· 

MJ4 Majestic – Dan Burisch, Stargates en ET

MJ1 Majestic 12 - 100.000 voet uitzicht, om meer te begrijpen van enkele concepten hieromheen, zou het nuttig zijn om meer te weten te komen over Dan Burisch.

Dan Burisch

 

Dan was een microbioloog die aan Majestic Projects werkte, en was ooit lid van Majestic 12. Deze Project Camelot Dan Burisch link is de beste introductie pagina die naar andere links leidt voor informatie over Dan. Ik heb de tekst ook als bijlage 1 bijgevoegd 

 

Waarom is dit relevant voor kindermishandeling en de illuminati?

 

Majestic 12 beweerde een beslissing te hebben genomen om informatie over "Extra Terrestrials" te verbergen na de Roswell-crash.

 

Dit had als “neveneffect” dat het de doodscultus/criminele cabal in staat stelde door te gaan met het martelen en offeren van kinderen zoals ze dat al duizenden jaren hadden gedaan. In feite zou de sekte met toenemende arrogantie kunnen optreden. Naarmate hun technologie toenam, stelde het de satanische kliek in staat om kinderen te smokkelen langs hun mensensmokkelaars met schijnbare straffeloosheid, terwijl ze ook de machthebbers met toenemende efficiëntie chanteerden om hun walgelijke activiteiten te verdoezelen.

 

Als ons wordt verteld dat Majestic dit heeft gedaan, en dat geen enkele president de waarheid over ET's mag onthullen en dat president Kennedy is vermoord omdat hij het wilde onthullen, dan is Majestic 12 duidelijk een van de machtigste organisaties op aarde. We moeten dus proberen om ze te onderzoeken en er iets meer over te begrijpen, en waar ze in het systeem passen.

 

Majestic's grondgedachte voor het verbergen van kennis van ET's

 

Ik zal proberen om de reden waarom Majestic de kwestie van ET-blootstelling zo belangrijk vond, zo eenvoudig mogelijk uit te leggen...

 

Stel je voor dat je in de toekomst leeft, 45.000 jaar voor de huidige datum. Als gevolg van een zenuwziekte sterft het menselijk ras in +45.000 jaar uit en ze kunnen geen genezing vinden. Ze hebben echter wel technologie en het vermogen om de ruimtetijd te veranderen en dus terug in de tijd te gaan om te proberen het probleem op te lossen, misschien wat DNA uit het verleden ophalen om te proberen uit te zoeken wat er is gebeurd of zelfs in te grijpen om hun eigen probleem te verjongen.

 

Nadat het plan is opgesteld, sturen ze een bemanning in een ruimtevaartuig terug door de ruimtetijd naar 1947. Maar wanneer ze de aarde bereiken, worden ze aangevallen door het Amerikaanse leger met microgolven en hun 'ET'-vaartuig stort neer. Het Amerikaanse leger dacht dat ze een geavanceerd nazi-aardvaartuig aanvielen.

 

Dit is natuurlijk een ramp voor het gezondheidsproject van de "ET's", maar nog rampzaliger voor de mensheid in 1947. De ruimte-/tijdreizigers hadden een tijd vervormend apparaat meegenomen, zodat ze het na voltooiing van hun missie konden gebruiken om terug te keren " vooruit” naar hun eigen tijd.

 

De mensen van 1947 gebruikten dat apparaat echter of maakten er reverse-engineering van, om hun eigen experimenten uit te voeren. Zo hadden de mensen rond 1947 een ‘tijdreismachine’ ‘uitgevonden’ lang voordat ze dat konden, zouden moeten of zouden hebben gedaan als ze niet uit de toekomst waren bezocht.

 

Dit veroorzaakt problemen, paradoxen, die meer tijdlijnen openen. Misschien wordt dit eenvoudig verder verklaard door de grootvader paradox. Wat gebeurt er als je teruggaat in de tijd en je grootvader vermoordt - hoe kun je bestaan? Blijkbaar is het antwoord dat je niet op die tijdlijn bestaat, maar er openen zich nieuwe tijdlijnen.

 

Vermoedelijk sluit dit ook aan bij de theorieën dat er geen "tijd" als zodanig is en dat alles gelijktijdig gebeurt, en dat tijd slechts een 3e dimensie illusie is. Maar ik beweer niet dat ik het begrijp. Het is een complex onderwerp dat voor de meesten van ons moeilijk te begrijpen is.

 

Deze "ET's" waren eigenlijk mensen uit de toekomst of in ieder geval mensen uit de toekomst op één tijdlijn.

 

Dit is wat ons is verteld dat er in Roswell is gebeurd, en het is de rechtvaardiging voor Majestic's beslissing om de informatie over ET's te verdoezelen.

 

Dus als ik het goed begrijp, was de doofpotaffaire zo dat Majestic de verspreiding van de technologie kon manipuleren, zodat de kwaadaardige entiteiten (hetzij demonen of ET's), die met de nazi's werkten, de wereld niet zouden domineren en vernietigen met de geavanceerde technologie. Er wordt gezegd dat nucleaire explosies problemen veroorzaken door het weefsel van de ruimtetijd te verscheuren, en natuurlijk zou de ruimtetijdmachine zelf in dit tijdperk, voordat deze uitgevonden had moeten worden, tot complexe problemen leiden.

 

Majestic verschuilde zich achter duistere projecten, compartimentering, en vermeed het om de "service aan zichzelf" entiteiten de technologie te geven die ze zouden gebruiken voor de ergste duistere doeleinden.

 

Dit betekende ook dat het publiek officieel in het ongewisse moest blijven over Roswell en andere ET-bezoeken, terwijl we ons onofficieel moesten informeren door middel van Hollywood-films.

 

Er werd wat technologie gegeven aan de "dienst aan zichzelf"-krachten. Er werd gezegd dat dit zo zou zijn dat we dit moment zouden kunnen bereiken waarop Majestic genoeg bewijs heeft van het toezicht op de cabal om ze voor eens en voor altijd af te maken voor al hun misdaden van moord, kinderhandel, kindermarteling, ritueel misbruik enz.

 

Dit bedrog, waartoe Majestic toegeeft, heeft echter enorme kinderhandel en massale corruptie mogelijk gemaakt, wat ertoe heeft geleid dat bijna alle, zo niet alle regeringen en bedrijven worden gecontroleerd door 'dienst aan zichzelf'-entiteiten die worden geleid door de' broederschap '/ vrijmetselarij / illuminati en aanverwante strijdkrachten.

 

De weg die we nu volgen als een oplossing, door Majestic, is een sprong vooruit van 10.000 jaar technologie in 10 jaar, grotendeels onder toezicht van Majestic. Een nieuwe wereldorde met een mogelijke belofte van nieuwe technologie die wordt gebruikt voor het welzijn van de mensheid.

 

Daarvoor moet er echter…

  • Onthullingen van genoeg van het kwaad van de dood/kinderoffer/magische illuminati criminele cabal-cultus. Dit is de Q psyop genaamd de Great Awakening, gerund door de NSA
  • Onthulling van de waarheid over eerdere ET's en vervolgens huidig/toekomstig ET-contact onder leiding van Pentagon

Natuurlijk zijn er enkele problemen en vragen met dit hele scenario en de controle door Majestic.

  • Kunnen we de NSA vertrouwen?
  • Kunnen we het Pentagon vertrouwen?
  • Kunnen we Majestic vertrouwen?
  • Majestic heeft gezegd dat je ze niet vertrouwt, ze kunnen nauwelijks iets anders zeggen omdat ze in het verleden aantoonbaar onbetrouwbaar waren.
  • We hebben een nauwkeurige uitleg en gedetailleerde redenering nodig van Majestic
  • Hoe werkt Majestic samen met Illuminati?
  • Hoe werkt Majestic samen met Cicada?
  • Hoe werkt Majestic samen met democratische organisaties?
  • Het Comité van de Meerderheid stond boven Majestic, samengesteld uit vele vrijmetselaars... Hoe werkt Majestic samen met Vrijmetselaars en andere geheime genootschappen?
  • Veel van Majestic zijn strijdkrachten - zijn ze betrouwbaar? Zijn ze mind-control?
  • Majestueus, zelfs als de veronderstelling dat hun motieven eerst zuiver waren in motief, door Bush werd gecorrumpeerd, hoe weten we dan dat ze nu niet corrupt zijn?
  • Wat gebeurt er nu met Majestic? Sommige verhalen zeggen dat het klaar was in 2006
  • Gecentraliseerde macht is historisch misbruikt. Is een gelokaliseerde machtsstructuur niet robuuster en minder snel misbruikt dan een centraal aangestuurde machtsstructuur? Macht corrumpeert, absolute macht corrumpeert absoluut.
  • Hoewel kinderhandel en -misbruik ongetwijfeld al duizenden jaren aan de gang is, en hoewel er een argument is dat als de prijs het waard is als het volledig wordt gestopt door het volledig bloot te leggen met de technologie, de technologie hen ook in staat heeft gesteld om kindermishandeling uit te voeren op industriële schaal sinds 70 jaar en met een veel groter volume dan voorheen. Als kindermishandeling, ritueel misbruik, kinderhandel niet snel wordt gestopt, heeft majestueus geen enkele geloofwaardigheid.
  • Tenzij iemand andere mogelijke oplossingen onder mijn aandacht brengt, worden we door de cabal in een majestueuze Nieuwe Wereldorde geduwd (waarvan MJ zegt dat het voorgoed is) in plaats van een openlijk satanische Nieuwe Wereldorde. Hoe dan ook, de juridische en psychologische mechanismen zijn aanwezig
  • Elk NWO-scenario baart mij zorgen, net als elk scenario dat de mensen wordt opgedrongen en elke gecentraliseerde machtsstructuur
  • Een hoog percentage van de bevolking wordt als proefkonijn gebruikt om vaccins te testen, zonder aansprakelijkheid voor fabrikanten.

Twitter-account Majestic Tweets Versie 2 

 

Links om de informatie zelf te onderzoeken...

 

Als je de voorkeur geeft aan video's

 

2007 juni Project Camelot Dan Burisch Stargate Secrets Dan Burisch part 1

2007 juni Project Camelot Dan Burisch Stargate Secrets Dan Burisch part 2

 

Dan bevestigt stargates, de aanwezigheid van ET's en het bestaan van Looking Glass Technology, het vermogen om in de toekomst te kijken, naast vele andere onderwerpen.

 

De samenstelling van MJ12 bij het opstarten was:

 

  • Admiraal Roscoe Hillenkoetter - eerste directeur van de centrale inlichtingendienst (1947-50). In 1960 erkende hij dat er een UFO-doofpot was.
  • Dr. Vannevar Bush - voorzitter van de Joint Research and Development Board (1945-1949). Adviseur van de president en belangrijke speler in de ontwikkeling van atoombommen.
  • James Forrestal - Eerste Amerikaanse minister van Defensie. In 1949 kreeg hij een zenuwinzinking en pleegde hij zelfmoord (sommige complottheoretici geloven dat hij vermoord was) vervangen door generaal Walter Beddell Smith.
  • Nathan Twining - Commandant van Air Materiel Command op Wright Field en later voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, de hoogste militaire functie van de VS.
  • Generaal Hoyt Vandenberg – hoofd van de militaire inlichtingendienst tijdens de Tweede Wereldoorlog en tweede directeur van de centrale inlichtingendienst (1946-47).
  • Dr. Detlev Bronk – Biofysicus. Hoofd van de National Academy of Science en voorzitter van de medische adviesraad van de Atomic Energy Committee.
  • Dr. Jerome Hunsaker - Gerenommeerde vliegtuigontwerper en voorzitter van de National Advisory Committee on Aeronautics.
  • Admiraal Sidney Souers - Eerste directeur van Central Intelligence (1946). Benoemd tot eerste uitvoerend secretaris van de Nationale Veiligheidsraad in 1947.
  • Gordon Gray - adjunct-secretaris van het leger. Werd de National Security Advisor en directeur van de Psychological Strategy Board van de CIA.
  • Dr. Donald Menzel – Harvard Professor of Astrophysics, en debunker van UFO's. Had een Top Secret Ultra-goedkeuring en was een veiligheidsadviseur voor verschillende presidenten.
  • Generaal-majoor Robert Montague – Hoofd van het Special Weapons Project bij de Atomic Energy Commission in Albuquerque, New Mexico.
  • Dr. Lloyd Berkener - Uitvoerend secretaris van de Joint Research and Development Board. Lid van het door de CIA gefinancierde UFO-comité in de jaren vijftig.

 

Majestueus 12

 

Het Iron Mountain Report is ook zeker de moeite waard om te lezen. Er zijn veel meningen over waarom het is gemaakt, maar wat de reden ook is, het is het lezen waard.

 

1967 Verslag van Iron Mountain 

 

Het rapport van Iron Mountain is een voertuig van desinformatie. Het werd vrijgegeven aan het publiek met het oog op misleiding. De gestelde conclusie is dat de massa van de mensheid zo zwak en kwetsbaar is dat de wereld de openbaring van een ET-aanwezigheid op aarde niet aan zou kunnen en daarom is het wenselijker om dergelijke informatie voor het publiek achter te houden. Het echte doel was om het toneel te vormen voor een dreigende buitenaardse 'dreiging' die uiteindelijk een in-your-face buitenaardse verschijning zou inluiden door een armada van UFO's waarvan zowat iedereen op de planeet getuige zal zijn. Het valse buitenaardse invasiescenario zal waarschijnlijk worden opgevoerd te midden van andere georkestreerde calamiteiten om het publiek te laten geloven dat we onze nationale soevereiniteit en vrijheden moeten opgeven in het belang van zelfbehoud. ..Ken Adachi Educate Yourself Iron Mountain Report 

 

Bijlage 1

 

Dr. Dan B Catselas Burisch – Een korte biografie

 

Dr. Burisch was een Senior Operative/Wetenschapper, eerst verantwoordelijk voor het Comité van de Meerderheid en de Majestic 12 (1986-2003), daarna pas voor de Majestic 12 (2003-2005), voordat het werd verdaagd (12 oktober 2005) .

 

Tijdens de Golfoorlog van 1991 werd hij toegewezen aan een Black / Ops-eenheid en werd hij ingezet in de Operatiezone van de Internationale Coalitie met als doel de beoogde toepassing van ongeautoriseerde biologische oorlogsmiddelen tegen het Iraakse leger tegen te gaan door een malafide militaire eenheid.

 

Na zijn terugkeer werd hij uiteindelijk aangesteld als 'Microbioloog V' bij de Papoose Lake Facility (S4) en opereerde hij als werkgroepleider op Project Aquarius, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor het leiden van een groep wetenschappers in het onderzoek naar een 'J- Rod's (buitenaardse entiteit) neuropathie. Een dergelijk onderzoek omvatte zijn introductie in een Clean Sphere-insluitingseenheid en directe interactie met de J-Rod, vervolgens het verwerken, evalueren en transformeren van weefselmonsters voor herintroductie in de J-Rod, met de bedoeling om de pathologie te verbeteren.

 

Aan het eind van de jaren negentig werd Dr. Burisch formeel berispt door het Comité van de Meerderheid voor zijn schending van directe bevelen, maar in 2006 liet hij zijn academische kwalificaties herstellen door tussenkomst van een zeer particuliere religieuze orde, gevestigd in Frankrijk. (Zijn geloofsbrieven kunnen op verzoek worden geverifieerd.) In 2005 zat Dr. Burisch korte tijd als pro-tem lid van de Majestic 12, als MJ-9, en werd uiteindelijk toegewezen als H-1-Maj, de aangewezen persoon om de "buitenaardse menselijke afkomst (tijdreizen) informatie" te onthullen. Hij voltooide zijn laatste bestellingen in september 2006 en is buiten dienst gesteld.

 

In juni 2007 werd hem de nieuwe Majestic-groep gevraagd om enkele maanden deel te nemen aan een speciaal project met betrekking tot kwesties van "Nationale Veiligheid", welke uitnodiging hij aanvaardde. Deze opdracht duurde tot 14 december 2007.

 

Dr. Burisch blijft onderzoek uitvoeren en publicerenearch, als Chief Scientist van het "Eagles Disobey Research Consortium" en Corporate Director van Eagles Disobey, Inc., bij Dr. Marcia McDowell (President, Eagles Disobey, Inc.). Hun publicaties omvatten de beeldanalyse van Mars-anomalieën, akoestisch onderzoek gericht op de helende kunsten en wetenschappen, en een ongewone ontdekking, aangeduid als 'Lotus'.

 

Dr. Burisch zal een openbare aankondiging doen over Lotus tijdens zijn geplande interview met Rob Simone op 1 maart 2008 op het komende Internationale UFO-congres in Laughlin, Nevada.

 

______________________________

 

Dan's ervaringen met Extraterrestrials en Majestic-12 gaan ongeveer 20 jaar terug. Hij werd in 1986 ingewijd in Majestic, terwijl hij studeerde aan UNLV. Zelfs voordat hij bij UNLV was, had hij een lange en indrukwekkende geschiedenis in de microbiologie, werkte hij vele jaren bij de Los Angeles Microscopical Society en studeerde hij bij Dr. John Bunyan (Engeland) 1, dus Majestic wist dat hij begaafd was.2

 

Ze boden hem de kans om in BlackOps te werken, in zijn specialiteit, en gerespecteerd te worden in speciale toepassingen en de kans om zijn opleiding voort te zetten in gebieden waar hij alleen maar van had gedroomd. Dus hij zei 'ja' en merkte dat hij werd opgeleid en verzorgd om in Area-51 te werken aan 'exotische' biologische materialen.

 

Op dat moment wist Dan niet dat hij in feite werd 'gementoreerd' door een van de hoogste leden van de Majestic-12, die een grote genegenheid en verbondenheid met Dan voelde (en nog steeds voelt) vanwege de gebeurtenissen rond Dan's ontvoering in het begin van de jaren zeventig.3 Terwijl hij aan exoten werkte, ontdekte Dan (tegen die tijd Dr. Dan Crain, die zijn doctoraat had afgerond) dat het weefsel dat hij had bestudeerd in feite buitenaards van aard was.

 

Dan ontdekte dat hij verrassend veel speelruimte kreeg terwijl hij binnen de faciliteit werkte. Hij moest nog steeds alle protocollen volgen, maar zijn badge (zoals we later hoorden) was ingetoetst om hem toegang te geven tot meerdere niveaus binnen de laboratoriumcomplexen in zowel Area-51 als S-4.4. toegang tot andere projecten die zelden worden genoten door degenen die in zeer gestructureerde omgevingen met speciale toepassingen werken.

 

Dan raakte bekend met een project genaamd 'Looking Glass', waarbij een back-engineered buitenaards apparaat betrokken was dat oorspronkelijk was ontworpen als een mechanisme voor het openen van een portaal voor reizen van het type Stargate - dat de capaciteit had (heeft) om tijd/ruimte te buigen zodat gebeurtenissen over de De horizon van de voorwaartse en achterliggende gebeurtenissen kan worden bekeken. Wanneer het is gekoppeld aan een tweede apparaat met behulp van de instellingen, kunnen gebeurtenissen niet alleen worden bekeken, maar ook worden gehoord en meer. Dit apparaat werd in 2003-2004 ook getest op communicatieprotocollen en transporttoepassingen voordat het om veiligheidsredenen werd ontmanteld toen we verder de zeer energetische ruimte in en rond het galactische vlak betreden.5

 

Terwijl hij kennis maakte met deze andere projecten, begon Dan te werken als onderdeel van het Aquarius-J-Rod-team6 dat de taak had om uit te zoeken waarom de J-Rods (gewoonlijk Grijzen genoemd) 7 leden aan een slopende medische aandoening die hun zenuwen aangetast. Een deel van dit werk omvatte het nemen van fysieke weefselmonsters van de J-Rod die diep onder S-4 is gehuisvest in een 'Clean Sphere' die is ontworpen om zijn atmosferische en omgevingsbehoeften te ondersteunen.

 

Het werd al snel duidelijk dat deze buitenaardsen niet zo heel veel verschilden van ons. Naarmate de communicatie verbeterde, kwam men erachter dat ze niet zozeer ruimtereizigers zijn als tijd-/ruimtereizigers, die een kleine planeet in het Gliese-systeem gebruiken als een lokale basis (ongeveer 15 lichtjaar van de aarde) waar ze kunnen optreden voor hun uitstapjes hier. Met behulp van Looking Glass-technologie (die misschien beter Stargate-technologie wordt genoemd) reisden ze in de tijd vanuit een menselijke toekomst, die voor hen reëel is, maar alleen potentieel voor ons.8

 

Dan maakte kennis met de protocollen rond de J-Rod door hem deel uit te laten maken van het back-upteam, terwijl zijn supervisor Steven M. zich zou aanpassen en naar binnen zou gaan om de weefselmonsters te verwijderen. Echter, de J-Rod begon Steven af te wijzen en eiste dat Dan toestemming zou krijgen om zich aan te passen en in plaats daarvan de Clean Sphere binnen te gaan voor de weefselmonsters.

 

Dit zorgde voor een aantal onmiddellijke problemen in de teamstructuur, aangezien Dan het nieuwste lid was en lang niet senior genoeg in tijd of ervaring voor een dergelijke verantwoordelijkheid. Maar de J-Rod stond erop. Dan werd snel gepromoveerd binnen het team en merkte al snel dat hij werd getraind in de protocollen die nodig zijn om de Clean Sphere te betreden en rechtstreeks met de J-Rod te werken. (Dan beschrijft deze stappen in detail in de DVD8 – gaande van het allereerste begin van het proces, het betreden van het portaal, het protocol voor het betreden van de schone bol, de bemonsteringsmethode, hoe het was om rechtstreeks met het buitenaardse te werken, hun communicatie , de exitprotocollen en debriefing - hij gaat stap voor stap zodat iedereen het kan volgen.)

 

Later werd vernomen dat de reden dat de J-Rod aandrong op deze personeelswisseling, was omdat hij herkende maakte Dan als een van de ontvoerde kinderen op het vaartuig waar hij die dag in het begin van de jaren zeventig aan boord was geweest. Het is altijd moeilijk om dit uit te leggen, omdat het moeilijk is om zowel de beweging door tijd als ruimte te bespreken.9 Deze specifieke J-Rod reisde in het gezelschap van een groep P45's (een J-Rod-groep die ongeveer 45.000 jaar in de toekomst) die die dag in het begin van de jaren zeventig de ontvoeringsbemonstering deden. Daarna reisde hij terug naar 1953 voor een andere missie die eindigde in een crash in de buurt van Kingman, AZ. Hij werd geborgen van die crashlocatie en naar S-4 gebracht en daar gehuisvest. Als gevolg van zijn aanwezigheid op het vaartuig toen Dan werd ontvoerd, voelde hij een sterke band met Dan.

 

Dan raakte uiteindelijk gewend aan zijn nieuwe rol, maar bij één gelegenheid, terwijl hij rechtstreeks met de J-Rod werkte, was er een onderbreking in het protocol en deed de J-Rod een stap in de richting van Dan. Dit was nog vroeg genoeg in hun werkrelatie dat Dan schrok die achteruit ging (wederom een schending van het protocol) en uiteindelijk met zijn hak op een vloerrooster belandde en achterover viel. De J-Rod klom bovenop hem en ging op zijn borst zitten terwijl hij van deze gelegenheid gebruik maakte om diep aan Dan te ‘denken’, waarbij hij een groot deel van de geschiedenis van zijn volk en zijn eigen persoonlijke ervaringen met Dan deelde.10

 

Dit was volledig ongekend en leidde tot een noodreactie bij de ondersteuningsteams. In de tijd die nodig was om iemand anders in de Clean Sphere te krijgen en Dan te redden, downloadde de J-Rod een enorme hoeveelheid informatie in Dans geest. Dan was bewusteloos toen hij uiteindelijk werd verwijderd, en bracht (zoals ik het goed begrijp) enkele dagen in coma door. Hij werd in hun medische faciliteiten op S-4 gehouden totdat hij weer gezond genoeg was om terug te reizen naar Area-51 en vervolgens naar Las Vegas.11

 

Sinds die tijd zijn er veel mislukte pogingen geweest om Dan zover te krijgen dat hij met Majestic deelt wat de J-Rod met hem deelde tijdens die interactie. Dan heeft geweigerd veel te zeggen, maar was achteraf buitengewoon geïnteresseerd in (onder andere) ons ruimteprogramma.

 

Dan verzamelde weefselmonsters van de J-Rod gedurende ongeveer 2 jaar, eindigend in 1996. Het Q-94-document (het werd mij uitgelekt door Steven M. voor zijn dood) is een vroege versie van een document dat Dan en Steven schrijven om naar de Cover Committee te gaan over hun werk met de King-serie weefselmonsters. Het is om vele redenen belangrijk, inclusief de zeldzame glimp die het geeft in de manier waarop dingen werden gedaan en hoe ze werden opgeschreven in een BlackOps-project.

 

In de jaren die volgden werkte Dan met Majestic waar ze hem nodig hadden, en had hij een dekmantel in Las Vegas (meerdere eigenlijk - op het gebied van beveiliging en veiligheid).

 

Op een dag, terwijl hij door afbeeldingen van Mars in de NSSDC (NASA-galerij) keek, zag Dan iets dat leek op een ander gezicht op het oppervlak van Mars, in het gebied dat 'Inca City' wordt genoemd. In 1997 en 1998 werkte Dan met Marcia McDowell aan een boek genaamd Eagles Disobey: The Case for Inca City, Mars. Het feit dat hij dit boek aan het schrijven was en een verbazingwekkend aantal anomalieën ontdekte in deze voorheen genegeerde regio, deed velen in Majestic rechtop zitten en het opmerkten.

 

Ze vroegen hem opnieuw om informatie over wat de J-Rod met hem deelde, en of het iets te maken had met zijn ontdekkingen. Dan weigerde nog steeds om ze iets te vertellen. Toen kondigde NASA aan dat ze bewijs van leven hadden ontdekt in een Mars-meteoriet, die Dan beoordeelde en verdacht veel leek op een kleine microbe die 30 jaar eerder in Australië door een van de NASA-panelleden was ontdekt, en onmiddellijk de aankondiging van NASA uitdaagde.

 

Naarmate ons werk dichter bij publicatie kwam en vluchtiger werd, begonnen de bedreigingen. Het was een heel moeilijke tijd, omdat zowel Dan als ik bang waren voor onszelf en voor onze dierbaren, maar we besloten door te gaan, ongeacht het risico. Ten slotte vaardigde het Comité van de Meerderheid (het orgaan dat Majestic-12 een tijdlang had vervangen, eindigend in ongeveer 2002), volkomen gefrustreerd door Dans weigering om te worden gestopt, uit dat Dan zijn werk aan het boek stopzette.

 

Later kwamen we erachter dat ze bang waren voor hoe dicht we bij problemen kwamen met betrekking tot de doctrine van de convergente tijdlijnparadox12 (de problemen die waren veroorzaakt door de J-Rods die hun technologie gebruikten om terug in de tijd te reizen en daardoor overlappende tijdafwijkingen). Natuurlijk weigerde Dan. Het boek werd eind 1998 gepubliceerd en uitgebracht. Vrijwel onmiddellijk ondernam de commissie actie tegen Dan, waardoor zijn Ph.D-graad kwam te vervallen. (Dit was niet zo moeilijk voor hen, aangezien Majestic de deal voor zijn opleiding tot doctoraatsniveau in de eerste plaats had bemiddeld, dus controleerden ze het 'speelveld'.) Het verlies van zijn diploma trof Dan zo hard dat hij kreeg een hartaanval en werd opgenomen in het ziekenhuis.

 

Bij zijn herstel bevond Dan zich serieus op de 'uit' met Majestic en het Comité van de Meerderheid. Bozer dan ooit bleef Dan zoeken naar meer anomalieën Mars en we produceerden nog twee kleine publicaties (die zullen worden verwerkt in de herschrijving van Eagles Disobey die momenteel aan de gang is) die verbazingwekkende vondsten op het oppervlak van Mars laat zien.

 

Tegen de tijd dat 1999 aanbrak, was het Comité van de Meerderheid vastbesloten iets aan Dan's gedrag te doen. Ze konden hem niet helemaal 'wegdoen', aangezien hij sterke connecties had in de hogere regionen van Majestic, evenals diepe connecties met de J-Rods die in verdragsonderhandelingen waren met Majestic en grote overheidsinstanties, en hij had ook familiebanden als gevolg van zijn huwelijk in een majestueuze familielijn die helemaal terugging tot het begin van de jaren veertig en de Roswell-incidenten.

 

Dus werd de beslissing genomen om te proberen zijn herinneringen aan zijn rebellie tegen hun gezag te wijzigen (in wezen de hele periode waarin hij en ik aan Mars-kwesties werkten en het boek Eagles Disobey: The Case for Inca City, Mars schreven) en hij en zijn gezin verhuizen naar een nieuwe locatie, met nieuwe banen en een compleet andere omgeving.

 

Om dit te vergemakkelijken, werd Dan naar het noorden gebracht en onderging hij een proces waarbij experimentele neuropeptiden betrokken waren (ik ken niet alle details). Daarna werd hij in Mississippi geplaatst, waar hij een nieuw leven zou beginnen. Waar niemand in het Comité van de Meerderheid op had gerekend, was het feit dat Dans geest de conditionering volkomen verwierp, en kort daarna begon hij geheugendoorbraken te ervaren.

 

Uit angst voor zijn gezondheid onder de stress van deze onvoorspelbare resultaten (en uit angst dat ze een van hun beste wetenschappers zouden hebben geruïneerd), besloten ze stappen te ondernemen om terug te draaien wat ze hadden gedaan. Dan werd opgehaald en teruggebracht naar beveiligde faciliteiten, en keerde uiteindelijk terug naar Las Vegas, waar de familie was hersteld om zijn terugkeer af te wachten. Gelukkig herstelde Dan zich hiervan en vestigde hij zich weer in zijn normale leven in Las Vegas, waar hij zich concentreerde op zijn onderzoek en persoonlijke studies.

 

Naarmate de tijd verstreek, raakte Dan nauw betrokken bij zijn studie van het Voynich-manuscript13 en zijn persoonlijke onderzoeksproject, het Lotus-protocol. Hij raakte ook betrokken bij de onderhandelingen over het T-9-verdrag via zijn Majestic-connecties, waarbij hij een belangrijke rol speelde bij het terugbrengen van het aantal door het verdrag geautoriseerde ontvoeringen tot nul. Meer recentelijk begon hij onderzoek te doen naar de Solfeggio-frequenties. Dit is uitgegroeid tot een boek-lengte project dat de vriendelijke aandacht heeft gekregen van Dr. Len Horowitz en Dan Winter.

 

Wat begon als een klein nevenproject, komt in een stroomversnelling omdat we al uitgevers hebben die ernaar vragen. We verwachten de release tegen eind 2006 of begin 2007. Eind 2003 gebeurden er twee dingen: ik werd benaderd door Majestic en opgenomen (zodat ik niet langer een doorn in het oog van hun was) en bood de kans om rechtstreeks met Dan samen te werken. om hem te helpen bepaalde projecten te voltooien die zij belangrijk vonden. (Waarom hebben ze me niet gewoon vermoord? Ik hoorde, na mijn introductie, dat mijn vader nauw betrokken was als koerier tussen landen voor de Majestic-12 terwijl de oprichting van het Comité van de Meerderheid werd ondernomen in het begin tot midden jaren 60.)

 

Het andere wat er gebeurde was dat Dan de J-Rod weer zag die zijn vriend was geworden bij S-4. De omstandigheden worden grondiger uitgelegd door Dan in de dvd, maar (het volstaat te zeggen dat) in een uiterst schokkende beweging hielp Dan de J-Rod een Stargate-apparaat te gebruiken (in operatie in de buurt) zodat hij naar huis kon terugkeren.14 Majestueus personeel was ( nogmaals) erg boos op Dan over deze actie, maar er was niets dat ze konden doen.

 

Toen, in de herfst van 2005, kreeg Dan de opdracht om open en eerlijk te spreken over zijn ervaringen met de J-Rod, evenals zijn tijd bij Area-51/S-4 en zijn geschiedenis bij Majestic. Het was een schokkende beslissing die werd genomen door de Majestic-12 en toen zijn aanvaarding van hun orders eenmaal was teruggezonden, stonden ze in schorsing en gaven Dan ongeveer een jaar de tijd om deze missie te volbrengen.

 

De bevelen waren ook aan mij gericht (om Dan's voltooiing van deze missie te vergemakkelijken) en anderen om hem te beschermen terwijl hij zijn bevelen uitvoerde. Toen we onze medewerkers over de situatie vertelden, kregen we onmiddellijk hulp aangeboden. We hebben zelfs twee keer geprobeerd om te werken met mensen die zeiden 'alles wat ze wilden doen was helpen'. Helaas veranderde hun ‘hulp’ elke keer binnen een paar maanden in iets heel anders. We wisten dat de enige manier om onze bestellingen binnen het tijdsbestek af te ronden, was door het heft in eigen handen te nemen. Dit betekende dat ik moest leren bewerken en er het beste van moest hopen.

 

De dvd die Dan en ik onlangs hebben uitgebracht (waarop Dan in detail praat over zijn ervaringen bij Area-51, S-4 en zijn tijd in Majestic) werd gemaakt ter uitvoering van die orders. Dan spreekt over kwesties over de doctrine van convergente tijdlijnparadox en hoe de Stargate-technologie (Looking Glass) ons allemaal beïnvloedt. Het is niet alleen een vorm van nieuwe technologie; het is iets dat het potentieel heeft om onherstelbare schade aan te richten als we door deze cr . gaan itieke tijd in onze geschiedenis 15

 

We kunnen ofwel worden geconfronteerd met een grote catastrofe of een renaissance voor de mensheid, afhankelijk van hoe we de komende jaren omgaan, fysiek (om te voorkomen dat deze technologie zich verspreidt) en spiritueel. De kwestie van de technologische proliferatie is 'behandeld' en wordt nog steeds beheerst door de strijdkrachten van vele grote naties die stilletjes samenwerken. De spirituele kwesties zijn iets waar ieder van ons mee kan helpen.

 

Wat de spirituele kant betreft, moedigen we iedereen aan om zich te concentreren op EENHEID en om te mediteren of te bidden voor de mensheid om met succes door deze komende crisisperiode te gaan. Als we de verkeerde kant op gaan, rechtvaardigen we de geschiedenisboeken van de J-Rod, en uiteindelijk zal de mensheid daardoor uiteenvallen en zich splitsen in de voorlopers van de J-Rods en de Orions (zo genoemd naar de eindbestemming van elk van deze groepen van de mensheid). Dan's vriend, een J-Rod die terugkwam van ca. 52.000 jaar in onze toekomst, was terug in de tijd gekomen, niet alleen om te proberen hulp te krijgen voor de ziekte van zijn volk, maar om informatie met ons te delen, zodat we de nodige stappen konden nemen om onze toekomst ten goede te veranderen.

 

Als u zich geïnspireerd voelt om te helpen, bezoek dan het gedeelte op deze website waar u UNITY-flyers kunt downloaden. De campagne 'Eenheid' heeft honderdduizenden flyers over de hele wereld in verschillende talen opgeleverd, die mensen eraan herinneren dat het nu de tijd is om te bidden voor vrede en eenheid. Aarzel niet om een exemplaar in uw taal te downloaden en op te hangen in uw stad of gemeente. Het maakt niet uit of het een kleine inspanning lijkt - elke positieve inspanning telt

 

Ik geloof dat de Majestic-12 weten dat er dingen zijn die Dan van de J-Rod heeft geleerd tijdens dat evenement in de Clean Sphere die met het publiek moeten worden gedeeld, zodat we deze kritieke tijd in onze geschiedenis kunnen doorstaan, en naar onze toekomst als een verenigde mensheid. Ik weet ook dat we onmogelijk iedereen kunnen bereiken. Maar ik ben ervan overtuigd dat onze inspanningen deze informatie in de harten en geesten zullen krijgen van de mensen die het nodig hebben, die het kunnen gebruiken en die zullen helpen een verschil te maken. Dit is wat de woorden 'Tell The World' echt betekenen.

 

Daarom doen we dit allemaal en komen we nu naar voren om de mensen de waarheid te vertellen over wat Dan heeft meegemaakt en wat hij heeft geleerd over de buitenaardse intelligenties, uit de eerste hand. Deze eerste dvd, plus de vele uren aan live en opgenomen interviews die Dan aan de media heeft gegeven, vervullen technisch gezien de orders. Dan, die aan de minimumvereisten heeft voldaan, is nu vrij om te doen wat hij wil met de rest van zijn pensioen. Aan de andere kant heb ik zoveel informatie en opgenomen materiaal over (ik had maar zoveel ruimte op de dvd) dat ik me duidelijk kan voorstellen dat ik extra dvd's zou maken over aspecten van Dan's ervaringen waar ik geen tijd voor had om in de eerste dvd. Ik ben ook in het bezit van alle dagboeken van Dan, die meer dan 20 jaar van zijn leven beslaan, plus honderdduizenden afbeeldingen en video's van zijn onderzoek.

 

Zoals velen van jullie weten, is de gezondheid van Dan niet goed. Na deze bijna een jaar durende poging om zijn bevelen uit te voeren, kreeg hij opnieuw een aanval en hij is nog steeds erg ziek met de nasleep. Het verraste ons allemaal en dwong ons de ‘één-op-één’ telefoongesprekken die Dan met geïnteresseerde mensen uit de gemeenschap was begonnen, af te remmen. Hopelijk kunnen die weer beginnen zodra hij zich beter voelt, maar alles zal afhangen van de gezondheid van Dan. Op de een of andere manier zullen alle beloften die Dan en ik hebben gedaan over het openbaar maken van informatie aan het publiek worden nagekomen, en de liefdadigheidsbijdragen zoals beschreven door Dan, zullen worden gedaan.

 

Eén ding weet ik wel, Dan is een vechter (bekijk deze 8 minuten durende Google-video, opgenomen toen Dan niet in de gaten had dat hij voor de camera stond, en vrijgegeven met zijn latere toestemming). Hij heeft meer ontberingen doorgemaakt dan alle tien mensen die ik ken bij elkaar, en hij blijft vechten. Ik denk dat hij als inspiratie voor iedereen zou moeten dienen - geef nooit op! Blijf trouw aan jezelf, houd je eer intact, doe wat je weet dat goed is, zelfs als het ongemakkelijk is, en blijf doorgaan, ongeacht wat andere mensen zeggen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier