· 

De VIJF kinderhandelnetwerken en structuur van de Illuminati

Een deel van deze informatie is afkomstig van Jessie Czebotar @CzebotarJessie op Twitter, die werd geboren in een Illuminati-familie en bedoeld was als opvolger van de Queen Mother of Darkness. Bedankt Jessie voor je moed en kracht. In deze video en dit artikel gebruikt ze het pseudoniem Jane.

 

De Satanic Illuminati Control Matrix-structuur

 

Er zijn VIJF netwerken van georganiseerde kinderhandel en -misbruik die worden beheerd door de afdelingsafdelingen van de illuminati. Illuminati-structuur verklaard door een uitverkorene als een moeder van de duisternis

 

Elk netwerk is anders getraind en wordt afzonderlijk beheerd als een failsafe om voortdurende acties voor kinderhandel te garanderen, mocht een onderdeel worden verwijderd. Ze werken wel samen.

 

De organisaties waarvan Jane zegt dat ze netwerken voor kinderhandel leiden

 

  • Vrijmetselaars - Priorij van Sion, Tempeliers, Grand High Lodge Leaders
  • Katholieke Kerk - Paus, toen katholieke kerkelijke hiërarchie
  • Mormonen
  • Cabal - Joodse mystieke sekte ook bekend als Kabballah, vermengd met New Age filosofieën en satanistische praktijken veranderde het in de Cabal-sekte.
  • Satanisten

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alle mensen in deze organisaties misbruikers zijn, of zelfs maar op de hoogte zijn van het misbruik, verre van. Het is bijvoorbeeld twijfelachtig of 3rd Degree Blue Lodge, 'gewone' Master Masons er iets van af weten. Ze zijn de nuttige dekking voor die metselaars op hoog niveau. In het VK hebben de metselaars van de Blue Lodge zelfs een ander hoofdkantoor dan de vrijmetselaars van de hogere graad metselaars, 10 Duke Street en MI6

 

In deze volgende video beschrijft Jane aspecten van haar persoonlijke verhaal, en ook beschrijvingen van de ill-uminati-structuur. Er is geen transcriptie AFAIK, maar ik heb, onder de video, de delen van de Illuminati-structuur zo goed als ik ze begrijp samengevat.

 

Illuminati-structuur verklaard door een uitverkorene als een moeder van de duisternis

Bezoek ons op http://www.bridemovement.com! Dan Duval interviewt Jane voor het eerst over de structuur van de Illuminati. Jane beweert dat ze werd gekozen en getraind om het over te nemen van haar grootmoeder als Moeder van de Duisternis in de Illuminati. Door de verlossende kracht van Jezus Christus werd ze uit deze rol verlost voordat ze erin kon worden aangesteld. Ze nam echter weg met haar unieke kennis over de structuur van de Illuminati, kennis waarvan ze wil dat de wereld ze kent. Maak je klaar om aantekeningen te maken en te leren, terwijl deze dappere vrouw geheime informatie naar voren brengt over de structuur van 's werelds machtigste kwaadaardige organisatie.

 

Het interview begint om ongeveer 7 minuten en 30 seconden

 

Hieronder volgen mijn aantekeningen uit die video. Ze zijn niet noodzakelijkerwijs in de hiërarchische volgorde van de illuminati, noch 100% correct, aangezien het berust op mijn onvolmaakte begrip. Schrijf in opmerkingen als er correcties of aanvullingen zijn.

 

Moeders van duisternis (MOD)

 

Er zijn vijf MOD's en zij zijn in wezen de CEO's (Chief Executive Officers) van de Illuminati "business".

 

Ze

 

  • Weet hoe de systeem- / bedrijfsstructuur werkt
  • Kiezen mensen/kinderen op basis van de gaven die ze hebben - geschenkproeven, om verschillende banen, rollen te vervullen
  • Houden toezicht op hun kwadranten in de VS en internationaal
  • Praten met Satan zoals ze kunnen zien en horen in de spirituele wereld

Mothers of Darkness beslissen of bloedlijn kinderen Hierachy of Expendables zijn, afhankelijk van de gaven die ze hebben. Expendables hebben geen spirituele gaven om zich met verschillende demonische geesten te verbinden om in de behoeften van het gezelschap te voorzien. Degenen met gaven die in de hiërarchie als nuttig worden beoordeeld, worden in het Monarch-mindcontrole programma geplaatst.

 

Er zijn drie moeders van de Duisternis die als een hogere positie worden beschouwd dan de anderen. Crone, Mother and Maid, (kroon, moeder, en meid) en de Crone is de koningin-moeder van de duisternis. (Jane zou de opvolger zijn van de Queen Mother of Darkness)

 

Beschermers en huurmoordenaars

 

Beschermers zijn "veiligheid". Elke moeder heeft er een. De hoofdbeschermer traint voor de anderen -

 

  • 5 volwassen beschermers die de moeders van de duisternis bewaken
  • 5 Junior van 12-18 jaar die niet zijn toegewezen, in reserve worden gehouden en beschermen wie bescherming nodig heeft.
  • 5 Kinderen die beschermers zijn die zijn toegewezen om de opvolgers van de Moeders van de Duisternis te beschermen, dwz de mensen die uiteindelijk de opvolgers zullen zijn, waarvan ik denk dat ze al vroeg in hun leven zijn gekozen.

Ze strijden onderling om superioriteit met fysieke en astrale middelen.

 

Grand High Priestesses / Grand Hoge Priesteres

 

Dit worden ook wel moeders genoemd, en zij hebben de leiding over kwadranten.

 

 

Gloria Van der Bilt (moeder van Anderson Cooper CNN en Carter Cooper die zogenaamd stierf door uit een raam te springen) was Grand High Priestess voor het Oosten. Wanneer iemand sterft zoals Van der Bilt onlangs deed (17 juni 2019), is er een heksenstrijd om de onlangs vrijgekomen positie, onder het kasteel van Mothers of Darkness in Duitsland. Dit gebeurt in het fysieke en astrale of spirituele rijk met fysieke wapens en het gebruik van spreuken en het oproepen van demonen. Ze vechten voor elkaars macht en demonen.

Gloria Van Der Bilt met CNN presentator Anderson Cooper en Carter Cooper, die later uit een raam zou zijn gesprongen terwijl zijn moeder aanwezig was.
Gloria Van Der Bilt met CNN presentator Anderson Cooper en Carter Cooper, die later uit een raam zou zijn gesprongen terwijl zijn moeder aanwezig was.

Hogepriester of priesteressen

 

De top acht van de hoogste rang in de klasse van hogepriesteres kunnen strijden om de positie van de hogepriesteres.

 

 

Bruiden van Satan

 

De bruiden zorgen ervoor dat Satan gelukkig is, en wat hij wil, gebeurt, Satans "snoepvrouw". Ze kunnen een persoon in het systeem lokken als hij (satan) iemand wil. Ze zien er goed uit en vertegenwoordigen hem, maar hebben niet veel taken of functies. Soms vechten ze, maar het is voor spek en bonen, ze winnen altijd.

 

Sisters of Light

 

13 voor elk kwadrant, in de VS en internationaal.

 

Elite Security-team - Ze zijn gewoon spirituele beschermers, demonische bezetenheid en spirituele oorlogsvoering - ziekte en veroorzaken geldproblemen. Anders dan beschermers en moordenaars die op spiritueel en fysiek vlak zijn.

 

Druïdische Raad / Satanische Raad

 

Dit is vergelijkbaar met de dagelijkse Raad van Bestuur, meestal mannen die zich bezighouden met de financiële beslissingen en bedrijfsbeslissingen voor hun territorium. De Posities worden Seats genoemd en zijn onderverdeeld in Kwadranten. Een dekmantel voor hen is de Bilderberg-conferentie.

 

Er is een breed scala aan individuen in elk kwadrant. De Raad krijgt instructies van moeders en geeft instructies aan de hogepriesteressen in het kwadrant waarop ze toezicht houden.

 

Ze bekleden machtsposities in dekmantellevens, bijv. Zaken, bankiers, politieke posities, VN- of Europese Raden, die verantwoordelijk zijn voor bedrijven van biljoenen dollars. Elk kwadrant heeft een bloedlijnfamilie, bijvoorbeeld het hoofd van de familie Van Duyn en het hoofd van de familie Rothschild.

 

De leden van de Council zijn de Lords of territories en elk individu heeft ook territorium binnen dat kwadrant.

 

Afdelingstakken

 

Er zijn 5 afdelingsafdelingen in elk gebied, onder de satanische raad.

 

  • Vrijmetselaars
  • Katholieken
  • Cabal
  • Satanisten
  • Mormonen

De nazi-verbindingen zijn door de takken heen geweven. Veel van de jezuïetenpriesters zijn verborgen nazi's.

 

De afdelingen gebruiken hun eigen structurele hiërarchieën, bijv

 

  • Vrijmetselaars - Priorij van Sion, Tempeliers, Grand High Lodge-leiders en lagere hiërarchie
  • Katholieken - paus, kardinalen en lagere hiërarchie
  • Cabal - Joodse mystieke sekte ook wel Kabballah genoemd, vermengd met New Age filosofieën en satanistische praktijken veranderde het in de Cabal-sekte.
  • Satanisten
  • Mormonen - Hoofden, bisschoppen en lagere hiërarchie

De Bloodline-families [dwz de satanische ill-uminati-families zien Bloodlines of the Illuminati ] zijn als bestuursleden, en houden toezicht op de afdelingen in hun territorium, sturen berichten naar hen en zorgen voor de hoofden van de bedrijven, bijvoorbeeld het drugshandel programma of het kinderhandel programma loopt goed.

 

Kinderhandel

 

De training voor kinderhandel verschilt tussen de vijf afdelingen om de robuustheid van het bedrijf te waarborgen als een onderdeel wordt verwijderd. Ze kunnen ook in combinatie werken.

 

De organisaties waarvan Jane zegt dat ze netwerken voor kinderhandel leiden, zijn ALLE 5 de afdelingen.

 

Mind Control

 

Vrijmetselaars gebruiken het MK Ultra-programma, Delta, Epsilon, militaire programmering, terwijl de satanisten en mormonen de neiging hebben om Beta Kitten-programmering te gebruiken.

 

Mind-gecontroleerde individuen worden gezien als archiefkasten, met zeg maar 3 lades en met elke lade vol met dossiers. De sleutel van elke la is een demonische geest die hem bewaakt.

 

Bestanden zijn herinneringen, meestal met traumatische ervaringen, elk bestand wordt bewaakt door een geest, meestal een geest van een lager niveau. Alle geesten en demonen hebben toegang nodig om bij de bestanden te komen, en individuen herbeleven de traumatische herinneringen wanneer ze het bestand openen.

 

Als een persoon niet volgens het bedrijf werkt, of vecht tegen het "bedrijf", dan beschouwt het systeem ze als kapot. Men ziet dat er geen juiste verbinding is tussen persoon en de geest, dat de gaven van een kind niet op één lijn liggen met geesten. Het systeem zorgt ervoor dat ze nep begeleiding krijgen om ervoor te zorgen dat het programmeren wordt voortgezet of soms opnieuw wordt geprogrammeerd. Dit betekent dat demonen van een hoger niveau de controle over hen zullen krijgen of nepherinneringen zullen worden ingebracht onder leiding van verschillende geesten.

 

Generaal demonen van een hoger niveau scheuren mensen mentaal uit elkaar in 10 - 15 jaar. Andere demonen op een lager niveau hebben meer kans om naar believen in of uit mensen te komen.

 

Het bovenstaande is mijn interpretatie van wat Jane zegt. Hieronder staan enkele andere aspecten die de ervaringen of informatie van andere mensen zijn die passen binnen deze algehele occulte verborgen structuur die Jane beschreef.

 

Veel mensen geloven niet in het bestaan van demonen of geesten of magie. Dat is per se niet belangrijk, wat wel belangrijk is, is dat de Illuminati, de mensen aan de macht, dat wel doen. 

 

Verdere discussie

 

Deprogramwiki zou misschien een bron zijn die nuttig kan zijn voor het deprogrammeren van individuen, en is waardevol voor andere informatie over de Illuminati.

 

Illuminati

 

De Illuminati is een groep die een vorm van geloof beoefent die bekend staat als "verlichting". Het is Luciferiaans, en ze leren hun volgelingen dat hun wortels teruggaan naar de oude mysteriereligies van Babylon, Egypte en Keltisch druïdisme. Ze hebben genomen wat ze als het 'beste' van elk beschouwen, de fundamentele praktijken, en deze samengevoegd tot een sterk occulte discipline. Veel groepen op lokaal niveau aanbidden oude goden zoals "El", "Baal" en "Ashtarte", evenals "Isis en Osiris" en "Set".

 

Dit gezegd hebbende, spotten de leidersraden soms met de meer 'primitieve' praktijken van de anarchistische of lagere niveaus.  In de San Diego in concilie, noemen ze de hogepriesters en priesteressen de "snijmachines en blokjessnijders", die de "lagere niveaus tevreden hielden". Dit is om niemand te beledigen, het toont alleen aan dat ze op leiderschapsniveau vaak denken dat ze meer wetenschappelijk en cognitief gedreven zijn. Maar ze beoefenen nog steeds de principes van verlichting.

 

Hiertoe zijn 12 stappen, ook wel bekend als 'de 12 stappen van discipline', en ze leren ook reizende astrale gebieden, tijdreizen en andere metafysische verschijnselen. Doen mensen dit echt, of is het een door drugs veroorzaakte hallucinatie? Ik kan niet beoordelen. Er gebeuren dingen waarvan ik geloof dat ze in deze groep niet rationeel kunnen worden uitgelegd, dingen die veel mensen bang maken, maar ik kan alleen maar zeggen dat het een combinatie zou kunnen zijn van cultus-mind-control, inducties van drugs, hypnose en een of andere echte demonische activiteit. Hoeveel van elk kan ik niet beginnen te raden. Ik weet dat deze mensen het kwaad onderwijzen en beoefenen.

 

Op de hogere niveaus bestaat de groep niet langer uit mensen in gewaden die voor vreugdevuren zingen. Leiderschapsraden hebben beheerders die de financiën afhandelen (en geloof me, deze groep verdient geld. Dat alleen zou het gaande houden, zelfs als de rest slechts een religieuze idioot fabeltje zou zijn).

 

De leiderschapsniveaus omvatten zakenmensen, bankiers en leiders van de lokale gemeenschap. Ze zijn intelligent, goed opgeleid en actief in hun kerken. Boven de lokale leiderschapsraden bevinden zich de regionale raden, die dictaten geven aan de groepen onder hen, helpen bij het formuleren van het beleid en de agenda's voor elke regio, en die communiceren met de lokale leiderschapsraden.

 

Op nationaal niveau zijn er buitengewoon rijke mensen die deze doelen financieren en communiceren met de leiders van andere landen. De Illuminati zijn internationaal. Geheim genootschap? In ieder geval. Het eerste dat een kind leert van "familie, of de Orde", zoals ze worden genoemd, is "De eerste regel van de Orde is geheimhouding". Daarom hoor je niets van meer overlevenden die uitstappen. De moeite die deze groep doet om de leden zo bang te maken dat ze niets onthullen, is ongelooflijk.

 

De Illuminati zijn aanwezig in elk grootstedelijk centrum in de Verenigde Staten en wereld. Ze hebben de Verenigde Staten in zeven grote regio's verdeeld, en elk heeft er een regionale raad over, waarvan de hoofden van de lokale raden aan hen rapporteren. Ze komen eens in de twee maanden bij elkaar, en bij speciale gelegenheden.

 

Een metropoolregio kan wel 10 tot 30 groepen bevatten, en plattelandsgebieden zullen vaak bijeenkomsten hebben met andere lokale groepen en rapporteren aan de leidinggevende raad van de metro. Ze rekruteren bijna NOOIT buitenstaanders, hoewel ze af en toe bijvoorbeeld kinderen of een gezin uit Azië zullen kopen en ze onder voortdurend toezicht zullen houden in ruil voor het redden van hun leven van de plaatselijke maffia. Ze worden bedreigd te worden teruggestuurd naar deze groep als ze dit ooit openbaar maken.

 

Al het bovenstaande is van DeprogramWiki - Wie en wat is de Illuminati? 

 

Illuminati-structuur

 

In 1991 onthulde Fritz Springmaier dat het kasteel van de Moeder van de Duisternis in België was.

 

Op 19-jarige leeftijd deed ze haar ceremonie voor 1000 lichtpunten in het kasteel van de Moeder van de Duisternis dat ik in 1991 tentoonstelde. Het is het Chateau des Amerois bij Muno, België; van wat mij is verteld, zijn ze ermee gestopt het als hun hoofdkantoor te gebruiken vanwege de aandacht die het had gekregen. "

 

Het lijkt te zijn vervaagd op CIA Google Maps

De vrouw waar, Fritz Springmaier naar verwijst, die haar ceremonie van 1000 punten van licht voltooide, is Hillary Clinton. De alinea wordt hier herhaald.

 

Op 19-jarige leeftijd deed ze haar ceremonie voor 1000 lichtpunten in het kasteel van de Moeder van de Duisternis dat ik in 1991 tentoonstelde. Het is het Chateau des Amerois bij Muno, België; van wat mij is verteld, zijn ze ermee gestopt het als hun hoofdkantoor te gebruiken vanwege de aandacht die het had gekregen.

 

Als tiener deed ze de Illum .'s geheime Cabalistische Levensboom-rituelen, elk van de tien kamers heeft een aparte ceremonie. De padwerkrituelen worden gedaan door diepe satanische alters (delen van de geest)

 

Hij stelt in 2014 in het artikel Grande Dame Hillary, onze volgende Prez, dat Hillary een Moeder van de Duisternis (moeder betekend hier dus hoge priesteres) is sinds de leeftijd van 19. Dit zou ongeveer 1967 zijn, aangezien haar geboortedatum 26 oktober 1947 is.

 

Op 19-jarige leeftijd deed ze als nieuwe Moeder van de Duisternis een ceremonie voor de dood, begrafenis en wederopstanding en werd ze verzegeld. Ze heeft dit parallelle rituele leven. Toen ze opgroeide, was de religie van haar familie Methodist. De voorkant van haar geest weet dat ze deel uitmaakt van de Illuminati, en dit is te zien wanneer Bill en haar personeel in het Witte Huis verrasten met occulte kerstboomversieringen.

 

Springmaier stelt in deze video dat er 1000 lichtpuntenceremonie was, een uitdrukking die George Bush verschillende keren gebruikte. De video legt meer uit over deze en andere aspecten van het kasteel.

 

24 oktober 2018 Jan Myers Documentaires Mothers of Darkness Castle: The Most Evil Place on Earth! Documentaire 

 

Omdat Springmaier het kasteel Mothers of Darkness in België in het openbaar heeft geïdentificeerd, wordt het nu niet verondersteld te worden gebruikt door Mothers of Darkness die daadwerkelijk een kasteel in Duitsland, (nue schwanstein),  gebruiken. Het wordt nog steeds gebruikt voor Grand High Priestess Witch Battles en dergelijke.

 

Voor meer informatie over het kasteel, en de Bushes-verbindingen ermee, zie Thieves of the Wood, Chateau Des Amerois en de Bush Family 

 

Grande Dame lijkt een gebruikte term te zijn - Springmaier gebruikte het over Hillary Clinton en Fionar Barnett heeft het gebruikt. Ik denk aan Meryl streep Revised Edition van ‘EYES WIDE OPEN’ door Fiona Barnett. Ik weet nog niet zeker hoe Grande Dames in de structuur passen.

 

Fritz Springmaier legt uit over de Illuminati-structuur

 

Raden (Illuminati) - De Illuminati hebben regelmatig bijeenkomsten. Sommige van deze bijeenkomsten zijn zo georganiseerd dat ze tijdens hun bijeenkomsten "acefaal" en "toevallig" overkomen, terwijl ze in werkelijkheid gestructureerd en gepland zijn. Eén groep, MJ-12, heeft de volgende namen: de groep, de speciale studiegroep, de wijzen, de operationele coördinerende raad (OCB), 5412 commissie, 303 commissie, 40 commissie, PI-40 commissie en beleidsplanningsgroep ( PCG). Sommige van de formele beleids- en rituele groepen hebben namen die alle Illuminati-leden die hoog genoeg zijn geworden om te leren, zullen herkennen:

 

De Raad van 3, Raad van 5, Raad van 7, Raad van 9, The Grand Druïde Council, The Committee of 300 en het Committee of 500 (bekend als Fortune 500). Veel van de bijeenkomsten zijn conclaven zonder formele namen. De Grand Druid Council is niet iets fictiefs, maar een feitelijke groep mensen die formeel bijeenkomen en wiens lidmaatschap we hebben geprobeerd bij te houden. De groepen die beslissingen nemen om deze planeet te beheersen, zijn met elkaar verbonden. Elke beslissing heeft zijn eigen oorsprong en route die hij volgt. Fritz Springmaier diepere inzichten 

 

Fritz legt verder uit over de Illuminati in de VS.

 

De ca. 7.000 heersende elite in Amerika bevinden zich op sleutelposities waar zij de leiding hebben over alle belangrijke beslissingen. De wereld is als hun privéclub. De massamedia zijn hun spreekbuis die de publieke percepties manipuleert. Lobbygroepen zoals de Business Roundtable, de Commissie voor Economische Ontwikkeling en de Conference Board zorgen ervoor dat overheidsfunctionarissen zich realiseren welk beleid ze zouden moeten steunen. Hun elitescholen zoals Yale, Harvard, Princeton, Stanford en de Universiteit van Chicago spelen een sleutelrol bij het onderwijzen van mensen om een sleutelrol te spelen in het wereldsysteem, en helpen ook bij beleidsonderzoek. Hun stichtingen (bijvoorbeeld de 100's van Rockefeller Foundations, Carnegie Endowment for Peace en de Bradley Foundation) en denktanks (zoals ik eerder heb beschreven) spelen een cruciale rol bij het in overeenstemming brengen van de gebeurtenissen met hun agenda's. Beleidsplanningsgroepen zoals de RAND corp. en het CFR-plan voor de toekomst en een vals model van de wereld bieden ... Ik zou het kunnen omschrijven als de kijk op de wereld die de Matrix wil dat mensen zien. Citigroup (Citibank), Morgan Bank en B of A krijgen elk ongeveer een dozijn of meer herhalingen in het CFR. Illuminati-banken, verzekeringsmaatschappijen en andere grote bedrijven zijn verzekerd vertegenwoordigd in de Illuminati's CFR.

 

Deze Amerikaanse elite brengen hun vakanties door in Europa en hebben contact met wereldwijde Illuminati-organisaties zoals WTO, Wereldbank, Davos World Economisch Forum en het IMF. De Europese elite komt bijeen op plaatsen zoals de Europese ronde tafel van industriëlen en de Unie van I & E-confederaties van Europa, en heeft beleidsplanningsgroepen die vergelijkbaar zijn met onze CFR voor elk land. Terwijl de Europese Illuminati-elite de belangrijkste besluitvormers zijn, spelen de Amerikaanse en Japanse elite nog steeds een rol bij het leiden van de zaken. Er wordt veel tijd en moeite gestoken om consensus te bereiken tussen de verschillende spelers. De Illuminati en hun controle over de mensheid

 

Een structuur voor mannelijke Illuminati-posities is gegeven als

 

  • Phoenix
  • Magus
  • Regentes
  • Prins
  • Priester
  • Presbyter

Gegeven voorbeelden van de hoogste rang van Phoenix werden gegeven:

 

  • David Rockefeller
  • Alfred Heinz Kissinger
  • GW Bush
  • George HW Bush
  • Bill Clinton
  • Malcolm Forbes
  • Walter Annenberg
  • George Soros
  • Barack Obama (nu op dit moment)

Hoe deze mannelijke structuur precies past bij de structuur die door Jane of Fritz is geschetst, is onduidelijk. 

 

De voornamelijk mannelijke vrijmetselaars hebben ook hun eigen structuur, en elke metselaar is verbonden met ridderschappen of genootschappen. Verenigingen zoals de Knights of Malta, Knights of Bath, Rose crucians, Knights Templars, Skull and Bones enz. Zijn allemaal "specialiteiten" of groepsnamen die worden gegeven voor de door elke vrijmetselaar gekozen humanitaire focus. Als ze eenmaal geloften hebben afgelegd, verklaren ze ook hun samenleving via afstamming.

 

Jane zei echter ook dat het systeem van het matriarchaat (vrouwelijk) werd veranderd in een systeem van het patriarchaat (mannelijk) ter voorbereiding op de komst van de antichrist, en dat de voorbereiding op de antichrist haar specifieke taak moest zijn, waaraan ze ontsnapte!

 

Kinderhandel

 

De kinderhandel dient verschillende doelen. Kinderen - afhankelijk van bloedlijnhiërarachie of bloedlijnexpendables, of niet-bloedlijn die de meerderheid vormen, kunnen door de illuminati worden gebruikt voor de verschillende volgende doeleinden en waarschijnlijk nog veel meer

 

  • Chantage van machthebbers via “brownstone” -operaties voor seksueel misbruik van kinderen
  • Geldbron via kinderprostitutie
  • Opofferingsrituelen voor kinderen - Bron van energie, geesten, demonen
  • Kannibalisme (canaan baal) kinderen worden gegeten in rituelen
  • Seksuele tevredenheid door pedosadisten
  • Orgaanhandel, lichaamsdelen en orgaanvervanging voor de illuminati
  • Bron van stamcellen, bloed, adrenochoom en andere "nuttige" items
  • Controle van ouders via hun kinderen
  • Mind Control werkt het beste bij kinderen jonger dan 3 jaar, dus mind control-individuen kunnen worden gebruikt voor seksslaven, supersoldaten, het ontwikkelen van krachten zoals kijken op afstand, werken aan zwarte / geheime projecten, werkslaven, experimenteren zonder terugroepactie
  • Veroorzaakt chaos en wanorde

Kinderen zijn dus een waardevolle hulpbron (geld en lichaam) voor de illuminati, vooral als ze gecontroleerd worden.

 

Organisaties

 

Net zoals gestolen of nepgeld moet worden witgewassen om het in legitieme circulatie te krijgen, zo moet de satanistische hiërarchie worden gekoppeld aan de democratische structuur waarvan men denkt dat deze de controle heeft. Dit betekent dat het nietsvermoedende publiek wordt misleid door te denken dat democratie het systeem is dat wordt gebruikt terwijl het slechts het gordijn van de tovenaars van Oz is.

 

Jane vermeldt dat de Bilderbergers een dekmantel zijn voor de Satanic Council. Andere organen die in deze rol passen, worden vaak genoemd als Council for Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie, het Royal Institute of International Affairs oftewel Chatham House 

Zoals het diagram illustreert, worden de Club van Rome en de VN allemaal gecontroleerd via de Ronde Tafel , die op zijn beurt kan worden gecontroleerd door het Comité van 300 

 

Organisaties die het beleid van de controllers implementeren zijn zoals het IMF, de Wereldbank, de Wereldhandelsorganisatie, de OESO.

 

De Europese Unie begon haar leven als een handelsorgaan, zoals de NAFTA, en is nu vergevorderd als opstap naar de ene wereldregering of de Nieuwe Wereldorde van de globalisten.

 

Het is nu niet moeilijk in te zien hoe alle bovengenoemde organisaties worden gecontroleerd door en ondergeschikt zijn aan de satanisten en de Illuminati-machtsstructuur.

Bedrijven die door de Illuminati worden bestuurd, zijn enorm groot en hebben zich de afgelopen 50 jaar sterk geconsolideerd in overeenstemming met het globalistische beleid.

De bedrijven beheersen bijna elk aspect van ons leven - ze hebben volgens de wet bizar genoeg de rechten van natuurlijke mensen verworven, maar veel minder aansprakelijkheden.

 

Bedrijven zijn een van de slimste apparaten voor de elite om hun macht en rijkdom te bundelen in bedrijven. Omdat het Amerikaanse rechtssysteem de neiging heeft om te steunen wat de elite wil, waren ze in staat om enkele belangrijke beslissingen van het Hooggerechtshof hun gang te laten gaan: in 1819 beschermde het Dartmouth-besluit bedrijven onder de contractclausule van de grondwet; in 1886 maakte het besluit van Santa Clara een bedrijf tot een 'natuurlijk' persoon (!) met de grondwettelijke rechten van personen. Helaas zijn ze niet aansprakelijk gesteld voor het doden van mensen en andere criminele handelingen, op dezelfde manier als de rest van ons echte natuurlijke personen. De bedrijfsstructuur creëert een bufferzone tussen de elite die hen controleert met in elkaar grijpende directoraten en het publiek. De bedrijven nemen de hitte op zich, niet de elite. De grotere multinationals zijn financieel groter dan de meeste landen en loyaal aan de heersende elite. De Illuminati en hun controle over de mensheid

 

bijv. Agribusiness

 

Dezelfde bedrijven zijn eigenaar van de zaden, de chemicaliën en de voedseldistributie en hebben een enorme lobbymacht over regeringen en heersers en controleren dus voornamelijk

 

  • Welke zaden, planten en gewassen worden verbouwd, bijvoorbeeld genetisch gemodificeerd voedsel
  • Waar die zaden, planten en gewassen worden verbouwd - begunstigde landen niet lokaal
  • Hoe die planten worden gekweekt, bijv. Hoge input met kunstmest en giftige herbiciden, insecticiden, fungiciden, meestal niet lage input biologisch
  • De markt en prijs voor de gewassen
  • Wat, waar en hoe dieren worden gekweekt, dwz waar ze van worden gevoed, hoe lang ze leven enz. - steeds grotere stappen naar massale industriële landbouw, gemechaniseerd met weinig arbeidsinput van mensen
  • Controleer de winstgevendheid en hoe groot boerderijen moeten zijn om te kunnen bestaan
  • Bepaal welk onderzoek er op universiteiten gebeurt door te betalen voor onderzoek

bijv. Big Pharma - Farmaceutische industrie

 

  • Bepaal welk onderzoek er gebeurt door te betalen voor onderzoek en ontwikkeling
  • Bepaal welk onderzoek wordt gepubliceerd als ze eigen tijdschriften hebben
  • Beheers peer review door betalende onderzoekers
  • Controleer of alleen gunstige resultaten worden gepubliceerd
  • Bepaal welke medische instellingen er zijn
  • Beheers symptoomgebaseerde behandelingen, dwz het allopathische systeem van het behandelen van symptomen geneest niet, aangezien genezingen hen van patiënten en winst zullen beroven van dit systeem
  • Bepaal welke chemicaliën er in "medicijnen" zitten
  • Bepaal wat doktoren in tijdschriften lezen
  • Bepaal wat artsen op voorraad hebben door prikkels
  • Producten zijn vaccin
  • Fluoride op tanden
  • Neutraceuticals

Dit leidt tot stompzinnige situaties dat Big Pharma in de VS niet aansprakelijk is voor de schade die hun vaccinaties hebben veroorzaakt, dat de kosten worden geëxternaliseerd naar de publieke sector. Het lijkt erop dat de bedrijven goed zijn in het verkrijgen van gratis spullen, maar noemen het dogmatisch en herhaaldelijk vrijhandel.

 

Handelswetten en -regels

 

Beleid voor handelscontrole wordt voortdurend naar voren gebracht, zoals de multilaterale overeenkomst inzake investeringen (MAI), de Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst (NAFTA), het trans-Pacifische partnerschap (TTP), het transatlantische handels- en investeringspartnerschap (TTIP) en vele andere anderen, te talrijk, herinneren zich ook in een meedogenloze drang om de agenda voor een wereldregering en neoliberale economie door te drukken.

 

Deze beleidslijnen / overeenkomsten worden van de ene instantie naar de andere overgebracht, bijvoorbeeld de OESO, de Wereldhandelsorganisatie, de EU en andere, om de controleurs aan te passen en elke verantwoordingsplicht, publieke weerstand of zelfs kennis te slim af te zijn.

 

Handelsregels zijn gunstig voor grote westerse bedrijven en benadelen ontwikkelingslanden, kleinere bedrijven en producenten.

 

Media

 

Tv, films, kranten, games en advertenties

 

Het "nieuws" en de media worden gedomineerd door een paar bedrijven

Dit resulteert in een monopolie "spotvogel" media die de informatie en dus de "waarheid" controleert die tot de mensen doordringt en de werkelijkheid van de mensen verandert van de werkelijke werkelijkheid.

 

Operatie Mockingbird was een CIA-operatie om de media te controleren. CIA-directeur William Casey zei ook: "We zullen weten dat ons desinformatieprogramma compleet is als alles wat het Amerikaanse publiek gelooft onjuist is"

 

Totale waarde van de Big 6 van Media: $ 430 miljard [cijfers variëren van verschillende afbeeldingen, afhankelijk van het gebied en de productietijd van de afbeelding]

Deze mensen staan aan hun hoofd

 

  • Nationaal amusement - Sumner Redstone
  • Disney - Bob Iger
  • Time Warner - Jeff Bewkes
  • Comcast - Brian L. Roberts
  • News Corp - Rupert Murdoch
  • Sony - Kazuo Hirai

 

Meer media-afbeeldingen zijn hier

 

Q is een psychopaat die dicht bij de Amerikaanse president, de NSA en de militaire inlichtingendienst staat, die informatie vrijgeeft aan het publiek, vaak in de vorm van vragen, en er zijn hoopvolle tekenen dat ze de criminele kliek / illuminati neerhalen.

Q !! mG7VJXZNCI 25 nov 2019-10: 35: 45 uur

https://www.youtube.com/watch?

V = HRFHyBXEbhY & feature = youtu.be

Russische bots?

Waarom zijn de grootste mediaco's ter wereld?

voortdurend aanvallen als we gewoon een zijn

samenzwering / LARP?

Wie controleert de media? [6]

Wie controleert [6]?

Logisch denken.

Q

 

Wie controleert de [6]? Het lijkt de illuminati te zijn, bij gebrek aan een betere naam ...

 

Deze video toont netjes de kracht van die megabedrijven, die ze gebruiken om propaganda te maken voor hun eigenaren.

 

pic.twitter.com/PXfbKfwsqT

 

- Majestic 12 ⭐️⭐️⭐️ (@ TS_SCI_MAJIC12) 9 oktober 2019

 

Dit schraapt echter alleen maar de oppervlakte, aangezien de mediabedrijven niet alleen het nieuws gebruiken om te controleren, maar ook

 

  • Tv-golven zelf zijn alfagolven, die de luisteraar in een ontvankelijke passieve toestand brengen.
  • Muziek - vol satanische boodschappen en door de geest beheerst, binden jongeren emotioneel aan 'sterren' en beheers ze terwijl ze opgroeien
  • Games - Stimuleer geweld, acceptatie van moord via drones enz., Op afstand zonder moraal met gamer-handsets
  • 5G Gevaarlijke microgolfstraling die kan worden gebruikt als wapen en om een enorm kunstmatige intelligentie (AI) -systeem teweeg te brengen om ons te beheersen.
  • Alexa, Siri, Echo en soortgelijke apparaten luisteren en registreren gegevens over hoe mensen leven, en voeren deze gegevens en privé-informatie in de AI-databank en het controlesysteem in

Financieel systeem

 

Geld is een belangrijk middel om de bevolking onder controle te houden.

 

Ooit was geld een middel om de uitwisseling van goederen te vergemakkelijken, nu is het een handelsartikel voor de rijken om op te gokken en een middel om mensen te controleren door middel van "fractioneel reservebankieren".

 

Ongekozen, ondemocratische, ondoorzichtige en onverklaarbare instanties zoals de Bank of England, de Federal Reserve Bank en de Bank of International Settlements kunnen naar believen crisisen en mislukkingen veroorzaken, waardoor ze echte activa verwerven, zoals land, gebouwen voor waardeloos, op vertrouwen gebaseerd papier dat zelfs niet wordt ondersteund door goud.

 

Alle tarieven zoals LIBOR, wisselkoersen, basistarieven, rentetarieven, goudprijzen, grondstoffenprijzen enz. Zijn vast.

 

Het hele systeem is opgetuigd, maar doet alsof het democratisch en eerlijk is.

 

Chippen

 

Illuminati willen dat we worden uitgerust met microchips zodat ze totale controle hebben, zoals verteld door Aaron Russo, een vriend van Nelson Rockefeller, die sprak voordat hij “stierf”. Een afwijkende mening leidt tot een uitschakeling van de toegang tot diensten.

"Intelligentie" -organisaties

 

De CIA en andere Amerikaanse inlichtingenoperaties en andere outfits in "Five Eyes" (FVEY) zoals de Britse GCHQ, MI5, MI6 en Australië, Noord-Zeeland en Canada, evenals de Israëlische Mossad die zich voordeden als de "inlichtingen" -organisaties of "veiligheid" van individuele landen organisaties. Als zodanig zijn ze vrijwel onmogelijk ter verantwoording te roepen en zijn ze professionele leugenaars. Volg @ 1vs5i https://twitter.com/1vs5i voor nuttige informatie over FVEY

 

In werkelijkheid werken ze samen als een van de grootste bekende internationale criminele bendes, die een groot deel van de drugshandel, wapensmokkel, witwaspraktijken, terrorisme en kinderhandel, orgaanhandel, sekshandel en chantage van kinderen onder controle hebben. Illuminati-hiërarchie.

 

De ‘inlichtingendiensten’ zijn vrijwel niemand of iets verantwoordelijk. RT License to kill: MI5-agenten kunnen ernstige misdrijven plegen, zoals moord en marteling, tribunale regels

 

Ze passen misschien zelfs onderaan deze piramide.

In werkelijkheid worden de "inlichtingen" -outfits in elk land "beter aangeduid als de wereldwijde inlichtingendienst van NWO, waarvan MI5, MI6, CIA, NSA, FBI, NZSIS, RCMP, SIS, ASIO, GCHQ, NRO, DIA en de SASB zijn gewoon afdelingen, met samen minstens 300.000 mensen fulltime in dienst. ” Whale

 

Andere organisaties

 

Dit artikel linkt Puppetmasters of Child Sexual Abuse - Le Cercle, Gladio, Knights of Malta and Opus Dei Networks verwijst naar Le Cercle en Operation Gladio, een door de NAVO gerunde spanningsstrategie, in wezen een terroristische campagne onder valse vlag om te verdelen en te heersen volgens het doel van de controllers.

 

De link noemt ook twee invloedrijke organen Opus Dei en Knights of Malta die ook in deze controlestructuur zullen passen. De Illuminati kan ook de Cirkel worden genoemd, anders maar overlappend denk ik, aangezien Le Cercle meer katholiek is gebaseerd

 

Een ander goed artikel over kinderhandel is Anatomy of the Luciferian Elite's Global Child Sex Trafficking Pedophile Operations - Joachim Hagopian 

 

Een ander klassiek artikel dat het lezen waard is, is The Pedophocracy door David McGowan

 

Mind Control

 

Cisco Wheeler zegt dat ze in 1968 wist dat er meer dan 2 miljoen Amerikaanse MKULTRA's waren, omdat ze programmeur was en de gedocumenteerde records hierover zag. Ze vermoedt (tegen 2019) "ik zou zeggen 10 miljoen". Hoeveel wereldwijd?

 

Dit is een zichzelf replicerend systeem, aangezien door de geest gecontroleerde slachtoffers worden bestuurd door handlers die zelf door de geest worden gecontroleerd. Wie staan er aan de top van deze vervelende, door de geest gecontroleerde slavenpiramide? Henry Kissinger is er een die in me opkomt.

 

Het kolossale aantal door de geest beheerste slaven moet worden erkend, omdat het bewijs de enorme hoeveelheid illuminati-symboliek is in openbare ceremonies, zoals superbowl, olympische spelen enz. Evenals muziekvideo's en Hollywood (Pedowood) films is immens.

 

In de Amerikaanse sport zitten ongetwijfeld mensen met hersenbeheersing, zoals beschreven door Brice Taylor en Cathy O'Brien. Dit zal in een aparte post worden toegelicht.

 

Triggerwaarschuwing - Hier zijn enkele Illuminati-symbolen die worden gebruikt 666, Duivelshoorns, eenogige symbolen, piramide, shhh en monarchvlinder mind control

Het is niet verborgen, we moeten gewoon opletten en wakker worden.

 

Twitter-thread over Illuminati-symbolen

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier