· 

Jessie Czebotar, haar eigen verhaal 2

Lees eerst deel 1. 

 

Deel 2

Stilte,

 

Mijn meest vertrouwde vriend en meest vernietigende vijand

 

Om je te houden ontken ik mijn hart

 

Je verraden gaat ten koste van die van iemand anders. Ik kan niet zwijgen

 

Maar hoe hoog ben ik bereid te betalen. Ik kies ervoor om niets te verliezen

 

Daarom moet de stilte in gezang uitbreken

 

#SilenceBreaksForthIntoSong

 

Ik heb hard gewerkt om de connectie tussen Luciferiaanse Illuminati en Vrijmetselarij te laten zien, sommige mensen hebben ronduit gezegd dat ik een satanist ben die occultisme aandringt ... dus dit was mijn uitdagende antwoord als reactie om hen voor te bereiden op alles wat ik van plan was te delen.

 

Na veel vragen en beklemtonen, merk ik dat ik opheldering nodig heb. Dus om te beginnen met wat een voortdurende reeks discussies zal zijn, zal ik beginnen met het onthullen van enkele dingen die lezers van deze discussies over mij moeten weten.

 

Individuen hebben vragen gesteld: ben ik een christen, een Luciferiaanse satanist, een esoterische vrijmetselaar of al het bovenstaande?

 

Om heel precies te zijn. Gewillig en met een hartgrondig hart ontving ik de Heer Jezus Christus op de leeftijd van drie en besloot op dat moment dat ik Hem zou volgen waar Hij ook gaat.

 

Het was bijna een jaar na deze beslissing dat mijn familie introk bij familieleden die in de gedaante van het Joods christelijk geloof waren, maar in waarheid de Luciferianen van de Illuminati Broederschap. Dus, iets na de leeftijd van 4 jaar (als christen), begon mijn occulte training in luciferianisme en vrijmetselarij.

 

Een speciaal "dankjewel" gaat hier uit naar de zondagsschoolleraar die het jaar voor mijn occulte training me kleine liedjes met bijbelverzen begon te leren en die me op die jonge leeftijd op haar schoot zette en me rechtstreeks uit God voorlas. Woord.

 

Met die eenvoudige gereedschappen in mijn gereedschapsgordel kreeg ik een strategisch voordeel ten opzichte van degenen die niet mijn belang in gedachten hadden ... “Onze strijd IS NIET tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, heersers, autoriteiten en spirituele krachten in de hemelse gewesten. . " Efeziërs 6:12

 

Dus hier laat ik mijn brutale humor zien. U moet begrijpen dat de occulte wereld een totale hel was. Ik ben begonnen stukjes van mijn verhaal en trauma-ervaringen te onthullen. De volledige breedte die ik ben gaan accepteren, zal nooit het licht zien, sommige dingen kunnen beter begraven worden bij Jezus.

 

Dus het humorgedeelte is dat, omdat hij me door de hel bracht ... ik de duivel het heerlijk vind om het moeilijk te maken. Ik heb de Heer om toestemming gevraagd om dit te doen, en het werd verleend vanaf het moment dat ik het vroeg.

 

Een van de dingen die hem het moeilijk maken, is dat hij bij mij in de gaten zit over veel van zijn eigen technische details. Ik "stapte uit" of "liep weg" van het Brotherhood-systeem en mijn positie op 10-jarige leeftijd. Er was geen vlucht. Niet rennen. Geen off-grid. Ik liep gewoon weg.

 

Satan had een plan voor mij. Hij had een positie waarvan hij nog steeds de intentie heeft dat ik hem vervul. Daarom hield hij, ondanks dat ik wegliep, mijn naam in zijn boeken. Deze boeken getuigen van de diepte van iemands betrokkenheid. Boeken, in de geest van Satans, die getuigen dat iemand van hem is.

 

Is het waar? Behoor ik bij Satan, de duivel, Lucifer, of welke naam hij ook kiest? Nee, het is niet waar.

 

Ik ben een zoon van de levende God. Mijn leven is, is en zal altijd de Heer Jezus Christus alleen zijn!

 

Toch hou ik ervan om een laster in de reet van Satans te zijn. Ik zeg dat niet met trots. Het is gewoon waar. Dus daarom kies ik ervoor om elke lus die ik kan ten volle te benutten om het koninkrijk van de Heer te bevorderen.

 

Aangezien mijn namen in de boeken van Lucifer staan, aangezien ik volledig getraind ben in een gespecialiseerd gebied van verwachte service, aangezien bepaalde privileges, procedures en protocollen bestaan, kan ik nog steeds "technisch" profiteren van de "technische aspecten" van mijn vijanden.

 

Dus als ik uitspraken doe als "Technisch gezien ben ik nog steeds een satanist en vrijmetselaar", begrijp je nu volledig waarom ik dat kan zeggen en waarom ik ook kies ... Ik zeg nooit iets zonder de volledige intentie ervan te gebruiken om een last te zijn van satans reet terwijl het ook het Koninkrijk van God bevordert.

 

Wie mag de deur binnenkomen? Voor mij De Broederschap, Luciferianisme, Satanisme, Vrijmetselarij, al deze overtuigingen waren nooit MIJN KEUZE.

 

Ik ben geboren in. Mijn lot besliste al voor mijn eerste ademhaling.

 

Het lot bezegeld door van God te stelen. Proberen om specifieke, vereiste specificaties die nodig waren om een gekozen positie in het leger van de vijand van God te vervullen, te verdraaien en opnieuw te formatteren. Dingen waar Lucifer van wilde profiteren om verder te gaan met zijn eindtijdagenda.

 

Voor iedereen in het systeem die grote hoogte hebben moeten nastreven, bied ik mijn excuses aan. Dat was niet mijn ervaring. Ik hoefde niet eens op de deur te kloppen. Ik moest gewoon mijn Proctor volgen, waar ze ook ging. (Proctor - een andere naam voor een vrouw die mij traint) Dit ritueel vond plaats op de leeftijd van 4 en een half.

 

Ritueel wordt in delen gepresenteerd.

 

Ritueel (deel 1)

 

De Sentinel staat voor de deur. Hij doet een stap opzij en zijn gepoetst geklede schoenen maken een klikgeluid terwijl hij in de houding staat. Hij klopt 5 keer, elk zorgvuldig uit elkaar geplaatst, precies in de tijd. De deur gaat volledig voor ons open.

 

Degene die de deur opende, staat naast ons. In het midden van de verdieping ligt een pentagram.

 

De man in het midden stapt naar voren, The Grand High Priest (De grand hoge priester).

 

De Guarder (bewaker) verklaart: "Betritt die Konigin des Himmels." ("Enter the Queen of Heaven.") (Binnen komt de koningin vna de hemel)

 

De hogepriester vraagt haar: "Wer will eintrenten?" (Wie wil er binnenkomen?). Mijn Proctor legt haar hand op mijn hoofd en antwoordt: "Sie, die den Samen tragt." (Zij die het zaad draagt).

 

Betreed de afgesproken plaats. “De broeders verzamelen zich in een kamer op de vloer waarvan een vierkant van rode stof van ongeveer 2,4 bij 2,4 meter, dat heilige grond voorstelt. In het midden bevindt zich een dubbele driehoek die een zeshoek omsluit. " -Anoniem

 

Er zijn plaatsen over de hele wereld die worden aangeduid als "heilige grond". Laat me een vraag stellen. Waarom wordt het beschouwd als heilige grond? Waarom moeten deze plaatsen geheim worden gehouden? Bij deze rituelen opent een “klop” of trekker de deur.

 

Een "teken", "woord" of "Tolken" geeft u toegang tot de plaats waar de heilige grond wordt gevonden. De heilige grond is altijd gemarkeerd. Het kan een cirkel zijn op hogere niveaus die een pentagram vormt. Het kan een vierkant zijn met dubbele driehoeken die een zeshoek vormen. Maar er is altijd heilige grond.

 

Waarom wordt het beschouwd als "heilige grond"? Ik geloof dat het "goedgekeurde" verhaal bij deze vraag is dat degenen in de kamer altijd in de aanwezigheid van 3 Grote Lichten staan. De 3 grote lichten zijn: het heilige boek, het vierkant, het kompas.

 

De vierkante of heilige grond is een van de 3 Grote Lichten. Wat is de betekenis van het plein? Nogmaals, het "goedgekeurde" antwoord kan op veel plaatsen worden gevonden, waaronder op: Masonic Troffel  "Achter alle symbolen heb je moraliteit, versluierd in allegorie en geïllustreerd als symbolen".

 

Maar hoe kom je voorbij de allegorie en symbolen achter de sluier? Ik bedoel, dit vierkante symbool staat voor grond die heilig is. Men denkt dat het een magisch arrangement is. Om deze antwoorden te vinden, moeten we kijken naar de esoterische of geheime kennis achter dit symbool.

 

Heilige grond is elke plaats die is bedrukt met Gods ziel, waar Hij heeft gestaan, waar je Hem kunt ervaren, ook al is Hij er niet meer. Wat is de afdruk van Gods ziel? Is het niet zijn naam? Het vierkant heeft vier zijden. In numerologie staat 4 = voor de naam van God.

 

4 Vertegenwoordigt:

 

4 De naam van God,

4 elementen (vuur, aarde, wind, water),

4 richtingen (noord, zuid, oost, west),

4 seizoenen (lente, zomer, herfst, winter),

4 evangelisten (Matthew, Mark, Luke, John),

4 lichaamskenmerken (fysiek, spiritueel, cognitief, emotioneel).

 

Laten we dus eerst wat geschiedenis bekijken om het volledige esoterische begrip van de heilige grond te begrijpen. We kennen de esoterische grondslagen van de filosofie van het luciferianisme, de vrijmetselarij en de tempel van de set waar Aleister Crowley zijn plaats heeft gevonden.

 

Een van Crowley's belangrijkste bronnen was het Book the Keys of Solomon. Uit dit boek en de Arabische mythologie aangepast in Enochiaanse kringen begrijpen we dat koning Salomo het zegel van zijn vader (Tetragrammaton) met zijn symbool combineerde om het achtpuntige zegel te maken.

 

Salomo gebruikte dit zegel om demonen op te roepen en te beheersen. De eerste laag van de sluier is onthuld. Maar is dit het ware doel van de heilige grond? Is heilige grond gewoon een plaats waar men kan samenkomen waar God is geweest en toegang kan krijgen om desgewenst demonen op te roepen en te beheersen?

 

Om de volgende laag te begrijpen moet men de diepere betekenis van de symbolen zelf begrijpen. De heilige grond wordt weergegeven door een vierkant met een zeshoek en een cirkel erin (set van 3). De heilige grond wordt ook gezien in combinatie met het heilige boek en het kompas (set van 3)

 

De CIRCEL vertegenwoordigt de geest, de emoties, connectiviteit.

Het HEXAGON vertegenwoordigt de man zelf, de gedachten, de mensheid.

Het VIERKANT vertegenwoordigt het fysieke lichaam, handelingen. Het vierkant stelt dus de man zelf voor

Genesis 1, God maakte de mens naar ZIJN eigen beeld. Dus als een man op deze heilige grond staat, is het om hem eraan te herinneren wie hij is ... dat hij een man is. Oprecht, eerlijk, betrouwbaar Kwadraat, bewezen, eerlijk. Al zijn acties en leven gereguleerd. Het plein staat als een van de GROTE LICHTEN

 

WACHT WAT? Het vierkant STAAT ALS EEN van de GROTE LICHTEN ??? Wie vertegenwoordigt het vierkant? In mijn ervaring ging het er niet om wat LIEFDE IS, maar wat ze VERKOPEN ALS liefde. Nu moeten we ons afvragen wat heilige grond is, maar wie is heilige grond?

 

Ritueel (deel 2).

 

De broeders zijn verzameld in een kamer. Staand in een V-formatie. In het midden van de verdieping is een pentagram. De hogepriester is naar voren gestapt om de komst van de koningin van de hemel en haar zaad te erkennen - een meisje net voorbij de leeftijd van 4 jaar.

 

In dit ritueel stelt het pentagram de heilige grond voor. Plots wordt er een enkele klop op de deur gehoord. De bewaker opent het en vindt een jongen van iets ouder dan 4 jaar. Achter hem staat zijn grootvader met de handen op de schouders van elk van de jongens. De bewaker sluit de deur.

 

De gidsen spreken met de Guarder: ‘Ontdek de aanleiding daarvan.’

 

De Guarder geeft een teken met een bord en antwoordt vervolgens aan Brother Guide dat er een alarm is.

 

De gids: wat is de aanleiding voor het alarm?

 

De bewaker draait zich om naar de man en de jongen en vraagt de reden voor het alarm.

 

De man antwoordt in het Duits: Broeder, ik ben opgeroepen om dit kind te brengen, zodat hij in staat wordt gesteld zijn taken bij de Orde beter uit te voeren.

 

The Guarder: Wie heeft je ontboden?

 

De man: The Grand High Architect en de koningin-moeder

 

De bewaker sluit de deur

 

The Guide to Guarder: Heeft u zich ervan verzekerd dat hij het gebruikelijke teken heeft verklaard?

 

Guarder: teken en wachtwoord zijn weergegeven en in acht genomen

 

De gids: geef ze dan toestemming om binnen te komen.

 

Stel je nu voor hoe de jongen binnenkomt; De mannen in V-formatie maken deel uit van twee gelijke lijnen en maken een menselijk pad naar de heilige grond. Gewoonlijk is er een Ezel (een steen) in het midden die de heilige tekst en het kompas vasthoudt.

 

Het midden van het pentagram ligt echter leeg. In hun plaats moet de jongen gaan staan. Toen opgedragen te knielen zijn armen gestrekt en recht boven hem uit.

 

Het meisje wordt naar de kring geleid. Ze staat recht tegenover de jongen. Terwijl ze op hem neerkijkt, plaatst ze haar handen (handpalmen raken elkaar aan) en grijpt haar vingers in de zijne. De 2 op heilige grond. De belichaming van de drie grote lichten.

 

(Einde ritueel voorlopig)

 

Volgende deel

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier