· 

Het verhaal van Anne

Het verhaal van Anne

 

Introductie

 

  • Veel mensen hebben verhalen over ET's.
  • Velen ontkennen dat er ET's zijn.
  • Sommige mensen zeggen dat 'aliens' echt vorm veranderende demonen zijn
  • Sommige mensen geloven niet dat demonen bestaan
  • Sommigen geloven dat demonen of buitenaardse wezens bestaan, maar betwisten de gedaanteverandering.
  • Het Mind Control-programma van Project Monarch bevat ongetwijfeld programmering om proefpersonen in verschillende buitenaardse wezens te laten geloven.
  • Project Bluebeam zou een door Illuminati georganiseerde invasie van buitenaardse wezens zijn, om angst te zaaien. Wat is het Blue Beam-project? 
  • UFO's zijn heel vaak geavanceerde wetenschappelijke grondvaartuigen waarvan "the powers that be" mensen willen laten geloven dat het buitenaardse vaartuigen zijn, of tevreden zijn om het zo te laten denken.
  • Legers over de hele wereld voeren wat bekend staat als Milab uit - MILitaire ABduction (ontvoeringen) die ze doorgaan als ontvoeringen door buitenaardse wezens voor hun snode doeleinden. Zie Van buitenaardse ontvoeringen via MKUltra naar een geïmplanteerde cybersituatie door Dr. Helmut Lammer en Cathi Morgan Mind Control Research and Resource - Australië en Groot-Brittannië 
  • Dan Burisch liet zien dat sommige mensen zeggen dat in ieder geval sommige buitenaardse wezens in feite mensen uit de toekomst zijn, die terugkomen in de tijd. MJ4 Majestic - Dan Burisch, Stargates en ET
  • Bill Cooper begon te geloven dat er geen buitenaardse wezens waren - "Er zijn geen buitenaardse wezens, geen ontvoeringen door buitenaardse wezens en geen verminkingen van buitenaards vee", zei William "Bill" Cooper, auteur van BEHOLD A PALE HORSE 

Het hele onderwerp van buitenaardse wezens/ET's is daarom beladen met verwarring en desinformatie, en veel van de concepten zijn voor veel mensen verbijsterend.

 

Een deel van de reden voor de opzettelijke desinformatie die door de cabal wordt verspreid, is om de ervaringen die mensen ondergingen te ontnemen, ongeacht de reden achter die ervaringen.

 

Het belangrijkste zijn de verslagen van overlevenden van hun ervaringen, ongeacht de waarheid en feitelijke oorzaak van de subjectieve ervaringen die overlevenden ondergaan. Alleen wanneer we een verzameling van vele overlevende accounts hebben, kunnen we het beste trainen wat er gebeurt en patronen onderscheiden.

 

Klokkenluidersrekeningen zijn vaak consistent, maar hebben ook vaak verschillende aspecten die verschillen afhankelijk van de indeling van het systeem waarin ze zijn opgegroeid, bijvoorbeeld katholiek / jezuïeten of meer vrijmetselaars enz. En verschillende mensen krijgen de schuld van Luciferianen, jezuïeten, joden, katholieken, hivieten enz.

 

Sterrenpoorten, portalen, wormgaten, tijdreizen en tijdmachines zijn vergelijkbare onderwerpen vol desinformatie. Velen hebben erover gesproken Yellow Book, Cube, enz. Inclusief Dan Burisch MJ4 Majestic - Dan Burisch, Stargates en ET

 

Onthulling van de aanwezigheid van UFO's zou op handen zijn, overheidsinstanties staan op het punt te onthullen wat ze weten over UFO's, en dat zal een dramatische paradigmaverschuiving zijn. Er wordt echter al decennia gezegd dat openbaarmaking op handen is. We zullen zien of MJ12 dit gaat toestaan of regelen

 

Zonder meer heb ik deze dame het pseudoniem Anne gegeven. Ze heeft me wat meer persoonlijke details gegeven die ik heb geredigeerd, maar dit is haar getuigenis.

 

Het verhaal van Anne

 

Het begon allemaal in maart 2009 in Creston Eagle, VS. [Anne was begin twintig, ik geloof dat dit Crestone, Colorado is]

 

Op een avond voelde ik dat er iets mijn oor irriteerde. Ik herinner me dat ik het aanraakte en het werd erger. Nu waren mijn beide oren geïrriteerd (door iets tegen mijn hoofd gedrukt), dus ik haalde irritante voorwerpen uit mijn oren en toen ik het losliet, knapte het aan beide kanten van mijn hoofd terug. Ik opende mijn ogen en even dacht ik dat ik nog sliep omdat ik niet in mijn bed lag in feite dat ik niet ging liggen.

 

Ik zat voor het grote bewegende raam. Ik nam het irritante voorwerp van mijn hoofd. Het was een koptelefoon. Ik herinner me dat ik voor mezelf keek en zo'n angst voelde. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Ik zat op de voorbank van de helikopter en ik had een metalen stok in mijn hand. Ik denk dat ik een piloot was. Ik had een paniekaanval. Ik draaide mijn hoofd als een gek om.

 

Er verscheen een man. Hij staarde me aan. Hij was ongeveer 60 of 65 jaar oud, had grijs haar, snor en kleine boze blauwe ogen. Zijn gezicht is het laatste wat ik me herinner. Daarna werd alles wazig en viel ik weer in slaap. Toen ik die ochtend wakker werd, was ik zo in de war. Ik dacht dat het misschien gewoon een angstaanjagende realistische droom was?

 

De volgende nacht sliep ik als een baby, dus ik dacht dat ik misschien een nachtmerrie had. Twee maanden zijn verstreken en alles was in orde totdat ik weer wakker werd. Alleen deze keer in een auto. Ik zat op de achterbank en iemand hield mijn hand vast. Ik was te bang om naar de persoon te kijken. De auto reed heel snel en in ongeveer 5 minuten stopte hij. De chauffeur opende een portier voor me. Ik stapte uit en de vrouwen volgden me en zij was degene die mijn hand vasthield.

 

Ik keek rond. We waren ergens in het veld en er was één huis. Het was klein en van hout, een typisch dorpshuis. Ik raakte weer in paniek en de vrouwen zeiden tegen me: "Maak je geen zorgen, we zijn net de grens overgestoken". Ze pakte weer mijn hand. "Wij' Ik ben zo weer thuis ”, zei ze. Zij en de man (chauffeur) leiden me naar het eenvoudige houten huis. De plek zelf zag eruit als een rijkelijk dorpshuis. We liepen naar binnen.

 

We zijn met z'n drieën naar de kelder verhuisd. Het had geen betonnen vloer, maar in plaats daarvan was de vloer gewoon gemalen. Er zat een kleine houten deur in de grond. De man deed de deur open en begon de zakken aardappelen eruit te halen. Toen hij klaar was, pakte hij me op en liet me op de bodem van die lege put zakken. De vrouwen volgden mij en de mannen sprongen daar ook. Ik moest op handen en knieën door een gangetje kruipen.

 

Het was te klein om op te staan. Plots bevond ik me in een kleine, goed verlichte kamer met daar niets. De man deed iets en plotseling gingen de muren open. Het was een lift. We stapten alle drie naar binnen en de lift ging naar beneden. Ik weet niet meer hoe lang het duurde voordat we de bodem bereikten. Waarschijnlijk 15 minuten, maar de lift ging heel snel naar beneden.

 

Wat ik zag verbaasde me. Er was een grote faciliteit en veel mensen. Sommigen droegen witte doktersjassen en sommigen hadden gewone kleren zoals ik. Er was een lange tafel met verschillende gerechten, zoals een buffet, en mensen gingen naar de tafel om te kiezen wat ze lekker vonden. De vrouwen zagen me staren en zeiden: "Je kunt later eten". Na die zin werd alles weer wazig. Ik heb een tekening gemaakt van de tunnel.

 

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, voelde ik pijn in mijn linkeroog. Het voelde bijna alsof er pijn in het oog zat. Deze keer was ik natuurlijk geschrokken. Ik bleef maar mijn oog aanraken, ik was zo blij dat het er was. Ik voelde gewoon zo'n vreemde opluchting. Ik liep naar de spiegel en staarde lange tijd naar mezelf.

 

Later die dag kreeg ik flashbacks. Ik herinnerde me dat iemand mijn oog eruit haalde en het op het metalen blad legde. Daarna namen ze een hele lange naald en staken die in het gat waar mijn oog zat. Ik was wakker en ik voelde de naald de binnenkant van mijn hoofd raken, maar ik voelde geen pijn. [Dit kan een implantaat zijn geweest]

 

Ik herinner me dat ik angstig was, maar de telefoniste bleef me vertellen dat hij mijn ogen niet terug zal geven omdat ik niet meewerk. Er hingen menselijke lichaamsdelen aan de muur. Toen ik me herinnerde dat ik lang huilde. Dit is hoe het begon. Na die dingen escaleerde het naar erger.

 

Door de jaren heen heb ik een paar verschillende soorten wezens gezien. De eersten waren grijze aliens. Ze waren klein, grijs van kleur met grote hoofden en grote zwarte ogen.

 

Later herinnerde ik me ze, een van hen was aan mijn oog geopereerd. Grays vertelde me ook hoe ik alle psychische aandoeningen kon genezen, van een slecht geheugen tot schizofrenie. Laten we bijvoorbeeld een schizofrenie nemen. Ze halen het oog eruit en steken een naald in de hersenen. Vervolgens raken ze de hersenen met elektriciteit om een dubbele identiteitsstoornis bij de persoon te creëren. Beide identiteiten zijn identiek gemaakt. Niemand kan ooit het verschil zien wanneer iemand wordt ingeschakeld. Maar de tweede identiteit heeft niet de schizofrenie, maar toch is het precies dezelfde persoonlijkheid als het origineel!

 

Er is niets veranderd, geen enkele eigenschap. Dan blokkeren ze de eerste identiteit (met schizofrenie) en voila! Persoon is genezen. Eens probeerde een grijze alien me te leren objecten met mijn geest te verplaatsen. Wat hij deed was, hij had een vloeibaar metaal (kwikachtig) in een ronde bol. Het zag eruit als een kleine vis die in een aquarium zwom. Het was gemakkelijk te verplaatsen. Ik zou eraan denken om naar rechts te bewegen en het zou bewegen.

 

De grijze vertelde me dat dit metaal oorspronkelijk werd gebruikt om de dieren te bedienen. Ze zouden bijvoorbeeld een hond kunnen leren om de eenvoudige metalen onderdelen, zoals wielen, te bouwen. Het metaal zou al het werk zelf doen, maar iemand moet het mentaal manipuleren. Ik was geen goede leerling. Geen enkele hoeveelheid werken met dit metaal hielp me het talent te ontwikkelen om de objecten met mijn geest te verplaatsen.

 

Sommige mensen beheersen dat en kunnen objecten met hun geest verplaatsen, maar ik niet. Ik had een gesprek met een grijze alien toen hij de diagnose autistisch stelde. Het is vreemd, maar ik kreeg de diagnose niet toen ik op kleuterscholen of op school zat.

 

Een paar jaar geleden verbleef ik op een plek met grijze aliens. Er waren zwarte dozen als doodskisten. ze waren gevuld met roze viscosevloeistof. In een van hen was een man, hij was ongeveer 65 jaar oud, erg lang, met lang grijs haar. Ik herinner me niets anders meer.

 

Ook zijn er reptielen buitenaardse wezens. Alle grijzen die met reptielen werken zijn wreed en gewelddadig. Grijzen die tegen reptielen werken, zijn bijna hetzelfde, misschien net iets leuker. Ik heb beide soorten vaak gezien. Reptielachtige aliens zijn domme saaie wezens die mijn tijd niet verdienen.

 

Langhoofdige grijze alien. Ik zag ze een jaar nadat ik voor het eerst grijze aliens ontmoette. Ze droegen capes. Ze hebben lange ovale koppen, maar hun ogen zien eruit als ogen van een gemiddelde grijze alien. Hun huid is ook grijs en even hoog als grijze aliens. Ze krijgen ‘gemiddelde grijze aliens’ om het vuile werk voor hen te doen.

 

Een van de aliens die ik in een ondergrondse basis ontmoette, leek op Gargoyle. Het was een, gitzwart, vleermuisachtig wezen. Het was een vrouwtje van ongeveer 2 meter lang met ronde rode ogen en vleugels. Ze sprak telepathisch en ik wist gewoon dat het een vrouw was, ik weet niet hoe, maar ik wist het gewoon. Ze had geen borsten of iets dergelijks, maar tegelijkertijd was ze erg vrouwelijk. Gargoyle was vermoedens van mij.

 

Ik raakte haar aan en haar huid was koud, leerachtig en hard. Ze kwam tegen me in opstand en vertelde me hoe vochtig en walgelijk mijn hand was. Ik vroeg haar of ik haar vleugel mag aanraken. Ze zei nee, toen opende ze haar vleugels half en sloot ze. Toen nam ze een zakje en bestoofde de plek waar ik haar aanraakte met iets dat op meel leek. Ik denk dat dit buitenaardse ras bang is voor water en in plaats van te baden, stofzuigen ze zichzelf af. Ik hoop dat ik er geen meer zal zien, want zelfs toen ze niet probeerde me aan te vallen, was haar vijandigheid duidelijk. Ik wed dat waterspuwers gewelddadig zijn.

 

Pleiadische aliens. De knappe mensachtigen met blond haar en blauwe ogen. Ze hebben vijf planeten. Eén planeet is volledig pleiadisch. De andere planeet delen ze met buitenaardse wezens van Praying Mantis. De derde planeet was vol met mensen, net als de mensen die we op aarde hebben. Ik hield van Pleiadeans, ze waren erg lief. Ik kreeg te horen dat hun schoolgaande kinderen van 9.00 tot 12.00 uur studeren en de rest van de dag neemt de leraar hen mee naar het strand. Het is een echt schoolprogramma en ze kunnen geen nee zeggen tegen het strand. Water is erg belangrijk voor de pleiadiërs. Ze kunnen ze vasthouden Adem 20 minuten in het water.

 

De "aarde als buitenaardse wezens" Ik geloof dat ze een soort pleiadianen zijn, sommige mensen zijn donker, andere wit, maar ze zien er allemaal goed uit. Die mensachtige mensachtigen zouden naar me toe komen en dingen zeggen als "Waarom ben je zo lelijk? Ben je ziek? Ga je dood?" Ze hebben het daglicht uit me weggepest. Ze gedragen zich als sommige mensen op aarde.

 

Sommige van de pleiadiaanse aliens waren erg vreemd. Ze waren sneeuwwit, witter dan albino's op aarde. Hun haar was erg fijn en dun, ik zag hier en daar kleine kale plekjes. Neem een gemiddeld persoon die zijn haar in drie delen verdeelt en je krijgt de hoeveelheid haar die een van die aliens op zijn hele hoofd heeft.

 

Alle vrouwtjes hadden een verzorgd[?] kapsel en de mannetjes hadden heel kort haar. Allemaal heel eerlijk. Ik keek ook naar hun armen en ik denk niet dat ze lichaamshaar hebben. Hun huid is koud, helemaal niet als een mens. Maar het grootste verschil zijn hun ogen. Ze hebben geen goed gedefinieerde iris. Het zag er wazig uit, als een kleine grijze wolk. Geen van hen heeft ooit fysiek of telepathisch een woord tegen me gezegd. Ik vond dat ze vijandig en onbetrouwbaar waren.

 

Op een dag ontmoette ik een roodharige dwergvreemdeling. Zijn ogen waren groot en groen, en zijn huid was een beetje oranjeachtig. Ondanks dat hij veel kleiner was dan ik, waren zijn handen even groot als de mijne. Ik heb een tekening van hem gemaakt. Ik zag hem praten met reptielen. Reptielen waren respectloos tegenover de dwerg. Ik denk dat de reptielen gewelddadig zijn tegen alles wat beweegt. Het is ook vreemd dat sommige contactees reptielen intelligent vinden. Ik heb nu waarschijnlijk een paar honderden reptielen gezien, maar geen enkele van hen was intelligent. Ze gedragen zich zoals mensen met autisme doen, geen enkele mentale flexibiliteit.

 

Ik sprak met een dwerg en hij complimenteerde me met mijn lange nagels. Hij zei dat op zijn planeet de lengte van de nagels een status vertoont. Alleen de mannetjes op zijn planeet hebben lange scherpe nagels. Het is om kracht en hoge status te demonstreren. Zijn nagels waren erg lang en scherp. Hij zei dat hij door reptielen was uitgekozen voor het kruisingprogramma. Zijn ras heeft een hekel aan reptielen, maar heeft geen keus.

 

Blonde en roodharige buitenaardse wezens - eerst zag ik een vrouwtje dat eruitzag als een menselijke vrouw. Ze was blond en had blauwe ogen. Ze droeg geen doek en ik merkte dat haar schaamhaar en haar onder de oksels bloedrood waren. Haar armen en benen waren kaal. Ik wist niet zeker wat er aan de hand was, dus ik probeerde haar mijn jas aan te trekken en ze probeerde bij me weg te komen. Ze begon een "grrrrr" geluid te maken en plotseling kwam er een mensachtig uitziend mannetje. Hij zag er vreemder uit dan zij. Hij was blond en had blauwe ogen, maar hij had een felrode lijn die van zijn onderlip naar de nek liep.

 

Hij had een kleine baard die felrood was en hij had kleine bloedrode sproeten op zijn wangen. Hij veranderde in een vrouw en ik zag bloedrood haar in zijn nek. Ik probeerde zijn rode haar aan te raken en prikte in mijn vinger. 

Ze waren scherp als een bot. Hun tanden zijn niet zoals menselijke tanden. Ze hebben geen kiezen, maar lange, scherpe hoektanden. Ze kunnen niet praten (fysiek of telepathisch), maar de geluiden die ze maken zijn als het geblaf van de hond. Ik herinner me niet veel van die ontmoeting.

Blauwharige aliens. Ik zag een groep van 5 mensen: 3 mannen 1 vrouwen en 1 klein meisje. Ze zagen eruit als Indiase indianen/Canadezen, maar met blauw haar. Hun huid had dezelfde kleur als de inheemse bevolking en hun ogen waren donker. Ze hadden allemaal lang haar, ze droegen allemaal kleding (godzijdank). Hun haarkleur verschilde een beetje van elkaar. Sommigen hadden lichter blauw haar, anderen donkerblauw. Het haar van de oude man had lokken van lichtpaars en roze haar.

 

Ik stel me voor dat dit is hoe het grijze haar eruit ziet. Ze hadden ook veren in hun haar, net als echte indianen. Ze liepen langs me met een grijze alien. Ik probeerde de vlecht van het meisje aan te raken. Dat viel een van de mannen op. Hij vertelde me telepathisch dat het een belediging is om een haar van het kind aan te raken. Alleen haar moeder kan het. Ik heb ze nooit meer gezien. Ze leken bang voor me.

 

Een paar jaar geleden. Ik ontmoette een vreemd soort aliens. Ze waren lang met hoorns die op de hoorns van een hert leken en hun gezichten leken enigszins op die van een hert. Ze droegen lange felrode capes. Dit vond plaats in een bos op een donkere sterrennacht. Capes zagen eruit alsof ze brandden, maar dat waren ze niet.

 

Ik sprong op een van hen om te zien wat er zou gebeuren, zo weet ik dat capes niet echt branden. Ze liepen de een na de ander in een lange rij, het waren er misschien wel 20 of 25. Degene op wiens cape ik sprong, draaide zich om en zette me voor zichzelf, dus we zaten allemaal op een rij.

 

Ik kon zijn gedachten horen dat hij dacht dat zolang ik stil ben en niemand stoor, het oké was. Hij dacht dat als ik hoorns had, het me mooi zou staan. Klein wezen met grote hoorns, het zou er prachtig uitzien. Ze voerden een soort ritueel uit.

 

Kleine blauw grijze alien. Hij leek precies op een grijze alien, behalve dat hij lichtblauw en kleiner was. Hij liet me zien hoe onze planeet er vroeger uitzag. Hij noemde het Terra. Hij zou zeggen dat ik je kan laten zien hoe Terra er vroeger uitzag. Alles was blauw, zelfs rotsen. Ik vraag me af of blauwe aliens hier vandaan komen?

 

Ik zei hem om me te komen bezoeken, maar hij zei dat zijn mensen niet meer naar deze planeet komen omdat het te warm is. Te warm om te leven of te functioneren. Hij vertelde me ook dat onze temperaturen, die van hem en die van mij, zo verschillend zijn dat we allebei kunnen verwonden als we elkaar aanraken. Hij vertelde me ook dat zijn ras superieur is aan grijzen en dat grijzen zijn ras haten.

 

Ik herinner me gigantische kinderen. Ze zagen er heel menselijk uit, afgezien van hun lengte. Ze waren ongeveer 8 of 9 jaar oud en ze waren allemaal groter dan ik. We waren aan het spelen. We speelden vangst. Ik probeerde ze te achtervolgen, maar ik kon nooit zo snel rennen als zij konden, het verschil in grootte was te groot. Ik heb nooit volwassenen gezien en het was de eerste en de laatste keer dat ik ze zag. Maar nogmaals, mijn geheugen is niet goed.

 

Grijze alien maar met driehoekige kop. De grijze aliens met driehoekige hoofden zijn een stuk bozer dan gewone grijzen.

 

Degene met wie ik sprak is een piloot. Hij zei dat hij een kleinzoon is van de buitenaardse commandant die lang geleden een bom op aarde heeft laten vallen en dinosaurussen heeft vernietigd. Degene waarvan we denken dat het een asteroïde is. Deze alien vertelde me ook een paar dingen over Mars. Hij noemde Mars een planeet met twee oceanen.

 

Ik ontmoette een schattige dinosaurus. Hij leek op T-Rex, maar dan een stuk kleiner. Hij sprak telepathisch. Reptielen hadden hem in een kooi. Hij vroeg me om hem eruit te laten en hij zei dat hij ze allemaal zou doden als hij vrij is. Maar ik kon niets doen, ik kon die kooi niet openen. Hij was erg ongelukkig omdat hij het de hele tijd koud had, dus ik legde mijn hand op zijn neus om hem op te warmen. Hij wilde dat ik op zijn hoofd ging zitten. Alle koudbloedige wezens houden er gewoon van als er iets warms op hun hoofd zit. Hij leed daar echt. Ik had het gevoel dat de reptielen hem binnenkort zullen doden.

 

De 6-ogige hagedis. Ik kreeg van een grijze alien te horen dat ik het niet kan aanraken omdat die hagedissen erg gevoelig zijn. Deze hagedis stopt mogelijk met eten en verhongert in feite gewoon als hij gestrest is. Ik weet niet of ze intelligent zijn of niet.

De amfibie met 6 ogen.

 

Het was nog een 6-ogig, reptielachtig uitziend wezen maar intelligent. Hij was enorm en donkergrijs van kleur met gele ogen. Hij werd ondergedompeld in een gek [?] En alleen zijn hoofd stak uit. Het hoofd was plat en erg groot. We spraken telepathisch. Hij zei dat hij daar tegen zijn wil werd vastgehouden en dat hij altijd koud en ongelukkig was. Hij was beledigd toen ik hem reptiel noemde.

 

Hij drong erop aan dat amfibieën superieur zijn aan reptielen. Ik liep op zijn hoofd en bleef daar een tijdje zitten. Hij vroeg om deze boodschap aan de wereld te brengen. Hij zal de kant kiezen van iedereen die hem daar weg wil krijgen. Hij zal alle geheimen prijsgeven die hij kent. Ik weet dat hij net als ik is, en daarbinnen zal rotten. Niemand van ons komt er ooit uit.

 

Er is nog iets dat belangrijk is voor iedereen om te weten. Op de bijgevoegde foto zie je de laatste (driehoekige) alien. Ik weet niet meer wanneer ik ze voor het eerst zag, maar ze gaven me veel belangrijke informatie. Een van hen beweerde een kleinzoon te zijn van een voormalige 'waker'. Kijken naar en controleren van de realiteit op aarde. Er is mij verteld dat zijn grootvader de aarde vernietigde en de dinosaurussen vernietigde. Wat wij geloven was asteroïde. De dinosauriërs waren weerbarstig en als mensen weerbarstig zijn, gaan ze ons gewoon vernietigen. Het driehoekige buitenaardse wezen is een kruising tussen grijzen en insectoïden. Ze hebben die harde tanden als platen in hun mond. De bovengenoemde alien liet me een piramide zien. Enorme donkere piramide. Hij zei dat de realiteit wordt geprojecteerd uit het gat bovenop de piramide. Mij werd uitgelegd dat de piramide eigenlijk een klok is en dat de werkelijkheid door de tijd wordt gecontroleerd. Ik was best blij dat S. niet degene was die dit ding controleerde. Ik begon de alien het tegen S. te gebruiken en hij lachte me gewoon uit.

 

De katachtige aliens. Vriendelijke maar verrassend onaantrekkelijke wezens. Ik heb ze gezien, maar herinner me geen communicatie met hen. De eerste die ik ontmoette was harig met een plat gezicht. Parochiaal 5ft. 2in hoogte.

 

De tweede katachtige was een sfinxkat. Ze was lang, haarloos, ongeveer een hoofd groter dan ik. Ze was lief en zachtaardig. Ze stond rechtop op twee achterpoten. Ik herinner me geen enkele communicatie, maar ik herinner me dat ik dacht dat ze lief was.

 

Kleine groene vreemdelingen.

 

Ik heb er ongeveer 5 gezien. Kleine aliens van 70 inch hoog met driehoekige hoofden. Ze hadden het over hybride baby's. Ik zei nee en begon tegen ze te schreeuwen. Ze werden allemaal bang en een van hen zei: oké, ga gewoon weg. Ik heb ze nooit meer gezien. Ze lijken welwillend te zijn.

 

Moeder slang. Ik geloof dat de reptielen me bij haar hebben gebracht (misschien heb ik het mis). Ze was een enorme witte cobra. Ze verstopte zich in de grot en wilde er niet uit omdat het te zonnig was. De grot was droog en rook naar vuil. Ik hoefde niet diep te gaan. Ze zag eruit als een cobra, maar enorm groot en wit met roodachtige ogen. Zoals alle koelbloedige wezens waar ze zo dol op was toen ik op haar ging zitten. Ik had zo veel van hen die me erom vroegen. Ik denk dat de zon haar pijn doet omdat ze albino is, maar ze wilde toch iets warms. We hadden een gesprek en ik herinner me geen enkel woord. Er is absoluut niets dat ik me kan herinneren over dat gesprek. Ze was zachtaardig. Nogmaals, ik herinner me ons gesprek niet meer.

 

Witte waterspuwers

 

Ze zagen er anders uit dan de zwarte waterspuwers die ik eerder zag. Ze waren kleiner, wit en hun gezichten waren rimpelig. Een van hen vertelde me "we zijn duiven, als een vredesduif". Er waren er 3. Ze zongen met vreemde maar mooie stemmen. Ik heb gemengde gevoelens over hen. Weet niet of ze welwillend zijn of niet.

 

Bidsprinkhaan. Ik heb ze vaak gezien. De eerste keer dat ik een bidsprinkhaan ontmoette, noemde hij mijn haar een "dode materie". Bidsprinkhaan was bang door het uiterlijk van mijn haar. Hij zei dat het er dreigend uitzag, dus hij kwam naar me toe en begon op mijn haar te kauwen. Ik was in de war, dus ik liet hem. Nadat hij klaar was, was mijn haar hard en slonzig. Ik denk dat hun speeksel als lijm is. Ik vroeg ze van welke planeet ze kwamen.

 

Een van hen zei dat het "Loochina" heette. Het was een griezelige ontmoeting omdat de bidsprinkhaan me om seks vroeg en als ik nee zei, liep hij achter me aan en bleef het vragen. Het was echter niet agressief. Hij klinkt als een 5-jarige die om snoep vraagt en begreep niet waarom hij die niet kreeg. Na enige tijd werd hij het vragen beu en koos voor een andere tactiek. Ze bouwen huizen van modder met veel verschillende openingen. Ze gaan de verschillen in structuur bewonderen. Mantises hebben danswedstrijden. Ik moet zeggen dat het een van de engste dingen is die ik heb gezien. Hun baby's zijn transparant als ze worden geboren. blijkbaar hebben ze dit symbool gestolen van grijze aliens.

 

Lange grijze aliens en reptielen zijn verwant. Ik geloof dat grote grijzen het resultaat zijn van kruisingen tussen reptielen en grijzen. Het is dus niet verwonderlijk dat ze dezelfde mensen leuk vinden, zoals Andrew Pero bijvoorbeeld. Ze waren door hem geobsedeerd. Ze hebben eigenlijk een standbeeld van hem gebouwd op de basis in Mexico. Zie Project Superman, deel 2 voor informatie over Michael Andrew Pero [11]

 

Nu zijn lange grijze aliens emotioneel achterlijk, maar helaas niet mentaal. Ik heb meneer Pero nooit ontmoet, maar ik ken zijn zoon Adam. Adam kan van gedaante veranderen in reptielachtige vorm. Hij lijkt een beetje op zijn vader, maar dan met zwart haar. Hij liet me een foto zien van meneer Pero en zijn (Adams) moeder. Later ontmoette ik haar, ik kan niet veel over haar zeggen, een typische psychopaat, zoals alle reptielen die ik eerder heb ontmoet. Hij vertelde me dat meneer Pero en hij samen zullen proberen haar te vermoorden. Ik heb hem sinds 2012 niet meer gezien. Reptielen steunden nazi's (het waren nazi's) tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Ik denk dat het belangrijk voor me is om dit verhaal over reptielen te vertellen. In 2014 ontmoette ik een reptiel in één op de bases. Er was daar een cameraman en de reptielen veranderden in Arabische mannen. Hij had een gesprek met de cameraman. Hij zei dat het zijn taak is om de gedachten van mensen voor de camera af te snijden. Daarna zal het op internet worden geplaatst en ons als bewijs gebruiken dat mensen uit het Midden-Oosten terroristen zijn.

 

Ze waren allemaal Amerikaanse staatsburgers. Op een gegeven moment zei Reptilian tegen me "je hebt een grijs haar in je hoofd". Ik weet dat er geen grijs haar op mijn hoofd zat. Waarschijnlijk 6 maanden later merkte ik de eerste grijze haren op. Ik geloof dat hij wist hoeveel stress ik had en wat het resultaat ervan zou zijn.

 

Draak. De eerste keer dat ik hem zag was in het voorjaar van 2009. Het was midden op de dag. Destijds was ik bezig met het afronden van het tweede jaar van de universiteit en de leraar schreef iets op het bord. Ik herinner me heel goed hoe alles wit en stil werd. Een lang, mager gezicht met blauwe ogen keek me aan. Het duurde misschien 3 of 4 seconden en die klootzak vroeg me waarom ik was. Ik zei niets en toen werd alles ineens weer normaal.

 

Diezelfde nacht werd ik weer wakker in een helikopter, maar dit keer was het een zwarte militaire helikopter met twee propellers. De plaats waar ze me naartoe brachten was Creston Eagle, Colorado. Een van de bergen was nep, hij was van binnen helemaal leeg en de berg zelf was flinterdun. Ik weet niet hoe het zich hield. Een van de reptielen bracht me naar een enorme sneeuwwitte draak met blauwe ogen.

 

Ik herkende datzelfde gezicht dat ik een paar uur geleden zag. Het ding zag er slecht uit. Hij werd nauwelijks in die berg geperst en zag er ongemakkelijk uit. Hij was bedekt met schubben, vissen als schubben, anders dan reptielen. Ik weet niet of hij een staart of vleugels had. Toen ik naar hem keek, zag ik alleen de muur van schalen, hij was enorm.

 

Ik ben even groot als zijn pink. Ik wist niet wie hij was en plotseling keek ik van buiten mijn lichaam naar mezelf. Bijna alsof ik een stap achteruit deed, maar mijn lichaam bleef daar staan. Ik kon ook zweren dat hij niet wist wie ik was. Ik herinner me de uitdrukking op zijn gezicht toen hij vroeg wie ik was. Hij heeft de persoonlijkheid van een 5-jarige, zijn mimiek is zo luid. Het is gemakkelijk om zijn gezicht te lezen, dus heel gemakkelijk. En toch herinner ik me reptielen en hem in mijn jeugd. Het is die verdomde tijdmachine waarvan ik weet dat hij hem gebruikte. Het is de enige manier om de onzin die er gebeurde uit te leggen.

 

Hij vertelde me iets, een verhaal, maar ik weet niet meer waar het over ging. Hij pakte mijn linkerhand en keek even naar mijn handpalm. Toen zei hij dat mijn wijsvinger aan de linkerhand moest worden afgesneden. Ik had het gevoel dat hij het zou doen als hij dat echt wilde. Zijn vorm veranderde om er menselijk uit te zien. Hij was even lang als ik. Hij had lang blond haar en blauwe ogen. De wijsvinger van zijn linkerhand was erg lang in vergelijking met de rest en de duimen van beide handen zijn klein en misvormd. Hij is linkshandig en zijn wijsvinger aan de linkerhand heeft 4 vingerkootjes. Hij zag er vrouwelijk uit, maar kon zijn lengte en andere fysieke parameters gemakkelijk veranderen.

 

Na het gesprek dat ik me niet meer herinner, bracht de helikopter me naar huis. Ik herinner me dat ik de berg verliet, maar ik weet niet meer hoe ik thuiskwam. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, huilde ik een paar uur en ging niet naar de universiteit. Ik had een sterk verlangen om zelfmoord te plegen.

 

De dingen gingen snel. Ik werd naar een andere bijeenkomst gebracht. Deze keer was het in een enorm herenhuis. Ik heb geen idee hoe ik daar terecht ben gekomen. Later kwam ik erachter dat het van Rockefeller was. Aan de muren hingen martelwerktuigen. Ze waren allemaal erg gemaakt om kinderen onder de vijf jaar te martelen omdat ze zo klein waren dat een ouder kind er gewoon niet in zou passen. Er was een muur versierd met vogelkooien waarin de hoofden van de poppen zaten. Alles was gemaakt in een zeer slechte smaak en vulgair. Blijkbaar gebruikt een draak in de zomer een dag per jaar een menselijk lichaam om ter wereld te komen. Ik denk dat het alleen gebeurt in het huis van Rockefeller.

 

De draak had zijn menselijk lichaam

 

Lange grijze aliens. Een manier om ze te omschrijven is "slecht". Ze zijn ongeveer 2 meter lang en mager. Hun huid is grijs en hun ogen zijn als ogen van andere grijze aliens. Ze helpen reptielen. Reptilianen eten nu zowel menselijk als grijs buitenaards vlees, maar het houdt grote grijze aliens niet tegen. Ik zag grote grijze aliens ongeveer 5 of 6 keer. Ze waren allemaal erg agressief. Ze hebben overal tonnen swastika's. Er is ook een interessant verhaal aan verbonden dat een dat veel lijkt op het lichaam waarin hij verandert. Het enige verschil was dat dit lichaam van vlees en bloed was. Het menselijk lichaam werd opgeslagen in een zwarte kistachtige doos gevuld met roze stroperige vloeistof. Hij had schouderlang blond haar en een kleine baard. Beard maakte "dat ding" zo blij. Blijkbaar kan hij geen gezichtshaar laten groeien en dat is de enige manier waarop hij er een kan krijgen. Hoe dan ook, het lichaam was een echt menselijk lichaam. De volgende dag zou het lichaam dat hij gebruikte terug in een container worden geplaatst die gevuld was met viscoseroze substantie. Ik heb deze stof eerder gezien, toen ik met grijzen was. Er waren daar veel reptielen. Ze waren lang en lelijk, ze hadden gele of groene ogen en een groene huid, tenzij [?] Prins William, ik noem hem koffiehagedis omdat hij beige van kleur is.

 

In de zomer van 2009 ontmoette ik de koninklijke familie van Engeland. Ik heb Prins Philip in zijn reptielenvorm gezien. Hij had kleine hoorns over zijn hele hoofd. De Elizabeth bleek een van de meest gewelddadige reptielen te zijn die ik ooit heb ontmoet. Ik vond Prins Charles mentaal uitgedaagd. Hij gedroeg zich als een idioot. Het was een lange avond, maar ik weet niet meer hoe het eindigde. Ik had zoveel tijdsverlopen. Trouwens, ik wil vooruitlopen. Kate en William hebben iets vreselijks gedaan met hun eerstgeborene, namelijk een dochter.

 

Ik weet niet waar ze die jongen hebben gevonden die ze als hun zoon presenteren. Hoe dan ook, het meisje werd in juni geboren, ongeveer 2 weken eerder dan het officiële verhaal toen Kate met haar nepzoon kwam. Toen hun dochter werd geboren, nam Elizabeth de pasgeborene mee en sloeg ze twee zwarte slangen om haar heen. De slangen waren gewoon gewone slangen. Ze huilde zo veel dat ik het gewoon niet aankon. Ik heb al zo vaak geprobeerd om ze te bevechten en het lukte altijd niet. Ze zouden me alle 3 in elkaar slaan. Als ik zeg 3 bedoel ik Elizabeth, William en Harry. Kate zou huilen maar nooit iets doen en Philip zou proberen me te kalmeren. Ik haat ze allemaal, ook Kate en Philip. Ook zag ik een paar jaar later datzelfde meisje, ik denk dat we 3 jaar of ouder waren. Ze had krullend blond haar en blauwe ogen. Het leek op haar grootmoeder Diana. Ze sprak niet alleen gearticuleerd. Ik dacht dat ze autistisch was, maar ik weet het niet zeker.

 

Helaas voor mij worden die bijeenkomsten iets alledaags. Dragon heeft veel boeken die hij me wilde laten lezen. Hij heeft een zwartboek met alleen de voor- en achternaam van enkele voor mij onbekende mensen. Op een gegeven moment was ik zo moe en wanhopig dat ik een pen pakte en pagina's van dat boek bekraste. Het resultaat was dat er tegen me werd geschreeuwd, en ik heb dat boek nooit meer gezien. Dragon heeft een paar enorme boeken die waarschijnlijk 80 centimeter lang en 15 centimeter breed zijn. Het belangrijkste boek dat hij heeft is mager en lang. Het heeft een donkerbruine voorkant met een gouden ark erop.

 

Ik probeerde het van hem te stelen, maar het lukte niet. Hij zwoer dat hij mijn armen zou afrukken als ik het ooit weer aanraak. Het heeft iets te maken met het lot van de mensheid. Ik weet zeker dat hij in het boek kan schrijven en het verandert het lot van het individu. Ik denk dat het een "boek van het leven" is en blijkbaar kan het boek zichzelf herschrijven. Hoe dan ook, nadat hij een boek van me had gepakt, opende hij het en las iets voor. Ik begreep geen woord, maar desondanks werd ik er erg verdrietig van. Ik herinner me ook dat de draak viool speelde toen hij nog in menselijke vorm was. Hij speelde ongeveer 7 minuten, misschien langer, de melodie was erg triest.

 

In 2010 werd zijn basis in Creston Eagle met een laser uit de lucht geschoten (bedankt jongens). Zijn basis werd aangevallen door Pleidiaanse aliens. Helaas werd de basis niet vernietigd zoals ik had gehoopt, maar hij was bang genoeg om tijdelijk naar een andere locatie te verhuizen. Zijn spullen werden ingepakt en in de trein gelegd, hij dwong me om met hem mee te gaan.

 

De trein bracht zijn spullen naar een woestijn (het is ergens in de VS). Er was alleen zand en de spoorwegen. Heel dicht bij de spoorweg was er een gat onder de grond. Geen gat maar een deur in de grond, helemaal bedekt met zand. Ik kreeg de schuld voor wat er in Creston Eagle was gebeurd en hij had gelijk dat hij mij de schuld gaf. Ik wilde hem dood hebben.

 

Op een nieuwe plek gaf hij de opdracht aan een van de reptielen om mij bezig te houden. De reptielachtige bracht een lang, scherp voorwerp en een ketting van ongeveer een centimeter dik mee. Hij greep me bij mijn haar. Ik werd bang en begon te schreeuwen en dat verwachtte hij. Hij duwde dat scherpe voorwerp door mijn wang. Het gat was enorm, het bloed druppelde als een waterval.

 

Toen passeerde hij de ketting door het gat in mijn wang en aan het uiteinde van de ketting bevestigde hij zoiets als een stok zodat ik nergens heen kon. Ik was als een hond aan een ketting, behalve dat de ketting door mijn gezicht werd getrokken. Het woord "pijn" zou het niet eens beschrijven. Mijn maag deed meer pijn van de stress dan mijn gezicht. Ik voelde me meer ziek van stress dan van pijn. Ik herinner me dat ik als een gek trilde dan ik denk dat ik een black-out kreeg. Er zijn zoveel dingen die ik me niet kan herinneren. Mijn geheugen in brokken, soms vraag ik me af wat er is gebeurd maar dan weet ik het liever niet.

 

De volgende dag kwam die klootzak [satan] me zijn onzinverhaal vertellen. In het begin creëerde Jupiter een vrouwtje. Hij noemde God een Jupiter. Het vrouwtje was stekelig en mooi. Dan mag hij het was een zacht lelijk mannetje dat niet van een stekelig vrouwtje hield en om een betere vroeg. Toen maakte God een ander vrouwtje dat zacht en roze was als het mannetje. Het eerste vrouwtje raakte zo van streek dat ze de Jupiter vroeg om haar op hen te laten lijken en ook om haar een mannetje te maken. God deed dit voor haar, zodat ze een satan werd.

 

Het volgende verhaal dat klootzak me vertelde is bijbels. Het gaat over een lange roodharige man, een engel die naar de aarde is gestuurd om zijn toekomstige zoon te beschermen. Om hem te beschermen moesten mannen met zijn moeder, Maria, trouwen. Toen werd Jezus Christus geboren. Jezus was verbluffend mooi, slim, echt een god op aarde. Enige tijd later kregen lange roodharige mannen een dochter die werd geboren bij een andere vrouw en zij was lang en roodharig zoals hij, hij noemde haar Maria naar zijn vrouw. Maria Magdalena zou vanaf het begin de vrouw van Jezus zijn. Ze kenden elkaar voordat ze werden geboren. Ze kregen samen kinderen, helaas hadden hun kinderen geen keus. Als je eenmaal in deze gruwelijke wereld bent geboren, ben je in de hel.

 

Letterlijk is de aarde de hel, het is een thuis van satan. De koninklijke familie van Engeland heeft 0,00000000000001% van Jezus 'bloed en de rest is satanisch. Dat "ding" vertelde me een verhaal over hoe hij 3 dagen achter elkaar viel en toen hij eindelijk de grond raakte, werd het land bedekt met zout. Ik vroeg hem of dit Israël is, hij antwoordde niet MAAR ik weet zeker dat het dat is.

 

Hoe dan ook, hier is het plan van Dragon. Hij wil dat zijn zoon hier komt en al het vuile werk voor hem doet, maar de mensen veronderstellen niet dat ze weten wie hij is. Hij plant een oorlog en na de derde wereldoorlog zal zijn zoon naar Rusland worden gestuurd om een nieuwe koning te worden en daar de monarchie op te bouwen. De klootzak zelf zal naar Kazachstan verhuizen omdat hij niet tegen het koude weer van Rusland kan. Hij heeft deze berg die hij leuk vindt al gevonden.

 

Oké, volgend verhaal. De klootzak vertelde me over de doos die hij in de kelder van het huis heeft. Ik weet niet waarom, maar ik wilde echt zien wat er in die doos zat. Ik rende de trap af, pakte de doos en ging naar boven. Binnen waren 3 gebroken kopjes. Ik kreeg te horen waar het vandaan kwam. Meer dan 2000 jaar zijn verstreken, bekers bestaan fysiek niet meer, maar ze zullen hier altijd blijven bestaan.

 

Het verhaal is wederom bijbels. Toen Maria 4 jaar oud was, woonde ze bij haar ouders en oudere broer. Het leeftijdsverschil tussen haar en haar broer moet een jaar of 10 zijn geweest omdat hij gezichtshaar had. De familie was rijk. Haar vader, moeder en broer zaten aan tafel thee te drinken en Maria speelde op de grond.

 

Plots braken twee mannen met de messen in, een van hen draaide de tafel om en schreeuwde iets. Ze staken de ouders en broer dood en haalden dingen het huis uit. Maria was de enige overlevende. Haar vaders zus nam haar op in haar gezin. Het enige dat ze bij zich had, waren 3 kapotte bekers. De ene was van moeder, de andere van vader en broer. Vaak probeerde ze de kopjes in elkaar te zetten. Bij het samenstellen van stukjes van de beker, was het op een bepaalde manier alsof ze haar leven weer in elkaar zette. Het belang van dit evenement was enorm. Het installeerde permanent het idee dat ze geen macht over dingen heeft en dat ook nooit zal doen. Het weerspiegelde het leven van de zoon, Jezus.

 

In films zijn draken geobsedeerd door goud. Ooit afgevraagd waarom? De duivel in zijn drakenvorm is kwetsbaar, hij verliest de schubben. Helaas weet ik niet meer hoe vaak per jaar. Hij heeft een roze gevoelige huid en begraaft zichzelf in een stapel gouden munten. Sommige schalen komen pas halverwege, raken geïnfecteerd en bloeden. Satan zo te zien maakt me zo gelukkig. Zijn pijn is als een snoepje voor mij. Dit walgelijke dier brengt mijn slechtste eigenschappen naar voren ... de slechtste.

 

Er zijn twee grote verhalen die ik je wil vertellen.

 

De laatste verjaardag van de klootzak [satan], 3 juli. Ik denk dat ik erover moet schrijven. Heb je ooit een schilderij van Leonardo da Vinci het laatste avondmaal gezien? Hij liet het lijken op die lange magere tafel en hij zat in het midden. Ik was de voorlaatste persoon aan de rechterkant van de tafel. Hij had verdomd kip op zijn bord uit elkaar gescheurd en iedereen had maar één ei op het bord. Mensen die dicht bij hem zaten, hadden grote witte eieren en hoe verder weg, hoe kleiner en donkerder de eieren waren. De mijne waren zwart en misvormd. Er zat maar één persoon achter me. Ik raakte het niet aan. Ik ben ziek en moe van deze gekke onzin.

 

Laten we het nu hebben over misdaden die door de VS zijn gepleegd, zoals de enorme tsunami die plaatsvond in Japan. Het begon allemaal toen een klein vliegtuig het bejaarde echtpaar, de keizer van Japan en zijn vrouw, naar die klootzak bracht. Hij zei dat ze hier kwamen om de show te zien. Iedereen zat voor een grote tv. Ze keken naar de tsunami die in realtime plaatsvond. De klootzak was daar natuurlijk verantwoordelijk voor. Hoe zou hij anders weten wanneer het zal gebeuren. De HAARP heeft zijn werk gedaan. Ze gaven helemaal niets om Japan en zijn mensen.

 

Het tweede verhaal gaat over het verdwenen vliegtuig, Malaysia Airlines Flight 370. Ze zetten het vliegtuig neer op het kleine eiland. Het had overal palmbomen. Het was een militaire basis vol Amerikaanse soldaten ers. Er stonden veel kleine vliegtuigjes op een rij. Die dieren hielden mensen daar een paar dagen. Toen haalden ze mensen eruit en schoten ze gewoon neer. Toen ze iedereen doodden, gingen soldaten naar binnen en brachten een enorme houten kist uit het vliegtuig. Terwijl ze dit deden kwamen er soldaten met kettingzagen. Ze begonnen het vliegtuig in kleine stukjes te snijden. De houten kist werd buiten gelaten.

 

Toen kwam een kleine, lelijke man met een bril bijna naar de kist rennen. Hij was aan het springen en dansen als de idioot die hij is. Hij is een kleine blanke man met zwart haar en zwarte ogen. Ik weet niet wat er in de doos zat, maar ze hebben er zoveel mensen voor vermoord. Ik probeerde het eiland op de verschillende kaarten te vinden, maar het lukte niet. Het enige dat ik weet, is dat het een Amerikaanse militaire basis is, een eiland met palmbomen en kleine haaien die in het water zwemmen. Ook dat er daar veel kleine vliegtuigjes zijn. De stukken van het vliegtuig zijn dicht bij de kust verdronken. Toen ik op het strand stond, zag ik de witte stukken uit het water steken. De afmeting van de kist was ongeveer 1,5 meter bij 1,5 meter, hij was zwaar.

 

Soorten tijdmachines.

 

De eerste keermachine zal de hele planeet beïnvloeden. De maan wordt daarvoor gebruikt, maar ik weet niet hoe het precies werkt of hoe de tijdmachine op de maan eruitziet.

 

De tweede tijdmachine is een kleine, voor een enkele persoon om te gebruiken. Er is een kleine gedraaide buis in het midden en twee ronde bevestigingen aan beide uiteinden. Het ene hulpstuk bevatte blauwe vloeistof, het andere heeft groene vloeistof. Wanneer de enkele knop in het midden wordt ingedrukt, persen beide opzetstukken de vloeistoffen in de buis, maar de buis is veel te klein voor beide (er is slechts ruimte voor één).

 

Als dat gebeurt, verdubbelt de realiteit. Je zult zien dat je twee rechterhanden twee tijdmachines vasthouden, maar een ervan heeft een buis gevuld met blauwe vloeistof en de andere buis gevuld met groene vloeistof. Een van de vloeistoffen lijkt op kwik en de andere is volgens mij een gas. Ik hoorde het woord "ampiliam" toen grijze alien ze beschreef. Ik heb een zoekopdracht gedaan, maar kon geen aardmetaal vinden met de naam ampiliam. Het is mogelijk dat Gray tegen me heeft gelogen, maar voor het geval ik besloot het op te schrijven. Kwikachtig metaal lijkt ook overal te worden gebruikt. Een ding om op te noemen is elke keer dat ik terug in de tijd zou gaan, ik heb mezelf nooit ontmoet. Er was altijd maar één ik.

 

Demonen

 

Satan heeft zijn eigen kleine galerij vol schilderijen. De kleuren zijn te fel en onnatuurlijk, en hij zet zwarte lijnen rond alle objecten, als een tekenfilm. De eerste paar schilderijen hadden een klein meisje als onderwerp. Lichte jurk, rode lippen en grote strik in het haar. De volgende paar schilderijen herinner ik me vaag dat het van gewelddadige aard was. Heel vaak als iets me van streek maakt, vergeet ik het en kan ik het me niet meer herinneren.

 

Caba is een demon die ik ooit heb ontmoet. "Caba de god zonder been" zo noemden de anderen hem. Hij verloor zijn fysieke lichaam als straf. God nam de lichamen van alle gewelddadige demonen als straf en leefde alleen met hun ziel erachter. Het enige wat hij heeft is een zak, iemand heeft hem botten van verschillende groottes en vormen gegeven. Soms plukte hij uit zijn zak. Hij had een lange nek gemaakt van botten met daarop 3 menselijke schedels. Hij zou de schedels draaien zodat ze als een vrolijk rondje zouden gaan. Hij kon zijn zak niet alleen verplaatsen. Op een gegeven moment kreeg ik het idee om zijn zak door te snijden en al zijn botten mee te nemen. Zodra ik het probeerde, wist hij het. Hij kon mijn gedachten lezen. De vrouwen duwden me weg.

 

Lichin en haar kinderen. Lichin is een andere demon. Ze is van gemiddelde lengte (in mens). Wit met ronde rode ogen, haar mond lijkt op de slurf van een mug. Ze legde een heleboel eieren ter grootte van een golfbal. Haar baby's zagen eruit als wormen. Hoe dan ook, niet al haar baby's leken op elkaar. Een van haar kinderen was knalrood en ronder (niet zo lelijk) maar veel gevaarlijker. Ze nam een rode baby en bracht naar mij. Lichin zei "deze is speciaal". Wat het doet, zorgt ervoor dat mensen hartaanvallen krijgen. Ik weet niet hoe het werkt. De volgende dag werd lichin ongelukkig, iemand vermoordde al haar kinderen, dus ze was aan het voorbereiden om een nieuw stel te leggen, en als ze dat doet, wil ze dat ik ze in mijn haar verberg. Ik zei nee en ze werd boos. Hoe dan ook, ze komt nooit meer terug, ik hoop dat ze dood is.

 

-

 

Ik heb Anne ook wat vragen gesteld

 

1. Weet je op welke buitenaardse bases je bent geweest?

 

Ik heb geen idee. Ik weet alleen dat het in de VS was. Ik woon in Canada, ik zal geen enkele plaats in de VS herkennen, ook al is het een voor de hand liggende. De basis is van driehoekige grijze aliens, deze basis wordt niet gedeeld met mensen. De militaire (menselijke) ondergrondse bases zijn gevaarlijker en geheimzinniger, buitenaardse wezens verbergen zich niet zo veel. Het is nogal ironisch.

 

2. Heb je volwassenen met zwarte ogen gezien of alleen kinderen, hoe groot zijn dan volwassenen? Hebben ze haar? Kunnen ze spreken en welke taal?

 

Ik heb alleen jonge kinderen met zwarte ogen gezien. Ik ontmoet trouwens nooit volwassenen of tieners met zwarte ogen. De zwartogige kinderen spraken Engels, maar op een heel vreemde manier.

 

3. Toen u bij de Windsors was, [Britse koninklijke familie] waar was u en wat deed u met hen?

 

In eerste instantie deed ik dat niet niet eens beseffen wie ze waren. Ik zag ze eerst in hun reptielachtige vorm, ze veranderden pas na enige tijd in de menselijke vorm, maar zelfs toen wist ik niet wie ze waren. Je moet begrijpen dat ik uit een andere cultuur kom, ze zijn niemand voor mij en ik herkende ze natuurlijk niet. Ik kreeg de titel "Barones", de hele dag was er veel discussie over waar ik in zou passen en wat mijn titel zou zijn. Aangezien mijn ouders en broer geen titels hebben. Ik kreeg te horen dat ik de 55e generatie ben van een beroemde achternaam. Zijn voornaamwoorden sommige dingen zoals (Macari-matori-ma). Ik herinner me de exacte uitspraak niet, maar het is lang en er staan 3 'Ma' op een rij. Ik heb geprobeerd te googlen maar kon zoiets niet vinden. Houd er rekening mee dat ik daarheen ben gebracht toen ik een volwassen vrouw was, ik groei hier niet in op. Ik ben geboren en getogen in een communistisch land en ik haat alles wat met monarch en ander afval wordt geassocieerd.

 

4. Weet je waarvoor Satan een leger bouwt? Wie zit er in het leger? Hoe vaak spreekt hij je? Probeer je te voorkomen dat hij met je praat?

 

Ik heb geen idee waarom hij een leger nodig heeft. Zijn leger is een heel vreemd ogend stel. Ze zien er allemaal menselijk uit. Allemaal lang blond en blauwe ogen. Ze hebben een ietwat groenachtige tint op de huid, je kunt het nauwelijks zien, maar het is er. Ik geloof niet dat ze reptielen zijn. Ik denk dat het misschien demonen zijn; ze houden er echt van om geschroeid te worden. Ook als iemand die zingt een heel slechte stem heeft. Uit mijn ervaring is het een zeker teken van demonen.

 

Ik spreek hem elke dag. Ik weet niet hoe ik hem moet ontwijken. Ik had meer dan 50 hersenschuddingen door in elkaar geslagen te worden. Ik had bijna al mijn botten gebroken, ik ontwikkelde talloze cysten over mijn hele lichaam, ik had 2 cataracten verwijderd (ze werden gevormd door alle manipulaties die aan mijn arme oog werden gedaan). Hemifaciale spasmen, veroorzaakt door schade aan de aangezichtszenuw. Er waren tijden dat ik moest overgeven van stress. Ik weet niet hoe ik mezelf ertegen kan beschermen.

 

5. Wanneer demonen in deze realiteit komen, zijn ze hulpeloos en onzichtbaar en klagen ze non-stop volgens s [satan]. Dit is waar de kinderen met zwarte ogen binnenkomen om te spelen. Dit verhaal is zo lang als ik dit begin op te schrijven dat het nog eens 15 pagina's lang zal zijn. Kun je me hier meer over vertellen?

 

Ik denk dat ik meer over de demonen in het algemeen moet praten, zodat je het fenomeen van zwartogige kinderen begrijpt. Velen van hen hebben geen ogen om te zien, maar hebben een goed gehoor en reukvermogen. Alle demonen zijn schadelijk en gevaarlijk. Denk aan een parasiet maar intelligent. Sommigen van hen dienen satan en anderen niet.

Bijvoorbeeld "caba" sinds hij zijn fysieke lichaam verloor en rondgedragen wordt door reptielen en volledig gecontroleerd wordt door satan. Aangezien hij geen lichaam heeft, weet ik niet hoe hij kan zien, horen of ruiken. Hij kan al die botten die hij heeft bewegen, maar ik ben er sterk van overtuigd dat zijn vermogen om dat te doen te maken heeft met de zak waarin hij zit. Demonen zijn NIET in staat tot magie, maar satan wel! Iemand heeft het voor de ziel van caba aanvaardbaar gemaakt om objecten te verplaatsen zolang het verbonden is met de zak waarin hij zit. Ook, wat dat ding ook met mij wilde, het gebeurde niet. God beschermt me, ook al ben ik een walgelijk slecht stuk stront, ik hoor thuis in de hel. Dit soort dingen gebeurt nooit met goede mensen. Gelijk trekt hetzelfde aan. Als iemand je vertelt dat ze arme, onschuldige slachtoffers zijn van reptielen / satan / regering, onthoud dan alsjeblieft dat ze dom zijn of een leugenaar of beide. Niemand komt in dit soort situaties terecht, tenzij ze het verdienen.

 

Kinderen met zwarte ogen zijn demonen die aan het kunstmatige lichaam waren gebonden zoals caba aan zijn zak is gebonden. Ik weet dat het magie inhoudt. Wie is er nu toe in staat? Sommige mensen, reptielen, grijpen bijna iedereen behalve de demonen zelf. Ik geloof dat het wordt gedaan door driehoekige grijze aliens, het gaat om een zwarte doos. Het is een kleine zwarte doos van 4 bij 3 inch die wordt gebruikt om de zielen van het ene lichaam naar het andere over te brengen. Eens stak ik mijn vinger in een van die dozen (ze gaan niet helemaal open). Het waren de meest kalmerende gevoelens ooit. Ik weigerde de doos terug te geven totdat een van de grijze hem van me afnam. De manier waarop het wordt gebruikt, is dat als iemand sterft of op het punt staat te sterven, de doos niet zal werken! Het is te zwak om de aantrekkingskracht van de openende draaikolk te weerstaan die de ziel wegtrekt. Het kan alleen werken op normale, gezonde levende wezens. Met behulp van magie wordt de ziel uit het lichaam gezogen in een zwarte doos en vanuit de achterdoos kan het worden overgebracht naar het andere lichaam. Met kinderen met zwarte ogen geloof ik dat ze (driehoekige grijze aliens) demonen vangen en zwarte dozen gebruiken om ze over te brengen naar de kunstmatig gecreëerde lichamen.

 

6. Kun je een foto vinden van de zwarte obelisk van Moskou, ik kan hem niet vinden?

 

Ik zou je het hele verhaal moeten vertellen. Omstreeks 1948 versloeg het Duitse leger (nazi's) HET LAATSTE nog staande land. Alles is verslagen, er is niets meer over. De nazi's hebben de wereld veroverd. Het Duitse leger trok naar Moskou. Het Witte Huis (Kremlin) werd verwoest en in plaats daarvan werd een ander gebouw gebouwd. Het was een grote zwarte obelisk. Dus ongeveer 10 of 11 maanden nadat zij (nazi's) de obelisk hadden gebouwd, werd de tijdmachine gebruikt. De tijd ging terug tot 1944 en d de uitkomst van de oorlog is veranderd. Ik heb je al verteld over 3 soorten tijdmachines. Het kleine apparaat voor één persoon, de sterrenpoort voor meerdere mensen en de grote op de maan voor de hele planeet. De laatste werd gebruikt om terug te gaan naar 1944. Ik weet dat eigenlijk alleen satan die uitkomst leuk vond. Duitsland is zelfs nu nog een zeer pro-satan land. Daarom sterven Duitsers uit als dinosauriërs. Op dit moment zijn er bijna geen pure Duitsers meer, hun identiteit en genetica zullen worden gewist. Ze zullen een legende worden van mensen die ooit in Duitsland woonden. Aangezien de tijdmachine op de maan van satan is, heeft een zeker "iemand" hem veel voor zijn kont moeten schoppen. Dus het resultaat van de oorlog werd veranderd door satan en hij wilde dat echt niet doen maar werd gedwongen. De hoeveelheid woede en gezeur die van hem kwam, was waanzinnig. Mijn herinneringen zijn de straf en een waarschuwing.

 

PS iets anders dat ik wil toevoegen is dat de grootmoeder van Adolf Hitler als dienstmeisje werkte in een Rockefeller-huis. Ze raakte zwanger van hem en baarde Adolphs vader. Adolph Rockefeller is een Rockefeller.

 

Ik was 22 in 2009. Mijn moeder was in de dertig. Ze komt niet uit de illuminati-familie. Mijn ouders zijn heel eenvoudige mensen en mijn moeder zou een hartaanval krijgen als ze ooit wist wat er aan de hand was. Het enige ongewone ding uit mijn jeugd dat ik me kon herinneren, waren reptielen.

 

Ze vertelden me het verhaal over de Tweede Wereldoorlog. Dat Duitsland eind jaren veertig de Tweede Wereldoorlog won. Ze bouwden het enorme zwarte obeliskvormige gebouw in het centrum van Moskou. Helemaal bovenaan had het een kleine opening als een oog. 's Nachts zou hij het licht uitstralen als een vuurtoren. Er werd me niet uitgelegd wat het doel ervan was.

 

Toen dwong "iemand" hen om de tijdmachine (op de maan) te gebruiken om de loop van de geschiedenis te veranderen. Ze waren er zo pissig over, dat ze het me gewoon moesten vertellen. Mijn ouders en ik vierden elk jaar 9 mei omdat we zoveel familieleden verloren tijdens de oorlog, en het zou altijd minstens één reptielachtig boos maken.

 

MK Ultra / Monarch-programma

 

Als het gaat om het mk ultra type / mind control-project, heb ik daar geen herinnering aan, maar ik geloof dat zoiets had kunnen gebeuren.

 

Het ding met reptielen is dat ze hun geheimen hier op aarde bewaren. Een keer toen ik in een ondergrondse basis in de VS was. Ik geloof dat het een soort nationaal park was (veel zand en hoge stenen). Ik kreeg een dolfijnachtig wezen te zien met iets gloeiend op zijn kop. Ik kreeg te horen dat ze het hadden meegenomen uit Europa, een van de manen van Jupiter. Er is een hele buitenaardse dierentuin op deze planeet.

 

Waarom denk je dat je misschien bent blootgesteld aan mk ultra?

 

De manier waarop het aan mij werd uitgelegd, is zodat ik kon begrijpen hoe hij (satan) zich voelt. Ik zal "s" schrijven in plaats van de volledige naam. Het verhaal gaat, na 3 dagen achter elkaar te zijn gevallen, raakte hij de grond. Op de plek waar hij viel raakte alles onder het zout. Metafysisch zout = verdriet. Ik bleef maar vragen of het een Israël was waar hij het over had. Ik heb het antwoord nooit gekregen, maar ik ben er 99,9% zeker van. Ik vertelde hem eens dat mensen in de dode zee zwemmen en dat het hun gezondheid verbetert, dus is het lijden goed voor mensen? Hij was zo beledigd dat ik het aan zijn gezicht kon zien. Dan vraag ik hem: "Weet je zeker dat er gewoon zout uit het niets was toen je viel of huilde je die rivier? Ik dacht dat ik erg grappig was. De s. werd stil. Ik vind het niet erg als hij werelds is, maar als hij zo stil wordt, is hij erg gevaarlijk. Ik ben bang voor hem en heb medelijden met hem. Ok toen hij viel kreeg hij de dissociatieve persoonlijkheidsstoornis dit is de reden waarom illuminati dat bij anderen willen. Het is zijn gemoedstoestand. Hij heeft twee persoonlijkheden. De ene pre-fall (laten we hem lucifer noemen) en de andere is post-fall (s). Ik heb maar één keer met Lucifer gesproken. Het was een gebroken, verdrietig persoon.

 

Heb je herinneringen aan je kindertijd?

 

Ik herinner me mijn jeugd niet zo goed, ik was de hele tijd ziek.

 

Heeft u "verloren tijd"? Zijn er lege plekken in uw kindertijd of volwassen leven?

 

Ja altijd.

 

Ik heb de laatste 3 jaar onzin van S. gekregen. Ik heb les gegeven door S. Bijna exclusief daarvoor was ik bij de Windsors. Ik ben bang dat ik iets vreselijks zal doen zonder het te weten. Ik weet dat er iets GROOTS zal gebeuren. S bouwt een leger. Hij heeft mensen nodig die in staat zijn om demonen op deze wereld te brengen. Wanneer demonen in deze realiteit komen, zijn ze hulpeloos en onzichtbaar en klagen ze non-stop volgens s. dit is waar de zwartogige kinderen binnenkomen om te spelen. Dit verhaal is zo lang als ik dit begin op te schrijven dat het nog eens 15 pagina's lang zal zijn.

 

De zwartogige kinderen. Meestal ontmoeten mensen hen wanneer ze 's avonds laat bij hun huis komen en vragen om binnen te komen. Soms zien mensen de zwarte auto en een man met hoed, gekleed in zwarte verzwaring voor hen. Dat heeft 3 elementen: het kind met zwarte ogen (demon), het ding bedekt met draden (de man met een hoed) en driehoekige aliens. Ik weet niet of het ding in draden een persoon, een robot, een buitenaards wezen of een demon zat. Ze zien er levend uit voor mij, maar draden verwarren me, ook ik heb ze nooit horen praten. Kinderen met zwarte ogen en een man met een hoed gehoorzamen trialiens met een hoekkop. Kinderen met zwarte ogen brengen mij ook in verwarring. Soms ruiken ze naar zwavel, maar ik heb al veel demonen ontmoet en zo ruiken ze niet. Maar soms ruikt S zo. Dat bracht me tot de conclusie dat alleen degenen met een fysiek lichaam naar zwavel ruiken. Soms kwamen kinderen met zwarte ogen naar me toe, staken hun armen op en vroegen om ze op te rapen. Op een keer werd ik echt ziek, dus een buitenaards wezen met een driehoekig hoofd schopte me eruit. Een ander belangrijk element is de auto. De man met een hoed rijdt in dezelfde auto als in het begin van mijn verhaal. Het is een zwarte waanzinnig snelle auto die onzichtbaar is als hij rijdt en pas zichtbaar wordt als hij stopt.

 

Ik wil je een verhaal vertellen, verteld door een grijze alien. Mars werd vroeger planeet van twee oceanen genoemd omdat er maar twee grote oceanen waren. Eigenlijk leven er nog steeds mensen op Mars, maar daar gaat het niet om. Het verhaal gaat over de eerste en tweede komst van Christus. Ik weet niet veel over de eerste komst, maar de tweede was de finale voor Mars. De illuminati weten dat. Dit is waarom ze de wederkomst van Christus beschouwen als het einde van de wereld. Ze weten wat er op Mars is gebeurd. Mij werd verteld dat het einde van de wereld 100 jaar duurt. (100 jaar is 1 dag) het is een langzaam einde.

 

De eerste wereld. De kleine blauwe (grijze) alien vertelde me dat zijn beschaving de eerste was die op aarde ontstond. Toen was de wereld erg koud en blauw. De kleine man nam me mee terug in de tijd toen de wereld blauw was. Er waren overal blauwe rotsen en de grond was grijsachtig. we hadden een kleine robot bij ons. Robot zweefde zonder enig geluid te maken, het was eigenlijk een zilveren cilinder met ronde kop met twee ronde ogen. De blauwgrijze alien vertelde me dat rotsen nogal zacht zijn en als ik mijn hand erop leg, blijft de afdruk achter, dus dat deed ik. Ik vind het jammer dat deze wereld niet meer bestaat. Daarna gingen we terug naar het schip nog in de oude tijd. de gewone grijze aliens waren erg boos. De kleine blauwe alien noemde ze inferieur ras. Dat maakte grijze aliens nog bozer. De blauwe alien heeft iets gedaan dat ik niet stopte met vangen. Hij was ether in staat om ze weg te duwen met behulp van (telekinese) ether. Hij was in staat om wind te genereren met zijn geest om ze weg te duwen. Hij zei dat ik moest gaan en kuste me op de wang. Hij is de enige alien van dat ras die me kuste. Ik verloor elke vorm van gevoel in die wang volledig. Ik kon mijn wang doorboren en geen pijn voelen. Ik mis hem.

 

Ik ontmoette kinderen met zwarte ogen in 2018. De eerste die ik ontmoette was een klein meisje van ongeveer 4 of 5 jaar oud. Ze had een heel bleke, gladde huid, heel steil lichtbruin haar met een pony. Ze droeg een witte kanten jurk en liep op blote voeten. Ze overtuigde me ervan haar op te halen. Ze stond met haar armen gestrekt en eiste "pak me op". Ik zei nee tegen haar en ze hist naar mij. Ik weet dat kinderen met zwarte ogen in buitenaardse bases leven (de meerderheid van hen bevindt zich in de VS). Ik geloof dat de fysieke lichamen van kinderen met zwarte ogen robotachtig of kunstmatig zijn gemaakt omdat: ten eerste ze er vreemd onberispelijk en koud aanvoelen en ten tweede dat hun begeleiders op robots lijken. De handlers zien er allemaal hetzelfde uit. Ze zijn ongeveer 1,80 meter lang, gekleed in een zwarte hoed en een lange zwarte trenchcoat met draden die op verschillende plaatsen uitsteken. De geleider die in de basis woont, heeft lange draden (een paar meter) die uit de beenopeningen van zijn broek hangen. Het zag er wild uit. Ik denk dat het zichzelf aan het opladen was, maar ik weet het niet zeker. Zoals de meeste demonen, vinden kinderen met zwarte ogen het heerlijk als iemand voor ze zingt. Het is een beetje vreemd, maar als je voor een stel zingt, zullen ze heen en weer gaan zwaaien als een cobra voor de fluit. Ik zou mensen die kinderen of volwassenen met zwarte ogen tegenkomen, aanraden om te beginnen met zingen. Ik weet dat het raar klinkt, maar demonen worden geprogrammeerd door te zingen.

 

Kinderen met zwarte ogen worden bevestigd door Jessies-account, zie aan het einde van dit artikel.

 

Epstein

 

Epstein. Hij is erg boos op Ghislaine Maxwell. Blijkbaar heeft ze een paar mensen genoemd, dus Epstein wil haar dood. Hij is terug in Engeland. Op 21 maart voerde hij een ritueel uit met rauw vlees. In feite deden een aantal mensen alsof het rauwe vlees Ghislaine was. Ze sneden de stukjes af en aten het rauw op, alsof ze haar kannibaliseerden. Ik weet niet wat het betekent. Ik kan het niemand vertellen, niemand gelooft me.

 

Monarch-programmering

 

Sex kitten was de eerste. Geen uitleg nodig. Ik weet ook niet hoe en wanneer het is "geïnstalleerd".

 

"Alice in wonderland" programmering was de tweede. Ik denk dat het direct verband houdt met het programma voor sekskatten. Ik heb jarenlang over het witte konijn gedroomd. Ik weet dat het een onderdeel van het programma is. Ik weet niet wat het doet, maar het maakte me gedesoriënteerd en traag.

 

Ik heb twee keer geprobeerd mezelf te doden. Na de tweede poging kreeg ik een “superman-programma”. Dit programma zorgt ervoor dat ik het niet allemaal beëindig (ook is het een overlevingsprogramma voor als ik gesloten of gestoten word, zal ik in principe leven). Project Superman [1]

 

Het laatste programma was het ergste. Het noemde een "schreeuwrivier". Het is gedaan door satan. In feite is het als een keerzijde van de doop. Het gaat om een rivier die vreemd gorgelen maakt ise. Het is ziek met roze en paarsachtige stukjes erin. Het ziet eruit als een lef van dieren maar leeft. Ik herinner me alleen dat ik bij de trog werd vastgehouden en in de rivier werd geduwd. Alles werd donker.

 

Daarna had ik een paar minuten stevige zwarte ogen, waarna alles weer normaal werd. Ik kan me alleen maar voorstellen wat dat zou kunnen betekenen. Daarna werd ik naar driehoekige grijstinten gestuurd en voorgesteld aan kinderen met zwarte ogen. Ik werd toch ziek. Op dat moment weet ik zeker dat niemand me kan helpen. Het enige wat ik niet kan, is mijn verhaal vertellen aan iedereen die wil luisteren. Weet je, vorig jaar heb ik president Trump een brief gestuurd waarin ik hem alles vertelde wat ik je vertelde. Hij is heel speciaal, net als ik.

 

Discussie

 

Als iemand soortgelijke ervaringen heeft gehad als die van Anne, laat het me dan weten.

 

Ik heb zojuist een paar aspecten van Annes getuigenis uitgekozen die ik wil bespreken.

 

Anne schreef dat ze de behandeling verdient die ze krijgt.

 

God beschermt me, ook al ben ik een walgelijk slecht stuk stront, ik hoor thuis in de hel. Dit soort dingen gebeurt nooit met goede mensen. Gelijk trekt hetzelfde aan. Als iemand je vertelt dat ze arme, onschuldige slachtoffers van reptielen / satan / regering zijn, onthoud dan alsjeblieft dat ze dom zijn of een leugenaar of beide. Niemand komt in dit soort situaties terecht, tenzij ze het verdienen.

 

Ik zei tegen haar dat ze die behandeling niet verdiende. Ze zei

 

 Ik krijg precies wat ik verdien. U ziet dat de manier waarop het werkt, is dat u uw leven leidt en betaalt voor alles wat u in een volgend leven hebt gedaan. Mensen die in een vorig leven de pedofielen waren, worden geboren uit de families die hen zullen misbruiken. satan heeft alles te maken met gerechtigheid en God heeft alles te maken met vergeving. Ik weet dat het moeilijk te accepteren is. Ik bereid me mentaal voor op het feit dat ik mensen zal verdedigen die mij hebben misbruikt. Als het op satan aankomt, ben ik me ervan bewust dat zijn eerste persoonlijkheids-lucifer de anti-satan is. Soms kwam ik naar satan als hij slaapt en zocht ik naar een vreemd uitziende plek die van plaats naar plaats verschuift. Deze plek is Lucifer. Hij is alleen zichtbaar als satan slaapt, zodra hij wakker wordt, verdwijnt de plek. Ik nam die plek in mijn handen en liep weg, maar hoe verder ik ga, hoe zachter de plek wordt, totdat hij als water door mijn vingers glipt. Als dat gebeurt, vormt zich een schaduw op de vloer. het lijkt alsof er iemand onzichtbaar staat, maar zijn schaduw is zichtbaar. Langzaam verdwijnt de schaduw en verschijnt de vlek weer op een satan. Aan het einde der tijden zal satan aan een kruis sterven en dat weet hij.

 

Ik vermoed dat Anne dit is gaan geloven omdat ze geen uitweg ziet uit haar situatie en daarom redeneert dat het moet zijn omdat ze het verdient. Dit veroorzaakt minder interne conflicten dan wanneer ze denkt dat ze een oneerlijk doelwit is. Hoewel iemand misschien slechte keuzes heeft gemaakt, is het bijna onmogelijk om dit niet te doen wanneer je wordt geconfronteerd met dubbele gebonden situaties, die satan en deze demonen je opdringen. Veel mensen zullen zeggen dat het berispen van demonen in de naam van Jezus Christus demonische verbinding en bezetenheid zal stoppen.

 

Hoewel het nu deel uitmaakt van het lexicon van de meeste mensen dat gelijken aantrekt, is dit natuurlijk niet altijd het geval.

 

Voor magnetische polen zijn tegenpolen die aantrekken. Zoals palen afstoten.

 

Negatieve ionen worden aangetrokken door positieve ionen, zoals ionen afstoten.

 

De meeste mannen vallen op vrouwen en vice versa.

 

Het zou me niet verbazen als boeken als The Secret propaganda waren als toegangspoort tot het gebruik van magie.

 

Kinderen met zwarte ogen

 

Ik heb alle keren dat Anne Black Eyed-kinderen noemde, samengebracht en volg dit met wat Jessie zei over Black Eyed-kinderen.

 

Anne

 

Ik ontmoette kinderen met zwarte ogen in 2018. De eerste die ik ontmoette was een klein meisje van ongeveer 4 of 5 jaar oud. Ze had een heel bleke, gladde huid, heel steil lichtbruin haar met een pony. Ze droeg een witte kanten jurk en liep op blote voeten. Ze overtuigde me ervan haar op te halen. Ze stond met haar armen gestrekt en eiste "pak me op". Ik zei nee tegen haar en ze hist naar mij. Ik weet dat kinderen met zwarte ogen in buitenaardse bases leven (de meeste bevinden zich in de VS). Ik geloof dat de fysieke lichamen van kinderen met zwarte ogen robotachtig of kunstmatig zijn gemaakt omdat: ten eerste ze er vreemd onberispelijk en koud aanvoelen en ten tweede dat hun begeleiders op robots lijken. De handlers zien er allemaal hetzelfde uit. Ze zijn ongeveer 1,80 meter lang, gekleed in een zwarte hoed en een lange zwarte trenchcoat met draden die op verschillende plaatsen uitsteken. De geleider die in de basis woont, heeft lange draden (een paar meter) die uit de beenopeningen van zijn broek hangen. Het zag er wild uit. Ik denk dat het zichzelf oplaadde, maar ik weet het niet zeker. Zoals de meeste demonen, houden kinderen met zwarte ogen ervan wanneer iemand voor hen zingt. Het is een beetje vreemd, maar als je voor een aantal van hen zingt, zullen ze heen en weer gaan zwaaien als een cobra voor de fluit. Ik zou mensen die kinderen of volwassenen met zwarte ogen tegenkomen, aanraden om te beginnen met zingen. Ik weet dat het raar klinkt, maar demonen worden geprogrammeerd door te zingen.

 

Meestal ontmoeten mensen ze als ze 's avonds laat naar hun huis komen en vragen om binnen te komen. Soms zien mensen het de zwarte auto en een man met hoed, gekleed in het zwart met een gewicht voor hen. Dat heeft 3 elementen: het kind met zwarte ogen (demon), het ding bedekt met draden (de man met een hoed) en driehoekige aliens. Ik weet niet of het ding bedekt met draden een persoon, een robot, een buitenaards wezen of een demon is. Ze zien er levend uit voor mij, maar draden verwarren me, ook ik heb ze nooit horen praten. Kinderen met zwarte ogen en een man met een hoed gehoorzamen driehoekige aliens. Kinderen met zwarte ogen brengen mij ook in verwarring. Soms ruiken ze naar zwavel, maar ik heb al heel veel demonen ontmoet en zo ruiken ze niet. Maar soms ruikt het zo. Dat bracht me tot de conclusie dat alleen degenen met een fysiek lichaam naar zwavel ruiken. Soms kwamen kinderen met zwarte ogen naar me toe, staken hun armen op en vroegen om ze op te rapen. Op een keer werd ik echt ziek, dus een buitenaards wezen met een driehoekig hoofd schopte me eruit. Een ander belangrijk element is de auto. De man met een hoed rijdt in dezelfde auto als in het begin van mijn verhaal. Het is een zwarte waanzinnig snelle auto die onzichtbaar is als hij rijdt en pas zichtbaar wordt als hij stopt.

 

Heb je volwassenen met zwarte ogen gezien of alleen kinderen, hoe lang zijn volwassenen? Hebben ze haar? Kunnen ze spreken en welke taal?

 

Ik heb alleen jonge kinderen met zwarte ogen gezien. Ik ontmoet trouwens nooit volwassenen of tieners met zwarte ogen. De zwartogige kinderen spraken Engels, maar op een heel vreemde manier.

 

Wanneer demonen in deze realiteit komen, zijn ze hulpeloos en onzichtbaar en klagen ze non-stop volgens s [satan]. Dit is waar de kinderen met zwarte ogen binnenkomen om te spelen. Dit verhaal is zo lang als ik dit begin op te schrijven dat het nog eens 15 pagina's lang zal zijn. Kun je me hier meer over vertellen?

 

Ik denk dat ik meer over de demonen in het algemeen moet praten, zodat je het fenomeen van zwartogige kinderen begrijpt. Velen van hen hebben geen ogen om te zien, maar hebben een goed gehoor en reukvermogen. Alle demonen zijn schadelijk en gevaarlijk. Denk aan een parasiet maar intelligent. Sommigen van hen dienen satan en anderen niet.

Bijvoorbeeld "caba" sinds hij zijn fysieke lichaam verloor en rondgedragen wordt door reptielen en volledig gecontroleerd wordt door satan. Aangezien hij geen lichaam heeft, weet ik niet hoe hij kan zien, horen of ruiken. Hij kan al die botten die hij heeft bewegen, maar ik ben er sterk van overtuigd dat zijn vermogen om dat te doen te maken heeft met de zak waarin hij zit. Demonen zijn NIET in staat tot magie, maar satan wel! Iemand heeft het voor de ziel van caba aanvaardbaar gemaakt om objecten te verplaatsen zolang het verbonden is met de zak waarin hij zit. Ook, wat dat ding ook met mij wilde, het gebeurde niet. God beschermt me, ook al ben ik een walgelijk slecht stuk stront, ik hoor thuis in de hel. Dit soort dingen gebeurt nooit met goede mensen. Gelijk trekt hetzelfde aan. Als iemand je vertelt dat ze arme, onschuldige slachtoffers van reptielen / satan / regering zijn, onthoud dan alsjeblieft dat ze dom zijn of een leugenaar of beide. Niemand komt in dit soort situaties terecht, tenzij ze het verdienen.

 

Kinderen met zwarte ogen zijn demonen die aan het kunstmatige lichaam waren gebonden zoals caba aan zijn zak is gebonden. Ik weet dat het magie inhoudt. Wie is er nu toe in staat? Sommige mensen, reptielen, grijpen bijna iedereen behalve de demonen zelf. Ik geloof dat het wordt gedaan door driehoekige grijze aliens, het gaat om een zwarte doos. Het is een kleine zwarte doos van 4 bij 3 inch die wordt gebruikt om de zielen van het ene lichaam naar het andere over te brengen. Eens stak ik mijn vinger in een van die dozen (ze gaan niet helemaal open). Het was het meest kalmerende gevoel ooit. Ik weigerde het doosje terug te geven totdat een grijze het van me afnam. De manier waarop het wordt gebruikt, is dat als iemand sterft of op het punt staat te sterven, de doos niet zal werken! Het is te zwak om de aantrekkingskracht van de openende draaikolk te weerstaan die de ziel wegtrekt. Het kan alleen werken op normale, gezonde levende wezens. Met behulp van magie wordt de ziel uit het lichaam gezogen in een zwarte doos en vanuit de achterdoos kan het worden overgebracht naar het andere lichaam. Met kinderen met zwarte ogen geloof ik dat ze (driehoekige grijze aliens) demonen vangen en zwarte dozen gebruiken om ze over te brengen naar de kunstmatig gecreëerde lichamen.

 

Het bestaan van een kind met zwarte ogen werd onafhankelijk bevestigd door Jessie Czebotar. Geen van beiden kende elkaars openbaringen en beiden vertelden het me voordat ik Jessie's ervaringen publiceerde. Illuminati-spelers en het slagveld - Earth Realm [2]

 

Jessie

 

Hij [Gilgamesj] heeft de neiging om op de loer te liggen in de catacomben en woont tussen de doden. Er is een connectie met hem die momenteel heerst over veel van de diepere ondergrondse Systemen waar de "Black Eyed" of "mol" mensen leven. Het is een groep mensen die generaties lang in de tunnels is gefokt, dus ze hebben geen gekleurde iris in hun ogen, alleen grote pupillen. Hun huid is albino of doorschijnend.

 

Onder het Rothschild Mansion in het Zwarte Woud bevindt zich een kolonie van deze individuen. In dat bos staat een oude boom, de Grootvaderboom genaamd, met een grot er net onder, en de wortels hangen naar beneden vanaf het plafond. De mensen met zwarte ogen verzamelen zich onder de wortels van die boom tijdens rituelen en als de jacht bovengronds plaatsvindt. (Er bestaat meer dan één grootvaderboom.)

 

Offers worden op de grond gebracht rond de grootvaderboom en bloed druipt langs de wortels. Deze Black Eyed-mensen smullen en baden erin. Dus vanuit die herinneringen kan ik Gilgamesj niet verbinden als een goed wezen. Ik zag hem alleen als een demon en zag het kwaad in zijn hart.

 

Tijdmachines

 

Anne noemt soorten tijdmachines waarvan er één op de maan staat. Dan Burisch zei ook dat er een was ontmanteld op de maan [3]

 

Met dank aan https://twitter.com/Lone_Horse die mij de volgende link heeft gestuurd, die ook het lezen waard is

 

Zersetzung Karla Turner [12] - Een online gedenkteken en eerbetoon aan een dappere onderzoeker van geheime "buitenaardse" ontvoeringen en mind control. Dr. Turner betaalde de ultieme prijs door te proberen zichzelf en haar familie te verdedigen en andere onschuldige burgers te wijzen op het gevaar waarmee we nu allemaal worden geconfronteerd.

 

Over Dr. Karla Turner… Dr. Karla Turner stierf aan kanker op 10 januari 1996, nadat ze werd bedreigd voor haar werk. Ze was pas 48. Sindsdien hebben verschillende andere mensen die betrokken zijn bij UFO-onderzoek ook bedreigingen ervaren, gevolgd door hoogst ongebruikelijke kankers. Verschillende van haar casestudies zijn nu dood.

 

Karla werd alom gerespecteerd in de UFO-gemeenschap voor haar onderzoek naar ontvoering door buitenaardse wezens. Een geleerde en professionele opvoeder, verdiende ze een Ph.D. in Oud-Engelse studies en doceerde meer dan tien jaar op universitair niveau in Texas. Maar in 1988 doorstonden zij, haar man en zoon een schokkende reeks ervaringen en herinneringen die hen dwongen te erkennen dat ze allemaal ontvoerd waren.

 

Karla zag ontvoerden als een onderdeel van de bredere gemeenschap van gerichte individuen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier