· 

Jessie Czebotar, haar verhaal deel 4

Introductie:

 

Dit is de derde blogpost van de #SilenceBreaksForthIntoSong-serie. Het is een verzameling van een reeks tweets, in berichten, hopelijk voor gemakkelijker lezen, aangezien dit een fascinerend inzicht is in de werking van de rituelen, training en het leven in de sekte, aan de top van de sekte. Het is een voortzetting van de draden op evenwicht.

 

Je kunt dit bericht het beste lezen na het lezen van de vorige berichten in de serie ...

 

 

Er was veel om over na te denken en te schokken in het vorige deel:

 

  • De diepte van de voorbereiding en detail die in cijfers en gematria voor het ritueel gaat
  • Mysterieuze "wezens" die worden aangeduid als de zeven grote sterren van de elektrische zee en de gevallen een. - Is dit een gelaagde verwijzing naar de gevallen engelen en misschien naar Lucifer en / of 7 sterren van Pleiaden? Of zijn het demonen en geesten?
  • Rituelen leken grotendeels gebaseerd op de tempel van Salomo, zoals de vrijmetselarij. Waarom?
  • Dubbele of meervoudige betekenissen van woorden in het ritueel, vaak lijkt het opzettelijk mensen te misleiden en op te sluiten
  • Het feit dat de zeer jonge jongen en het meisje in wezen worden ontvoerd en geen keuze hebben om deel te nemen aan het ritueel of liever de keuze hebben om deel te nemen aan het ritueel of de dood
  • De jongensfamilie werd allemaal vermoord in het bijzijn van hem en het meisje
  • De implicatie stelde niet expliciet dat deze mensen, dat het hoge niveau in de Illuminati-cultus, levend vlees eten
  • De koningin-moeder van de duisternis, hoofd van de Illuminati, doodt, kookt en eet een baby in het bijzijn van het meisje dat ze aan het trainen is om haar opvolger te zijn.
  • De onthulling dat ze gebleekt meel gebruiken - de vermalen botten van eerdere slachtoffers, om brood en chocoladekoekjes te maken.

Al deze informatie vormt de basis voor meer verrassende onthullingen over de training van dit kleine meisje en jongens in deze gruwelijke satanische Illuminati-cultus.

 

Het duurt even voordat de onthullingen doordringen, ook voor ervaren onderzoekers in kinder- en ritueel misbruik. Elke vezel van de meeste mensen zal zeggen dat het niet waar kan zijn. De enorme verdorvenheid van deze mensen, die blijkbaar geen moraal hebben, is adembenemend.

 

Aangezien dit tweets zijn die ik in een blog reproduceer, zijn er kleine technische wijzigingen die moeten worden aangebracht. Ik probeer afbeeldingen op de juiste plaatsen voor de tekst toe te voegen en wat interpunctie, hoofdletters en opmaak te wijzigen, maar ik laat zoveel mogelijk in de originele vorm. 

 

Heb een moment nodig om op adem te komen. Ik wil mijn dank uitspreken voor elk luisterend oor. Ik ben opgegroeid in deze occulte wereld waar het leven werd opgesplitst in micromomenten. Elk moment telde.

 

Elk moment betekende leven of dood.

 

Het is soms moeilijk om los te komen van die gedachte, om te beseffen dat ik meer heb dan alleen degene waarin ik me bevind. Er zijn zoveel [gedachten] die ik wil delen, maar nog nooit eerder heb gedeeld. Jij bent de eerste die de rauwe, ongefilterde verwerking van deze momenten hoort.

 

Er zijn momenten die heel grafisch en ruw zullen zijn. Ik loop voorzichtig. Ik heb geprobeerd je naar deze plek te brengen. Om je voor te bereiden, om hints te geven, om de basis te leggen, dus tegen de tijd dat we die momenten bereiken, blijf je bij me staan om echt te horen, neem ze op, luister, begrijp.

 

Dus GEEN kind, geen mens zou ooit moeten leven door wat ik deed.

 

Ik leef voor elk van hen.

 

Degenen die ik ken zijn gebonden in duisternis, zij zijn de reden dat ik de lagere poorten bestorm. Ik zoek ze op. Ik wurm me door de duisternis. Ik ken de roep om gehoord te worden.

 

Wat je zou geven om geloofd te worden.

 

Dus als we nu dieper gaan, moet je bidden, nadenken, dingen onderzoeken, antwoorden van de Heer zoeken. Ik kan niet altijd directe antwoorden geven. Het enige waar ik je naartoe kan leiden zijn aanwijzingen, stukjes van de puzzel. Als je ze eenmaal op hun plaats hebt gezet, zul je zien dat je onnoemelijke schatten hebt gevonden.

 

Dit gaat over een eeuwenoude oorlog tussen de Heer Jezus Christus en Zijn grootste vijand. Wat zou deze vijand doen om de poorten van de hemel te bestormen, om de troon van de Allerhoogste God toe te eigenen. Hoe lang heeft hij al plannen gemaakt? Wie is hij van plan te gebruiken? De Bijbel zegt dat de antichrist zal opstaan.

 

Maar ze zeggen ook: "Wanneer Christus wordt geopenbaard, zullen wij met Hem worden geopenbaard." Het enige dat ik deel, zijn stukjes van deze puzzel ... Alles in de maak voor de jaren tachtig.

 

Evenwicht: deel 2

 

Opvattingen en referenties zijn ontleend aan: Legenda & Moral and Dogma door Albert Pike 25-33 Degree FreeMasonic Geschreven aan het begin van de 19e eeuw

 

Ik weet dat we hier al een hele tijd bij dit ene ritueel zijn. Daar is een reden voor. Niets in de vijandenwereld is eenvoudig, koud gesneden of to the point, behalve de dood. Al het andere is in lagen gesluierd. Lagen die nooit lijken te eindigen.

 

Maar ik wil dat je de verbanden tussen deze lagen begrijpt, tussen de gedaante van joods christelijk geloof, Luciferiaanse Illuminati, satanisme, vrijmetselarij, kabbala en de tempel van de set.

 

 

De vijand heeft te veel jaren in verwarring gebracht, verschuilde zijn bedrijf (het systeem), in afdelingen.

 

Hij doet er goed aan om onze ogen alleen op die afdelingen gericht te houden, elk afzonderlijk. Elk met hetzelfde collectieve verhaal, maar op een andere manier. Ieder deed zijn vuile werk. Elk houdt de talloze mensen die eraan gebonden zijn gevangen.

 

Om gevangenen naar buiten te laten komen ...

 

U moet de diepte van de verbindingen tussen al deze afdelingen zien en begrijpen. Dus hier gaan we nog een diepere laag.

 

Het ritueel

 

7 mannen zijn in de kamer, staande in hun positie rond een pentagram dat is gemarkeerd als heilige grond, met een 4 1/2 jr jongen (haar beschermer) en meisje (jessie) in het midden.

 

Wie zijn deze 7 mannen?

 

Ze spreken allemaal Duits, samen met de enige oudere vrouw die bekend staat als de koningin-moeder. Vier van deze individuen leven nog. De man die de jongen en de koningin-moeder presenteerde, zijn directe afstammelingen uit dat land ...

 

Ik spreek over enkele stukken die we al kennen.

 

  • Waarom de katholieke christelijke vermomming als een dekmantel leven?
  • Wat heeft het deze ene man opgeleverd die de jongen presenteerde?
  • Verborg het zijn ware identiteit als iemand die helemaal niet in God geloofde?
  • Hoe zit het met zijn agenda? Zijn ware overtuigingen?

De kerk verborg hem.

 

  • Wat gebeurde er na WO 2?
  • Waar gingen degenen die onder Hitler's regime dienden heen?
  • Waren er bevelvoerende generaals in zijn leger die ontsnapten?
  • Zijn ze ontsnapt?

Of werden ze hierheen gebracht, kregen ze een gratis paspoort omdat ze het eeuwenoude programma kenden? Het programma dat de agenda van Satans ontgrendelt.

 

  • Wat was de specialiteit van deze man? Verdediging.
  • Was hij de Legion of Defense Leader? Zeer bekwaam, hoog opgeleid, machtig gespecialiseerd.

Welnu, we moeten allemaal hopen dat als Hitler hem zou gebruiken om de wereld te veroveren, hij zich in deze dingen zou specialiseren.

 

Gevechten, bescherming, bewaking, vechten, oorlogsvoering, hand-tot-hand-gevechten, iemands fysieke lichaam als wapen gebruiken.

 

Maar er was zoveel meer

 

  • Sigils
  • Directe communicatie met wezens
  • Strategische psycho spirituele oorlogvoering
  • Defensie Magie
  • Zwarte Magie van de eeuwenoude orders
  • Verboden Magie

Het was niet zijn taak om op te leiden, maar om degenen op te voeden die het leger van Gods vijanden zouden doen opstaan.

 

“Universeel evenwicht bestaat uit twee KRACHTEN, niet tegengesteld aan elkaar, maar altijd schijnbaar tegenover elkaar.

 

Man vrouw

 

Goed aan de rechterkant Kwaad aan de linkerkant.

 

Allerhoogste God boven beide, waardoor het kwade de triomf van het goede dient, en het goede de genoegdoening van het kwade ...

 

De werelden hebben de 2 krachten nodig. Generaties hebben twee geslachten nodig. Dat is de betekenis van de aardsman van Salomo, voorgesteld door de 2 kolommen van de tempel ”. Legenda 

 

Welke afbeeldingen sieren de top van de pilaren?

 

"Twee KRACHTEN".

 

Ieder van ons heeft geestelijke gaven, elk geschapen naar het beeld van God om Zijn licht, Zijn beeld, Zijn Naam te dragen. De term KRACHTEN kan worden onderverdeeld in zoveel ...

 

Geschenken, capaciteiten, capaciteiten, competentie, competenties waar we vertrouwen in hebben, autoriteit, soevereiniteit.

 

Al deze dingen zijn door God aan een ieder gegeven als een geschenk. Maar hoe verlangt onze vijand en degenen die hem dienen ernaar om te gebruiken, verdraaien, manipuleren, misvormen, misbruiken en bespotten wie we zijn en wat de wil van de Heer voor ons leven is.

 

 

Evenwicht Deel 3.1: niet in tegenstelling tot elkaar

 

Filosofieën en overtuigingen in dit deel komen voort uit Morals & Dogma door Albert Pike Level 25-33 graden Vrijmetselarij Geschreven aan het begin van de 19e eeuw.

 

Twee KRACHTEN worden nader toegelicht

 

Ik moet even de tijd nemen om het te verduidelijken, ik leg deze termen uit in verwijzing naar een bepaald ritueel waar ik als kind mee bezig was door de Luciferiaanse Illuminati en boven niveau 33 graden, topniveau VrijMetselaars.

 

Volgens het werk van Pike definieert hij enkele van de complexiteit van wat de twee KRACHTEN zijn ... Ze zijn niet tegengesteld aan elkaar, hoewel ze schijnbaar tegengesteld zijn.

 

  • De ene is mannelijk, de andere vrouw
  • De ene is goed en aan de rechterkant, de andere is slecht en aan de linkerkant

Het kwade dient de triomf van het goede, het goede dient de eerherstel van het kwade

 

Terwijl we de complexiteit van deze overtuigingen beginnen te definiëren ... denk aan de kleine jongen en het meisje die in het midden van een pentagram waren geplaatst, pauzeerden in dit moment van de tijd op die heilige grond ...

 

"Ze zijn niet in strijd met elkaar"

 

Betekenis in de natuur op het basisniveau - Ze zijn niet tegenover elkaar

 

Vanaf het begin had de Heer hen een diepe band met elkaar gegeven, een natuurlijke liefde, zorg, bescherming, mededogen, begrip.

 

Het is alsof ze een ziel deelden.

Twee vriendjes met paardenbloemen
Twee vriendjes met paardenbloemen

Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, werden ze samen in een intens trauma geworpen,

 

.Te beginnen met de moord op zijn hele familie vlak voor hun ogen.

 

Ze kregen te horen wat hun "posities" in het systeem zouden zijn, de rollen waren duidelijk omschreven.

 

Iedereen die hen omringde, was slecht.

 

Er was maar één natuurlijke optie voor hen in deze occulte wereld. Ze hadden alleen elkaar te vertrouwen.

 

Het meisje had grote schoenen te vullen, een positie (Queen mother off Darkness) en dat droeg veel gewicht.

 

Het was zijn taak om haar te beschermen, hoe dat er ook uitzag, OP WELKE manier ook nodig was.

 

 

Wat is de gouden Regel die overal in de Systems-afdelingen voorkomt? Katholiek, vrijmetselaars, kabbala, satanisten, mormonen.

 

"Leg op geen enkele ziel een last op die u voor uzelf niet zou verlangen, en verlang voor niemand de dingen die u voor uzelf niet zou verlangen."

 

Komt het bij zijn wortel niet voort uit de lippen van God zelf? 'Behandel anderen zoals u wilt dat zij u behandelen.'

 

Waar gaat de Gouden Regel eigenlijk over? Gaat dit over de behandeling van anderen?

 

Volgens hun eigen definities ...

 

"De WAARD van een persoon wordt GEMETEN door zich aan de Gulden Regel te houden." Tempeliers 

 

Heb je dat essentiële woord begrepen? Wat wordt er gemeten? Is het echt "anders gefocust"? Of iemand die er uiteindelijk voor zorgt dat ze het goed doen?

 

Waard!!!

 

Deze kleine wendingen, misleidingen, leugens die de ziel van een man besmetten, worden overal in deze geheime kennis geworpen ...

 

Ze gaan vergezeld van signalen, woorden en talisman als constante herinnering dat ... men uiteindelijk JUIST MOET METEN ...

 

Verworven waarde!

 

De Gouden Regel zelf is een talisman. Wat is een talisman? Een beeld, iets gesneden, iets dat men kan dragen, dragen, vasthouden of vasthouden.

 

Aangezien er niet zo'n beeld is dat gelijk staat aan de Gulden regel ... wordt het beeld een inscriptie op het hart. "Broederschap".

 

Wat is WAARD? STRIKTE naleving van Broederschap = WAARD

 

Dus vanaf het begin werd deze band gevormd tussen de jongen en het meisje uit pure noodzaak om iemand te hebben om te VERTROUWEN.

 

We gaan dieper het konijnenhol in….

Evenwicht Deel 3.2: hoewel in schijnbare oppositie

 

Dus hoewel de kleine jongen en het meisje een natuurlijke vertrouwensband hadden ... werden ze ook gesmeed in een wereld waarin ze voortdurend met elkaar in oppositie moesten zijn om te overleven.

 

Er was geen kindertijd.

 

 

Geen idee wat we zouden zijn als we groot waren, geen uitdrukking of het delen van voorkeuren of antipathieën.

 

Al het bovenstaande toen het gebeurde ... werd bestempeld als "ongehoorzaamheid". Keer op keer werd het verhaal op hen gedrukt. Goede mensen gehoorzamen. Doe wat je wordt opgedragen.

 

Maar een groot probleem was [dat] niet alles ons werd verteld. De moeilijkste beslissingen werden genomen midden in een gruwelijke crisis, alleen tussen ons tweeën. We leerden de gedachten, meningen en acties van de ander kennen voordat ze plaatsvonden door een blik, een kleine aanraking van de hand, een gebaar.

 

* Trigger-waarschuwing: grafische inhoud, overlijden *

 

Ik wil graag het eerste moment delen waarop we de overtuigingen [die] waarvan we op dat moment niet wisten, ons werden opgedrongen.

 

"Hoewel in duidelijke oppositie"

 

U zult vragen hebben. Er zijn dingen die ik nog niet zal uitleggen. Neem gewoon de scène in u op.

 

De diepere aspecten van deze kernopvatting is dat de oppositie gelaagd is. De lagen zijn:

 

  • De ene is mannelijk / de ander is vrouwelijk
  • De ene is goed en aan de rechterkant / de andere is slecht en aan de linkerkant
  • Het kwaad dient de triomf van het goede, terwijl het goede de eerherstel van het kwaad dient

Ik ga nu echt je ogen op die kleine jongen richten. Na zijn eerste ontmoeting met het kleine meisje werd hij 'gekozen' om specifieke redenen voor de rol die ze hem toonden.

 

In de bloedlijnen is het een zeer gerespecteerde en gerespecteerde rol, [een] geëerde generatiedienst. Omdat hij [de] meisjestrainingspartner was, was hij op de hoogte van bijna alles in haar leven. Al haar training, kennis, verblijfplaats, om haar denken, gevoelens, besluitvormingsproces echt te KENNEN en te begrijpen, op welke manier haar wil zou zwaaien.

 

Dat is veel gewicht op de schouders van een klein kind.

 

De kern ervan was dat de gelofte van dienstbaarheid die hij aan haar aflegde simpelweg deze ... "Om haar te beschermen op WELKE manier dan ook vereist was ..."

 

De eerste keer dat ze in oppositie kwamen, volgden ze hun Proctor (de koningin-moeder van de duisternis) door een lange grijze bakstenen gang van een katholieke kerk. Plots stopte ze. Ze stopten ook. Beide ogen op haar gericht. Aandachtig aan het wachten op instructies.

 

Ze merkten eerst niet dat ze bij een grote houten deur was blijven staan totdat ze de sleutels uit haar gewaad trok. Ze stak de sleutel in het slot en draaide zich om. Toen opende de deur langzaam fluisterend: "Kijk eens".

 

Dus probeerden ze allebei door de nu gebarsten deur op een kier te gluren. Toen kwam het duwtje. Ze duwde ze allebei die pikdonkere kamer in, sloeg de deur dicht. Ze hoorden hoe de sleutel hem weer op slot deed.

 

Meteen nadat ze hun evenwicht hadden gevonden, voelde het meisje dat de hand van de jongen haar arm pakte. Toen hij eenmaal een houvast had, trok hij zich naar haar toe en zei: 'Pak de onderkant van mijn overhemd vast en ik zal het jouwe vasthouden. Wat er ook gebeurt ... LATEN NIET LOS. "

 

Zodra hij sprak, werd in de duisternis een mannenstem gehoord, vloekend. Het geluid van kettingen op de betonnen vloer. Plots hoort [het] meisje de luchtbeweging veranderen als een van de kettingen recht op haar gezicht door de lucht schiet.

 

Ze komt maar net uit de weg, gaat naar rechts en slaat de jongen bijna op de grond. De stem van de Proctor komt door het sleutelgat "Hij heeft een mes net als jij. Slechts een van jullie komt hier weg. Dood hem voordat hij jou doodt "

 

De man hoort vloeken. Het geluid van de ketting is hard, zwiepend door de donkere lucht. De man: Waar ben je? Hij is aan het zoeken,

 

Maar het meisje heeft al precies gehoord waar hij is en heeft hem gelokaliseerd. De krijger in haar is ontwaakt en ze is klaar om te vechten.

 

Ze vecht niet zoals de anderen, haar hart is gevuld met mededogen en onverschrokken liefde. Liefde die niet denkt. Het weet alleen hoe te reageren door middel van actie. De jongen, met zijn hand nog steeds aan haar shirt, voelt dat ze de zijne loslaat en beweegt. Hij probeert haar te waarschuwen om achter te blijven.

 

Maar vastberadenheid dwingt haar vooruit. Door de duisternis loopt ze recht op de gewelddadige man af. Ze heeft geen idee welke wapens hij echt heeft, of dat hij weet dat hij met kinderen te maken heeft.

 

Niets is belangrijk voor haar behalve het dwingende verlangen om hem de handen op te leggen en te bidden.

 

In minder dan een minuut, met de jongen nog op sleeptouw, vindt ze hem. Ze loopt recht naar voren en legt haar handjes op de borst van de man en begint te bidden. Woorden… niet eens haar eigen, komen eruit.

 

De man valt op zijn knieën van doodsangst en pijn. Hij schreeuwt van pijn. De Jongen raakt in paniek.

 

Hij zag die dag iets waar ik nu niet helemaal op in kan gaan. Hij zag de krijger van God in haar. Hij zag haar de volle omvang van Gods wil voor haar aanroepen. En dat als ze niet werd tegengehouden, hij bang was dat het 'goede' in haar verloren zou gaan. Dit is het moment waarop de jongen de profetie omhelsde.

 

Met woorden die over hen werden gesproken, koos Hij wie het goede en wie het slechte zou zijn. Terwijl de man schreeuwde, fluisterde de jongen in haar oor: "Loslaten!"

 

Ze kon niet ... ze wilde niet. Dus nam de jongen haar handen om ze van de man te verwijderen. Terwijl hij dat deed, voelde hij de pijn van haar woede en gebeden.

 

Door de pijn die hij duwde, viel de man op zijn knieën. De jongen duwde haar handen weg totdat ze weer op de grond viel.

 

Toen ze op haar billen zat in volledige duisternis op de koude cementvloer, hoorde ze alleen de geluiden die volgden toen de jongen de man de keel doorsneed.

 

Toen knielde [de] jongen naast haar. Ze voelde hoe zijn natte handen de hare grepen en hij smeerde het bloed van de man erop.

 

Hij sprak zacht en streng: "Ik dood ... alleen ik dood ..."

 

Op dat moment omarmde ze ook profetieën. In het proces koos ze ervoor om altijd toe te staan dat zijn ziel besmet en getekend was door het kwaad, terwijl ze omhelsde altijd het goede te kiezen.

 

De twee krachten bleven in profetische beweging steken.

 

Het kwaad dient altijd DE TRIOMF van het goede,

 

Het kwaad neemt altijd deel aan het kwaad, zodat het goede goed blijft,

 

Terwijl het goede altijd het herstel van het kwade dient,

 

Altijd de omstandigheden afdekken, wijzigen wat zijn weg moet markeren.

 

 

Word vervolgd

 

Volgende deel

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier