· 

Uitleg; Let's go fly a kite - Mary Poppins

Dit is een transcriptie van een interview met Jessie met Good Dog, genaamd Grim Fairy Tale, Program 191

 

Het programma raakt alle kanten op, maar omvat

  • Baby's in formaldehyde
  • Adrenochrome
  • Tim Holmseth interview met Wayanne Kruger
  • Jessies training en spirituele training en experimenten met Michael Karkoc, John Brennan en Michael Aquino inclusief het gebruik van Adrenochrome
  • Kinderhandel via Frank Lloyd Wright Huizen en veilinghuizen
  • Leylijnen en Magie

Good Dog maakt helaas geen transcripties of show notities, waardoor de tijd die mensen nodig hebben om de informatie te krijgen enorm toeneemt, voor mensen om te vinden wat er in het programma staat, voor onderzoekers om stukjes eruit te pikken en ook zoekmachines kunnen niet loggen wat op het programma.

 

 

Gesprek begint op 01:29:00

 

Good Dog: Oké, hoe gaat het met je?

 

Jessie: Hey

 

Good Dog: Sorry voor de vertraging

 

Jessie: Wacht even. Wacht even, ik moet even, ik moet eerst even de achtergrondmuziek uitzetten.

 

Good Dog: oké. start jij met een gebed? Dan sluit ik af met een gebed.

 

Jessie: Oké. Hemelse Vader, we komen net voor u. Ik dank u dat waar twee of meer van ons in uw naam bijeen zijn, u hier in ons midden bent. Wat ik vraag dat je bij al onze kijkers zou zijn, dat je bij ons zou zijn als we je waarheid vandaag onthullen, dat je er machtige dingen mee zou doen. Heer, dit is het werk van uw handen, het werk van u die het donker blootlegt, zodat iedereen het kan zien. We danken U dat U het aan het licht brengt, Heer. In Jezus naam bidden we, Amen.

 

Good Dog: Ik bid in overeenstemming. Amen. Weet je, toen ik me voorbereidde op het interview van vanavond, kwam ik iets tegen dat zo verontrustend was, je moet hier gewoon naar kijken. Wat is dit in hemelsnaam? (Geeft een afbeelding weer van Anthony Bourdain, tv kok die onder verdachte omstandigheden gestorven is, die een glazen container vasthoudt met een dode foetus/baby die in vloeistof drijft).

 

 

Jessie: Een gemuteerd wezen.

 

Good Dog: Wat vind je hiervan? (Toont een foto van Leonardo DiCaprio die een glazen container vasthoudt met een dode misvormde foetus/baby die in vloeistof drijft)

 

Jessie: Ja, dezelfde gemuteerde...

 

Good Dog: Niet dezelfde, het is een andere baby.

 

Jessie: Het is een andere baby. Maar gemuteerde baby's. Ik geloof dat dat van - is er een manier om erachter te komen met die show?

 

Good Dog: Oh ja, ik kan erachter komen en je precies vertellen wat het is, maar wat is dit. Dit is van (Geeft een afbeelding weer van clips uit de show, waarin het drinken van balsemvloeistof wordt besproken)

 

 

Jessie: (onhoorbaar) in het bijzonder.

 

Good Dog: Dit is van Sherlock Holmes. 

 

Jessie: (onhoorbaar) in het bijzonder.

 

Good Dog: Dit is van Sherlock Holmes.

 

Jessie: Oh, de balsemvloeistof, ja.

 

Good Dog: Dit komt uit Sherlock Holmes, Game of Shadows [Gesprek lezen in afbeelding] "Je drinkt balsemvloeistof" "Oh ja. Zorg voor een druppel?” Je lijkt...' 'Extatisch?' "Nee" "Psychotisch".

 

 

Jessie: Ja

 

Good Dog: En dat en kijk wat er aan de muur hangt. Rechtsaf? (Vage beelden op de achtergrond van de filmscène - gele posters met vleeskleurige objecten gelaagd met rood touw).

 

Sherlock Holmes Game of Shadows is een film uit 2011 die werd uitgebracht op 16 december 2011. Had een budget van 125 miljoen dollar en had wereldwijd een opbrengst van 545 miljoen, dus het betaalde zichzelf zeker terug, maar wat was de boodschap dat het geleverd. Hier is een van de belangrijkste berichten die hierin zijn afgeleverd. Let op wat hij drinkt. Luister naar dit volgende stuk. Dit komt uit Sherlock Holmes, A Game of Shadows.

 

 

Opnamen naar filmclip:

 

Karakter 1: Is al mijn instructie voor niets geweest? Je moet het doen met de officiële verklaring en het geloven.

 

Sherlock: Het is een spel, mijn beste M*? (spelling?), een schimmig spel. Ze spelen kat en muis, de professor en ik. Mantel en dolk.

 

Karakter 1: Ik hoorde dat het spin en vlieg was (kijkt naar fles formaldehyde op tafel).

 

Sherlock: Ik ben geen vlieg, ik ben een kat.

 

Karakter 1: Geen muis, maar een dolk (staart naar Sherlock Holmes terwijl hij drinkt). Je drinkt balsemvloeistof.

 

Sherlock: (zucht) Ooh ja. Zin in een glas?

 

Karakter 1: Je lijkt...

 

Sherlock: Opgewonden?

 

Karakter 1: Manisch.

 

Sherlock: dat ben ik.

 

Karakter 1: Op het randje van...

 

Sherlock: Extatisch?

 

Karakter 1: Psychotisch.

 

(Einde van filmclip)

 

Good Dog: Dit is wat ik bedoel, hij drinkt balsemvloeistof, maar wat zit er in de pot met balsemvloeistof? Deze man, hij is gestoord, juist, en hij maakt deel uit van de cabal. De boodschap hier is dat als je dat samenbindt met de vliegende, ingelegde paarse eter.

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: Dat is wat dit is.

 

Jessie: Ja.

 

-Bezuinigingen op muziekvideo - The Purple People Eater

 

"Toen ik het ding uit de lucht zag komen, een lange hoorn en een groot oog had, begon ik te trillen en ik zei Ooh-eee, het leek me een paarse menseneter. Het was een eenogige eenhoornige vliegende paarse menseneter. Eenogige, eenhoornige vliegende paarse menseneter. Eenogige eenhoornige vliegende paarse menseneter. Ik vond het natuurlijk vreemd.

 

Het kwam naar de aarde en hij stak in een boom. Ik zei: Mr. Purple People Eater, eet me niet op. Ik hoorde hem met een stem zo nors zeggen: "Ik zou je niet opeten omdat je zo stoer bent".

 

Het was een eenogige eenhoornige vliegende paarse menseneter. Eenogige, eenhoornige vliegende paarse menseneter. Eenogige eenhoornige vliegende paarse menseneter. Het zag er zeker vreemd uit voor mij.

 

Ik zei meneer Purple People Eater, wat is uw zin? Hij zei dat het paarse mensen eet en dat het in orde is. Maar dat is niet de reden dat ik aan land kwam. Ik wil een baan in een rock-'n-rollband.

 

Nou, zegen mijn ziel, rock and roll, vliegende paarse menseneter. Duiftenen, ondergroeide, vliegende paarse menseneter (we dragen korte broeken) vriendelijke kleine menseneter. Wat een spektakel om te zien (ooh-eee!)

 

En toen zwaaide hij uit de boom en lichtte hij op de grond. Hij begon te rocken, echt te rocken. Het was een gekke deuntje met een swingend deuntje.

 

(Zing een boop-boop, a-boopa lopa lum bam boom)

 

Nou, zegen mijn ziel, rock and roll, flyin' paarse pe opel eter. Duiftenen, ondergroeide, vliegende paarse menseneter "Ik hou van korte korte broeken!" Vriendelijke kleine menseneter. Wat een plaatje om te zien!

 

Nou, hij ging op weg, en wat weet je dan? Ik zag hem gisteravond in een verre show. Hij blies het uit, sloeg ze echt dood. Rock and roll-muziek spelen door de hoorn in zijn hoofd.

 

Tequila. (Einde van muziekvideo)

 

Jessie: Dus, dus hiermee, alsof er een paar dingen waren die ik je vanmorgen stuurde, een paar dingen die. Maar ik wil dat je ziet dat het van "The High Command" is (Twitter-account). OK. Um, terwijl ik doorkeek, las ik de originele documenten voor "aerodynamic". Dat wist ik onder een andere naam. Ok, en er waren verschillende kleine projecten aan gekoppeld. Ik wil dat je snel naar deze video kijkt, het is maar een paar minuten, maar een van de projecten die is gekoppeld aan "aerodynamic" is deze Go Fly a kite. Dus gisteravond bracht Tim dit naar buiten en laat ze zien hoe ze baby's verhandelen via "Go Fly a Kite".

 

Good doch: wacht even. Oh mijn god, geen van deze dingen wordt geïsoleerd gedaan, het wordt altijd gedaan met media-aandacht. (Zoekt op YouTube "Mary Poppins laten we gaan vliegeren)

 

Jessie: Hmmmm. Ja, je gaat precies waar de Heer me vanmorgen naartoe heeft gebracht.

 

Good Dog: Oh nee, voordat we dat bekijken, luister eerst eens.

 

(Audioclip van Mary Poppins) “Het is geweldig. Maar is het je gelukt?”

 

 

Good Dog: (Lees van Wikipedia) "Mary Poppins is een Amerikaanse of Disney-filmstudio uit 1964 met muzikale fantasiefilms. Geregisseerd door Robert Stevenson en geproduceerd door Walt Disney, met liedjes geschreven en gecomponeerd door de Sherman Brothers. Het scenario is van Bill Walsh en Don DaGradi, gebaseerd op de boekenreeks Mary Poppins van P.L. Travers. De film, die live-action en animatie combineert” (wat een primeur was) “speelt Julie Andrews in haar speelfilmdebuut als Mary Poppins, die een disfunctioneel gezin in Londen bezoekt en haar unieke levensstijl gebruikt om de de dynamiek van het gezin.” Kortom, om hun kwalen te genezen. "Dick Van Dyke, David Tomlinson en Glynis Johns zijn te zien in bijrollen."

 

Bezuinigingen op Mary Poppins-filmclip: "Met tappins voor papieren of snaren kun je je eigen set vleugels hebben. Met je voeten op de grond ben je een vliegende vogel, met je vuist stevig vast aan de snaar van je vlieger.”

 

Good Dog: (Lees op Wikipedia) De film is volledig opgenomen in de Walt Disney Studios in Burbank, Californië, met geschilderde Londense achtergrondscènes. Mary Poppins werd uitgebracht op 27 augustus 1964 en kreeg lovende kritieken. Het ontving in totaal 13 Academy Awards-nominaties, waaronder die voor Beste Film - een record voor elke film die door Walt Disney Studios is uitgebracht - en won er vijf: Beste Actrice voor Andrews, Beste Filmmontage, Beste Originele Muziekscore, Beste Visuele Effecten en Beste Origineel Lied voor "Chim Chim Cher-ee". In 2013 werd de film door de Library of Congress geselecteerd voor conservering in de National Film Registry van de Verenigde Staten als zijnde "cultureel, historisch of esthetisch significant". Mary Poppins wordt beschouwd als Walt Disney's bekronende live-action prestatie, en is de enige van zijn films die tijdens zijn leven een Best Picture-nominatie verdiende.

 

Bezuinigingen op Mary Poppins filmclip: (zingend) "Ooo laten we gaan vliegeren, tot de hoogste hoogte. Laten we een vlieger gaan besturen en hem de lucht in sturen. Tot aan de atmosfeer, waar de lucht helder is. Oh laten we gaan vliegeren!”

 

Good Dog: Deze scène is bijzonder belangrijk. Het werpt de bankier op als de held voor het gezin.

 

Knipt naar Mary Poppins filmclip: "waar de lucht helder is. Oh laten we gaan vliegeren!”

 

Moeder: "Een echte vlieger heeft een goede staart nodig, vind je niet?"

 

Man aan de telefoon: “Dat zei ik ook meneer, ga vliegeren. Nee meneer, ik bedoel u niet persoonlijk.”

 

Good Dog: In onze aflevering, Shell Game, leren we dat er een verkeerde richting is die plaatsvindt. Wanneer iets wordt gesubplanteerd, wanneer een truc wordt gespeeld, wanneer de speler aan het sukkelen is. Het gaat meestal gepaard met iets dat afleidt, zoals humor. Zoals in dit geval. De vraag is, wat is de truc? Daarna vervangen en getransplanteerd van Mary Poppins. Mary Poppins is een heks, geen christen.

 

Knipt naar Mary Poppins filmclip: (zingend) "Laten we gaan vliegeren, tot de hoogste hoogte. Laten we een vlieger gaan besturen en hem de lucht in sturen. Omhoog door de atmosfeer, omhoog waar de lucht helder is. Oh laten we gaan vliegeren!”

 

Good Dog: Dus de heks neemt een gebroken gezin en geneest het gezin, en dan stapt Mary Poppins uit de weg. Dit is een handje, een bedrog. Laten we echter eens kijken, is de bankier in het echte leven een goede vent?

 

Bezuinigingen op Mary Poppins filmclip:

 

Bankier die een vlieger vliegt: “Hoofdstuk een beetje humor. Een houten been genaamd Smith, of Joe, wat het ook was. Vader stierf lachend.

 

Vader: Oh het spijt me zo meneer

 

Bankier vliegeren: “Oh nee, onzin, niets om spijt van te hebben. Heb hem in zijn leven nog nooit zo gelukkig gezien. Hij liet een opening voor een nieuwe partner. (Plaats steeg in vaders zak). Gefeliciteerd.

 

Jessie: Dat is de rode roos/. De roos (onhoorbaar)

 

**MEER MUZIEK OM VAN SCENENE TOEVOEGEN** Good Dog: Heb je ooit een vlieger gevlogen in de buurt van een bos bomen? Hoe werkt dat?

 

Jessie: Dat doet het niet. Merk op dat alle bankiers ook vliegeren, en ze hebben allemaal rode rozen (in hun jaszak). Die de "rozenkruiser" of "de vrijmetselaarsorde" vertegenwoordigen.

 

Good Dog: Ja, en het heeft ook te maken met de bloedoffers.

 

Bezuinigingen op Mary Poppins filmclip:

 

"Oh laten we gaan vliegeren! Als je het daarheen laat vliegen, ben je ineens lichter dan lucht. Je kunt stippen op de wind over huizen en bomen met je vuist stevig vasthoudend, aan het touw van de vlieger. Laten we gaan vliegeren"

 

Dus het resultaat van dit nummer is dat zolang je een staart aan je vlieger hebt en het is vastgebonden met touw en je het met je vuist vasthoudt, je hoger kunt vliegen dan de huizen, hoger dan de bomen. Je kan vliegen. Onthoud dat dit de jaren 60 zijn, de psychedelische jaren 60, de door drugs besmette jaren 60 die versterkt en beroemd gemaakt werden door MK Ultra en ook de infiltratie van clowns in de wereldwijde mediawereld.

 

Jessie: Ik werd wakker met de Heer, alsof dit lied door mijn hoofd ging en de Heer vertelde me, liet me de verbanden zien, alsof je gewoon gaat sterven als ik dingen hier onthul.

 

Bezuinigingen op videoclip van man die op internet zoekt: OK, ik ben aan het filmen. Oké, dus ik had te maken, werd mij verteld door William Kruger, over een man genaamd John Reagan die kinderen ontvoerde en verkocht aan de Oekraïense ambassade. En dus deed ik een achtergrondonderzoek naar John Reagan, daar zul je John Reagan zien, hij is vermoedelijk overleden.

 

Knipt naar tekstafbeeldingen met een nummer dat op de achtergrond wordt afgespeeld, terwijl tekst op het scherm verschijnt, met de tekst: PENTAGON PEDOPHILE TASK FORCE CASE FILES / THE CHURCH

 

ONDERZOEKSNIEUWS REPORTER TIMOTHY CHARLES HOLMSETH MET HILLARY-CLINTON-ASSOCIATE WAYANNE KRUGER

 

 

WAYANNE KRUGER: Dat kan ik niet eens bedenken. Weet je, ik had zoiets van, wat een perfecte manier om dit te doen, is door de kerk te gaan en ze te laten adopteren met het dossier. Je weet wat ik bedoel. Van alle dingen waar ik aan heb gedacht, kan ik niet geloven dat ik daar niet aan heb gedacht. Ik bedoel, dat is het eenvoudigste ter wereld om te doen. Omdat elke kerk waar je lid van bent, kunnen ze een wettelijk vitaal verslag van een geboorteakte opstellen. Ze hoeven niet, je hoeft niet door de staat te gaan. Je hoeft alleen maar te zeggen waar je vandaan komt. Destijds hoefde je alleen maar te zeggen dat het meisje of blah blah haar baby kreeg terwijl ze in deze blah blah blah instelling of eh, deze kerk was. En u weet dat we onze eigen inkt gebruikten.

 

En alle kinderen zijn gehandicapt verklaard, zodat ze op een doktersbriefje het land in/uit het land kunnen worden gebracht, en ze kunnen overal en overal naartoe gaan, je kunt ze overal naartoe verplaatsen als je een doktersbriefje hebt die specifieke plaats waar ze De plaatsing van het kind beschikt niet over adequate voorzieningen om, uhm, de medische toestand van het kind te regelen. Nou, dat is wat de moeders zeggen. Ze praten er allemaal over. Je weet dat ze hun eigen kleine boekenclub zijn.

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Ze bellen je en ze bellen je allemaal vanuit de hele Verenigde Staten, of gewoon vanuit Ft. Lauderdale?

 

WAYANNE KRUGER: Oh nee, overal in de Verenigde Staten. Overal. Ik bedoel, want ze wonen nu allemaal op verschillende plaatsen. (Onhoorbaar)

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Oké, ik bedoel, dus dat vertel je me al zo'n tien jaar geleden, of wat dan ook.

 

WAYANNE KRUGER: Ja.

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Er zijn mensen die je vertellen dat John Reagan tussen handelde met kinderen?

 

WAYANNE KRUGER: Ja.

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: En ze lastig te vallen?

 

WAYANNE KRUGER: Euh. Ja

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Dertig verschillende vrouwen hebben u dit verteld, zei u.

 

WAYANNE KRUGER: Ze waren ze aan het verkopen. Ze waren ze aan het bemiddelen. En wat er ook met de kinderen gebeurde, gebeurde.

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Dertig verschillende vrouwen hebben je dit verhaal verteld?

 

WAYANNE KRUGER: Allemaal. Wie weet vanaf dat moment wat er met de baby's gebeurt. OK, het wordt de Oekraïense ambassade, 3350 M North West Street en dat is DC 0007

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Zei je Oekraïne?

 

WAYANNE KRUGER: Ja

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Trouwens, mijn naam is Timothy Charles Holmseth. Ok dus ik heb hem opgezocht (John Reagan). Ik kijk alleen naar zijn achtergrond en er staat dat hij een retentierecht op hem had van GO FLY A KITE INC. Dus hij heeft ook een crimineel, of zoiets, hij zou in 2010 zijn overleden, maar hij kreeg een verkeersboete in 2015. Maar goed, GO Fly A Kite, dus ik ging daarheen, Go Fly A Kite, klik daarop. Nu, het eerste dat opkwam, de eerste keer dat ik dit deed, uh, ik ga het je laten zien omdat het belangrijk is voor deze plaat. Omdat ik er een screenshot van heb gemaakt. De eerste keer dat ik het erin stopte, een seconde. Hier.. Dit is wat er naar voren kwam. Daar is het. Wayfair – zie die kleine speciale link daar die mijn leven als een pop zegt, Go Fly A Kite, Inc. Dus dit kwam allemaal van mij toen ik een onderzoek deed naar John Reagan, van wie mij al was verteld dat hij een veroordeelde zedendelinquent is en kinderen handelt voor de CIA en de FBI, dus ik klik op mijn leven als een pop.. dat is een screenshot.. hier, en het brengt me naar "speelgoedlijst" "mijn leven als poppen. Ik ben net begonnen met dit deel van het onderzoek. Wat ik vervolgens deed, was klikken op 'internationale speeldingen' en toen begon ik de taal te herkennen als kindersekshandel. Ze verkopen kinderen en dat is waar ik nu ben. Dus ik documenteer dit deel.

 

Oké, dus ik merkte dat John Regean CIA-kindersekshandelaar geld schuldig was aan een plaats genaamd "Go Fly a Kite" INC. Dus ik ging daarheen, en dit is wat er naar voren kwam. A toydirectory.com " mijn leven als een pop. Ok dus "Go Fly a Kite" INC produceert voornamelijk groothandelsproducten in de volgende categorieën: vliegers, dus ik klik op vliegers en kijk wat ik krijg. Ik krijg een advertentie met de tekst 'Krijg een levensechte herboren baby. Koop hier onze mooie en realistische babypoppen. Dagschotels voor verschillende baby's. Dat is een herboren poppenwinkel. Elke keer. Dus als je erop klikt, komt dat naar voren. Als je op zoek bent naar vliegers, veel succes, want wat je net kreeg was een advertentie om een levensechte herboren baby te kopen. Ok dus ik zal erop klikken. Door op een advertentie te klikken, ga je. Dit zijn allemaal, dat zijn, dit zijn reborndolls.com. [website en archieven lijken te zijn afgeveegd en niet met een doek Hillary] Dit zijn, deze foto's zijn levende baby's. Dit zijn geen poppen, dit zijn echte levende baby's, ze worden verkocht. Er zijn 13 (pagina's), heb ik ze allemaal doorgenomen?. Er is meer. Het gaat 13 galerijen, maar dit wordt alleen beveiligd als bewijs op de website daar, reborndolls.com. Oke, (laat website zien met afbeelding van een baby te koop, vermoedelijk een babypop) reborndolls.com zegt "mid-year offer 17" genaamd Macy reborn baby doll coos and heartbeat" kijk naar de foto's, dat is een baby, dat is een echte baby, dat is een baby die wordt vastgehouden in de handen van een vrouw, zuigend op zijn duim, zijn hand. Je kunt echter nooit het gezicht van de volwassenen op deze foto's zien. Dat is een baby. Dat is een levende baby die ze verkopen, dit is geen pop. Ze kunnen het een pop noemen als ze willen, dat is geen pop. Ik kwam deze rebornshop.com tegen door onderzoek te doen naar de CIA-kinderhandelaar John Reagan die baby's verkocht aan de Oekraïense ambassade in Washington DC. Volgens mijn onderzoek leerde ik dat van Wayanne Kruger. Hillary Clinton-medewerker Wayanne Kruger, Gloria "Steinem"? Associate Wayne Kruger

 

Bespreking op foto's van John Kruger en andere gerelateerde pagina's, met de stem van Wayne Kruger op de achtergrond):

 

WAYANNE KRUGER: En hij vertelde me dat hij een CIA-agent was. Als ik me alles goed kan herinneren wat hij zei, hij zei niet FBI, dat zei hij tegen het andere meisje dat het FBI was. Hij vertelde me de CIA. Hij vertelde me dat hij de mogelijkheid had om zijn vrienden vast te leggen en zijn telefoon gewist zodat het niet zou worden opgenomen, hij vertelde me dat er een prostitutie-ring was waar hij zes maanden in zat, dat hij het brak omhoog. Hij vertelde me dat hij naar Washington ging. Rechtstreeks naar Washington, zei hij, met alle informatie. En dat is de hele tijd dat hij me vertelde niet naar de politie te gaan.

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Wat hij zei toen hij u dat vertelde, ik bedoel, kunt u de.

 

WAYANNE KRUGER: Hoe gedroeg hij zich?

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Ja, zeg het maar tegen mij. Wat zei hij?

 

WAYANNE KRUGER: Eigenlijk, zoals hij praatte, begon hij met te zeggen: "Je wilt niet met deze politieagent praten".

 

TIMOTHY CHARLES HOLMSETH: Verwees hij naar het kantoor van de sheriff van Putnam?

 

WAYANNE KRUGER: Ja, omdat ik naar het kantoor van de sheriff wilde gaan om met ze te praten. En hij zei, luister, dit was toen we uit elkaar waren en hij zei: "Je wilt daar niet naar binnen. Ik moet je iets vertellen, dit is behoorlijk zwaar. En, weet je, het is een beetje moeilijk te slikken, maar het gebeurt in veel provincies en het gebeurt de hele tijd, en je bent een slimme dame. Je bent er omheen geweest. Je hebt slavernij- en prostitutiekringen gezien en dit en dat. En wat ik je ga vertellen is de eerlijke waarheid. En dit is de reden waarom ik niet wil dat je daar naar binnen gaat en met ze praat”. En ik zei gewoon oké, en toen zei hij: "Ik werk voor de CIA en ik ging naar binnen en infiltreerde een dader en werd ondergrondse dekking voor een prostitutiekring waar iedereen bij betrokken was, iedereen die in de hogere regionen zat. Placid County, de burgemeester van de politie, rechercheurs, de korpschef, alles wat je maar kunt bedenken dat daar bij Lenny is. Ze zijn allemaal betrokken bij de prostitutiering. Ze kwamen en gingen, ze kregen de meisjes. De meesten van hen waren gewoon weglopers of drugsgebruikers, maar ze waren er behoorlijk nauw bij betrokken. En niemand kon het, niet één persoon kon het verbreken. Meisjes konden niet naar buiten. Het waren eigenlijk slaven. Dus ik ging naar binnen en kreeg alle informatie die ik maar kon en ik ging naar "Hij zei dat hij eerst naar iemand anders ging, het was niet de FBI, het was. Ik denk dat hij zei: "Ik ging naar de man die de leiding had" is de manier waarop hij het zei. “En nadat ze de zaak hadden geopend, ging ik naar Washington met alles wat ik bij hen had, en het ging wijd open. De corruptie". En ik zei, nadat hij dat had gezegd, dacht ik, eerst geloofde ik het niet, ik was geschokt, ik dacht: "Wat heeft dit met Haley te maken?"

 

1:57:38 – Gaat terug naar Good Dog/Jessie interview

 

Good Dog: Oké, dus dat laatste beetje is enorm belangrijk omdat Gloria Steinem verbonden was met de media en ze was gebonden aan de agenda om de vrouw het huis uit te krijgen, de getuige uit de weg, zodat ze een grotere fabriek van kinderen om uit te kiezen.

 

Jessie: Mmm

 

Good Dog: Dat was de oorzaak. Er is nog iets anders, het bedrag dat verschuldigd was, dat niet werd geïnd. Dat specifieke bedrag, 902 dollar, blijkt relevant te zijn omdat andere onderzoekers aangaven dat dat de kosten van één orgaan zijn. Dat is een kinderorgaan. Meestal het hart of de lever. Hij heeft dus niet betaald.

 

Jessie: Pastor John heeft dus niet betaald voor een hart of een lever die hij van deze site kocht.

 

Good Dog: Hij betaalde niet voor het avondeten. Hij liet het los, en hij dacht daar, ik weet het niet. Er is gewoon. Dus het feit is dat er een verbinding is, er is een web. Nu, wat weten we over de clowns, we moeten de kenmerken van hun communicatie identificeren en verwoorden. Hun communicatie is om 98% van de waarheid af te ronden met 2% van het laadvermogen. En de lading is altijd een leugen, en het is altijd een draai van de waarheid

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: Dus we moeten heel verdacht en voorzichtig zijn en elk feit dat door hen wordt aangeboden controleren om te kijken en de wending te vinden. Omdat er altijd een twist is. Ze kunnen de waarheid niet vertellen, het staat niet in hun grondwet, daarom moeten we vaststellen wat de wending is.

 

Jessie: Hmmmm.

 

Good Dog: In dit geval, geloof ik, is Timothy Holmseth op iets gestuit dat correct is. Of het nu door middel van richting, en werd verteld om dit te vinden, of misleiding. Ik weet het echter niet, dit bedrijf in Oekraïne gaat niet weg en dit is het midden van de plaat, dit is waar het naartoe gaat. Nu, de reden waarom ik het stuk ophaalde dat we eerst bekeken, als je teruggaat en luistert naar dat nummer van Mary Poppins waar het praat over stukjes touw en het gebruik van een doek om de vlieger vast te binden. Het is geen vlieger, het is een kind.

 

Jessie: Juist. Ze vertellen hen hoe ze het moeten doen.

 

Good Dog: En het biedt hun vrijheid. Degene die de vlieger consumeert. Je ziet wat ik bedoel? Zijn adrenochrome gaat in de volgende dimensie, een gesprek dat gaande is in het midden van de jaren zestig, dat gaat allemaal over psychedelica en acid trips. Dat is waar de scène over gaat

 

En als je het merkt, hun vlieger is de enige groene. En dat verwijst terug naar "groene consumptie"

 

Good Dog: (cuts naar shot van computerscherm met Google-definitie van groene consumptie) "Groene consumptie" hangt nauw samen met de begrippen duurzame ontwikkeling of duurzaam consumentengedrag. Dit is globalistische toespraak voor Luciferiaanse constructie. Het is een vorm van consumptie die verenigbaar is met het globalistische plan om het milieu te beschermen ten koste van de individuele vrijheid.

 

Good Dog: (kijkt naar een clip van Mary Poppins waar ze hun vlieger klaarmaken) Er staan ook twee symbolen op de voorkant van de vlieger. Het is in plaats van tape, maar het is geen tape als je ernaar kijkt. 

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: Het verschijnt als een symbool. En dus weet ik niet zeker hoe dat eruit ziet - een grote T en een kleine t?

 

Jessie: Ik wilde kijken naar, eh, het is bijna als een rare F, ik wilde alchemiesymbolen opzoeken en zien wat de symbolen zijn. Ik denk dat dat een alchemiesymbool is.

 

Good Dog: Dus laten we teruggaan naar het begin. Laten we teruggaan naar Neuschwanstein en het daar oppakken, laten we kijken of we deze touwtjes niet aan elkaar kunnen knopen.

 

 

Jessie: Ja, dus na de rituelen, Neuschwanstein, weet je, mijn training nam vrijwel een diepe duik in wat ik "voorbij het konijnenhol" zou noemen, het werd behoorlijk snel donker en diep. En weet je, ik werd in deze wereld gegooid waar overal waar mijn proctor ging, ik en mijn trainingspartner volgden. We leerden alle slechte dingen die zij en de mensen met wie ze werkte aan het doen waren. Weet je, de training was behoorlijk intensief, waar, je weet dat we om 5 uur 's ochtends opstonden, en ontbijten, en dan weet je tegen de De keer dat mijn ouders naar hun werk vertrokken, rond 7 uur, begon de training en dan duurde het tot ongeveer 17.00 uur toen ze thuiskwamen van hun werk. Dan zouden we eten en ze zouden worden gedrogeerd, en uit voor de nacht. En de training zou hervatten tot 2 uur 's nachts. Weet je, allerlei soorten, ik werd blootgesteld aan zoveel dingen dat het echt moeilijk is om het allemaal samen te vatten. We hebben gevechtstraining gevolgd, waar ik vandaag een beetje op in ga. Maar ik had ook verschillende leraren. Dus we hadden onze gevechtsleraar, die ik eerder op andere shows heb besproken, die een nazi was. En toen waren enkele van mijn andere leraren Laurie Cabot Kent, die me specifiek de zwarte magie-boeken leerde. En toen had ik een beetje met Gloria Vanderbilt, en toen probeerde ik te bedenken met wie hier nog meer. Die drie waren waarschijnlijk de belangrijkste drie naast mijn proctor. En dan een van de andere moeders die erg bezig was met zwarte magie. Dus die vijf personen waren mijn belangrijkste leraren. Dus ik wil hier een beetje op ingaan, met deze nazi, je weet dat we hem een beetje eerder bespraken in de show waar we begonnen te praten over Michael Karkoc. Sindsdien is hij overleden, afgelopen december. Dus hoe dan ook, hij had verschillende hoofdrollen in mijn leven. Allereerst was zijn rol om mij te leren vechten en hij was het Oekraïense legioen van verdedigingsleiders voor de nazi's.

 

 

Good Dog: wacht even met dit onderwerp. Dit doet vaag denken aan Harry Potter en de verdediging tegen de duistere kunsten. Is dat dit personage? Is deze Karkoc-kerel een verdediging tegen de professor in de donkere kunsten? Wat is zijn rol?

 

Jessie: Hij was erg gespecialiseerd in wat in militaire termen geclassificeerd zou worden als psyops, spirituele oorlogvoering. Hij hield zich voornamelijk bezig met de demonische geesten en leerde mensen hoe ze in oorlogvoering met hen moesten omgaan.

 

Good Dog: Waar bevond hij zich?

 

Jessie: Mijn training met hem vond plaats in Chicago. Op dat moment woonde hij daar en ze verstopten hem via de Cathedral St. Peters Catholic Church in Rockford, Illinois.

 

Cathedral Of St. Peter Church - Rockford, IL | Catholic ...

 

Good Dog: Rockford, echt?

 

Jessie: Ja hoor

 

Good Dog: Dat is interessant. Dat is een boing/sunstrand/allied signaal/Honeywell-verbinding. Heel erg sterk verband met een of andere enorme ongerechtigheid en verraad. Maar daar komen we misschien op een toekomstige show op terug. Loop me door Michael Karkoc, je ervaring met hem in Chicago. Ik begreep dat hij uit Minneapolis of Minnesota kwam. Misschien begrijp ik het verkeerd.

 

Jessie: Nou, daar hebben ze hem daarna naartoe gebracht. Toen ik bijna 7 was, probeerde ik enkele buitenstaanders te vertellen over het occulte en dat ze kinderen vermoordden. Diezelfde nacht was het eigenlijk 31 oktober. Wacht even, laat me hier tellen, 82, 83... zo ongeveer, het was 31 oktober 1984, dus die nacht staken ze zijn huis in brand, en hij was de conciërge voor mijn training partner en broertje. Dus vanaf die nacht geloofde ik meer dan 34 jaar dat ze dood waren. Dus ze verplaatsten ze letterlijk, scheidden ze, en dus ging hij destijds naar Minnesota.

 

Good Dog: Ok, dus hij is een voormalige nazi, kwam langs denk ik als onderdeel van Project Paperclip? Is dat uw begrip?

 

Jessie: Dat was niet het grote project, maar hij was betrokken bij veel militaire projecten. Dus zijn belangrijkste taak voordat hij mij opleidde, was het opleiden van John Brennan en Michael Aquino.

John Brennan Shouldn't Be Lecturing America, He Should Be ...Just saw this guy (Michael Aquino) on a documentary and ...

                                 John Brennan                                                                                       Michael Aquino

 

Good Dog: Wacht even, deze nazi, Michael Karkoc, trainde John Brennan en heeft een relatie met Oekraïne?

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: En Aquino, waarschijnlijk de meest beruchte Luciferiaan die ooit een uniform van het Amerikaanse leger heeft gedragen?

 

Jessie: Ja. Hij was hun instructeur in psychologische psyops en oorlogsvoering.

 

Good Dog: Holy smoke. Nu is hij een beetje ouder dan zij, toch?

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: Hij was actief in de Tweede Wereldoorlog, dus dat brengt hem meer dan 100 als hij nog leefde. En John Brennan is niet zo oud. Dus hij bracht John Brennan ter sprake, dat is heel interessant. Dus John Brennan is op de een of andere manier verbonden met Chicago?

 

Jessie: Ja, Brennan was daar in Chicago toen ik er van 1981 tot 84 was. Aquino zou vliegen en was daar elk weekend en bij speciale gelegenheden.

 

Good Dog: Weet je, volgens de gegevens kijk ik nu naar de New York Times. Karkoc was commandant in het Oekraïense zelfverdedigingslegioen in de Tweede Wereldoorlog.

 

Jessie: Mhmmm

 

Good Dog: Die direct orders opvolgde van de gevreesde SS-inlichtingendienst van Duitsland. Dus hij neemt bevelen aan uit de donkerste duisternis binnen de nazi-partij. Dat is interessant voor mij. Dus oké, dit is interessant. Bent u bekend met een Brits programma genaamd Kinder transport?

Kindertransport | European history | Britannica.com

 

Jessie: Ja, dat ben ik. We hebben het daar een beetje buiten de show over gehad. Maar dat is in de eerste plaats wie hij, zoals we op de kleuterschool zaten toen hij bij ons begon te werken.

 

Good Dog: Oké, breng me terug naar Karkoc en ga door. Dit is een zeer interessante invalshoek. Ik was me er in onze andere gesprekken niet van bewust dat hij verbonden was met Oekraïne. Je hebt het misschien gezegd, ik herinner het me alleen niet meer.

 

Jessie: Ja, dus ik kende hem, alsof ik dat pas op latere leeftijd over hem wist. Een van de dingen die de Oekraïense connectie bevestigden als kinderen moesten we hem Did Mihail noemen.

 

Good Dog: Kun je dat spellen?

 

Jessie: Het was als D-i-d M-i-h-a-i-l. En ik zou mijn partner altijd vragen, ik zou zeggen: "Waarom is de voornaam van je opa Did? Dat is de raarste voornaam.” En hij zou alleen maar lachen en lachen en lachen, en hij vertelde me nooit wat het betekende. Dus ik dacht altijd dat de naam van deze man Did was. En ik kom er later achter dat "Did" Oekraïens is voor "Grootvader". Dus we noemden hem Grootvader Michael, Did Mihail. Dus zo ben ik opgegroeid met hem kennende, hem opa Michael genoemd. Dus, naast de psyops, zat hij heel diep in de connecties met satan en veel van de algemene demonen. Hij was, sommige van zijn specialiteiten is wat ze "remote viewing" noemen. Hij werkte daarmee in twee verschillende vormen, omdat we die niet hadden - zoals een andere term voor 'remote viewing' is astroprojectie. Ik was niet iemand waar mijn ziel mijn lichaam kon verlaten, maar ik was erg sterk in visioenen, waar ik bijna als een visioen in de geestenwereld kon zien. Er waren dus dingen die hij ons leerde te doen, waar we visioenen zouden hebben en in staat waren om dingen te doen door die visioenen. Dat hoorde erbij en toen kreeg Aquino dezelfde training, net als John Brennan. Dus wat hij met hen deed, hij werkte met hen samen in de Amerikaanse regering om deze projecten of experimenten op te zetten, waar alle kinderen bij betrokken waren. Een van de belangrijkste dingen waar hij een meester in was, en nogmaals, ik weet niet wat de term hiervoor, maar het is een vorm van hekserij waar je gebruik van maakt – het gaat verder dan het gebruik van kruiden en het maken van tincturen en drankjes en dat soort dingen. Maar het is in dezelfde lijn, waar ze hormonen, chemicaliën, adreno gebruiken, en ze maken hiermee tincturen en poeders. Met de tincturen zouden ze verschillende bewijzen maken, zodat de meerderheid van de mensen, zoals ze het je elke dag zouden geven, zodat je dit zekere bewijs van bijnier zou hebben, en het zou gewoon je spirituele bewustzijn en al je zintuigen verhogen . Tijdens rituelen en bepaalde gebeurtenissen zouden ze je een hoger bewijs geven. Of als je meer van de tinctuur zou hebben die je dagelijks zou moeten hebben, zou je een psychose krijgen. Dus dit was een berekende formule met dit adrenochroom, dat ze wisten hoeveel. Ze zouden testen, ik sprak hierover tijdens een van mijn laatste shows met David, en sprak over hoe ze de bedragen zouden berekenen die moesten worden gegeven. En ze zouden ons testen om te weten hoeveel het voor ons kostte voordat we een psychose kregen. Ze hebben ons een paar keer doelbewust in een psychose gebracht, zodat we wisten hoe die ervaring was. Dus van daaruit gebruikten ze die kennis en hekserij in deze militaire experimenten die door de overheid worden gefinancierd. Degenen waar ik deel van uitmaakte waren Project Looking glass, Star Wars Now en the Voice of God

 

En toen ontdekte ik dat er enkele waren waarvan ik niet direct wist dat ik erbij betrokken was, maar ze waren sterk verbonden met die projecten. Dus je had het over Aerodynamic, dat was een van die "achter de schermen" waarvan ik niet wist dat ik er direct bij betrokken was, maar toen ik daar doorheen begon te kijken, waren er dingen die ik me herinnerde of waarmee ik stukken verbond.

 

Good Dog: Leg me verder uit, als je, in het algemeen, je ervaring met Project Aerodynamics wilt. Geef me maar de routepunten. Wat waren ze aan het doen? Wat hoopten ze te bereiken? Wat is er later mee gebeurd? Waarom blijft dit resoneren door de media-idiomen die we zien? Laat me dat terugkoppelen naar uiteindelijk Wayfair.

 

Jessie: Ja, dus een van de dingen die ik heb opgepikt, er waren veel connecties met verschillende organisaties of ik weet niet eens hoe je ze zou noemen? Bedrijven die specifiek via de media met elkaar verbonden waren. Wat ik zou classificeren als Project Mockingbird. Dus dat maakte deel uit van dit aerodynamische project, dat ze verbonden waren met printmateriaal dat valse of desinformatie zou verspreiden. Als je een klein beetje naar beneden scrolt (scherm toont document), zoals ga naar pagina 5, en like pagina 12 is een andere. Maar een van de dingen waar ze over praten. Laat me hier heel snel kijken. Is de basis van het project doelbewust, zodat het een psyop kan zijn voor - alsof je naar gaat, er staat "punt E". Je zult de bovenkant zien, er staat: "Een Sovjet-studiegroep onder auspiciën van - wat dat woord ook is - is georganiseerd met het doel de CIA toe te passen met politieke, economische, biografische en sociologische informatie over de Oekraïense SSR en het communistische leiderschap , en de verstrekte plannen voor gebruik van het hoofdkwartier bij de uitvoering van de Amerikaanse inlichtingen- en psychologische oorlogsvoeringsmissies. Dus, als onderdeel van die studie, ga je naar pagina 12. Dus de psychologische missies die werden gefinancierd door Aerodynamic waren Looking Glass en Star Wars en de Voice of God-projecten.

 

Good Dog: Geef me een zin over elk van die programma's, zodat we ze kunnen karakteriseren of op elk van hen kunnen terugkomen.

 

Jessie: Looking Glass concentreerde zich op het leren kijken in de geestenwereld en proberen de tijd te manipuleren of te spelen met gebeurtenissen terwijl zein de tijd zou ontvouwen. Star Wars Now ging specifiek over de omgang met demonische geesten en spirituele poorten. Dus dingen als CERN waren daarin opgenomen. Het Voice of God-project omvatte ook CERN en het was het meer geavanceerde Star Wars Now-project. Dus tegen de tijd dat je het Voice of God-project aan het doen was, was het niet alleen dat je met poorten bezig was en ze open en dicht deed, je ging door missies heen.

 

El CERN ya no puede pagar las licencias de Microsoft ...

                                          CERN

 

Good Dog: Oké, dus laat me je daar even tegenhouden en een paar dingen weggooien die deel uitmaakten van onze andere studies. We hebben naar Oekraïne, Moldavië en Roemenië gekeken als belangrijke gebieden, niet alleen in de Amerikaanse media en films, met name plaatsen waar zeer duister kwaad plaatsvindt. Maar ook recentelijk, zoals we straks in de show gaan zien, mensenhandel. In het bijzonder, aangezien we echt een marktplaats zijn voor kinderen van Amerikaanse ambassades, zullen we uiteindelijk gaan. En we hebben het niet alleen over een of twee, we hebben het over een soort van wereldhoofdkwartier van de mensenhandel uit de vrije wereld naar de donkere wereld. En dus, dat is een beetje waar dit naartoe gaat. Wat is nu het verband? Waarom willen mensen Project Aerodynamische materialen? Hoe verhoudt zich dat tot de mensenhandel? Waarom heb je het een nodig voor het ander?

 

Jessie: De gemakkelijkste manier waarop ik het waarschijnlijk kan zeggen, is dat de demonische geesten bloeddorstig zijn. Dus alles, alle kennis, alle informatie die ze mensen geven. Alle dingen die ze je geven om roem te verwerven, machtsgeld, posities, carrières, het komt allemaal met een prijs. En die prijs omvat niet alleen, het is niet alleen dat je een kind aan deze geest zou offeren. De geesten willen dat je je overgeeft aan en deelneemt aan het kwaad. Dus, naar mijn mening is dat wat daarachter zit, is om mensen zulke verschrikkelijke zonden te laten begaan, dat ze geloven dat er voor hen geen manier is om ooit een relatie met Christus te hebben, of om tot de Heer te komen.

 

Good Dog: Echt waar? Dat is fascinerend. Drie dingen tegelijk, als je een aantekening zou kunnen maken. Nummer één, Christus stierf voor al onze zonden, inclusief dat alles, nummer één. Dus we kunnen misschien iets later in deze show of een andere show op dat onderwerp terugkomen. Nummer twee, we hebben het net over Karkoc gehad, en hij komt uit Oekraïne en de Tweede Wereldoorlog, en tegelijkertijd heb je Aerodynamica die verder gaat waar de nazi's stopten in deze hele psychologische oorlogsvoering, en dezelfde Nazi-officieren die hun uniform aan de kant legden en clown outfits gingen dragen. Dat gebeurt in 1952, wanneer dit programma oorspronkelijk van start gaat. 15 oktober begon het als een groep te functioneren in het tijdschema van 15 oktober 1952. En wat ze aan het doen waren, wat Karkoc later deed, gewoon samenvattend, hij ontwikkelde uiteindelijk tincturen en andere mengsels van, wat zei je? Adrenochrome? Is dat correct?

 

Jessie: Ja, adrenochrome, andere hormonen en chemicaliën.

 

Good Dog: Dus dat veronderstelt dat je een voorraad mensen hebt die bereid of onwillig zijn om hun adrenochroom op te geven. Ik weet niet zeker hoe je dat oogst. Maar wat het ook is, dit materiaal gaat vervolgens in op waar ze expert in worden, wat vervolgens beschrijft waarom in Amerikaanse films, in het bijzonder Sherlock Holmes Game of Shadows. 2011, en dat was de onthulling van waar dit hele Luciferiaanse experiment plaatsvond. (Knipt naar clip van Sherlock Holmes, in een donkere kamer luisterend naar stemmen over het "Book of Spells".)

 

Good Dog: Nu, als je teruggaat en begrijpt, ik gooi hier gewoon wat geschiedenis in. Ik denk dat dit echt, het heeft echt een significant spel. Als je teruggaat naar de aflevering die we deden, en dit was in de serie "Time Machine", en specifiek wilt gaan, even een seconde terwijl ik het ophaal.

 

Jessie: Nou, laat me eraan toevoegen terwijl je dat doet - achter dit alles is dat er een oud geheim leger is dat uit België stamde. En het omvatte verschillende landen zoals Maldova, Italië, Noorwegen, Zweden. Dus ze hadden deze, of je ze nu Warlocks zou noemen of individuen die beoefend werden in de oude vormen van Zwarte Magie, dat was de specialiteit van dat speciale leger.

 

Good Dog: Precies, dus dat past helemaal perfect bij onze aflevering #76 van Time Machine, waarin specifiek de lading van de lichte brigade wordt onderzocht. Weet je nog, het werk van Lord Alfred Tennyson genaamd de "The Charge of the Light Brigade". Het werd gepubliceerd omstreeks 1854, een enorm verlies, een verschrikkelijke nederlaag die de Britten leden in de Oekraïne. En waar ze om vochten was natuurlijk de Krim, dat was alle olie en al het echte geld is nu. En onlangs was er een revolutie die werd ingeprent door George Soros en zijn bedrijf. En het is op een bepaalde manier geheim van Oekraïne, de Krim, alweer. Waarom? Want daar zit al het geld. Nu, het andere gaat over deze specifieke aflevering, we gingen in op hoe deze verloving het huis van koningin Victoria verwikkelde. Ze werd destijds volledig gecompromitteerd door de Rothschilds, die agenten stuurden en haar in feite zeiden: "We kunnen je op elk moment vermoorden." Ze noemden het een "crook" - een man die binnenkwam en haar onderbroek stal, wat later een soort naamgenoot werd achter Victoria's Secret.

 

Jessie: Hmmm.

 

Good Dog: En Lex Wexner, en die hele zaak. Dus deze verbinding die je beschrijft vanuit Oekraïne en het "hart van de duisternis" is echt de sleutel waarop ik me wil concentreren. Dus laten we teruggaan naar Oekraïne, laten we dat terzijde schuiven.

Les Wexner - Wikipedia

             Lex Wesner

 

Jessie: We hadden nog iets met Aerodynamic, want ik had het over de uitgeverijen. Een van de dekmantelbedrijven waar ze dat project onder verstopten, was Prologue Research and Publishing. En dat werd in feite een CIA-trainingscentrum waar het leek alsof ze alleen maar tonnen schrijfmateriaal uitbrachten, maar in werkelijkheid communicatie stuurden over de verschillende gebieden waar de projecttestsites gaande waren.

 

Good Dog: Daar komen we op terug als we in Midden-Amerika aankomen, waar we het nog niet echt over hebben gehad.

 

Jessie: Hmmm.

 

Good Dog: Maar wat ik wil doen, ik wil een beetje de draad volgen waar we op zijn geweest, het werk van Karkoc in de Verenigde Staten volgen, en terugkomen bij Wayfair. Ik wil daar eigenlijk op gefocust blijven, maar laten we dit terzijde schuiven als een belangrijk gebied waar we op terug kunnen komen. Ik wil je niet afleiden van, niet het onderzoek dat je hebt gedaan, maar de ervaringen die je had. Ik wil dat echt. Dus dat is een beetje waar ik naartoe wil. Dus we komen terug op The Charge of the Light Brigade en onderzoeken echt de verschillende shell-bedrijven die onder de clowns zijn opgezet. Ik denk dat het een heel belangrijk gebied is, en ik denk dat daar nogal wat te halen valt, vooral als het gaat om uitbreiding naar Midden- en Zuid-Amerika. Toen de nazi's in feite uit Duitsland werden gegooid, kwamen ze daar terecht, en dat is waar deze programma's echt uitzaaiden en de kanker werden die we vandaag kennen. Ik wil teruggaan, en ons, althans nu, terugbrengen naar je ervaringen met Michael Karkoc en met me praten over de training. Praat met me over adrenochroom. Wat is het? Hoe krijg je dat? Is het iets waar iemand het oogsten van kan overleven? Wat doen ze met het lichaam als ze dat niet doen? Wat gebeurt er dan? Dus loop me daar doorheen, en laten we dit pad volgen.

 

Jessie: Ja, dus ik, laat me denken om daarmee te beginnen. Ja, mensen leven, dus ze kunnen voortdurend oogsten. Sommige van de personen die ze kiezen voor de adrenochroom zijn mensen die ze in principe bijna op een infuus houden en hun bloed oogsten. Ze houden ze in een staat van angst en shock. Het zorgt er in feite voor dat de bijnieren deze massale hoeveelheid van het vecht-/vluchthormoon produceren, waar je wordt geterroriseerd, en hoe meer je wordt geterroriseerd, hoe meer adrenochroom er in je bloed vrijkomt. Dat is niet de enige manier waarop ze het kunnen oogsten. Dus dat is een van de manieren waarop ze het via het bloed oogsten. Er zijn individuen die ze in principe droog zullen bloeden. Dus mensen zoals

12.06.2017 Abel Danger's Field McConnell - Shadow Citizen ...

Field McConnell hebben getuigd, je weet wel toen hij getuigde tegen sommige Maleisische vluchten. Hij getuigde dat de mensen die betrokken waren bij een van die vliegtuigcrashes, dat individuele lichamen die ze daar vonden geen bloed hadden. Dus dat was een van de dingen waarvan hij getuigde, waarom er een vlucht was met mensen die geen bloed hadden. En er was geen bloedverlies op de plek, bij de crash. Dus als kind zag ik de magazijnen, waar ik het over had, ze zouden grote wijnvaten hebben met kinderen erin die zouden worden aangesloten op een infuus, het leek op infusen waar deze machines letterlijk hun bloed eruit trokken, en ze waren zo zwak. Ze konden niet bewegen, ze konden niet vinden. En dan, het ergste was dat ze rug aan rug zouden hebben wat leek op vliegtuigstoelen. Dit zouden gewoon enorme pakhuizen zijn, dus rijen en rijen van deze vliegtuigstoelen rug aan rug met deze bejaarden erin, en ze waren zo zwak. Ze zouden aangesloten zijn, nu ik aalmoezenier werk, het waren machines die erg op dialysemachines lijken, of de ECMO-machines die worden gebruikt voor baby's op de NICU's en dingen om bloed en zo te circuleren. Ze zouden letterlijk al het bloed uit deze mensen wegzuigen tot ze stierven. Na hun dood werden die mensen voedselbronnen voor de kinderen die in de tunnelsystemen werden vastgehouden. Dat was een van hun voedselbronnen. De andere was van de fokprogramma's, of er baby's of geaborteerde baby's waren, of overblijfselen van offers, wat de overblijfselen ook waren. Ze zouden rijen kooien hebben en dan deze grote voedertroggen, en ze zouden gewoon de lijken erin gooien. Dat is wat deze vervangbare kinderen te eten kregen. Dat beeld dat je daar nu naar voren brengt, dat is iets heel anders. Maar er zijn wat achtergrondverhalen, er zijn christelijke missionarissen die praten over naar China gaan en naar deze restaurants gaan waar ze rijen en rijen foetussen in glazen potten hadden. Mensen konden de foetussen kopen als een delicatesse om te eten. Het andere is dat Brennan bekend stond om zijn experimenten met genetica en mutaties en eugenetica. Dus, Brennan heeft faciliteiten waar ze zouden testen, en niet alleen genen manipuleren en foetussen in de baarmoeder manipuleren, maar ze zouden uitgebreide operaties doen bij pasgeboren baby's - het enten van dierlijke delen. Weet je, ze hakten een arm af en deden een varkenspoot aan. Dat soort dingen. De meeste, zoals zelfs de brandwondenafdelingen nu, veel van hun onderzoek naar huidtransplantatie kwam voort uit deze kennis die aan mensen werd doorgegeven. Ik denk niet dat ze het deden via directe connecties met Brennan, maar op de een of andere manier is het onderzoek allemaal met elkaar verbonden. Maar ze ontdekten dat varkenshuid en varkensdelen het meest worden geaccepteerd door het menselijk lichaam. Ik weet nu dat ze varkenskleppen gebruiken als mensen hartkleptransplantaties nodig hebben. Ze gebruiken varkenshuid voor brandwondenslachtoffers om huid op te enten. Ze gebruiken varkenspezen, zoals voor schouderoperaties en dat soort dingen. Het gaat verder dan alleen de medische en de wetenschap, en ik denk dat het deel dat we willen bereiken, vooral met Anthony Bourdain, en deze mensen is dat deze kinderen niet alleen voor seks werden gebruikt. Oké, ze gebruikten ze voor seks voor hun eigen zelfbevrediging. Ze gebruikten ze specifiek voor seks magie, die normaal gesproken de kinderen tot het punt zou brengen dat ze bijna dood zijn, of ze zijn dood - ze sterven tijdens het proces van sek magie. En dan zouden ze deze kinderen gebruiken voor consumptie. En ze consumeren ze ook levend. Meestal als ze in de formaldehyde zitten, zoals in die pot, weet je dat dat betekende dat het een raar experiment was en ze houden het bijna als een trofee. Dat zou niet eetbaar zijn met de formaldehyde, maar het betekent niet dat ze iemand die overgelopen was, dat nu niet zouden laten eten. Ik had gezien waar ze zouden zijn, ze zouden formaldehyde in de keel van een overloper gieten en ze op die manier doden, waardoor ze het formaldehyde zouden consumeren.

 

Good Dog: Ik wilde je draad niet onderbreken, ga door. Ik wees er net op dat hij in deze film balsemvloeistof drinkt.

 

Jessie: Ja. Dus normaal drinken ze dat niet. Soms kan het een term zijn die ze gebruiken voor adrenochroom. Ik deed dat in mijn David Zublick-show die ik een beetje uitlegde, toen ik op 5-jarige leeftijd begon, moest ik drankjes maken voor mijn proctor en andere personen die deel van haar zouden uitmaken, zoals ze het hun "boekenclub" noemden. Ze behandelden het boek To Kill A Mockingbird. Ze hadden echt elke zondag een brunch en praatten over Project Mockingbird en andere projecten. Maar ik zou de hoeveelheid adrenochroom moeten berekenen die erin moet. Ik had in de show van David verteld dat als ik het verkeerd had berekend, zoals ik moest weten, voordat ik de drankjes begon te maken, ik moest weten waar mijn kleine broers en zussen waren. Ik moest weten of de voordeur op slot was of niet. Ik moest klaar zijn, net nadat ik dat drankje had geserveerd, als ik een misrekening had gemaakt, betekende dit dat mijn surveillant in een ernstige psychose ging. De adreno, wanneer je grote hoeveelheden hebt - vaak zullen ze het de "zombieziekte" noemen - het brengt je in een staat waarin je zoveel bloedlust hebt. Je hebt geen controle over je gedachten. Je wordt vermomd met de ergste kwade gedachten die je je kunt voorstellen. Dus al deze slechte gedachten gaan door je hoofd. Tegelijkertijd zit je daar tegen jezelf te zeggen: "Ik wil dat niet doen." Maar het is alsof je je impuls niet kunt uitschakelen, het is alsof je lichaam gewoon handelt. Ze zouden ons bijvoorbeeld doelbewust in een kamer plaatsen waar andere kinderen zaten en zowel mij als mijn trainingspartner hadden. Ze hielden ons eerst vast, gaven ons het schot en hadden vier mensen die ons vasthielden. Wat het dan doet, is dat het je kalium verlaagt, zodat je hart begint te racen, omdat je lichaam zoveel kalium consumeert. Dus het laat het gewoon automatisch vallen, dus je gaat in deze psychose en het zorgt ervoor dat je gewoon wilt doden. Letterlijk, mensen versnipperen, wie er ook om hen heen is, ze zullen ze aan stukken scheuren - ze uit elkaar scheuren met hun handen, hun tanden, wat ze maar kunnen. Dus ze zouden ons in deze kamer stoppen met andere kinderen. Dus gelukkig, nou, het is echt geen goede zaak, maar mijn trainingspartner was erop ingesteld dat hij me niet zou laten doden. Dus het eerste wat hij zou doen, als we daarmee bezig waren, is dat hij me zou bevechten, en hij zou me zo neerslaan dat hij dan in staat was om de andere kinderen die in de kamer waren uit te schakelen. Toen waren ik en hij de hele tijd aan het vechten. Dan zouden er waarschijnlijk drie tot vijf mensen nodig zijn om ons beiden te onderwerpen. Dan zouden ze ons in rechte jassen stoppen en we waren toen nog zombified. We probeerden vlees te scheuren waar we maar konden van deze mensen die ons onderwerpen. Ze zouden ons naar boven brengen naar het schoolgebouw naast de kerk. Er was daar een kamer waar ze van die grote witte kasten hadden. Ze zouden ons in die kast stoppen en ons daar opsluiten in deze dwangbuizen. We zouden elkaar in deze kast aanvallen tot de adreno begon te slijten. Zodra het begon te slijten, zouden we onze ingewanden eruit kotsen en zo ziek als een hond. Dan zouden ze ons daar weghalen en ons in een andere situatie plaatsen. Ze zouden ons uit de str . halen trek onze jassen aan en gooi ons in een donkere kamer met een overloper of iemand waar het een situatie was waarin wij leefden of zij leefden. Dus we moesten leren vechten, zelfs als we uit de adrenaline kwamen. Het was echt een vreselijke ervaring, maar dat was een van de manieren waarop ze testten om te zien hoeveel we aankunnen voordat we dat psychose-moment bereikten. Toen wisten ze hoeveel ze ons moesten geven om onze gaven te vergroten voor de experimenten die ze deden.

 

Good Dog: Hoeveel mensen stierven hierdoor? Het lijkt mij dat ze op het randje van de dood spelen.

 

Jessie: Dat waren ze, letterlijk. Je kalium moet tussen een 3,0 en een 5,0 blijven. Dus een van de dingen die ze deden, was dat ik letterlijk 10 bananen per dag moest eten. Ze zouden het "bananensoep" noemen. Mijn familie dacht gewoon dat ik echt van bananen hield. Mijn surveillant zou het allemaal fijnpraten en ik zou me altijd afvragen waarom het allemaal zwart was. Het is zoals je weet, bananen worden zwart zodra ze wat zuurstof krijgen. Maar wat ze deed, was dat het zwart was omdat de bijnier zwart wordt als het de zuurstof raakt wanneer het op een voedselbron staat. Dus deed ze 's ochtends de adreno recht in mijn bananensoep en de banaan gaf extra kalium aan mijn lichaam. Dus nu heb ik grote gezondheidsproblemen met mijn kalium, waarbij mijn kalium gewoon tot die kritieke niveaus zal dalen. Mijn hart gaat sneller kloppen en ik moet letterlijk elke dag genoeg kalium nemen om een koe te doden, serieus. Als ik dat niet neem, bevind ik me in een levensbedreigende situatie.

 

Good Dog: Dus deze adrenochrome zaak en de juiste kaliumspiegels krijgen, is zoiets. Zou dit je geven als je in deze veranderde staat bent, ik kan geen betere manier bedenken om het te beschrijven, heb je een grotere spirituele gevoeligheid? Gaat dat terug naar het project Aerodynamic waar we het eerder over hadden?

 

Jessie: Ja, dus het zou zeker al je zintuigen prikkelen. Voor mij ben ik sterk in de visioenen, en het zou me rechtstreeks in de visievorm brengen. Waar ik dingen tegelijkertijd in de spirituele en fysieke wereld zag, en die dingen aan hen kon beschrijven. Hoe ze het het meest gebruikten, was dat ik satans generaals of satan kon horen en zien, dus ik was in staat om rechtstreeks met hen te communiceren en die communicatie vervolgens door te geven.

 

Good Dog: Ik begrijp het, dus je werd echt een fontein van communicatie in het onzichtbare rijk. Dat is echt interessant voor mij. Uit eigen ervaring heb ik verre zicht en translocatie gehad, dus ik begrijp hoe dat werkt. Maar ik was helemaal niet betrokken bij de adrenochroom. In feite was het een gevolg van wat (onhoorbaar) doorging. Dit is dus erg interessant. Dus achteraf ben je zo uitgeput dat je gewoon moet gaan slapen.

 

Jessie: Dus deels ook, ze hadden ons in celgroepen, dus met – ik wil God hier echt de eer in geven omdat ik denk dat het deels te maken had met onze geestelijke gaven. Ja, dus Chicago ligt op een belangrijke leylijn.

 

Good Dog: Wat is een leylijn?

 

Jessie: Het is een beetje zoals breedtegraad / lengtegraad. Het zijn als onzichtbare lijnen die astrologen en andere mensen in hekserij hebben uitgestippeld. Dus ze geloven dat deze gebieden meer energie of kracht hebben dan andere gebieden, en het is gemakkelijker voor hen om toegang te krijgen tot die stroom in die gebieden. Chicago zelf, je weet dat er vijf belangrijke punten in de stad zijn, bijna de vorm van een pentagram. Zodat het een hoog gebied van connectiviteit wordt en dat is waar een van de belangrijkste oude spirituele poorten ligt, in dat gebied. Dus dat gebied hebben ze verbonden met enkele van de andere oude poorten, zoals Neuschwanstein is verbonden met Chicago. En door te verbinden, werken de poorten op twee verschillende manieren. Ze kunnen horizontaal of verticaal worden geopend. Dus waar ze de afgelopen eeuwen aan hebben gewerkt, is deze spirituele poorten horizontaal te laten aansluiten. De poorten gaan open en dicht, ik probeer te bedenken hoe ik dit het beste kan uitleggen. Laten we eerst beginnen met wat de spirituele poorten zijn. Dus het boek Genesis spreekt over toen God de aarde schiep, er waren - dat Hij poorten met water boven de firmamenten van de aarde en eronder plaatste. Dus zowel Genesis, het boek Job, er is enige vermelding in het boek Jesaja over deze poorten. Toen de zondvloed plaatsvond, vertelt de Bijbel ons dat de sluizen opengingen en al hun water werd verspreid. Zoals al het andere in de schepping, werken de sluisdeuren, die deel uitmaken van Gods schepping, op basis van resonantie, harmonischen en frequentie. Een andere term daarvoor zou "lied" zijn. Dus de Bijbel spreekt over de hele schepping en zingt Zijn lof. Dus deze spirituele poorten zijn gewoon een andere, ze zijn een echt ding dat werkt vanuit de lofprijzing van God. Sommige verzen in de Schrift spreken over, in de Psalmen, hef uw hoofd op, o poorten, zodat de Koning der Glorie binnen kan komen. Een ander zegt: "Ga Zijn poorten binnen met dankzegging in uw hart, ga Zijn voorhoven binnen met lofprijzing." Er wordt hier gesproken over dit fysieke – bewegen van de fysieke wereld naar de spirituele troonzaal van God door deze poorten. Zoals ik heb besproken in eerdere shows, satan heeft één agenda en die is nooit veranderd. Hij gelooft echt dat hij zich de troon van God kan toe-eigenen. Dus, een deel van dat plan is dat hij gelooft dat als hij al deze oude poorten in coördinatie kan krijgen en ze allemaal tegelijk kan openen, dat hij dan zijn demonische schatten kan binnenhalen en de troon kan toe-eigenen. Hij heeft ontdekt dat hij kinderen en mensen kan gebruiken om die poorten te openen. Hij kan ze niet lang open houden. Er zijn maar een of twee mensen geweest die meerdere poorten tegelijk open kunnen houden en lang genoeg om individuen met demonische wezens door die poorten te vervoeren. Dus dat past bij sommige van deze projecten. Weet je, de basis van deze projecten is om die verbinding tussen mens en demon te verbinden en ze samen te laten werken om die spirituele poorten te openen voor de mensen met demonische geesten om door te gaan als het demonenleger dat satan wil gebruiken om de troon. Dat is in een notendop een beetje de basis van de spirituele poorten en hoe ze werken en hoe satan en deze Luciferianen ze gebruiken. Een van de belangrijke dingen aan Karkoc was dat hij een persoon was die de poortliederen kon horen. Elke spirituele poort heeft zijn eigen lied dat het zingt, dus het is afgestemd op verschillende noten of de noten bevatten een andere frequentie, dat soort dingen. Dat kon hij horen. Ik was ook iemand die dat kon horen, dus dat was een deel van onze training om in harmonie te leren zingen, zodat de poorten open zouden gaan.

 

Good Dog: Ja, ik kijk naar leylijnen en ik ben gefascineerd door deze overlay. Ik heb dit zojuist gedownload, dus als je naar Google Earth gaat, wordt weergegeven wat de leylijnen zijn en kun je erdoor navigeren. Wat interessant is, is dat Chicago op een lay-lijn ligt, maar niet op een brandpunt. Hier is een centraal punt - in het midden van nergens Illinois. Of een knoop, misschien zou je het een knoop noemen. En ik weet niet zeker wat er op deze knooppunten gebeurt. Dit is heel dicht bij een plaats genaamd Vermont, Illinois, als voorbeeld. Nu, terug naar boven, naar Chicago, precies in het midden van Chicago is een leylijn.

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: En als ik dat opentrek en naar de 3D-kaart kijk, 3D-gebouwen, gaat het dwars door dit deel van de stad. Dit is een industrieel deel van het zuiden. Precies in dit gebied hier (met kaart van Chicago). Wat interessant is, want dit is het "koor (?onhoorbaar)" in de binnenstad. Ik weet het niet, wat is dat, vier mijl naar het noorden? Ja, ongeveer vier mijl. Ik was gewoon nieuwsgierig omdat je het had over leylijnen en hoe het werkt. Dus ik wilde zien.

 

Jessie: Zoom een beetje uit. We komen daar zo dadelijk op terug - naar die omgeving van Chicago. Um, zoom een beetje meer uit - ok dus daar. Dus je kunt bijna zien dat Chicago zit, dat hele Lake Michigan, het zit tussen dit kruis van al deze andere lay-lijnen. Wat ze daarmee doen, zijn punten waar je energie uit kunt halen. Maar als je die leylijnen volgt, geloof ik dat als je bijna recht tegenover Chicago gaat, ik geloof dat en het Vaticaan vrij dichtbij is. Nee, ik denk dat die van het Vaticaan net iets lager is. Het Vaticaan sluit zich aan bij Yellowstone. Ik denk dat de Chicago-lijn dicht bij neuschwanstein ligt.

 

Good Dog: Het lijkt erop dat het een pad is - laten we kijken of we dit kunnen volgen. Ik probeer de navigatietoetsen te vinden. Daar gaan we. Ik wil dit verborgen houden. Dus als je hiernaar kijkt, loopt het niet parallel met deze leylijnen. Wacht even, het verandert steeds van focus. Nu koken we op gas. Het zijn gewoon verschillende knoppen, afhankelijk van de context.

 

Jessie: Dus als je de andere kant op gaat, precies door het midden van de liglijn, verbindt dat Antartica, Australië. Ze zijn dus allemaal tegelijkertijd met elkaar verbonden. Dus als iedereen in die verschillende gebieden zijn hekserij concentreert op dat verbindingspunt waar alle vier elkaar kruisen, de verschillende richtingen noord/zuid/oost/west, dan creëert dat een punt van energie. Iedereen kan er zijn energie in steken en ze kunnen het naar elke gewenste plek sturen, en het leidt meer energie die kant op naar de spirituele poort die ze proberen te openen met hun magie en zo. Dat is de theorie erachter.

 

Good Dog dus laat me dit goed begrijpen, hun theorie is dan dat je mensen een bepaalde leylijn op één lijn brengt om je te helpen spreuken uit te spreken, of om te helpen waar je aan werkt, en dan versterkt dat de spirituele resonantie daarvan. Is dat correct?

 

Jessie: Klopt. Ja, dus we zagen precies dezelfde opzet met al deze protesten in de grote steden. Dat is precies wat ze aan het doen waren, was het opstellen van punten van, we zullen ze gewoon "punten van magische energie" noemen die ze gebruikten om op te tekenen voor waar ze het ook naartoe stuurden. Dus al deze mensen deden mee, kwamen opdagen voor wat zij dachten dat een protest was, en realiseerden zich niet eens dat ze daadwerkelijk deelnamen aan zwarte magie hekserij en daar hun energie aan gaven.

 

Good Dog: Dat is heel interessant. Je hebt Seattle en Everett en omgeving, een soort van langs deze soortgelijke l ey line path, wat natuurlijk een van de belangrijkste gebieden was. Denk aan Chavo, of Chapo, of wat het ook was.

 

Jessie: Ja hoor

 

Good Dog: Hier is Chaz hier. Het zou precies in dit gebied zijn geweest - onder het museumbedrijf, precies in dit gebied hier.

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: Dus, met het huis van Bill Gates als voorbeeld. Meydenbauer Bay, hier, waar we het de vorige keer over hadden.

 

Jessie: Hmmm. Ja, ze waren velden aan het maken. Ze noemen die velden van ondersteunende energie. Dus ze kunnen dat gebruiken met een deel van de zwarte magie. Laten we zeggen dat het Vaticaan een natuurramp wilde veroorzaken, ze zouden die leylijn kunnen gebruiken en hun energie en hun hekserij kunnen concentreren, zodat het Vaticaan dan een aardbeving of een vulkaanuitbarsting bij Yellowstone kan veroorzaken. Chicago, of als je de andere kant op gaat, Neuschwanstein. Als ze zich verzamelen in Neuschwanstein, kunnen ze dingen, natuurrampen, veroorzaken in de omgeving van Chicago. Ze noemen deze onderling verbonden steden of spirituele poorten. Dus wat er ook gebeurt in de ene, het is bijna als een spiegel, ze kunnen ervoor zorgen dat het in de andere stad gebeurt. Als ze – daar wil ik niet te veel over zeggen. Het zijn spiegelsteden, dus wat er in de ene gebeurt, kan tegelijkertijd in de andere gebeuren, in de fysieke of spirituele wereld.

 

Good Dog: begrepen. Oké, dus we gingen het hebben over een andere man genaamd Sullivan.

 

Jessie: Ja, ik wil terug naar de geschiedenis hiervan. Dus achter Chicago had ik een tijdje geleden een aantal mensen op Twitter die het erg leuk vonden om puzzels te maken. Dus deden we een puzzel, Neuschwanstein en gingen vandaar verder naar Chicago en Frank Lloyd White, en dat soort dingen. Onze puzzel begon te kijken naar Richard Wagner, de musical waar koning Ludwig en Neuschwanstein echt van hielden. Ze deden veel samen. Richard was verantwoordelijk voor het onderwijzen van Ludwig zwarte magie en allerlei soorten waarzeggerij en tovenarij. Later, weet je, zei ik dat ik geloofde dat Richard verantwoordelijk was voor de dood van Ludwig. Toen namen zijn nakomelingen, de moeders van de duisternis, dat kasteel over. Dat kasteel is in die familie geweest, of de generaties van de moeders der duisternis, sinds de dood van koning Ludwig. Dus daarmee ga je nu naar de moderne tijd, en er is een interessante heer met de naam - heb ik het niet opgeschreven? Hij is verbonden met – wacht even, ik blader door mijn aantekeningen. Ik ben vergeten zijn naam op te schrijven. Hoe dan ook, hij is verbonden met dit hele ding - verbonden met de steden Hampstead UK en ook met België. Dan de komst van de Duitsers, of de Joodse Duitsers, naar de Verenigde Staten. Ik heb het in de spullen die ik je heb gestuurd - zijn naam staat in een van de artikelen die ik je heb gestuurd, die we later kunnen vinden. Dat was pas een interessant verband. Horodok is de stad waar Karkoc werd geboren en Hampstead was waar Winton werd geboren. Dus 22 uur uit elkaar, maar het was interessant dat ze bijna op dezelfde plaats waren - er is daar een duidelijke, bijna rechte leylijn. Dus deze man die deel uitmaakte van een van de gebouwen van een deel van de omgeving van Chicago, beïnvloedde dat. Er is een monument dat werd gemaakt na zijn dood. De inscriptie op het monument zegt – het was echt interessant – het zegt iets over “to the allochtone moeders”. Dus dat was echt interessant. Het is een van die links -

 

Good Dog: wacht even. Oh mijn god - laten we gaan vliegeren. Ken je het verhaal van Hans en Grietje?

 

Hans en Grietje - Sprookjes & Liedjes luisterboek van ...

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: Wat doet de heks?

 

Jessie: Ze eet de kinderen op.

 

Good Dog: Juist. Maar hoe laat ze haar huis er aantrekkelijk uitzien?

 

Jessie: Ze doet er veel snoep en eten omheen.

 

Good Dog: Ze maakt het ziekelijk zoet.

 

Jessie: Hmmm.

 

Good Dog: Mary Poppins. Ziek zoet. Laten we gaan vliegeren. Oh mijn god. Het viel me gewoon op wat er aan de hand is. Wauw. Geestverruimend.

 

Jessie: Dus deel je gedachten hier.

 

Good Dog: Disney creëert een moderne versie van het Zwarte Woud door middel van hun kunstwerken. Hun kunstwerken creëren ziekelijk zoete beelden die puur kwaad overbrengen. En waar ze toe leiden is "laten we een vlieger gaan vliegen" met touw en koorden, om de vlieger vast te binden zodat we hoog kunnen vliegen, met behulp van adrenochroom. Het is daar in het openbaar, dat is precies wat ze doen.

 

Jessie: Er is meer. Zelfs de film Moana kwam uit. Moana focust

Summer film announced! We will be showing Disney's Moana ...

- je hebt alle vijf moeders van de duisternis vertegenwoordigd in die film. Je hebt de grootmoeder, die het oude wijf is, en ze heeft een mantarog-tatoeage op haar rug. De mantarog staat bekend als de "vlinder van de zee", dus dat vertegenwoordigt de vlinder - het Monarch-programma.

Mantarog Alert! | Foto | Jurgen en Marieke's reisblog

 

Good Dog: The Monarch-programma.

 

Jessie: Je hebt Moeder Aarde, die Moana moet vinden, Vashee, die de Moeder vertegenwoordigt in de Isis-trilogie.

 

Good Dog: Dit is de monarchvlinder (toont afbeeldingen van monarchvlinders). Kijk naar de kleuren die hier worden gebruikt: zwart, wit en goud.

 

Jessie: Hmmm. Zwart, wit goud, rood.

 

Good Dog: Zwart, wit en goud. (Zoeken naar afbeeldingen van Disney boze koninginnen).

 

Jessie: En de paarse.

 

Good Dog: En de paarse. Het verbergt het paars. Maar kijk eens wat de vlinder y is aan (verwijzend naar paarse bloem). Het paars voeden.

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: Monarch-programma. Altijd met paars. Hoe zit het daarmee? Dat is me nooit eerder opgevallen. Dat is eng. Oh mijn god, ik zie de dingen nu anders. Oké, ga door, laat me je niet tegenhouden.

 

Jessie: Dus ik heb het gehad over hoe drie van de vijf moeders in een hogere positie worden gezien omdat ze Isis vertegenwoordigen, of de godin "drie-eenheid". Dus je hebt de oude vrouw, de moeder en de meid. Dus in Moana wordt Vasht gezien als de moeder en Moana als het meisje. Het zijn de drie die samenkomen om één te zijn, dat is de focus van de film dat de kracht al die tijd in haar zit, naar deze eenheid, deze godinnenstatus. Op een gegeven moment hebben ze zelfs de grootmoeder in de oceaan en ze laten deze vijf mantaroggen om haar heen cirkelen.

 

Good Dog: Echt, mantaroggen.

 

Jessie: Ja, want dat zijn de vlinders van de oceaan, dat moet je onthouden. Ze vertegenwoordigen de vlinder.

 

Good Dog: Wow

 

Jessie: Dus er is veel symboliek. Zelfs het symbool op de rots dat Moana krijgt, dat ze om haar nek draagt, dat is een pedosymbool. Het is een swirly pedo-symbool, en het is op groene jade, dat China vertegenwoordigt. Er is dus iets met de eilanden waar Moana vandaan komt, maar ze draagt nog steeds iets dat China vertegenwoordigt om haar nek en een pedofiliesymbool. Er is een moment waarop ze het symbool naar Vashti moet krijgen, zodat Vashti niet sterft. Als die ketting eenmaal is gegeven, bloeit Vashti en wordt de aarde, Moeder Aarde of godin in haar volheid hersteld, aangezien drie van hen samen in harmonie zijn. En alles, onthoud dat het een spiegelbeeld is. Disney kasteel is bijna gebouwd als een replica van Neuschwanstein. De poort daar in Californië, in Disney, is verbonden met Neuschwanstein. Dus de moeders zouden de mensen leegzuigen en de macht overnemen. Hun grote toeristische attractie, ze hebben Neuschwanstein zelfs tot een toeristische attractie gemaakt, zodat ze meer energie krijgen. Het stelen van mensen. En mensen weten het niet - ik denk dat er dingen gebeuren met mensen terwijl ze daar zijn. Weet je, het zijn toeristen. Ik denk dat ze dingen in hun eten of in hun water doen. Mensen zullen een black-out krijgen en denken dat ze gewoon een dutje doen. Ik denk dat ze adrenochroom of bloed nemen of wat ze maar willen als die mensen - ik weet het niet, ik denk dat ze dingen doen met mensen achter de schermen waarvan mensen zich niet eens bewust zijn wanneer mensen daar op tournee zijn.

 

Good Dog: Ik probeer hier de juiste afbeelding te vinden. Ik zoek het kasteel. Waar is het kasteel?

 

Jessie: Dat is een goede vraag, ik heb zelfs nooit de kans gehad om daarheen te gaan.

 

Good Dog: Wacht even, ik haat het gewoon niet te weten. Ik moet het weten. Ik denk dat God me zo heeft aangesloten. Helaas, omdat het een van die vermoedens is die ik niet kan afsluiten totdat ik heb gevonden wat ik ook zoek, wat echt vervelend is, maar een deel van het plezier. Oké, dus er is een congrescentrum dat parkeert voor zo'n gazillion mensen. Rivieren van Amerika, Disneyland Park. (Kijkend naar de kaart van Disney Land). Oké, terwijl dat aan het laden is, gaan we verder waar we waren gebleven. We hadden het over Karkoc, we hadden het over Chicago.

 

Jessie: Oh, we moeten eindigen in Chicago.

 

Good Dog: Oké, breng me terug naar Chicago. Breng me terug naar het begrijpen van de relatie met deze voormalige nazi, of bestaande nazi, of overleden nazi, en adrenochroom en oogsten. Hoe vaak leidt dit tot de dood. Ik gok dat het meestal is, omdat je geen getuigen wilt. Maar ik wil dat niet veronderstellen, dus help me daar doorheen. En loop me dan door de rest van dit kwaad dat in Wisconsin gebeurt en elke impact op Frank Lloyd Wright en hoe ze die huizen gebruikten als veilinghuizen. Ik wil daar echt naar toe, want dat is het zwaartepunt van de show van morgen.

 

Jessie: Dus je had deze, de moeders, en al die Duitsers kwamen door en vestigden zich in dat gebied. Het is het meest bewaakte gebied ter wereld. Ze bewaken dat gebied in het middenwesten van de Verenigde Staten, want daar hebben ze de hele hiërarchie op hoog niveau die uit Duitsland komt. Daar wonen ze allemaal. Je hebt het Peoria-gebied, dat is waar alle Hogepriesteressen en Priesters van het opleidingscentrum in Chicago, ze gingen allemaal met pensioen in het Peoria-gebied. Het gaat helemaal terug van de tijd van Wagner tot de komst van zijn nakomelingen. Daar beginnen ze lijnen te overschrijden, dus de afstammelingen van Wagner zijn de moeders van de duisternis, dus daar heb je de moederlijke kant. Wat er gebeurde, was dat ze contact maakten met andere bloedlijnfamilies die uit het VK kwamen. Dus zoals de Rockefeller-lijn, de Rothschild-lijn, een deel van de Freeman. Er waren dus zeven grote geldschieters die allemaal deel uitmaakten van enkele van deze bloedlijnen. Twee van wie ik ga noemen zijn William Winselow en Louis Sullivan. Je zult die Sullivan-naam veel zien. Er is een Jake Sullivan die met Hillary Clinton heeft gewerkt. Die naam, de Sullivans, gaat helemaal terug naar Louis Sullivan, naar zijn familie en zo. Dus deze zeven mannen, ik wilde erop wijzen, als je onderzoek doet naar lliam Sullivan, doorzoek enkele van de grafstenen van deze mensen. Het waren allemaal metselaars van hoog niveau. Veel van hen zullen maçonnieke symbolen op hun grafstenen hebben. Zo waren ze allemaal met elkaar verbonden, ze maakten allemaal deel uit van deze Luciferiaanse broederschap. Velen van hen werkten op de vrijmetselaarsafdeling. Zij waren de belangrijkste financiers die niet alleen Frank Llyod Wright betaalden, maar ook verschillende andere architecten. Dus je had Hale, Henry, Bower, Thompson, Tacile en enkele anderen, Homestead. Ze betaalden deze architecten om de ondergrond te bouwen. Niet alleen bovengronds, maar ook ondergronds. Dus deze woningbouwprojecten waar echt in is geïnvesteerd, die worden deze historische huizen en worden nu bewaakt door historische woningstichtingen als historische locaties. Wat ze werkelijk waren, waren bovengrondse indicatoren. Dus zoals iemand die een vrijmetselaar is die het gebied binnenkomt of misschien opgroeit in het gezin, terwijl ze door de stad lopen, zouden ze een van deze huizen zien. Vanwege de specifieke architectuur, stijl en de symboliek die in deze huizen was ingebouwd, wisten ze dat het een vrijmetselaarshuis was waar ze naartoe konden gaan. Het wordt zelfs onderscheiden waar ze het verschil zouden weten tussen of het een onderduikadres was, of het een huis was dat kinderen aanbood om te kopen, zoals een veilinghuis. Of als het een huis was waar ze verbinding konden maken met een spirituele poort, of als het een huis was waar ze voedsel konden ontvangen, kannibaliseren en relicten met demonische geesten. Dus de ontwerpen van de huizen vertellen hen al deze dingen van buitenaf en zouden hen helpen te weten waar ze verbinding mee moesten maken. Ze konden dus weten door gewoon naar een huis te kijken waar ze heen moesten. Dus Frank Lloyd Wright was een van die individuen die veel geld kreeg om veel bovengrondse constructies voor hen te bouwen. Henry Hale Boward Tacile Thompson was een van de mensen die alle elite ondergrondse herenhuizen en bunkers bouwde waarvan je hoort. Dus hij deed het grootste deel van het ondergrondse werk, terwijl Frank Lloyd Wright het bovengrondse werk deed. Sommige dingen waar we het over hadden, wilde je wat dingen naar buiten brengen over Spring Green en het stuk dat je ontdekte over Cooper's familielid en de interessante moord die plaatsvond in het huis van Frank Lloyd Wright daar in Spring Green en hoe dat is vergelijkbaar met de moord op een van Andersons voorouders?

 

Good Dog: Ja, laten we daarop ingaan. Waar ik echt aan wil beginnen, is de zeilrace en ik wil zien of we kunnen identificeren welke van deze Frank Lloyd Wright-huizen als veilinghuis zijn gebruikt. Er is er een in het bijzonder, een in Buring, Washington, die voor mij persoonlijk erg interessant is. Dus ik ben geïnteresseerd om die op te volgen.

 

Jessie: Dus leid de discussie, zoals je zou willen.

 

Good Dog: Neem me er gewoon doorheen, laten we teruggaan naar de Sullivan-race. Leid me door de Sullivan-race op de Grote Meren en hoe verhoudt zich dat tot de huidige huidige duisternis waar we doorheen gaan.

 

Jessie: Dus de Sullivans waren een van de belangrijkste grote families die naast de hiërarchie-elite stonden. Er is enorm veel bewijs, zelfs vandaag de dag, van hun betrokkenheid bij kinderhandel. Dus naast het bouwen betalen ze mee om al deze huizen boven en onder de grond te laten bouwen en om de steden Chicago, Madison, Millwaukee Ares te bouwen. Een van hun belangrijkste manieren om kinderen te verhandelen was op het water. Veel van hen hebben connecties met, zoals er in de latere geschiedenis veel boten werden gebouwd. Je had daar een foto - Jere Sullivan - hij was een individu, alles wat ik over hem kan zeggen is uit mijn ervaring als kind dat hij verbonden was met de vaderlijke mannen die metselaars waren in mijn familie. Je ziet een paar interessante, ik weet zeker dat veel mensen dat zullen oppikken - hij had een boot die Moonlight heette. Ik heb die naam al eerder genoemd, dus er zijn wat connecties. Dus deze mensen waren zeilpartners van Bill en Hillary en de Ors. Dus kwamen ze regelmatig langs om contact te leggen met deze individuen zoals Jere die deel uitmaakten van de Milwaukee Boaters Club en de Milwaukee Yacht Club. Ze zouden deelnemen aan de mackinaw-bootraces die plaatsvonden in de buurt van Chicago. Een van de andere dingen waar ik op wilde wijzen, is dat ze de Milwaukees Boaters Club hebben gebouwd. Bouwde wat ze de Dennis Sullivan Schooner noemden. Het was een speciale boot die ze hadden. Die boot, toen ze charters begonnen te doen bij de universiteiten daar. De omgeving van Chicago en Madison en uit die omgeving van Milwaukee. Dus ze haalden veel mensen bij dit project en bouwden deze Dennis Sullivan-schoenerboot en toen was ik een ooggetuige van die boot die op zijn eerste reis te water ging. De Clintons maakten daar deel van uit. Ze lanceerden het als een charter.

 

Good Dog: Welk jaar?

 

Jessie: Dit was 1980, iets tussen 83 en 84.

 

Good Dog: Wow, dat is echt vroeg. Dat is precies nadat, historisch gezien, Hillary Clinton net de deal met BCCI had getekend, deze naar de Verenigde Staten had gebracht en aan de achterkant werd betaald. Had partners gemaakt, in gevolg van die regenmakende ervaring. Ze was net een softwareman tegengekomen die haar verbond met iets dat "Promis Software" heet en dat nu onder het Windows-besturingssysteem werkt. Maar vroeger werkte het op DOS en dankzij wat het deed kon je globaal zien wat iedereen op zijn computer deed en onder DOS werkte. Dus het was iets dat in het opstart-RAM werd geduwd. Dus wat je daarmee kon doen, was mensen bespioneren die dachten dat ze daarbuiten opereerden. Het deed het via modems, dus het was heel stiekem. Ze gebruikte dat om mensen over de hele wereld te bespioneren en ontwikkelde een hele zwarte lijst van mensen en snode daden die gaande waren en zo identificeerde ze het netwerk. Het werd centraal in deze hele huidige huidige duisternis, alle mensen die stierven die wisten dat ze er toegang toe hadden.

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: Zo interessante connecties hier, dus blijf doorgaan met de lancering van de Sullivan in de jaren 80. Eens kijken of we de werkelijke datum kunnen vinden.

 

Jessie: Ja, het was in de jaren 80, het was ergens tussen 82 en 84 toen ze de eerste reis maakten. Daar zat ook in, soms namen ze het mee op races, dus ik weet dat het in de Mackinac-race was en dat soort dingen. Hoe dan ook, die eerste reis ging naar de Caribische eilanden. Ze vertrokken met een charter vol kinderen en kwamen terug met minder kinderen dan waarmee ze vertrokken waren. Toen ik vroeg wat er met de andere kinderen was gebeurd, kreeg ik te horen: "Oh weet je, we hebben ze afgezet. Hun ouders haalden ze op bij een van de andere havens.” Dus dat is wat mij is verteld. Dat is alles wat ik daarvan weet.

 

Good Dog: Hoe heette die boot ook al weer?

 

Jessie: De Dennis Sullivan Schoener.

 

Good Dog: Driemaster?

 

Jessie: Ja

 

Good Dog : Dit is erg interessant. Het sluit aan bij een verwijzing in een film genaamd Caddy Shake. De nietsnut wiens in de film, hij is een soort komische folie, een schip lanceert en hij noemt het terwijl de Rodney Dangerfield-man binnenkomt met zijn gigantische boot en bijna de zijne laat zinken. Maar het is een verwijzing naar dit, zichzelf belachelijk maken om in feite te zeggen 'we zijn niet schadelijk'. Dat was de boodschap die in feite werd geïmplanteerd.

 

Jessie: Ik kan me herinneren dat ik keek – ze lieten deze races op de tv zien en ze zouden in het begin alle boten laten zien, zodat ik de boot van mijn familielid en alles zou kunnen zien. Zodra de races begonnen, zouden ze boten hebben die langszij zouden gaan en zouden ze films vertonen die zogenaamd van alle boten zouden zijn. Ik heb nooit, niet één keer, een van de boten gezien van degenen die ik kende. Ik zei altijd: "Waar zijn hun boten?" En ze zouden zeggen: "Nou, er zijn gewoon zoveel mensen in de race, je ziet ze niet." Dus ze verdwijnen letterlijk van het water, nooit vastgelegd op een van de camera's of beelden. Dus dat was best interessant om terug te kijken. Wat ik kan zeggen is dat er verbanden waren tussen – dit was niet alleen onderdeel van de Clintons, maar ook van de Obamas en de Ores. Je had Brennan, je had een aantal andere prominente individuen die satanische raadsmannen waren die deze hoge vrijmetselaars connecties hadden met de gebieden van Chicago en Wisconsin. Een van de huizen van Frank Lloyd Wright in Spring Green, Wisconsin, is een belangrijke rituele plek. Als je wat onderzoek doet naar de geschiedenis van House on the Rocks en zijn huis Taliesin, dan zijn er moorden gebeurd. Ze zeggen dat een van hun Afro-Amerikaanse bedienden. Nou, laat ik een beetje teruggaan. Dus het verhaal gaat dat Frank Lloyd Wright zijn vrouw en zijn gezin verliet en achter Martha Brothem aanging, de vrouw van Edwin Cheney. Dus daar hebben we de naam Cheney. Dus hij en de vrouw van Cheney hadden een liefdesaffaire en gingen er uiteindelijk vandoor. Het is echt moeilijk om hier enig bewijs voor te vinden, maar vermoedelijk was er een kind, een meisje, dat ze hadden. Het verhaal dat ik ken, ondersteunt niet dat het hun kind was, daarom werden ze opgejaagd en gevonden omdat ze - ze was iemand die erg werd bewaakt door de illuminati, of de broederschap, vanwege haar Duitse bloed. Dus daarna kwam Martha terug met haar kinderen, die zij en Cheney's kinderen waren. Ze keerden terug naar Taliesin en het verhaal is dat de Afro-Amerikaanse Gardner haar en al haar kinderen vermoordde. Je hoort daarna nooit meer van dit alles - het meisje is niet betrokken bij de moord en je hoort nooit meer over haar. Het verhaal dat ik hoorde was dat ze een van de verborgen kinderen was met de nazi-bloedlijn die de moeders en andere hiërarchie en de broederschap verborgen hielden. Dus dat zijn enkele interessante dingen over dat gebied. Veel van de metselaars in dat gebied bij de lodges houden toezicht op de fundamenten die de huizen van Frank Lloyd Wright als bijna musea runnen. In mijn tijd hadden ze wat leek op schoolgroepen die op schoolreisjes langskwamen om de huizen te bezoeken. Wat ze in werkelijkheid waren, was het veilen van kinderen. Dus deze persoon die eruitzag als een leraar zou een rij kinderen achter zich hebben en een moeder zou voorbij lopen - een Moeder van de Duisternis zou langs de naar het individu en de kinderen en ze knikte ofwel met haar hoofd of ze stak een vinger op. Als ze met haar hoofd knikte, betekende dat dat ze dat kind voor het Monarch-programma wilde hebben. Dus ze zouden dan ergens in het Monarch-programma gaan. Als ze haar vinger opstak, betekende dat dat dat kind een verbruiksartikel was. Dan zou dat kind worden gebruikt voor rituelen voor sekshandel of iets anders ergers in het systeem. Dus binnenin zou je honderden kinderen in een uur zien doormaken en binnen enkele seconden zou hun lot worden bepaald over welke rol ze zouden spelen - als ze iemand waren waarin het systeem zou investeren of als ze geld van dat kind af. Ik zag dat bij House of the Rock en ik zag dat bij Taliesin en een paar huizen in Chicago, waar ik deel uitmaakte van vermeende excursies. Ik werd gevolgd door mijn proctor en wat ze aan het doen was.

 

Good Dog: Is er een verband tussen Frank Lloyd Wright en het ontwerp van de Verenigde Naties?

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: huh. Wat daar interessant aan is, en het heeft ook te maken met waar je het hier over hebt met Sullivan en de jacht en om ze als veilinghuizen te gebruiken, er is een film genaamd North by Northwest. Releasedatum 1 juli 1959. Uit Chicago. Het is een klassieke spanning/thriller. De man die het samenstelde was Alfred Hitchcock zelf, een beschuldigde verkrachter van zijn sterretjes die hij zou gebruiken in de films waarmee hij zou werken. Ook dat zijn slechts beschuldigingen, het is nooit voor de rechter gebracht. De show bevat, als een van de belangrijkste elementen, de architectuur van Frank Lloyd Wright.

 

Jessie: MmHmm

 

Good Dog: En het eindigt bij Mount Rushmore, of meer specifiek Rapid City North Dakota en dan eindigt het bij Mount Rushmore, waar onlangs president Trump toespraken hield. De reden dat ik dat ter sprake breng, is in de film, je hebt een neiging, wat een gecompromitteerd intelligentiemiddel betekent, waarvan wordt aangenomen dat het de ster is van de film genaamd Carrie Grant. De naam van zijn personage is Roger Thornhill. Nu, in de film is hij niet echt een agent, hij is een reclamemanager die vanuit Manhattan werkt. Maar wat interessant is, is dat je de hele film door dezelfde idiomatische uitdrukking van Frank Llyod Wright ziet, de convergerende lijnen. Zelfs in de titel van de film zie je de convergentie van de lijnen, de convergentie van de lijnen in de gebouwen, de convergentie van de lijnen van de Verenigde Naties, de convergentie van de lijnen in de trein, de convergentie van de lijnen zelfs op Mount Rushmore en zelfs op het belangrijkste aan het einde genaamd Eagles Nest. Naar mijn mening moet het de leylijnen doen, wat Frank Lloyd Wright deed. Dat is fascinerend met wat je vanavond zei over de leylijnen en hoe ze over de hele wereld functioneren. Ik zal deze beelden opnemen.

 

Jessie: De leylijnen, het heeft ermee te maken – het noorden en noordwesten hebben te maken met de vaarrichtingen.

 

Good Dog: Oh ja, weet je nog dat dat vroeger het noordwesten heette. Laten we eens kijken of ik dit naar boven kan halen - goed gesprek. Kijk hiernaar (). Dit is verbazingwekkend - je moest reizen, afkomstig van die bootrace die je noemde, van Buffalo, je moest van noord naar noord west reizen om daar te komen.

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: Om in Milwaukee te komen, wat het einde van de race was, moest je van noord naar noord west reizen. Wat, vreemd genoeg, de titel van deze film is, wat een aanwijzing is. Nu, teruggaand naar de film, wat interessant is, is het einde van de film, het personage dat erin zit, Carrie Grant, die samenwerkt met een agent wiens dubbelagent en deze communistische infiltratie die plaatsvindt, verraadt. Ze is natuurlijk een CIA-agent en ze is de heldin geworden. Nu, dat is niet de manier waarop het in de echte wereld werkte, dat is een compleet spiegelbeeld van de waarheid. De waarheid is dat ze dit gebruikten als vertrekpunt uit de Verenigde Staten van bepaalde waardevolle kinderen die werden ontvoerd. Dat was de verwijzing die werd gemaakt, dat hier alle koeriers gebeurden vanaf deze privé-luchtstroken in het midden van nergens in North Dakota en South Dakota. Ze vlogen net over de grens en verborgen de toegeëigende buit, in dit geval deze kinderen, op weg naar de markt vanaf deze locatie. Dit waren degenen die aan bederf onderhevig waren, dus dit waren kleine kinderen. Dus dit is voordat de zaak groot werd, met de hele Wayfair-business. Dus je gaat echt door het midden van de fairway om dit bedrijf echt bloot te leggen met de Frank Lloyd Wright. Kijk naar deze kaart. Eigenlijk vond ik deze kaart terwijl je aan het praten was, en ik kijk naar de Frank Lloyd Wright. Dit is iconisch, mensen kennen het gebouw, ze weten misschien niet wie het heeft ontworpen, maar dit is iets dat idiomatisch is in de Amerikaanse cultuur. Dit herken je. Met een iets groter oog doet dit denken aan nazi-architectuur die met de hand is aangeraakt, zo bekijk ik het. Zoals iemand die met deeg aan het bouwen is en niet erg voorzichtig was. Maar anderen zeggen: "Oh, dit is zo'n mooi stuk werk." echt lie? Welnu, er zijn ook andere dingen, waaronder de Verenigde Naties, inclusief deze verschillende gebouwen die u noemde. Kijk naar dit gebouw (Afbeelding van de structuur van het gebouw). De top langs dit ding dat natuurlijk doet denken aan shiva. Als je het je herinnert, waar we het in de laatste aflevering over hadden en hoe Shiva zou komen en de hele wereld gloednieuw zou maken, maar eerst moest komen en iedereen zou vermoorden. Dat was het hele idee van Shiva en ja, het is een wedergeboorte, maar iedereen moet dood. En dat is het punt. Dat werd terugverwezen naar een Star Trek-aflevering die we de vorige keer bespraken. Dus je hebt deze vlammen die echt omgekeerde piramides zijn, die op en neer gaan langs de zijkant van deze synagoge, en het is een constructie van Frank Lloyd Wright. Je hebt ook deze hoeklijnen, deze leylijnen, en ze convergeren allemaal. Er is een convergentie van deze dingen. Het gaat allemaal naar een punt - de ontbrekende top van de piramide, om zo te zeggen. Daar komt het allemaal op neer. Je hebt zoveel verschillende piramides op dit ding - zoveel verschillende driehoeken, helemaal door dit hele ontwerp. Dit is een historisch monument van Frank Lloyd Wright, dus het is niet waarschijnlijk dat het zal verdwijnen, zelfs niet als er zwarte levensmaterie rondrent en de plaats tot de grond afbrandt. Hier heb je een Luciferiaanse tempel, als die er ooit was, die op een eenvoudige plek opereert als een Joods centrum

 

Jessie: Mhmmm

 

Good Dog: Als een synagoge. Het is gewoon fascinerend voor mij. Hoe is dat ooit gebeurd? Nu, dat is in Philadelphia. Dat klopt in Philadelphia in godsnaam. Net op de weg van New York denk ik, niet ver weg. Dus als je teruggaat en zijn verschillende werken in de loop van de tijd bekijkt, moet je beginnen, het lijkt op de omgeving van Chicago, Detroit, Toronto.

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: 1911 tot 1942 dus precies tijdens de depressie. Het lijkt erop dat hij zijn voetafdruk in Chicago uitbreidde en naar New York en Washington DC ging. Dit zijn natuurlijk allemaal opmerkelijke constructies, zo herkennen we. Kijk eens aan, daar is het geld.

 

Jessie: En de meeste van deze plaatsen zijn rituele grond. Er zijn dingen die daar zijn gebouwd voor opoffering. Of het nu een badkamer is die is gebouwd met deze afvoer die echt uniek is of een vreemde vorm heeft.

 

Good Dog: Bekijk deze afbeelding hier (afbeelding van gebouw). Dit doet zo denken aan een Azteekse tempel, waar ze mensen opofferden. Kijk goed naar de beelden. Herinner je je de beelden van de spiraal die verwijst naar pedofilie op de FBI-site?

 

Jesse: Ja. Ja, daar heb je de spiraal. Veel ervan

 

Good Dog: Je ziet zelfs de ingeblikte ladder naar het dak gaan. Het is duidelijk ontworpen om daar te zijn als onderdeel van de algehele constructie van deze Azteekse recreatie. Als je er iets van weet, hakten ze het hart eruit, hielden het in de lucht en aten het op, en gooiden het lichaam nadat ze het hoofd eraf hadden gehakt. gooide het lichaam de trap af. Dat zou natuurlijk het nieuwe jaar inluiden en dat is het offer. Hier is het dan, dat is echt het centrum van wat er gaande is met dit bedrijf van Frank Lloyd Wright.

 

Jessie: Mijn vraag zou zijn, wat er daar ondergronds gebeurt. We weten dat ze vaak vereisen dat de eerste mannelijke zoon bij de geboorte wordt opgeofferd en opgegeten. Zo is dat een van de belangrijkste kweekcentra, daar ondergronds.

 

Good Dog: Dat zou wetshandhavers vereisen om een kijkje te nemen. Als we een lijst zouden maken van alle plaatsen waar we echt vermiste personen en mogelijke moordscènes moeten onderzoeken, dan is hier jouw lijst. Laten we ze doornemen. Chicago, St. Louis, Zuid-Illinois, je hebt Toronto, Detroit.

 

Jessie: Het zou interessant zijn om dit weekend in kaart te brengen, de president zei dat er meer dan 20 moorden waren in de omgeving van Chicago. Het zou interessant zijn om in kaart te brengen waar die moorden waren, en hoe ver ze verwijderd waren van een gebouw van Frank Lloyd Wright of dat ze ergens in de buurt waren van zoiets.

 

Good Dog: Weet je wat echt vreemd is, even terzijde. De door Frank Lloyd Wright opgerichte architectuurschool sluit na bijna 90 jaar dinsdag de deuren. Dit is op 30 januari van dit jaar.

 

Jessie: Ja, ze hebben net de stichting gesloten. De stichting sloot haar deuren, dat had ik gezien. En geen reden.

 

Good Dog: Er is geen reden opgegeven. En het is niet slechts één plaats, het is overal en over een periode van een week. Hier is de school voor architectuur die sluit. Hier is er nog een met – dit is de Chicago Tribune, de andere was ingehuurd, en dit is de school in Taliesin. Oké, dat is interessant. Frank Lloyd Wright school sluit na 88 jaar. Hier is er een in maart, een paar maanden later, dit is van art net (.com) - kan volledig worden gesloten na het verbreken van de banden met zijn stichting. Kijk, ze verbreken de banden, dus met andere woorden, er is hier iets aan de hand, ze proberen er afstand van te nemen. Wauw. Dus het is niet slechts één, het zijn meerdere locaties

 

Jessie: Hmmm.

 

Good Dog: We zullen een lijst moeten maken van welke gesloten zijn. Ik vermoed dat ze het allemaal zijn, omdat de katten op dit moment uit de zak zijn. Ik bedoel, tegen de tijd we behandelen het, het is goed nieuws tegen die tijd. Wat interessant is, is dat we een groter perspectief krijgen van wat er aan de hand is, en als je van jaar tot jaar ziet waar deze dingen worden opgezet, is het overal in de Verenigde Staten. Ook in Seattle, waar we hebben gezien, zou ik eigenlijk overal zeggen - als er een huis van Frank Lloyd Wright is, is daar waarschijnlijk een rel geweest. Als ik alleen maar naar deze kaart kijk, zou ik erbij blijven en zeggen: ja, dat klopt. Zelfs in Dallas, toch?

 

Jessie: Ja.

 

Good Dog: Welke is die in Dallas? Oh god, ziet dat er niet uit als iets nazi-achtigs? Laten we nazi-architectuur naar voren halen, dit is geweldig. Dit is het gebouw, mooie vleermuisvleugels op die auto. Laten we naar nazi-architectuur gaan. Kort, gedrongen en lomp - dat is een beetje hoe ik denk aan nazi-architectuur. Ik weet het niet, ze hebben zoveel dingen mis, maar dit is degene die blijft, toch? Al het andere hebben ze behoorlijk afgezwakt. Ik krijg er gewoon een idee van, het is allemaal de verkeerde proporties en helemaal gelijk. Je kijkt er gewoon naar en zegt "eh". Je kunt niet zeggen waarom, maar het voelt niet goed. Het voelt alsof het gewoon baksteen-as is. Het is gewoon verschrikkelijk. Maar hier is iets meer aan de hand. Laten we naar afbeeldingen gaan en kijken of ik hier enkele voorbeelden van kan vinden. Ik bedoel, helemaal geen inspiratie, het is gewoon dood en plat, en nog een perfect voorbeeld hiervan. Dood en plat. Ik bedoel, hij ontwierp zijn steden net als Disney. Ik zeg daar niets, misschien wel.

 

Jessie: Nou, zelfs ik denk dat de maçonnieke symbolen achter dat alles, weet je, ze gaan met de steen naar hen, de perfecte vierkante man is. Dus je zult veel van die vierkantachtige structuren zien in elk met vrijmetselaars gebouwd materiaal, je zult veel van de kolommen zien die de twee kolommen vertegenwoordigden die aan de zijkant van de tempel van koning Salomo zouden zijn. De ene vertegenwoordigt de zon, de andere vertegenwoordigt de maan. In feite zijn het de Asherah en de Baälpalen. De Schrift spreekt over de Asherah-palen, dat is wat ze zijn. Je zult veel van de kolommen zien, veel van de trilithons die je kent, die bogen die aan de bovenkant gebogen zijn, die vertegenwoordigen dat je de bogen kent waar de hoeksteen in het midden is. Dus veel ervan doet denken aan de vrijmetselaarssymboliek.

 

Good Dog: Ik denk dat dat een van de beste manieren is om...

 

Jessie: Het gaat er helemaal achteraan, het gaat recht omhoog naar de rechtse en Schotse rechtse vrijmetselaarsgroepen. Weet je, het hoogste ereteken voor hen, je weet dat je een nazi bent, op hun gewaden op het hoogste niveau dragen ze nazi-emblemen. Dat was dus een van de hoogste eretekens die je kon verdienen.

 

Good Dog: Dus we hebben Frank Lloyd Wright. We hebben een verbinding met de leylijnen. We hebben convergentie van lijnen die kenmerkend zijn voor zijn architecturale stijl. Zijn bouwstijl is ook erg zwaar in het cement en laten we het maar kort en lomp noemen. Er is geen andere manier om het te zeggen. En het doet erg denken aan nazi-architectuur. En nu krijgen we dan een verband met recente sluitingen door de Frank Lloyd Wright-organisatie en de beschuldiging die u maakt. Ik wil je geen woorden in de mond leggen, dus corrigeer me als ik het fout heb. Maar de instellingen van Frank Lloyd Wright die als veilinghuis worden gebruikt, klopt dat? Is dat een goed begrip?

 

Jessie: Dat is een heel goed begrip, maar we kunnen nog een stap verder gaan en daar de vraag stellen over het proces van het maken van stenen. Weet je, we hebben het er in het verleden over gehad dat ze de botten en as gebruikten voor voedsel of andere dingen. Sommige van deze heilige grond, de stenen die ze gebruiken, zijn ook gemaakt met een deel van die as, dus ze hebben echte menselijke overblijfselen die letterlijk rechtstreeks in deze gebouwen zijn ingebouwd.

 

Good Dog: Nou, daarom zijn er nooit lichamen, omdat ze alles gebruiken.

 

Jessie: Ja. Ze gebruiken alles.

 

Good Dog: En het zou niet verschijnen onder DNA omdat het is verbrand.

 

Jessie: Hmmm.

 

Good Dog: As tot as, stof tot stof, en niemand is wijzer.

 

Jessie: Juist.

 

Good Dog: Oké, laten we het over Winton hebben. Breng me naar Winton.

 

Jessie: Dus Nicholas Winton, er zijn een paar video's gemaakt waarin hij in zekere zin een soort nazi-oorlogsheld is. Voor zover ik begrijp was hij betrokken bij het vervoer van kinderen van het ene gebied naar een aantal concentratiekampen of andere soortgelijke dingen. Je had naar voren gebracht dat het kindertransport heette. Dus een paar interessante dingen over hem, ik geloof dat er connecties waren tussen hem en Karkoc met de kinderen. Sommige dingen die ik in zijn achtergrond vond, ondersteunen daar zelfs meer van. Zijn geboorteplaats was Hampstead, VK, waar veel is gebeurd - zoals je hebt niet zo lang geleden een video gepost over de Hampstead-zaken waar twee broers en zussen het hebben over - ze praten in detail over ritueel misbruik. Zien hoe baby's worden vermoord en opgegeten en praten over details over seksuele dingen die baby's worden aangedaan waar kinderen van hun leeftijd echt geen idee van zouden hebben.

 

STOPT OM 3:55:35

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Joe Barley (woensdag, 21 december 2022 00:33)

    Welkom in de wereld van de Illuminati.
    Breng de armen, de getalenteerden naar de voorgrond van grootsheid, maak jezelf bekend in je bedrijf, in je politieke carrière, bereik de top in alles. Onze leden krijgen een leven van onbeperkte rijkdom en kennis aangeboden. Illuminati exploiteert verschillende aspecten ten voordele van alle generaties, omdat u bent geselecteerd omdat illuminatie in u een zeer rijke man zien, u zult degene zijn die mensen in nood helpt, daklozen zullen van u genieten, u zult de armen voeden met de met behulp van de illuminati kunnen we uw bedrijf in beweging krijgen en we kunnen u elke gewenste positie op uw werkplek geven of creatief zijn in wat u ook doet en u kunt de eigenaar van het bedrijf zijn en wat u op dit moment ook doet, gewoon om op te voeden de rijke mens in jou! GAAT U ERMEE AKKOORD LID TE WORDEN VAN DE ILLUMINATI NIEUWE WERELDORDE EN JAARLIJKS $ 3,8 MILJOEN TE VERDIENEN ALS VOLLEDIG LID? Neem hier contact op met de Grootmeester +49 1575 547 5862 op Whatsapp! ALS JE MEER WILT WETEN...

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier