· 

Jessie Czebotar - haar eigen verhaal, 1

Jessie, haar naam in de illuminati: Sunshine
Jessie, haar naam in de illuminati: Sunshine

Stilte breekt voort in lied

 

Jessie was nu begonnen haar Silence uit te breken in Song-series in twitter-threads. Ze geven een krachtig getuigenis van een klein deel van wat ze in het Illuminati-systeem moest doorstaan.

 

De serie vertelt een deel van het aangrijpende verhaal van Jessie, geschreven door haar in tweetvorm, over haar training, de gruwelijke rituelen die ze doorstaan, waarbij haar keuzes worden gemaakt waardoor minder doden of minder pijnlijke sterfgevallen worden veroorzaakt. Het vertelt ook over haar trainingspartner, de rituelen en een deel van de filosofie achter de waanzin van de psychopaten die de leiding hebben over het Illuminati-leger van door de Monarch gecontroleerde slaven.

Uitleg 1e tweet:

 

Aan jou zal ik mijn hart openbaren ...

Weet u hoe het werkelijk was om in "deze wereld", in het huis van de farao, geboren te worden?

Kunt u de verdorvenheid van degene die regeert, begrijpen of zelfs maar beginnen te begrijpen?

Weet je hoe het is om gekozen te worden; vooral als je de baan überhaupt nooit hebt gewild?

Ook al ben je gered door de genade van God en uit ... in hun ogen ben je nooit echt uit.

 

Het eerste dat ze bijbrengen, is de angst voor de dood.

 

Weet je hoe het is ...

 

Geen opties hebben?

Om uw leven dagelijks in de handen van de vijand te moeten leggen?

Er is niemand om te vertrouwen. Vertrouwen maakt nooit deel uit van het vocabulaire.

 

Weet je hoe het is ...

 

Om in een wereld te leven waar de uitkomst van elke keuze alleen de dood betekent ...?

… En je weet nooit zeker of het jouw leven is of iemand anders?

U bent een kind… geplaatst onder de hoede van iemand die u moet opvoeden.

 

Geplaatst onder de hoede van degene die je al hun daden in duisternis moet laten zien, en toch die je leven zou nemen bij de eerste gelegenheid die ze kreeg.

 

Waarom? Om je plaats in te nemen, weet ze dat jij degene bent die haar leven zal beëindigen.

 

Er is een onuitgesproken haat tussen jullie, gemodelleerd op de dag dat je werd gekozen als haar opvolger, toen je zag dat ze degene onthoofde die ze zelf opvolgde.

 

Later bijwonen van de dienst van een gesloten kist zelfmoord ...

Je kent de waarheid, je hebt het gezien. Maar leugens, onwaarheden ... en ze huilen en treuren en rouwen ... en troosten elkaar.

Je kent de verborgen waarheid, maar je moet je houden aan de tweede overlevingscode die je hebt geleerd.

 

Stilte is goud, vertel het nooit.

 

Weet u…

 

Wat betekent het om de kosten echt te tellen?

Wat kost uw stilte?

Hoe het is om te weten om welke aantallen het echt gaat, het aantal mensen dat leeft en sterft elke dag?

Stel je voor dat je begint met trainen op de leeftijd van vier en een half, en elke maand van je training tot je tiende observeert je meer dan 1000 sterfgevallen per maand….

 

Stel je voor dat deze sterfgevallen plaatsvonden voordat je gezicht ...

 

Anderen die erbij betrokken waren, kregen het voorrecht gedrogeerd te worden of de waarheid te verdoven. Maar jij niet…

 

Als je je ogen sloot,

 

als je wegkeek,

 

als je je uitsprak of probeerde in te grijpen ...

 

... de marteling voor de dood zou gewelddadiger, gruwelijker, uitgebreider en langduriger zijn.

 

Je hebt geleerd om je niet af te wenden. Je leerde snel rustig en aandachtig te kijken, want dat was een genade en genade voor de slachtoffers.

 

Voeg nu aan dit alles toe ...

 

De meerderheid van die duizenden doden werd veroorzaakt door elke beslissing of besluiteloosheid van u om deel te nemen.

Deelnemen betekende vrijwillig deelnemen aan het kwaad.

Elk moment van elke dag was een strijd voor het leven ... niet alleen die van jou maar ook van anderen.

Niets is ooit in steen geschreven.

Het ene moment zou een beslissing het leven brengen dat je wilde redden, terwijl een andere keer dezelfde beslissing een vreselijke ondraaglijke dood over iemand bracht.

Ik werd elke ochtend wakker om naar school te gaan, maar ik ging niet echt naar school in de normale zin van het woord. Ze gebruikten de dag om te trainen, ze gebruikten de nacht om te trainen, er was nooit een pauze in de training, zodat ik op mijn tiende volledig getraind was, volledig bekwaam, volledig gekwalificeerd om die positie in te nemen mocht er iets onvoorzien gebeuren.

 

De training was echt, het was intens, elk moment was een gevecht voor het leven.

Dit alles werd voor de ogen van anderen gedaan ... maar ze zagen niet ... niemand buiten deze occulte wereld wist wat er aan de hand was, behalve ik, mijn proctor en trainingspartner.

 

Ik kreeg iemand van mijn leeftijd om mee te trainen. We zouden op school aankomen en nooit wisten waar we terecht zouden komen. Soms waren we daar, soms ergens anders, en soms vlogen we voor het einde van de dag het land uit en weer terug.

 

Elke dag werden we blootgesteld aan een andere situatie op het gebied van leven of dood.

Om te leren vechten en onszelf en elkaar te beschermen werden we in een donkere kamer of situatie met huurmoordenaars gegooid. Hun enige taak om te leven was dat ze ons moesten vermoorden.

Om te overleven moeten we ze doden.

 

Stel je nu voor dat je naast traditionele vormen van verdedigingsgevechten ook te maken hebt met boze geesten ... je leert psychologische oorlogsvoering. Deze huurmoordenaars vallen niet alleen fysiek aan, maar ze kunnen je aanvallen via hun demonen. Je merkt dat je meer moet bevechten dan alleen een paar huurmoordenaars om te leven om het daglicht te zien.

 

Uw enige genade van God in deze situatie is dat u al in een reddende relatie met de Heer bent gekomen en dat Hij u de gave heeft gegeven om te kunnen horen en zien in de geestelijke wereld, om de geesten te onderscheiden.

 

Om de aanval te kunnen detecteren voordat deze komt en om die aanval over te brengen aan je trainingspartner ... om echt als één te werken, elkaars gedachte, elke beweging en elke stap te kennen voordat deze wordt gemaakt. Hij alleen is de enige persoon waarop u enigszins kunt vertrouwen, omdat u weet dat hij u in leven moet houden om te kunnen leven. Als je samen bent, worden de demonen gedwongen bij hem weg te blijven.

 

Deze dagen van training brengen je naar de diepste plekken van verdorvenheid.

 

Je ziet de opslagplaatsen van baby's die worden gefokt om te offeren en om te dienen ...

Je observeert de slachtkamers, de offeraltaren, de schuren in het bos gereserveerd voor de dood van verraders ...

Je ziet het bloedbad van rituelen waarbij kannibalisme betrokken is en kent de rotzooi die is achtergelaten voor de schoonmaakploeg ...

Je ziet de seksuele rituelen en ziet hoe baby's en kinderen worden verkracht door mannen, vrouwen en demonen ...

U bezoekt de veilinghuizen en ziet duizenden kinderen zonder een woord in een uur worden verkocht ...

Je bezoekt plaatsen met hoge privileges, huizen van machthebbers en internationale invloed ...

Je kijkt toe terwijl ze hun bloedverbonden sluiten en toasten op goddeloze allianties ...

Je bent er alleen om blootgesteld te worden aan de diepte van goddeloosheid, om je bij hen te voegen in hun goddeloze uren.

 

Als je thuis of in de kelder van iemand anders opgesloten zit, vind je allerlei dode dingen, niet alleen dieren, maar ook mensen. Elk zintuig is afgestemd op wat er om je heen gebeurt. Je hoort en ruikt het bloed dat druipt… je struikelt en glijdt uit en bevindt je in een plas bloed met een koud dood lichaam naast je.

 

De grond is niet je enige vijand. Misschien vind je deze dingen aan de muur hangen, of erger nog, ze zijn uit doodskisten of banken gesprongen. De enige veilige plek is aan het begin van de trap direct naast de deur die naar buiten leidt.

 

Je hebt uren tot ze die deur openen, dus wacht je in stilte, in woede. Dit maakt deel uit van je training waar ze testen. Ze willen weten hoeveel je kunt binnenkrijgen en zien voordat ze instorten en de controle verliezen.

 

Toch blijf je tot hun verbazing plukken. Je ziet het allemaal, je behoudt het allemaal zonder te breken. Je vervult je plicht om de organisatie, haar processen, het selecteren van werknemers en het plaatsen van hen in afdelingen van de organisatie te leren ... je leert de procedures, de protocollen.

 

Als ze je vrijlaten uit het Duivelshol, zie je dat je broers en zussen aan de keukentafel lunchen. Het slagersmes naast de hand van je bewaker blijft niet onopgemerkt ... ze scheldt ... "daar ben je ... je weet wel beter dan je voor mij te verbergen ... wat heb ik je verteld over verstoppen ... kom zitten en eet je lunch."

 

Ze bepalen het verhaal van de werkelijkheid. De onuitgesproken code is er altijd - de symbolen en de tweetalige taal. Als je het vertelt, als je iets zegt of doet wat ze niet leuk vinden, is er alleen de dood.

 

Eindelijk als de dag voorbij is ... het maakt niet uit wat je die dag hebt meegemaakt of gezien, de nachtmerrie houdt niet op.

 

Je maakt je klaar om naar bed te gaan, maar voordat je zelfs maar in bed stapt, moet je het controleren. Je voelt voorzichtig de matras, het kussen en onder het bed op alles wat je kan doden.

Het is je geluksnacht als je geen naalden met gif, dunne scherpe punten, slagersmessen of een andere vorm van wapen hebt gevonden.

 

Je weet dat het erg is als je op vier en een halve leeftijd een kamer binnenloopt en in minder dan een minuut meer dan twintig dang detecteertis voor uzelf en anderen, en u heeft ook een verdedigingsplan voor het geval een van deze situaties zich voordoet.

 

Dus het bed is helder… maar raad eens… ga je slapen? Nee, training is niet klaar ...

Nu hoor je geluiden, je hoort haar je roepen om bij haar in de gang te komen.

Alle anderen in huis slapen en zijn gedrogeerd tijdens het eten, dus je weet dat je, zelfs als je in gevaar bent, niet om hulp kunt schreeuwen.

 

Niemand zal komen.

Er is geen plek om te vluchten.

Er is geen plek om je te verstoppen.

Dus waarom zou je het proberen?

 

Je bent volledig in handen van degene die je wil vermoorden. Ze heeft wraak ... ze haat je ... en 's nachts komen al haar demonen tevoorschijn ....

 

In dit alles is uw enige Redder Jezus Christus. Hij alleen zorgt ervoor dat je de volgende dag kunt overleven. “Je leert leven door geloof en niet door te zien”.

 

Dit begint niet eens te beschrijven hoe het leven echt was in het huis van de farao ... maar het geeft je een voorproefje ... dus je mag weten dat stilte niet goud is ...

 

Ik speel dat spel al 34 jaar en deze mensen stoppen niet ... er is een andere aanpak nodig ... de Heer verijdelt hun plannen zodat niemand kan opscheppen ... alle glorie zal van Hem zijn en van Hem alleen ... Ik zeg niet wijsheid en voorzichtigheid gaan zonder voorrang ...

 

Dit is waar een deel van de strijd voor mij vandaan komt ... dit is wat er schuilt achter elke actie die mijn hart onderneemt ... omdat ik weet ... ik weet en begrijp echt de omvang van deze wereld zonder grenzen ... en wat het betekent om verlost te worden en om te vechten om volledig eigenaar te worden van die verlossing die niet alleen voor jou maar voor alle mensen wordt gegeven….

 

Jessie

 

Volgende deel

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier