· 

Het verhaal van Fiona Barnett

Mijn verhaal door Fiona Barnett 

 

Dit alles is geschreven en getekend door Fiona Barnett, die in Australië woont, voor haar leven vreest en wenst dat haar verhaal wijd verspreid wordt. Ze noemt een aantal prominente mensen. Eerst geeft ze haar uitleg waarom ze de informatie heeft geplaatst en dit wordt gevolgd door haar verhaal "Hang on for the Ride" in woord en beeld. Haar facebook is hier . Trigger waarschuwing. De tekeningen en nog wat meer zijn ook beschikbaar op haar blog Pedophiles Down Under Abuse Drawings. Bekijk ook een interview op het Opperman Report en blogspot

 

 

Mijn (Fiona's) redenen voor het plaatsen van deze informatie zijn als volgt:

 

1. Met uitzondering van de 2 rechercheurs die mijn verklaringen in Sydney op 2-3 november 2015 hebben afgenomen, heeft de politie van NSW geweigerd mij te beschermen tegen mijn buurman die 10 jaar geleden naast Wollongong verhuisde. Sindsdien heeft hij mijn familie aangevallen, mijn hond vergiftigd, voortdurend lastiggevallen en geïntimideerd en mijn familie, inclusief 2 kinderen, bedreigd. Verder heeft de politie mij de afgelopen 10 jaar aangevallen wegens intimidatie sinds ik pleitte voor de vele kinderen die door de tweed Shire pedo-ring werden misbruikt.

 

2. Ik weet uit ervaringen uit het verleden dat de 2 goede functionarissen die mijn verklaringen hebben afgenomen, hun werk niet kunnen doen en mijn claims niet kunnen onderzoeken. Dr. Reina Michaelson getuigt dat ze getuige was van de carrière van een goede vrouwelijke officier die door haar bevel werd vernietigd, omdat ze claims van ritueel misbruik en een VIP-pedonetwerk in Victoria nastreefde waarbij politici, politie, Channel 10 kinderporno maken, enz. Ik wil deze goede officieren niet. vorm binnen aangevallen zoals Peter Fox werd aangevallen. Het politiecommando van Peter Fox belde zijn privé-dokter en stond erop dat ze Peter Fox medisch krankzinnig zou verklaren.

 

3. Veel slachtoffers van hetzelfde vip-pedofielennetwerk dat ik aan de politie heb beschreven, hebben de afgelopen maand contact met me opgenomen. Geen van de sterkere capabele groep van deze mensen heeft me publiekelijk gesteund door zich bij me aan te sluiten en zich uit te spreken. Daarom heeft het pedofielennetwerk mij zwaar aangevallen. Ik geloof dat mijn leven op het spel staat omdat de politie en de Koninklijke Commissie mij niet hebben gesteund met getuigenbescherming.

 

4. Ik ben uitgeput. Ik heb geen andere manier om mijn gezin te beschermen dan het delen van de informatie die mijn gezin in gevaar brengt, zolang het geheim blijft. Het is nu uit - misschien zijn mijn man en kinderen nu veilig.

 

5. Ik deel deze informatie zodat andere slachtoffers hun eigen misbruikervaringen kunnen herkennen en weten dat ze niet gek zijn, niet alleen - dat JA dit hen is overkomen.

 

6. Het belangrijkste is dat ik me uitspreek om een stem te geven aan de meer dan 100 kinderen die ik heb zien verkrachten, martelen en vermoorden tijdens mijn nachtmerrieachtige jeugd. Ik zag kinderen in gevangenschap gefokt onder Holsworthy om te worden gebruikt als menselijke proefkonijnen in afschuwelijke onethische medische experimenten - allemaal in naam van de nationale veiligheid. DEZE KINDEREN BESTAAN ER ZEKER WEL!!

 

7. Ik wil mijn supporters bedanken, inclusief SNAP en anderen - ze weten wie ze zijn.

 

8. En nu, op een zeer persoonlijke noot – ik erken dat veel slachtoffers zijn misbruikt in naam van religie. God wordt niet weerspiegeld in de kerkelijkheid, Hillsong, de rooms-katholieke kerk of een van de andere geïnfiltreerde organisaties. Ik weet dat veel slachtoffers huiveren als ik het over God heb, daarom heb ik het vermeden. Maar veel mensen vragen me, wat is de bron van mijn kracht en hoop. Mijn kracht, doorzettingsvermogen en overleving zijn een getuigenis van het bestaan en het gezag van God en zijn enige Zoon Jezus Christus. Dat is wat ik geloof. Dat is alles wat ik te bieden heb naast mijn getuigenverklaring. Dat is alles wat ik had om me te troosten tijdens mijn misbruik.

 

Hou je vast voor deze gruwelijke rit!

 

Deel 1:

 

Geprostitueerd door de Australische regering aan RICHARD NIXON op de militaire luchthaven RAAF Fairbairne, Canberra. Operatie Attest weigerde dit incident te onderzoeken. Ze beloofden op zijn minst te onderzoeken en me te vertellen of er al dan niet een centrifuge op de basis was, gebruikt om piloten op te leiden - om mijn herinneringen te valideren.

Deel 2:

 

Gebruikt als proefkonijn, onderworpen aan verkrachting, elektrocutie en marteling van kinderen op de Holsworthy Army Base & Lucas Heights kernreactor, voor het JASON PROJECT door John GITTINGER en Dr. Antony KIDMAN (vader van Nicole) - met de volledige kennis en goedkeuring van de Australische regering.

Deel 3

 

Een voormalige Holsworthy-officier bevestigde dat een Aziatische man genaamd Chan in het leger in Holsworthy was gerekruteerd. Men denkt dat deze man in de legerreserves zat, maar toen ik hem zag, leek hij alle Australische soldaten te overtreffen die ik onder zijn bevel heb gezien. Chan ontving het dode lichaam van een meisje genaamd Michelle, die werd ontvoerd door Engadin Boystown-pedo's, vermoord naast de Weir op Heathcote Rd, en bij Chan afgeleverd via een zijpoort in Holsworthy.

Deel 4

 

Dr. ANTONY KIDMAN werd door Gittinger en anderen getraind in het toepassen van marteling, onethische hypnose en drugs om kinderen kunstmatig een staat van dissociatie op te wekken. Hij zat ook in een kindermoordsekte. Zijn MK-Ultra-programmering was gestructureerd op een pentagram - hetzelfde embleem dat te zien was in zijn innerlijke Sydney City-cultus.

Deel 5

 

Premier GOUGH WHITLAM en zijn geliefde gouverneur-generaal JOHN KERR hebben me verkracht op een pedofeestje in Parliament House. Operatie Attest weigerde dit te onderzoeken op grond van het feit dat ze dood zijn - hoewel die federale politie-taskforce werd opgericht om HISTORISCHE kinderseks misdrijven te onderzoeken.

Deel 6

 

Ik werd naar de VS gesmokkeld, naar Bohemian Grove, waar ik werd gedrogeerd en verkracht door dominee BILLY GRAHAM – de vriend van Richard Nixon, in een roze bubbelkamer. Ik werd ook gemaakt om me te verkleden als een teddybeer en verstoppertje te spelen. Ik was ook getuige van de rituele moord op een persoon door politici gekleed in gewaden. Ik werd meegenomen via de luchthaven van Sydney, in een krat als een dier. Op weg naar huis werd ik gedrogeerd, verkracht en geslagen tijdens een exclusieve, na sluitingstijd, pedobijeenkomst in Disneyworld. Ja, Walt Disney was een pedo. Waarom denk je dat de Mickey Mousketeers gek worden en hun hoofd kaal scheren? Waarom bouwde pedo Whacko Jacko een Neverland gebaseerd op Disneyland?

Deel 7

 

Ja, ritueel misbruik bestaat in Australië. De rooms-katholieke kerk, de Engadine BoysTown, de Holsworthy Army Base en de Lucas Heights-kernreactor berusten op een kindermoordsekte. Dit zijn de enige foto's die ik als bewijs kan presenteren. Eerst hebben we Leonas Petrauskas (ook bekend als Dr Mark) die een abortus op mij uitvoert onder Engadin BoysTown. Vervolgens hebben we het standbeeld van 'DAGON' op de begane grond van de 6-7 verdiepingen tellende ondergrondse faciliteit in Holsworthy, ver van de hoofdingang. Dan hebben we Dagon-beeld in visvorm, geknield naast een duistere poel, op de begane grond van de kernreactor van Lucas Heights. Lucas Heights zijn, net als Pine Gap, CIA-faciliteiten waar het Jason-project werd uitgevoerd. Beide faciliteiten zijn door dezelfde groep gebouwd.

Deel 8

 

Hier zijn een paar cultusrituelen voor hun god 'Moloch' - dezelfde die ze beweren mensen te offeren in Bohemian Grove. Blijkbaar is Moloch volgens hun religieuze overtuigingen blij als mensen in zijn naam levend worden verbrand. Een daarvan vond plaats bij Caltex Oil Raffinaderij in Kurnell. De andere op een afgelegen Kurnell Beach.

Deel 9

 

En hier is de aardigste persoon die ik heb ontmoet in de pedo-organisatie - Grande Dame Veronica. Geen idee of dat haar echte naam was, aangezien ze de namen van mensen veranderden, zodat ik ze later niet gemakkelijk kon identificeren. Veronica was mijn surrogaatmoeder, tutor, mentor binnen het pedonetwerk, van 5 tot 14 jaar toen ze ritueel werd vermoord op het altaar in de St Mary's kathedraal in Sydney City. De kerk zat vol met de sociale elite van Sydney. Een orgel speelde, een koor zong, politie bewaakte de deuren. Veronica koos ervoor om jong te sterven omdat ze het zat was om kinderen zoals ik te misbruiken. Ze was een slachtoffer dat werd gedwongen om dader te worden. Ze woonde in een privéwoning aan het Sancta Sophia College aan de Universiteit van Sydney.

Deel 10

 

En hier is mijn favoriet - degene die de houding van de Australische regering belichaamt ten opzichte van door de overheid gesanctioneerde kinderhandel, verkrachting en moord in dit land.

Deel 11

 

En nu voor iets compleet anders! Nog wat Holsworthy-geheimen: een ondergrondse spoorlijn verbindt belangrijke locaties in Australië, waaronder Pine Gap, Lucas Heights/Holsworthy. Gittinger gebruikte ook een of ander prop/virtual reality-programma genaamd Candyland, waarop het handelsmerk 'Disney' was geschreven

Deel 12

 

En nu voor het piece de restance! Op 5-jarige leeftijd werd ik verkracht door de toekomstige premier BOB HAWKE in een courgetteveld, bij een barbecue, in een buitenwijk van Canberra.

 

Een ander Bob Hawke-slachtoffer, de dochter van Hawke's architect Kevin Borland, werd op 14-jarige leeftijd door Hawke aangevallen na een feest in haar ouderlijk huis. Hawke kwam 's nachts haar kamer binnen, maakte haar wakker in haar bed en drong haar vaginaal binnen. Ze vertelde het meteen aan haar hele familie die zich het incident vandaag herinnert.

 

Toen ik 8 was, nam dr. Leonas Petrauskas me mee naar een plaats delict op een afgelegen Kurnell-strand. Daar ontmoette hij premier Paul Keating die een 5-jarige jongen had verkracht en vermoord en hem oppervlakkig in het zand had begraven. Keating hield van necrofilie. Petrasukas werd door Keating ingeschakeld om op te ruimen. Petrauskas beval me het lichaam op te graven. Terwijl ik dit deed, hoorde ik de mannen praten over Petrauskas die de doodsoorzaak van het kind verzon als een angel met een blauwe ring van een octopus.

 

Operatie Attest loog in hun reactie op mijn klacht en zei dat ze mijn claims niet zouden onderzoeken omdat de vermeende daders allemaal dood waren. De laatste keer dat ik keek, leefden Keating en Hawke nog. Wacht even!

 

Deel 13

 

Ik werd ook verkracht door acteur BRUCE SPENCE, in het stadhuis van Bathurst toen ik 15 was. Ik ontmoette een leerling-tapijtlegger die tapijt legde in Spence's flat in Sydney. Hij zei dat de muren van de woonkamer van Spence bedekt waren met kinderporno.

 

Ik werd ook verkracht door de Shakespeare-acteur JOHN BELL, in het gezelschap van Dr. Antony Kidman, aan de vooravond van mijn 15e verjaardag, na een postproductiefeest van Nimrod Theater in het huis van Kidman dat werd bijgewoond door de bekende cast van het toneelstuk van Shakesperean. De volgende ochtend bond Kidman me vast aan een stoel en sloeg me in het bijzijn van zijn dochter NICOLE KIDMAN die daar stond en me grijnsde met haar armen over elkaar.

 

Ik was getuige van actrice JACKI WEAVER, toneelschrijver JOHN WILLIAMSON en auteur van Puberty Blues KATHY LETTE tijdens pedo-rituele bijeenkomsten in Sydney. Kathy was gevestigd in de Regina Coeli-kathedraal in Beverly Hills.

 

Andere slachtoffers hebben Jacki Weaver geïdentificeerd aan Dr. Reina Michaelson, aan wie de Australische regering een kokhalsbevel van de D-sectie uitvaardigde, omdat haar onthulling van de betrokkenheid van de regering bij kinderhandel enz. het vertrouwen van het Australische publiek in de Australische regering zou ondermijnen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier