· 

Jessie Czebotar, haar eigen verhaal 3

WAARSCHUWING - Deze blog bevat verontrustende inhoud en afbeeldingen. Ik bied geen excuses aan voor het plaatsen ervan, aangezien we gezamenlijk onder ogen moeten zien wat deze mensen doen. Het valt buiten de ervaring van de meeste mensen en we vinden het gruwelijk, maar deze mensen zijn, geloof ik, voornamelijk psychopaten, richten zich opzettelijk op demonen en zij voeren deze slechte daden daadwerkelijk uit.

 

Deel 1

Deel 2

 

Introductie:

 

Dit is de tweede blogpost van de #SilenceBreaksForthIntoSong-serie, een verzameling van een reeks tweets, in posts om ze gemakkelijker te kunnen lezen.

 

Er was een enorme hoeveelheid informatie in de eerste, Silence Breaks Forth Into Song, die echt vóór deze moet worden gelezen. Er moet nog veel onderzoek naar worden gedaan. Ik ben er niet in geslaagd, omdat ik aan ander onderzoek werk, dus neem gerust een duik en laat onderzoek achter in opmerkingen, Ik heb niet eens tijd gehad om een aantal video's te bekijken.

 

Jessie beschreef 4 delen van een ritueel dat ze op 4-jarige leeftijd moest doorlopen met een ander kind, een jongen, ook 4 jaar oud. Onder bedreiging met de dood door de handen van wapens die op de jongen gericht waren, als ze het ritueel niet volbracht haar opgedrongen, was haar keuze dat hij stierf of door te gaan met het ritueel. Een klassieke dubbele binding. Geboren en gevangen in een kwaadaardig Illuminati-systeem waaruit de enige ontsnapping was om te sterven.

 

Hoewel deze contracten technisch ongeldig zijn omdat ze onder dwang stonden, is er een hoger niveau van kwantumverstrengeling, waaruit geen ontsnapping lijkt te bestaan. Voor altijd gebonden aan de kwade machten die deze wereld beheersen.

 

Bij de rituelen is magie betrokken, door hun begrip van krachten die (opzettelijk) voor de meesten van ons verborgen zijn. De rituelen omvatten vormen, wiskunde, geomatria en krachten die 'heilige grond' creëren als basis voor hun activiteiten.

 

Een belangrijk onderdeel hiervan, zeggen de tweets, is Illinois School of Professional Clinical Psychology, evenals ISSTD International Society for the Study of Dissociation and Trauma en Center for Advanced Studies in Trauma and Dissociation. Bohemian Grove lijkt erbij betrokken te zijn.

 

De heilige grond is gekozen om zich op bepaalde plaatsen te bevinden met bepaalde logistieke kenmerken.

 

Een onderzoeks weg lijkt de gebeurtenissen rond Schaup-Werner en de dood van therapeuten te zijn.

 

Een andere onderzoeks weg, de rituelen lijken analoog aan het Bohm-Aharonov-effect, dat in wezen een fundamentele verandering in de kwantummechanica en de toepassing ervan afbeeldde.

 

Hoe dan ook, na die korte en waarschijnlijk ontoereikende poging om deel een van deze tweets te begrijpen en te analyseren, ga ik naar deel twee, omdat de informatie dik en snel komt.

 

Aangezien dit tweets zijn die ik in een blog reproduceer, zijn er kleine technische wijzigingen die moeten plaatsvinden, maar ik laat zoveel mogelijk in de originele vorm achter. Ik probeer echter afbeeldingen op de juiste plaatsen voor de tekst toe te voegen, en wat interpunctie en opmaak te wijzigen. 

 

Stilte breekt verder in songdeel 2

 

"The Queen Mother of Darkness's Special Pot Roast"

 

#SilenceBreaksForthIntoSong

 

Evenwicht Deel 1

 

Het staat op het punt echt diep te worden ... 

 

Om het volgende deel van het ritueel te begrijpen, zullen we ons verdiepen in Schotse / York Rite-boeken in referentie: Legenda and Morals and Dogmas door Albert Pike Said, geschreven begin 1800, gebruikt in vrijmetselaarsniveau 25-33 graden.

 

Alles in deze wereld draait om allegorie, beeldspraak en symboliek. Hoe meer u denkt te begrijpen, hoe verder u moet gaan om de kennis te verwerven die u zoekt. Maar dit beeld is belangrijk in het ritueel dat ik deel. Dus denk aan plaatsing ...

Ritueel (deel 5)

 

Een jongen en een meisje zijn gecentreerd in een pentagram op heilige grond. 7 mannen en een vrouw omringen hen. Even aarzelde het meisje, overwoog te vluchten of te vechten. Maar de koningin ving haar onzekerheid op. Met een blik waren alle bestelde wapens gericht op de jongen.

 

De jongen zit op zijn knieën. Zijn handen in de lucht, rituele woorden reciterend. Het meisje staat over hem heen, Hun handpalmen raken elkaar, Voelen de ernstige dreiging van de dood, De jongen duwt zijn vingertoppen tegen de hare, Dit is genoeg om haar uit haar huidige gedachten te halen en terug te keren naar het ritueel

 

Om hen heen staan 8 mensen. Strategisch gepositioneerd Achter hen acht wezens, de zeven grote sterren van de Electric Sea en de Fallen One. In dit pentagram bestaan ongeziene lijnen. In het midden zijn er twee driehoeken die bij de basis samenkomen

 

De bovenste driehoek stelt een omgekeerde V voor. De jongen staat in deze ruimte. Op spiritueel niveau is hij de beker die uitgiet. De onderste V vormt de kelk. Het meisje is hier geestelijk gepositioneerd om te ontvangen.

 

Als de twee driehoeken dooreengevlochten zijn. Ze vormen het zegel van Salomo. De zes puntige ster die de naam van God draagt. Apart staan ze bekend als de "godheiddriehoeken".

 

 

Wat zijn ze om de spiritueel reizende man te herinneren aan de 2 bronzen pilaren die de tempel van Salomo sieren? Voor deze pilaren stond de Zee. Een groot waterbad voor rituele en ceremoniële reiniging van de tempel. Reinigt de elektrische zee de tempel waarin een man woont?

 

Niets is nieuw onder de zon. Hoe groot is de afstand. Salomo zijn vrouwen brachten hem op een dwaalspoor van een relatie met God. Hij vroeg het en de Heer onthield geen wijsheid. Maar de wijsheid kwam met een prijs. Ervaring met kennis. Wat deed Salomo met die ervaring?

 

Het heeft ons hierheen geleid. Op dit pentagram. Deze heilige grond. Dit ritueel met een jongen en een meisje in het midden. Met acht individuen die ervoor hebben gekozen om de exacte handelwijze te volgen die Salomo koos. Kiezen om de profetieën en apocalyptische uitspraken en kennis van de wezens te volgen.

 

In ruil voor “iets” geven de wezens kennis. Kennis uit het verleden. Kennis van het heden. Kennis van de toekomst. Wat is een man 'bereid' te geven in ruil voor dergelijke kennis?

 

Met uitzondering van de jongen en het meisje, waren ze allemaal bereid om hun geest, hun lichaam, hun ziel soevereiniteit, hun wil te geven. Allemaal onder het bedrog dat ze in ruil voor hun “instemming” toegang krijgen tot “volledige beklimming”.

 

Wisten ze dat? Wisten ze echt toen ze de woorden "Met mijn volledige opstijging" uitspraken dat dit was waar ze acht op sloegen voor de controle van de wezens en de gevallene? Sommigen kiezen ervoor om ruzie te maken. Om te zeggen dat dit niet waar is. Dat ze niets verliezen. Ze moeten het einde nog bereiken.

 

De 2 driehoeken die elkaar raken hebben 4 punten. De cirkel om de driehoeken vormt 4 bogen die 4 punten verbinden. In het midden van elke boog 4 punten.

 

                                         

 

8 punten ... 8 volwassenen ... 8 wezens = 24

 

Voor positie van 8 punten

 

Nu voor een leuke rare bonus, kijkend naar positieafbeelding

 

Tel V-lijnen van driehoeken = 4

Tel de posities 8 punten + 8 volwassenen + 8 wezens = 24

Tel de hele foto als 1

Alle lijnen, inclusief lijnscheidende driehoeken en bogen = 9

Tel over de bovenkant en vervolgens de onderkant en gebruik beide keren 7 & 3

 

Uitleg, punt 8, punt 1, punt 2, is, punt 7 & punt 3 = 7

Punt 7, punt 3, zijnde, punt 6, punt 5, punt 4, zijnde = 7

Bekijk die getal sommen 4 24 1 9 7 7

 

Jessie haar geboortedatum: 24-4-1977

 

Ik zei je dat het raar zou zijn.

 

 

 

Nu gaat het echt beginnen, mijn vrienden. Bid en bereid je hart voor

 

Diep begint niet het konijnenhol te beschrijven ...

 

Ik ga hier een heel persoonlijke mening toevoegen en delen.

 

Als kind ervoer ik dat dit "kwaad" [waar] deze mensen mee bezig zijn absoluut geen grenzen heeft. Ik was getuige van veel doden. Terwijl ik toekeek, mocht ik niet tussenbeide komen, om genade schreeuwen, pleiten of het stoppen.

 

Maar ... ik smeekte God. Ik keek toe zonder tussenkomst als genade voor de slachtoffers. Toch leerde ik een vers "Wend je oog niet af van je vlees en bloed". We zijn allemaal van vlees en bloed.

 

Ze [vermoedelijk de illuminati] krijgen meer genade dan ze hebben gegeven. Maar terwijl gerechtigheid zich uitbreidt ... zijn ze nog steeds van vlees en bloed.

 

* Waarschuwing voor grafische trigger inhoud * #SilenceBreaksForthIntoSong

 

Satanische training en kinderdood.

 

We werken in het veld van de aalmoezenier en helpen patiënten en families door het stervensproces te lopen. Er zijn enkele regels die we leren om ons door de realiteit van de dood te leiden.

 

Het is een natuurlijk proces van het lichaam dat onmiddellijk begint te rotten en af te breken. Vanaf het moment van overlijden hebben we minder dan drie uur om de familie afscheid te laten nemen voordat ze vervalprocessen beginnen te zien [die] we niet willen dat ze zien. De meeste aalmoezeniers spelen op safe ... 2 uur.

 

Laten we nu eens kijken naar deze satanische rituele gebeurtenissen, spirit cooking, of wat sommigen vleeseten noemen, kannibalisme. Hoe lang duren deze evenementen? De meeste beginnen 's avonds en kunnen meer dan vier uur duren. Bij de gebeurtenissen die ik observeerde ... was er geen koeling. Het was geen kwestie van $ [geld].

 

Dus wat betekent dit? “Deze mensen” zijn niet geneigd “dood vlees” te eten.

 

Het woord Proctor is de naam die de koningin-moeder gebruikte tijdens onze een-op-een-trainingssessies. Als ik het met anderen over haar had ... dit is de naam waarmee ik naar haar verwees in plaats van koningin-moeder. [Queen Mother of Darkness, titel voor het Illluminati Hoofd op dit moment]

 

Er was veel ongevoeligheid tijdens het opgroeien. Mijn Proctor heeft nooit gekookt. Het was niet dat ze het niet kon. Ze was gewoon druk met het trainen van mij en anderen deden de huishoudelijke dingen waarvan ze beweerde dat ze ze de hele dag deed.

 

We waren die dag in de keuken. Er was een baby afgezet. Ze vertelde me dat ze aan het "babysitten" was. En leerde me hoe ik een "speciaal gebraad" moest maken. Ze zei dat we wat plezier konden hebben met het kleintje en ze legde haar in de braadpan op de keukentafel. Ik had andere baby's een bad zien krijgen in de gootsteen. Het leek me een leuk spel.

  

 

Ze [Proctor] liet me alle groenten eruit halen en we begonnen met schillen, snijden wortelen, uien en aardappelen. De baby lachte terwijl we ze om haar heen schoven. Toen we klaar waren, haalde ze haar hartelijke cognac tevoorschijn en zei dat het een "speciaal ingrediënt" was ...

 

[Trigger waarschuwing - vervelende foto komt eraan]

 

Dit is alles wat ik kan delen.

 

Maar je begrijpt de rest.

 

Er worden geen comfortmaatregelen gegeven, geen onbewust maken.

 

[Update 9 april 2020 Om wat context te geven bij deze foto. Kannibalen plaatsten dit soort berichten, en dit is er zo een, in tijden dat ze de real deal maken, maar berichten die openbaar worden, zijn geen echte baby's, ze gebruiken afbeeldingen en symboliek om legaal te communiceren waar ze over gaan.]

 

 

Zelfs deze kleintjes weten dat ze niet veilig zijn. Zelfs als het lijkt alsof er een spel wordt gespeeld.

 

Een spel dat je in het dagelijks leven leert.

Een spel dat thuis wordt geleerd.

Een spel waar iedereen in geboren wordt, gaat door.

Zelfs supergrote partijen chocoladekoekjes en broodpudding ... het beslag wordt taaier en taaier totdat je het deeg blijft steken.

 

De gebruikte zakken zeggen "Meel", maar nadat het vlees is geconsumeerd, blijven er botten over. Deze botten worden in verbrandingsovens gedaan en onder druk gezet tot diamanten. De as die overblijft wordt gebleekt en verkocht onder de naam “Gebleekt meel”.

 

Alles is een training!!!

Mijn vrienden, begin te bidden en bereid uw hart voor. Dit is licht van gewicht vergeleken met [wat] zal worden onthuld.

 

Ik post momenteel alleen hier en op facebook, als je dit bericht nuttig vindt, plaats dan een link op andere sociale media - facebook, instagram, pinterest, gab, voat - welke je ook gebruikt. Dit is erg handig om de informatie te verspreiden. De mensen die dit doen zijn essentieel. Dank u.

 

 

Volgende deel

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier