas als de nieuwe moeder een opvolger heeft. 

 

Vaak neemt de opvolger het over als ze 30 zijn. Als ze de trainer niet hoeven te vermoorden, mogen ze die positie pas innemen als ze ouder zijn.

 

De opvolgers worden getraind door de persoon die ze later zullen opvolgen en doden. De trainer die weet dat ze de persoon trainen die hen zal doden, creëert zeker een vreemde dynamiek - een strategie van spanning. In feite probeerde de huidige Koningin moeder van duisternis, de positie waarvoor Jessie de opvolger was (haar oma), verschillende keren Jessie te vermoorden, en Satan kwam bij één gelegenheid tussenbeide tegen de de koningin moeder van duisternis.

 

Satan spreekt elke avond tot de Moeders van de Duisternis en de Antichrist. Voor anderen in het systeem is het sporadisch, indien nodig.

 

Satan dicteerde "quota" aan degenen die het systeem lang geleden runnen. Ze lopen als een menu. Je krijgt keuzes, die worden je voorgelegd door de trainer of handler, die ook verantwoordelijk zijn om ervoor te zorgen dat je aan jouw quota voldoet.

 

Bijv. Eerst kies je een gebied van zonde

 

  • Seksueel
  • Sabotage
  • Zelf pijniging
  • Gulzigheid
  • Kracht
  • Geld
  • Genoegen

Dan kies je wat je wilt doen. Elke keer dat u de quota haalt, gaan ze in intensiteit, dus er is meer nodig - bijv. voor seksuele

 

  • Verleiding
  • Immoraliteit
  • Homoseksualiteit
  • Verkrachting
  • Bestialiteit
  • Pedofilie

Foto- en videobewijzen van quota worden op de Master Servers van de Illuminati bewaard als archieven en als chantage-materiaal.

 

Engelen

 

Dus als demonen mensen kunnen bezitten en onderdrukken, is er dan een equivalent voor engelen?

 

Jessie zegt dat we allemaal engelen hebben die aan ons zijn toegewezen om ons te bewaken, te beschermen en te dienen. Ze hebben interactie met ons in dat stadium één en twee niveaus waarop ze invloed uitoefenen van buiten ons lichaam, maar ze hechten zich niet innerlijk / bezitten omdat het niet Gods wil is dat ze dat doen.

 

Spirituele poorten

 

De vierkanten op het schaakbord markeren rituele plaatsen en positionering.

 

De spirituele poorten werken in twee richtingen.

 

  • Verticale toegang - Van de aarde om omhoog te gaan naar de hemelse rijken of omlaag naar de lagere rijken.
  • Horizontale toegang - Men kan van de ene plaats op de fysieke aarde naar de andere gaan.

Horizontale toegang is hoe Satan in staat is om de hele aarde rond te reizen om twee keer per jaar bij elk ritueel een Grootse Verschijning te maken. Elke poort is vastgemaakt aan verschillende andere poorten, niet slechts één, maar de horizontale toegang is beperkt.

 

Je kunt dus nergens heen gaan waar je wilt. bijv. de Chicago-poort geeft toegang tot Neuschwanstein, Wisconsin etc. maar is niet verbonden met de poort in Californië. Je zou naar Neuschwanstein moeten reizen en daar verbinding maken om naar de Disneyland-poort te reizen om in Californië te komen.

 

Waar zijn de poorten?

 

De vijf belangrijkste oude poorten zijn bij

 

  • Neuschanstein, Duitsland
  • Wisconsin, VS.
  • Rockford Illinois, VS.
  • Stonehenge, Engeland
  • Zweden

Andere oude poorten bevinden zich in Noorwegen, Antarctica, Rusland, China, Israël, Irak, Iran, China en Tibet.

 

Wereldwijd zijn er duizenden andere poorten. Deze kunnen poorten, spirituele deuren, deuropeningen, portalen, gaten, interfacepunten of kruispunten, spiegels, time-warps, warps worden genoemd. Alle diepe ondergrondse militaire bases (DUMB's) zijn gepositioneerd bij Spiritual Gates. Dit bemoeilijkt ongetwijfeld eventuele reddingsacties in een tunnel.

 

Voorbeelden van deze andere poorten zijn Lousianna, University of Illinois en Disneyland. Er zijn er veel, elke staat heeft er een.

 

Jessie zegt dat deze poorten de sluisdeuren waren die werden gemaakt toen God de aarde schiep. Dit zijn de poorten die het uitspansel van water boven de aarde en onder de aarde hielden. Het water kwam eruit tijdens de zondvloed in de dagen van Noach.

 

Dit is de Universiteit van Springfield Illinois, een van de vele poorten in de omgeving van Chicago, niet de grootste of oudste, maar gebruikt ...

 

De foto's tonen de markeringen / identificaties die iemand zou weten om naar te zoeken. Ten eerste heb je de bibliotheek in het midden van de campus. De deur is gemarkeerd met een enkel oog in het glazen raam en de mini “stonehenge” ervoor.

De poorten openen

 

Jessie zegt dat elke spirituele poort zijn eigen unieke liedje heeft. Ik was niet iemand die de poorten in kleur zag. Ze leken wel tunnels. Voor mij waren ze óf donker, zoals ik misschien merkte dat ik in een donker gat viel, of de muren van deze tunnels leken, klonken en voelden aan als vuur. 

 

Het zijn niet de woorden per se waarop de poorten zijn afgestemd, maar de gevoelens van het hart - de frequentie is de sleutel, het innerlijke of kwantumniveau van resonantie en harmonie. De poorten werken in reactie op harmonischen (geluid) en resonantie (licht). Elk individu is op kwantumniveau uit deze componenten gemaakt.

 

De sleutel tot het openen van de poorten is dankzegging - Het woord van de Heer zegt: "Ga Zijn poorten binnen met dankzegging in je hart, betreed Zijn voorhoven met lofprijs." "Hef uw hoofden op, oh poorten, opdat de Koning der Glorie binnen mag komen."

 

Jessie zegt: "Ik denk gewoon aan waar ik wil zijn en ik ben daar, of als ik in gebed ben, zal ik plotseling in een visioen komen te zien welke plaats de Heer wil dat ik zie."

 

Een sleutel om te begrijpen hoe ze werken, is dat Satan alles wat van God is, kan vervalsen, verdraaien en verontreinigen. Dus hoe verontreinig je dankzegging? Lust, extase, orgasme, seks magie. Poorten gaan vaak open op het moment van een orgasme en het doden van het kind. Meer seks magie wordt geschetst in post het montauk project, tijdreizen.

 

De oude poorten zijn het minst toegankelijk, groter en moeilijker te openen.

 

De bovenste poorten zijn gekalibreerd op hogere of helderdere tonen. Deze video is een voorbeeld van Upper Gate-tonen. De video's zijn op het juiste punt ingesteld en er is slechts een paar seconden luisteren nodig.

 

Overvloedpoort, Grote Zegen, Transformeer in overvloedfrequentie, Oneindige overvloed

Een andere is 1111Hz. Spirituele knuffel van Engel. Onvoorwaardelijke liefde voor beschermengelen. Laat uw wens uitkomen.

De volgende video is een voorbeeld van lagere spirituele poorten die zijn gekalibreerd op donkere of lichte muziektonen.

Demonische geest Satan gelooft dat hij het lichaam "vlees" (offer) van een mens nodig heeft om God omver te werpen en god te worden. Hij heeft meer dan één poort nodig om zijn horden demonen door de poorten naar de troonzaal van God te brengen.

 

De handlangers van Satan bij CERN hebben gewerkt om zich bij de vijf Ancient Gates aan te sluiten om ze als één te laten toetreden. Als dit gebeurt, zou de verbinding ook betekenen dat alle kleine poorten waarmee deze Oude Poorten zijn verbonden, in dit proces zouden worden verbonden met deze massapoort. Dus het systeem werkt eraan om een poort te maken die toegang heeft tot alle poorten.

 

Slechts één persoon is in staat geweest om meer dan één poort tegelijk gedurende meer dan dertig minuten open te houden. Toen dit gebeurde, was er een letterlijke tornado van vuur en toen het zich verspreidde, stierven meer dan 1000 mensen. Dat was het CIA-experiment Star Wars Now.

 

Spiritual Gates Experimenten bestaan op drie niveaus.

 

  • Niveau 1 - Alice through the looking glass project
  • Niveau 2 - StarWars Now-project
  • Niveau 3 - The Voice of God Project

Level 1 Alice and the Looking Glass

 

Voor deze hebben ze drie kinderen nodig die samenwerken. De kinderen leren in het spirituele rijk te kijken, maar

 

Slechts één kind kan zien wat het eindresultaat zal zijn

Tweede kind kan niet zien wat er uiteindelijk gebeurt, maar kan stap voor stap vertellen wat het proces is om het eindresultaat te krijgen

Derde kind ziet alle mogelijke keuzes en de gevolgen van die keuze

Uit die drie kiezen ze de best mogelijke keuze en de te nemen stappen om daar te komen, om het gewenste eindresultaat te krijgen.

 

Als ze zes kinderen hebben die samen kunnen werken in Alice Project, brengen ze ze naar het volgende experimentniveau, namelijk niveau 2.

 

Level 2 StarWars Now-project

 

Er is een willekeurig zevende kind opgenomen dat joker-cadeaus heeft, wat betekent dat ze niet weten wat dit kind kan zien of doen of hoe ze samenwerken met anderen.

 

Vijf kinderen staan op punten van pentagram. Twee kinderen in het midden. Dit wordt gedaan in een enorme magazijnachtige kamer, dus het pentagram is enorm. De kinderen op de punten moesten op zijn minst ongeveer zes meter van Sunshine (Jessie) in het midden verwijderd zijn, en de kinderen op de punten strekken hun handen naar elkaar uit, maar kunnen elkaar niet raken vanwege de afstand van elkaar.

 

Ze hebben geleerd om de energie die hun lichaam uitstraalt uit te breiden. Hierdoor ontstaat een energie (harmonie en resonantie) waar de twee kinderen in het midden uit kunnen putten. Dit heette Ground Zero of Base Field of Home Base of Base Camp.

 

Ze hebben de kinderen ook getest op verschillende niveaus van Adrenochrome om de spirituele krachten van de kinderen te versterken. De sadistische crimineel John Brennan was een van de verantwoordelijken voor de experimenten.

 

Buiten de kinderen in het midden zijn er nog twee andere energievelden die ze creëren.

 

De eerste is het magnetische veld dat gelijk staat aan demonische wezens die zingen en verbinden om hun energie af te tappen.

Het tweede veld wordt het elektromagnetische veld genoemd dat bestond uit hogepriesters en priesteressen die hun energie gaven om te worden afgetapt.

De twee in de cirkel zijn degenen die van al deze energie moeten putten om hun persoonlijke harmonie en resonantie te versterken.

 

Omdat het een pentagram is, dat heilige grond oproept, hebben de twee kinderen in het midden onbeperkte toegang om zoveel mogelijk demonische legioenen op te roepen. Dat is een van de banen van de kinderen.

 

Ze moeten door de demonische hordes vliegen. Het andere kind houdt de hemelse poorten open zodat de demonen zich er doorheen kunnen stapelen.

 

Er was een probleem met dit experiment, met het originele model of de originele formule waarin stond:

 

Om de benodigde energie te kunnen creëren, moeten ze worden versterkt door magnetische (MF) en elektromagnetische (EF) velden.

 

Potentieel + MF + EF = EMP

 

EMP. Wat is een EMP-wapen? Elektromagnetisch pulswapen.

 

Ik geloof dat het pagina vijf of zes van het experiment is waarin de problemen of technische problemen worden uitgelegd die ze hebben met potentieel in experimenten. Potentieel = Kind 

Klik op de afbeelding en krijg toegang tot het volledige raport in PDF
Klik op de afbeelding en krijg toegang tot het volledige raport in PDF

TE Bearden Star Wars Now The Bohm- Aharanov Effect Scalar Interferometry and Soviet Weaponization 46 pagina pdf

 

Er is dus geavanceerde wiskunde en wetenschap die het spirituele aspect ondersteunen.

 

Wat gebeurde er die dag toen het tornadovuur van de vijf opengehouden poorten brak? Het experiment ging naar het volgende niveau, Level 3 The Voice of God Project.

 

Level 3 The Voice of God Project

 

In dit programma hebben de kinderen die gedwongen zijn deel te nemen, een directe interface (interactie) om militaire en operationele doelen in de spirituele wereld te bereiken met resultaten die zich manifesteren in de fysieke wereld.

 

  • Intel verzamelen en verzamelen
  • Analyse inclusief beoordelingen en evaluaties van procedures en protocollen van Psyop-spelers en procedures
  • Manipulatie van tijd / ruimte-paradigma's
  • Gebruik van energie en kwantumfysische manipulaties die gericht zijn op individuen voor ziekte, overlijden of genezing en herstel

Hoe is het om door de spirituele poorten te gaan?

 

Jessie zegt: Als ik in het hemelse rijk ben in de buurt van de troonzaal van God, zie ik dat de vloer eruit ziet als puzzelstukjes die stuk voor stuk in brand staan. Ik zie het vuur uit willekeurige stukken omhoog spuiten en het vuur spreekt God loven. Het is alsof je een stel verschillende stemmen willekeurig hoort die allemaal God loven en verschillende dingen zeggen op verschillende momenten.

 

Wanneer ik naar de lagere rijken ga, heb ik het gevoel dat ik door een gat val, dan land ik en zie ik een gang waar de muren, het plafond en de vloer allemaal vuur zijn, ik steek hier doorheen in volledige duisternis. 

 

Derde oog zicht

 

Het derde oog / geestesoog of wat Luciferianen het Oog van Horus noemen, is een kanaal of deuropening voor communicatie tussen de spirituele en fysieke werelden. Dit omvat de pijnappelklier zelf.

 

Voor Jessie zegt ze: "Het kan je helpen je accuratesse af te stemmen of je gevoeligheid te vergroten, maar is niet essentieel voor het algemene gebruik of de functie van je spirituele gaven."

 

Er valt zeker meer te leren en te onthullen over de functies van de pijnappelklier en het derde oog.

 

Waarom staat er in het Vaticaan een standbeeld van 5 meter van een dennenappel, dat de pijnappelklier voorstelt?

Fontana della pigna
Fontana della pigna

Wikipedia over de Fontana della pigna

 

De pijnappelklier is een klier ter grootte van een erwt die zich in het midden van de hersenen bevindt, tussen het midden van de twee hersenhelften. Het heeft de vorm van een dennenappel en bevindt zich precies waar het derde oog is - tussen je wenkbrauwen. 

 

 

Wanneer het gebied rond de pijnappelklier wordt ontleed, lijkt het op een oog.

De oorsprong van het oog van Horus kan worden gevonden in de mythe van Set en Osiris. De oude Egyptenaren geloofden dat Osiris de koning van Egypte was en dat zijn broer Set zijn troon verlangde. Door bedrog slaagde Set erin zijn broer te vermoorden en werd hij de nieuwe koning. Osiris 'vrouw Isis slaagde er echter in om haar man tijdelijk weer tot leven te wekken door magie en werd zwanger van Horus.

 

Osiris werd de god van de onderwereld en Isis voedde Horus in haar eentje op. Toen Horus volwassen was, probeerde hij de dood van zijn vader te wreken. Horus vocht tegen Set in een reeks veldslagen en versloeg uiteindelijk zijn oom. Tijdens deze worstelingen verloor hij echter een van zijn ogen. Volgens een versie van de mythe had Set Horus 'oog eruit getrokken, in zes delen gescheurd en weggegooid. In een andere versie was het Horus zelf die zijn oog uitstak, als een offer om zijn vader uit de dood terug te halen. In elk geval werd het verloren oog van Horus op magische wijze hersteld door ofwel Hathor (vaak beschouwd als de gemalin van Horus), ofwel door Thoth, de god van de wijsheid.

 

Osiris werd de god van de onderwereld en Isis voedde Horus in haar eentje op. Toen Horus volwassen was, probeerde hij de dood van zijn vader te wreken. Horus vocht tegen Set in een reeks veldslagen en versloeg uiteindelijk zijn oom. Tijdens deze worstelingen verloor hij echter een van zijn ogen. Volgens een versie van de mythe had Set Horus 'oog eruit getrokken, in zes delen gescheurd en weggegooid. In een andere versie was het Horus zelf die zijn oog uitstak, als een offer om zijn vader uit de dood terug te halen. In elk geval werd het verloren oog van Horus op magische wijze hersteld door ofwel Hathor (vaak beschouwd als de gemalin van Horus), ofwel door Thoth, de god van de wijsheid. Oog van Horus: de ware betekenis van een oud, krachtig symbool 

Het oog van Ra wordt vaak verward met het oog van Horus. De twee zijn echter behoorlijk verschillend.

 

Het oog van Ra vertegenwoordigt het rechteroog en het oog van Horus het linkeroog. Ra is de zonnegod, zijn macht ligt vrij dicht bij de almachtige goden van de monotheïstische religies. In die zin is zijn gezichtsvermogen dus onbeperkt, zijn oog wordt "het oog dat alles ziet" genoemd. dwz het alziende oog is het oog van Ra

 

Dit is niet het geval bij Horus, wiens bevoegdheden beperkt zijn en wiens bescherming meestal verband houdt met fysieke integriteit. Het is een beschermend symbool.

 

Het oog van Horus is een sterk beschermend symbool dat al duizenden jaren door de Egyptenaren wordt gebruikt. Het wordt geassocieerd met visie (vooral de kracht van visie tussen het hiernamaals en de wereld van de levenden), de bescherming van fysieke integriteit en gezondheid. Gedragen als een amulet om de nek, beschermt het de drager.

 

Opgemerkt moet worden dat het symbool van het Oog van Horus overeenkomt met de locatie van het Derde Oog, vertegenwoordigd door het zesde chakra. Het zesde chakra vertegenwoordigt de zetel van intuïtie en helderziendheid (inclusief het vermogen om dingen te "zien" die gewoonlijk verborgen zijn)

 

Het oog van Ra staat voor de zon, is weergegeven in rood en een hele iris, terwijl het oog van Horus de maan voorstelt en wordt vaak blauw weergegeven met een maansymbool in de iris.

Bovendien vertegenwoordigde het oog van Horus niet alleen breuken, maar ook zintuigen

Geestelijk zien

 

Als iemand zegt dat ze Satan of een demon of god 'zien', bedoelen ze niet met hun twee ogen die de meesten van ons gebruiken om dingen in het dagelijks leven te zien.

 

Om dit te onderscheiden, zal ik “see2” gebruiken om normaal 2-oogig zicht aan te duiden, en “see3” zien met je derde oog.

 

Jessie ziet de hele tijd in see3, en het manifesteert zich in verschillende vormen.

 

  • Ik ervaar see3 als een visioen. Dus ik zou thuis in mijn stoel kunnen zitten en plotseling zie ik3 iemand in het occulte of voor wie ik bid in hun huis of daarbuiten iets te doen. Voor mij zie ik nog steeds2 wat er fysiek om mij heen is in mijn eigen huis, maar ik zie ook heel duidelijk3 wat er rondom deze andere persoon is die ik zie. Ik kan ze horen praten. Ik kan ze aanraken, ze aanraken en voelen alsof we samen in dezelfde kamer zijn.
  • Ik kan 3 wezens of mensen zien die spiritueel in mijn huis verschijnen. Dus soms verschijnen militaire generaals of beschermers aan mij. Toen de Wolf Protector-tak bijvoorbeeld een ontmoeting met me wilde hebben, sliep ik en voelde ik plotseling dat iemand mijn voet vastgreep. Ik opende mijn ogen en zag een van de commandanten boven me staan. Ik kon haar zo helder als dag zien, alsof ze er was. Ze zei toen: "Kom met me mee, we hebben een ronde tafel." Ik heb mijn bed niet verlaten. Maar plotseling zag ik3 dat ik ergens in een kamer was die ik niet kende. Ik zag duidelijk alle aanwezigen. Ik kende hun namen en gezichten. We zaten rond de tafel en hadden een conferentie en bespraken problemen die gaande waren en de oplossing voor die problemen. Toen de bijeenkomst voorbij was, stopte het visioen gewoon en lag ik nog steeds in mijn bed.
  • Ik deel visioenen met anderen. Ik zag3 een van de ondergrondse individuen die nog in het occulte waren, eens in een visioen zittend op zijn bed. Toen zagen we allebei een demonische geest. Ik bestrafte de geest. Hij belde me toen ik het visioen kreeg en zei dat ik zijn kamer moest verlaten en zijn demon moest laten gaan. Hij werd boos en aan de telefoon begon hij tegen me te zeggen: "Jij vuile kleine zwarte heks, je laat mijn demon nu gaan." Hij zag3 hoe ik de geest in mijn hoofd bestrafte en begon toen tegen me te schreeuwen in het fysieke rijk.

Het is alsof ik met twee paar ogen tegelijk zie en ik kan onderscheiden wat ik zie met mijn see2-ogen en wat ik zie met mijn see3-ogen. Het is alsof je weet dat je twee verschillende lichaamsdelen hebt en dat je weet wanneer je dat lichaamsdeel gebruikt.

 

Geestelijke gaven

 

Jessie zegt: “Deze maken deel uit van ons DNA of van wie we zijn gemaakt om te zijn, dus het gebruik en de functie van deze gaven heeft niets te maken met de pijnappelklier zelf. Het hoeft niet te worden in- of uitgeschakeld om iemand zijn cadeaus te laten gebruiken. "

 

Het belangrijkste probleem was dat van jongs af aan de meeste kinderen, behalve degenen die voor dit kanaal zijn gekozen, hebben geleerd hun gaven te onderdrukken of niet te gebruiken. Dit is een van de manieren waarop de Illuminati de massa beheersen en het gebruik van spirituele gaven. 

 

Voorbeelden van geestelijke gaven zijn

 

  • Profetie: de woorden of stem van God horen en berichten van Hem ontvangen om de naties of specifieke mensen te waarschuwen of voorspoedig te maken. Illuminati: dit geschenk wordt gebruikt om Satan en zijn demonen te horen en om vervloekingen uit te spreken over degenen die goed doen en zegeningen over degenen die kwaad doen.
  • Voorbede: In gebed kunnen zijn om intuïtief de behoeften van anderen te kennen en door gebed in staat zijn om actie te ondernemen op spiritueel gebied om tussenbeide te komen of te helpen in die behoefte te voorzien. Illuminati: wordt egoïsme, egocentrisme en narcisme. Het geschenk is naar binnen gericht om alleen voor zichzelf en zijn eigen behoeften te zorgen in plaats van voorbede te doen namens anderen.
  • Onderscheidingsvermogen: in staat zijn om door het horen, zien of voelen van de aanwezigheid van spirituele wezens of de bedoelingen van deze wezens of het hart van mensen. Om te weten of de bedoelingen goed of kwaad zijn. Illuminati: Dit geschenk kan niet worden verdraaid zoals ik het begrijp. Maar als de Illuminati niet wil dat mensen het gebruiken, hebben ze de neiging om hen te vertellen dat ze gek zijn of dat het alleen hun verbeelding is. Ze zetten ze op drugs als ze beweren dingen te zien in Zie 3 en zorgen voor geestelijke gezondheid en meestal een daarbij behorend etiket voor geestelijke gezondheid.
  • Kennis: in staat zijn om specifieke kennis te begrijpen, vooral van God, en in staat zijn om deze toe te passen of over te brengen aan de massa op een manier die zij begrijpen. Illuminati: kennis die bedoeld is voor de massa, wordt verfijnd om alleen aan een select aantal te worden aangeboden. In plaats van dat het gratis wordt gegeven, wordt het geheim en verborgen gehouden. Ook de manieren om deze kennis te verwerven, veranderen van focus. In plaats van de kennis te leren door God te zoeken en Hem om begrip te vragen, wordt hun geleerd om vormen van waarzeggerij (fotovertelling, tarotkaart lezen, horoscopen, astrologische lezingen) of seksmagie te “gebruiken” om kennis te vergaren door middel van demonische wezens.
  • Wijsheid: situaties en gebeurtenissen begrijpen en in staat zijn om de juiste beslissing te nemen voor het beste van iedereen in die gebeurtenissen. Illuminati:, dit leidt ook tot het aangaan van vormen van waarzeggerij en seksmagie. Meestal, hoewel het de donkere kant van deze dingen is, wordt toegang verkregen tot zwarte magie en demonen van hoger niveau.
  • Spreken in tongen of tongen interpreteren: dit is het vermogen om talen te horen en te interpreteren, of om talen te spreken die u niet kent of niet hebt geleerd. Het Schrift zegt dat deze gave zo werd gegeven dat in een gemengde bijeenkomst (wanneer je mensen hebt verzameld uit verschillende talen) alle mensen zouden horen wat er in hun eigen taal werd gesproken en door dit wonder zouden weten dat God onder hen is. De gegeven woorden zijn bedoeld om alle aanwezigen te waarschuwen of aan te moedigen en op te vrolijken. Illuminati: in plaats van echte talen die over de hele wereld of in de hemelse gewesten worden gesproken (de engelentaal), wordt dit zinloos gebabbel of zoals sommige christenen die zich bezighouden met de valse tongen het "iemands eigen gebedstaal" noemen. Met gebedstalen wordt het iets dat alleen zogenaamd tussen jou en God is en niemand anders wordt in het proces opgebouwd. [14]

Geestelijke oorlogsvoering

 

Geestelijke oorlogsvoering valt je aan tegen je fysieke lichaam, emoties of geest vanuit een spiritueel wezen. Aanvallen kunnen betrekking hebben op uw financiën, gezondheid, relaties, carrière, emoties, enz. Het kan verschijnen als angst, slapeloosheid, nachtmerries, chronische ziekte, pech, verlangen naar zelfbeschadiging/levensbeeindiging.

 

Jessie zegt dat de genezingen of verdediging van spirituele oorlogvoering allemaal Bijbels zijn, bijv. uw hart en verstand in Christus Jezus ”Filippenzen 4: 6

 

Met dank aan Jessie voor haar tijd om uit te leggen wat ze ziet en andere informatie.

 

Traditioneel wordt ons verteld dat we vijf zintuigen hebben: zien, horen, voelen, proeven, ruiken.

Alles in deze wereld bestaat uit elektromagnetische trillingen.

 

Toch kunnen onze zintuigen maar een fractie van het elektromagnetische spectrum waarnemen.

 

Ik wou dat ik een gelijkwaardig beeld voor alle zintuigen kon vinden, maar je kunt het idee hieruit krijgen door alleen te zien. Wat wij als mensen kunnen zien, is een klein deel van wat er werkelijk is.

 

We zien het kleine deel in kleur in het midden van deze schaal dat niet lineair is, maar elke lijn neemt toe met een factor tien.

We zijn net als de blinde mannen die verschillende delen van de olifant waarnemen en raden wat het werkelijk is vanuit onze onvolmaakte waarneming.

Onze ware capaciteiten zijn echter voor ons verborgen gehouden door degenen die ons hebben beheerst, niet alleen ons derde oog, dat de meesten van ons niet gebruiken, maar ook ons hart, dat een elektromagnetisch veld heeft dat zich enkele meters ver buiten ons lichaam uitstrekt, en is een methode van communicatie met andere mensen, dieren, onze omgeving inclusief de aarde.

Heartmath Science of the Heart
Heartmath Science of the Heart

Het is tijd voor ons mentaal en spiritueel ontwaken, en ons voorbereiden op de huidige strijd tegen het kwaad ...

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier