· 

Belenoff en Q

3e generatie gravin van Arran
3e generatie gravin van Arran

Ik hoorde begin 2020 voor het eerst van Somerset Belenoff toen deze site op sociale media werd verspreid. Wie is Somerset Belenoff Wie is Somerset Belenoff? 

 

Maar op het eerste gezicht leek die site een beetje mantel en dolk en sensationeel, en een paar dingen leken niet te kloppen.

 

Mensen die bekend waren met de Illuminati herkenden de naam "World Governing Council" (WGC) of het "World Security Office" niet. Bij snel onderzoek bleek er geen gravin van Arran te zijn.

 

Er waren echter enkele oppervlakkig interessante aspecten, maar zoals altijd was er het vermoeden dat dit soort sites opgezet zouden kunnen zijn.

 

Zo lijkt ze goed verbonden te zijn met Cannibal Cravings ...

Later nam iemand die ik Bob zal bellen contact met me op en had dit verder onderzocht. Hij ontdekte dat er een derde generatie gravin van Arran was.

Lady Arran is de 14e generatie van de Fortescue-familie die in Castle Hill, Devon woont. De overgrootvader van Lady Arran, de Rt Hon Earl Fortescue, was het eerste lid van de familie dat in 1923 Show President werd.

 

Maak kennis met Lady Arran, de nieuwe president van de Devon County Show 

 

Dit kan bij verder onderzoek wel of niet aansluiten bij Belenoff.

 

(Hoewel ik Bob moest blokkeren op sociale media, koester ik geen harde gevoelens tegen hem. Hij deed wat waardevol onderzoek, maar net als een paar mensen vinden ze dat hun onderzoeksonderwerp onmiddellijk van het allergrootste belang voor mij moet zijn, ten koste van al de rest)

 

Enkele gebieden of sites voor verder onderzoek

Er waren in ieder geval een paar artikelen over Belenoff geschreven vanaf januari 2020, maar een van de beruchte Mike Rothschild die zou kunnen worden omschreven als NWO-shill.

The Wettin is de naam op het embleem / logo van het Hollydale-restaurant

Wettin-dynastie

 

Grote Europese dynastie, genealogisch terug te voeren tot het begin van de 10e eeuw na Christus. De vroegst bekende voorouders waren actief in het verleggen van de Duitse grens in oostelijke richting naar het voormalige Slavische grondgebied; en tegen het einde van de jaren 1080 bezetten twee van hun nakomelingen, broers, niet alleen het graafschap Wettin (op een kruising van de rivier de Saale stroomafwaarts van Halle), maar ook, verder naar het oosten, de markgraafschap Meissen (aan de Elbe) . De Wettins van Meissen breidden het grondgebied van hun linie enorm uit door in 1264 landgraven van Thüringen en in 1423 kiezers van Saksen te worden.

 

Van groot belang was de verdeling van de Wettin-dynastie in Ernestine- en Albertine-linies in 1485. De Albertines verzekerden het electoraat van Saksen tegen de Ernestines in 1547. De Ernestines behielden daarna enkele minder belangrijke bezittingen in Thüringen, die ze voortdurend onder elkaar verdeelden. Hun bezittingen werden bekend als de Saksische hertogdommen en omvatten onder meer Saksen-Weimar, Saksen-Coburg, Saksen-Eisenach, Saksen-Altenburg en Saksen-Gotha. In de 19e en 20e eeuw rezen de Ernestine Wettins van de tak Saksen-Coburg tot ongekende hoogten. Een werd koning van de Belgen als Leopold I in 1831, en een ander, Albert, trouwde in 1840 met de Britse koningin Victoria en was de voorvader van vijf opeenvolgende Britse vorsten (hoewel de naam Wettin zelden werd genoemd in Engeland, en die van het huis van Saxe-Coburg-Gotha werd officieel veranderd, voor de Britten, in het huis van Windsor in 1917). Nog een andere Ernestine, Ferdinand, trouwde in 1836 met Maria II van Portugal en was de stichter van het Portugese koningshuis dat regeerde van 1853 tot 1910. En ten slotte werd een vierde Ernestine prins van Bulgarije in 1887 en koning in 1908, als Ferdinand I, met zijn nakomeling die regeerde tot 1946.

 

De Albertines waren keurvorsten van Saksen van 1547 en koningen van 1806 tot 1918. Ze leverden ook twee koningen van Polen, Augustus II en Augustus III, tussen 1697 en 1763. Zie ook Saksische hertogdommen; Windsor, huis van. Wikipedia House of Wettin 

 

Interessant is dat het motto op het Wettin "logo" samen met het allesziend oog van Horus - "Proditio mors es" letterlijk vertaald is "Overgave dood van", dus ik denk dat met een aanpassing van 500 jaar het zou kunnen betekenen "overgave aan de dood" 

 

Het lijkt er dan op dat de Wettin’s een machtige familie zijn en dat de Britse koningshuizen hier slechts een tak van zijn.

 

Sinds mijn eerste onderzoek heb ik ontdekt dat Wereldraad een andere naam kan zijn voor de Satanische Raad. Dus de WGC kan slechts deel uitmaken van de massaraad of, als er een andere groep buiten de algehele Satanische Raad is, de Raad van alle hoofden van de wolven. 

 

Het huis van Windsor is het regerende koninklijke huis van het Verenigd Koninkrijk en de andere rijken van het Gemenebest. In 1901 volgde het Huis van Saksen-Coburg en Gotha (een tak van het Huis van Wettin) het Huis Hannover op tot de Britse monarchie met de toetreding van koning Edward VII, zoon van koningin Victoria en prins Albert van Saksen-Coburg en Gotha. . Wikipedia House of Windsor 

Wettin-stamboom van de Wikiwand House of Wettin
Wettin-stamboom van de Wikiwand House of Wettin

Het leek er dus op dat de Belenoffs een nader onderzoek waard waren. De website van Glamis Calling toonde zich een interessante site voor gecodeerde communicatie.

 

De belangrijkste reden voor het mogelijke belang van de sites voor veel mensen is vanwege deze twee berichten over Q van 31 augustus en 27 oktober 2017, waarin ze het initiatief Q goedkeuren en zeggen dat iedereen zal ontwaken.

Als het werd gepost toen het daadwerkelijk werd gedateerd, dateerde dit van vóór de eerste Q-berichten en leek het in strijd te zijn met de algemeen aanvaarde theorie dat Q slechts een mix was van Militaire Inlichtingendienst en National Security Agency, met Trump als Q plus en twee of drie andere burgers. Het lijkt te worden geregisseerd door Belenoff.

 

De datum voor de eerste Q-post “op de borden”, ik denk dat het in dit stadium 4chan was, 28 oktober 2017 de dag na de tweede Glamis Q-post!

Dus het verhoogt de mogelijkheid / waarschijnlijkheid dat Q, de psychologische operatie eigenlijk namens de illuminati ...

  • Misschien is het een factie van de Illuminati tegen een andere?
  • Misschien is het een valstrik voor de mensen die Q volgen? zie Operation Trust
  • Misschien is Trump een speler?
  • Misschien is Trump bedrogen of bedrogen?

Wie weet?

 

Ik weet het niet en zal er waarschijnlijk ook niet achter komen. Ik presenteer alleen wat een paar feiten lijken te zijn en stel een paar vragen.

 

Het volgende artikel behandelt enkele redenen waarom Q geen pacificatie psyop is, zonder deze Glamis-openbaring in overweging te nemen. Maar sommige van de redenen kunnen nog steeds gelden. 2021 jan 21 Stilte in de storm Nee, Q en 'Trust The Plan' is niets als OPERATION VERTROUWEN, het is geen pacificatie PSYOP en hier is waarom. 

 

Wat maakt het uit als Q wordt gerund door Belenoff's?

 

Het kan voor sommige mensen misschien een verschil maken, maar voor mij niet veel. Ik blijf ploeteren om kennis over kindermishandeling, ritueel misbruik, kinderopoffering en de illuminati te verspreiden.

 

Ik wil niet leven in een wereld die wordt geregeerd door mensen die dat plegen. Ik wil het blootleggen, ongeacht de gevolgen.

 

Natuurlijk hoop ik dat de cultus van dood en marteling en verkrachting wordt afgebroken, en hopelijk is het schijnbare Biden-presidentschap in feite een schijnvertoning en staat het onder militaire controle, als een angstaanjagende gebeurtenis die ons naar de afgrond brengt om ervoor te zorgen dat de meeste mensen bewust worden van de realiteit van deze wereld.

 

Hopelijk wordt de satanische sekte allemaal afgehandeld met de paar honderdduizend verzegelde aanklachten.

 

Wat is het Belenoff-plan? Hebben ze controle over Q?

 

Nogmaals, weet ik het niet.

 

Dus wie zijn de Belenoffs?

 

Glamis Castle, Schotland, is het geërfde familiehuis van Somerset. Het ligt op 14.000 hectare. De verbinding tussen de huizen van Wettin en York is de families Kent en Cabot. Somerset Bellenoff en Laurie Cabot Kent zijn nichtjes aan moederszijde.

 

Glamis is een van de huizen van de wolven.

 

Een paar "legendes" zijn

 

De beroemdste legende die met het kasteel te maken heeft, is die van het Monster van Glamis, een vreselijk misvormd kind dat in de familie is geboren. Sommige verhalen kwamen van zangeres en componist Virginia Gabriel die in 1870 in het kasteel verbleef. In het verhaal werd het monster zijn hele leven in het kasteel gehouden en zijn suite kamers dichtgemetseld na zijn dood. Een ander monster dat rond zou  moeten dwalen in Loch Calder nabij het kasteel.

 

Een alternatieve versie van de legende is dat voor elke generatie van het gezin een vampierkind wordt geboren en in die kamer wordt opgesloten.

 

De legende van het monster is mogelijk geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van de Ogilvies. Ergens in de 16 voet dikke (4,9 m) muren is de beroemde kamer met schedels, waar de familie Ogilvie, die bescherming zocht tegen hun vijanden, de Lindsays, werd ommuurd om van de honger om te komen.

 

Earl Beardie

Er zijn verschillende versies, maar ze hebben allemaal betrekking op "Earl Beardie" -speelkaarten. Een vreemdeling verschijnt bij het kasteel en sluit zich aan bij Lord Beardie in een kaartspel. De vreemdeling wordt geïdentificeerd met de duivel, die de ziel van Earl Beardie neemt en, in sommige versies, de graaf veroordeelt om te kaarten tot de dag des oordeels.

De wolven zijn een van de sets van de huurmoordenaars voor de Illuminati.
De wolven zijn een van de sets van de huurmoordenaars voor de Illuminati.

Jessie heeft een radioprogramma gedaan met Right on Radio, over de Belenoff's

Somerset in het midden en haar dochter Karina links
Somerset in het midden en haar dochter Karina links

Welke informatie ik echter uit het transcript kan halen, is dat Jessie zegt dat Somerset Belenoff het hoofd is van de Head of Green Dragon-familie, Noord Kwadrant, een iets hogere positie dan haar echtgenoot. Ze vermoedt dat Somerset misschien wel de senior Grand High Priestess en internationaal is in plaats van alleen de VS.

 

Haar man runt een van de zes afdelingen voor de beschermmoordenaars, dus daar krijgt ze veel militaire macht, vrijwel hun eigen leger, en kan ze opdracht geven tot moord op degenen die tegen het systeem ingaan.

 

Dus een belangrijk figuur, maar toch vermoed ik niet een van de hoogste niveau 25/30 niet door de geest gecontroleerde individuen aan de top. Somerset zal helaas het op trauma gebaseerde Monarch mind control-programma hebben doorlopen, waarbij de geest in honderden "alters" is gesplitst en enorme schade aan mensen heeft toegebracht, en dat is misschien te zien aan haar starende ogen.

 

Ik voeg het transcript helemaal aan het einde toe, omdat het technische problemen veroorzaakt en de opmaak van de hele blog verandert.

 

Ik ga niet verder voor het geval ik het verkeerd interpreteer en daardoor misleid. U kunt naar het programma luisteren als u tijd heeft.

Transcript helemaal aan het einde van het bericht

 

De genetische wolven zijn afgeleid van, denk ik, van de Romanov- of Rasputin-lijnen.

 

Als je verder onderzoek wilt naar bloedlijnen, gebruik dan natuurlijk Deprogramwiki Bloedlijnen van de Illuminati  maar kijk ook bij de Payseurs die verbonden zijn met de Hapsbergs, Lorraine en Plantagenets. De Franse bloedlijn, dit is waar de Franse, Russische (Romanov en Rasputin), Duitse, Italiaanse en verschillende andere belangrijke bloedlijnen samenkomen met de Drago-bloedlijnen. Plantagenets zijn een van de belangrijkste verborgen bloedlijnen die verwijzen naar de Collins en Freeman Bloodlines van de Illuminati. Alle allerhoogste niveaus in de Illuminati zijn geboren uit deze lijnen, die via de bloedlijn van Vlad Impaler door Duitsland, Frankrijk en Rusland kruisen.

 

Op de Glamis-website, de twitteraccounts en sites die worden vermeld, is er veel dat kan worden opgevolgd en onderzocht. Over Kushner en grensbewaking gesproken, zelfs over het feit dat Lucifer de Raad niet mag toespreken.

 

Onlangs waren er berichten op de site die patriotten ondersteunden, waarschuwend voor provocateurs die de inaguratie zouden beïnvloeden, zeggend dat ze Bohemian Grove heeft verkocht en de laatste betreft communicatiekanalen met oude wachtwoorden. Controleer het zelf - Glamis Calling

 

Er is ook veel informatie op de Who is Somerset-website, maar weet de nauwkeurigheid niet. Wie is Somerset Belenoff Wie is Somerset Belenoff? 

 

bijv. Elizabeth Somerset Feodorovna Bowes-Lyon Belenoff (geboren op 1 mei 1953) is een Britse aristocraat, geboren in Glamis Castle, Schotland (een bekende locatie voor ervaren Illuminati-onderzoekers). Ze deelde een sterke band met de overleden koningin-moeder en is een favoriete neef van koningin Elizabeth II. Binnen de hiërarchie van de Britse adel bekleedt ze de rang van gravin, die ze in 1979 van koningin Elizabeth II heeft gekregen toen ze werd aangesteld om het Verenigd Koninkrijk te vertegenwoordigen in de Hogere Kamer van het Huis van Wettin. Haar officiële titel is gravin van Banbury en Arran.

 

Slechts een paar van mijn gedachten. Als hoofd van de uitgebreide tak waartoe de familie Windsor behoort, heeft Somerset misschien prins Andrew de rug toegekeerd, waardoor vooruitgang kan worden geboekt in de Epstein-gerelateerde zaak.

 

Is de recente zaak tegen Simon Bowes Lyon een bewijs dat deze tak van bloedlijnen pedofilie de rug toekeert?

 

2021 jan 12 De neef van Mail Queen staat voor de gevangenis na een seksaanval op een gast in het ouderlijk huis van koningin-moeder: Dronken aristocraat stormde de slaapkamer van het slachtoffer binnen en probeerde haar nachtjapon tevoorschijn te halen en haar te kussen 

Simon Bowes Lyon, samen met zijn vader voor het kasteel
Simon Bowes Lyon, samen met zijn vader voor het kasteel

Omdat er genoeg belangrijke details in dit bericht en links en bronnen / bronnen zijn voor mensen om zelf op te volgen, en Q niet mijn specialiteit is, maar de specialiteit van anderen, zal ik hier waarschijnlijk niet op terugkomen, ik geef er de voorkeur aan me te concentreren waarop ik mij specialiseer en waar ik invloed op kan uitoefenen.

 

Ik hoop dat Somerset en anderen Lucifer de rug toekeren en werken voor het welzijn van alle mensen op aarde ...


Transcript Right on Radio aflevering 49:

 

JEFF: Welkom terug bij Right On Radio. Vandaag heb ik het over een van de machtigste mensen ter wereld die maar heel weinig mensen kennen. Sommige mensen beweren zelfs dat ze de machtigste persoon ter wereld is. Ik kan dat niet bevestigen, maar er zijn een aantal echt interessante dingen te ontdekken. En deze persoon communiceert rechtstreeks met de patriotten in de Verenigde Staten. Met welke patriotten praat ze als eerste vraag, maar is haar communicatie ook echt communicatie? Nou, we decoderen en ik vertrouw zo veel op Jessie, zoals altijd, om sommige van deze dingen te decoderen. En sommige dingen die naar voren komen en de lagen die naar voren komen in deze specifieke aflevering over dit onderwerp zijn buitengewoon relevant voor vandaag de dag, omdat deze brief die ze aan de patriotten schreef na de verkiezingen was en er bijna staat dat het een liefdesbrief is, maar is het? Stem af en ontdek het, want dit gaat je versteld doen staan.

 

Voordat ik mijn illustere co-host ter sprake breng, wil ik gewoon het onderwerp introduceren. En ik ga het introduceren met een citaat uit het onderwerp van deze uitzending en dat is het ook; Ik citeer: "Ik trek aan de touwtjes en de elite dans." Het citaat is van Somerset Belenoff, gravin van Banbury en Arran. Ze beweert aan het hoofd te staan van de World Governing Council, wat erg interessant is omdat Jessie enig perspectief heeft op de hiërarchie. Nu zeggen we niet dat ze dat niet is; we zeggen niet dat ze het wel is. We zeggen alleen dat er een perspectief is, dus  we in deze zeer interessante uitzending komen, onthoud dan alsjeblieft dat jouw manier om actie te ondernemen in deze strijd voor het licht in feite is dat het een informatieve oorlogvoering is.

 

Je buren, je vrienden, je sociale contacten, velen zijn in slaap en we moeten ze wakker maken. Een van de manieren waarop u dat doet, is met uw acties en uw acties kunnen het leuk vinden van deze uitzending zijn, dus de technische tirannen zullen uw algoritmen een beetje omzeilen. Abonneer u hierop zodat u een melding krijgt wanneer we een nieuwe uitzending hebben. Zoals je hebt gezien, brengen we een aantal behoorlijk hoogstaande dingen uit, omdat jullie de volgende zullen zijn om de schapen naar het grote ontwaken te leiden. En tot slot, deel, deel, deel. Wees niet bang om dit op verschillende platforms te delen, niet alleen op het platform waarop u het heeft. Deel het indien mogelijk op meerdere platforms.

 

Een deel van de reden dat we op dit moment alleen audio doen - we gaan naar video, maar een deel van de reden dat we alleen audio doen, is omdat we onder de radar vliegen in verband met censuur, maar we vliegen niet onder de radar in luisteraars. We hebben meer dan 30.000 luisteraars gekruist, wat absoluut fenomenaal is voor een podcast met alleen audio op dit moment zonder marketing of zoiets. Dus dankzij jou, goede beschermheer en goede luisteraar, met liefde in ons hart, zijn we dankbaar en bidden we ook voor jou.

 

Allereerst zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Jeff en ik ben een herder van slapende mensen, net zoals we jou willen helpen dat te worden voor je buren. En ik doe mee - ik zal dezelfde introductie gebruiken als gisteren, want we kregen een geweldige reactie. Ze is de voormalige moeder van de uitverkoren duisternis.

 

JESSIE: (Gelach) Ik hou van de nadruk op uitverkorenen.

 

JEFF: Alleen al vanwege de timing van vandaag is iedereen  iets uitverkorenen, maar ze werd eigenlijk gekozen voor een heel, heel uiteindelijk hoge positie in de cabal, maar ze werd gered en ze liep weg. Ze is niemand minder dan Jessie Czebotar. Goedemorgen, Jessie.

 

JESSIE: Goedemorgen, Jeff.

 

JEFF: Jessie, dit is een fascinerend onderwerp en niemand zal het perspectief kunnen geven zoals dat jij hierop doet. Net voordat we erop ingaan en waar ik mee wil beginnen, Jessie, zijn slechts enkele snelle feiten over wie ze is door deze onderzoekers die elke post hebben gevolgd die ze heeft gedaan - toen ze een socialiste was in de jaren 70 en dingen zoals dat. Ze is echt daarbuiten geweest, maar er is momenteel maar één bekende foto van haar. Deze persoon is daar zeker. En wacht om wat dingen te horen die ze heeft gedaan en de dingen die om haar draaiden. Dit is absoluut een ongelooflijke informatie. We gaan het niet woord voor woord doornemen, maar we gaan het decoderen omdat ze net een bericht heeft verzonden. En als ze een van de poppenspelers ter wereld is, moeten we misschien luisteren.

 

Dus laat ik beginnen met een paar leuke weetjes over haar. Somerset Belenoff, Gravin van Banbury en Arran, is voorzitter van de World Governing Council en is de chief executive officier van het World Security Office, de vervolgings- en handhavingsafdeling van het huis van Wettin zijn hoogste level. Dit is de machtige cabal die, zoals het hier zegt, alle elite Illuminati-groepen bestuurt die de onderzoekers bekend zijn. Jessie, ik weet dat je daar een opmerking wilt maken.

 

JESSIE: Ja. Dus als we dat opsplitsen, heb ik het gehad over de elitestructuur van het systeem, dus de World Governing Council is een andere naam voor de Satanische of Druïdisch Council. En de hogere levels zouden betekenen dat er dus verschillende groepen binnen die raad zijn 

 

Je hebt de - de hele groep bestaat meestal uit 300 mensen, maar het zijn roterende stoelen, dus je kunt tussen de twee en vijf mensen hebben die elk van die 300 stoelen vertegenwoordigen. Er kunnen dus nogal wat mensen bij betrokken zijn en de hogere kamers zouden dan worden - de groepen zouden worden opgesplitst waar je de Raad van 21, de Raad van 13 en de Raad van 9 hebt. Dus de 9 en 13 en 21 zouden als hogere level/raden worden beschouwd, dus zij zijn degenen die de uiteindelijke beslissingen zullen nemen, dus dat is wat dat betekent.

 

JEFF: Wauw. Dames en heren, om dit perspectief van Jessie te krijgen - zoals wie heeft deze intieme kennis nog meer? Heel, heel weinig mensen, tenzij je er echt bij betrokken bent. Ze staat aan de goede kant. Ze claimt de Heer Jezus Christus als haar Heer en Verlosser. En tussen haakjes, deze persoon over wie we spreken, Somerset Belenoff, ze probeert over te komen als misschien een persoon van licht. Misschien is ze overgestapt; wie weet? Er is te veel informatie om vandaag allemaal door te nemen. We zouden twee of drie uitzendingen moeten doen - en misschien zullen we dat ook doen - maar laat me deze voorlezen. "Ze is de geregistreerde eigenaar van het Bohemian Grove-domein en is de waarschijnlijke eigenaar van het land waar Bohemian Grove zich bevindt." Waarom is dat belangrijk, Jessie?

 

JESSIE: Dat is heel belangrijk. Dat is een van de rituele gronden waar al onze presidenten en belangrijke politici elkaar ontmoeten om rituele offers te brengen.

 

JEFF: Kan ik daar heel snel in springen? En enkele kerkleiders.

 

JESSIE: Dat is heel waar, ja; veel van de hogere echelons ontmoeten elkaar daar om hun rituelen te doen. En het is gedocumenteerd met foto-bewijs dat ze een standbeeld van Moloch hebben en dat is dus waar veel rituelen plaatsvinden.

 

JEFF: Oké. Volgende leuk weetje. Dit zijn trouwens leuke weetjes. Hier is een citaat van Vladimir Poetin. Hij heeft gezegd: "De gravin van Banbury en Arran, zowel de mooiste vrouw als de meest angstaanjagende persoon die hij ooit heeft ontmoet." Dat is nogal een statement [Gelach], want hij is zelf een behoorlijk enge kerel.

 

JESSIE: Dat is een grote uitspraak.

 

JEFF: Zoals worstelt hij niet met beren en berijdt hij leeuwen met zijn shirt uit? [Gelach]

 

JESSIE: Ik bedoel en hij regeert ook met een ijzeren vuist, dus dat hij iemand heeft waar hij doodsbang voor is -

 

JEFF: Ja. Gewoon heel snel, Jessie. Wat is het Huis van Wettin voor mensen die het niet weten?

 

JESSIE: Nou, het is verbonden met de Britse koninklijke lijn. Je hebt verschillende koninklijke lijnen die deel uitmaken van het House of Wettin, maar we moeten weten dat koningin Elizabeth daar deel van uitmaakt, de Schotse lijn. Dus je hebt Glamis Castle; daar valt Somerset onder. Dus daar sluit ik het maar af. Je hebt een aantal koninklijke lijnen die samen het Huis van Wettin vormen.

 

JEFF: De reden dat ik dat wilde vaststellen is voor dit volgende leuke feit. Ze regeert met ijzeren vuist over de boven level van het Huis van Wettin en is waarschijnlijk verantwoordelijk voor de executie van tientallen Illuminati. De meest recente executies zijn die van de drie elite internationale bankiers die in mei 2018 in Californië zijn vermoord. Trouwens, ik zag de post waar ze erom vroeg; ze riep op om het brutaal te zijn, en ze voldeden absoluut aan de oproep.

 

JESSIE: Ja. Dit is dus belangrijk om dit te decoderen. Dit maakt deel uit van - ik heb een beetje gesproken over wie ze is. Ze komt uit de oude bloedlijn, toen ik opgroeide - we wisten dat ze het hoofd was van de Green Dragon-familie, dus de Green Dragons bevinden zich boven de noordelijke kwadranten en ze zou internationaal boven het noorden zijn. Ze is een grote hogepriesteres voor zover ik weet en ik geloof of speculeer dat van de vier grote hogepriesteressen die de kwadranten internationaal beheren, ik denk dat zij degene is die toezicht houdt op de anderen, dus ze bevindt zich in een iets hogere positie.

 

Haar man kende ik meer dan ik haar kende. Hij runt een van de zes afdelingen voor de beschermmoordenaars, dus daar krijgt ze veel van de - wat we de militaire macht zouden noemen, of ik noemde het de afdeling beschermingsmoordenaars. Ze hebben individuen, zo'n beetje hun eigen leger, die hun bevelen uitvoeren, dus voor haar om moorden op te roepen en dan om het te laten gebeuren, dat is niet ongewoon voor mij.

 

JEFF: Dus dit is geen probleem voor haar.

 

JESSIE: Juist. Ze doet haar werk. Er was een reden waarom ze opriep tot hun moord en ze zag dat door, dat mensen die niet trouw waren aan het systeem, dat ze voor hen "zorgde".

 

JEFF: Luister dus naar deze verklaring; dit ondersteunt wat je net zei. “Belenoff heeft onlangs heel duidelijk gemaakt dat ze van mening is dat groepen zoals de Bilderberg Council on Foreign Relations, Trilateraal Commissie, enz. een lagere positie in de cabal innemen dan degenen die in de adel zijn geboren. Ze verwijst naar deze mindere Illuminati-leden als groezelig minderwaardig personeel, inferieure rang en intellect, gezond verstand en voortplanting. "

 

JESSIE: Dat klinkt als haar.

 

JEFF: Je hebt haar ontmoet op de -

 

JESSIE: Ik heb haar een paar keer kort ontmoet, ja. Oke. Ik was echt klein toen dat gebeurde, denk ik. Ik geloof dat het in de lente van 1982.

 

JEFF: En kun je ons vertellen over die ontmoeting?

 

JESSIE: Ja. Ik heb geen volledige herinneringen, maar ik weet dat we daar in dat gebied waren. Ik probeer te bedenken wanneer ik precies bij dat huis was. Dat zou in de herfst van 1982 kunnen zijn, maar ik leerde eerst hoe die afdelingen liepen, wie de leiding had over de verschillende beschermingsafdelingen waarmee ik kon werken en een beroep op kon doen, dus ik moest gaan naar wat ik noem het pakhuis. En dat is waar - dat is het belangrijkste hoofdkwartier van de Wolven, de afdeling waar de echtgenoot van Somerset toezicht op houdt. Dus dat was interessant en ik herinner me dat ik in wat ik de kelder- of tunnelgebieden in het kasteel zou noemen.

 

En ik herinner me dat er een kamer was die van Vlad was, dat hij - hoe noem je ze? Trofeeën; hij jaagde veel op dieren, dus er was een kamer die van muur tot muur was gevuld met verschillende dierenkoppen. En dat was net als de eerste keer - ik had een familielid dat een grote jager was op grizzlyberen, dus ik groeide op met de trofeeën op de muren en het hert of de beer, maar hij had veel van de exotische dieren en ik had nog nooit echte exotische dieren gezien. Dus dat was waarschijnlijk het meest interessante.

 

En dan hebben ze wel een kapel in het kasteel en werd mij gevraagd daar een kaars aan te steken. Ik deed het niet, maar ik herinner me alleen dat het heel - voor mij was er veel geestelijke zwaarte daar. En ik wist dat dat de plek was waar Somerset elke ochtend heen gaat om met Satan te praten, dus het was interessant.

 

JEFF: Is ze zo mooi als ze beweren?

 

JESSIE: Ze is een heel mooie vrouw; ja, dat zal ik haar geven.

 

JEFF: Nee. Ja. En daar zal ik wat meer op ingaan, maar omdat je over de wolven en dat soort dingen sprak, dit volgende leuke feit, ze is al sinds een zeer jonge leeftijd in het occulte, beweert de duivel te hebben ontmoet in het kasteel van Glamis toen ze een kind was en eerlijk gezegd niet onder de indruk was. Nu heb ik hier meer gedetailleerde rapportage over gezien. Ik ga het parafraseren, maar blijkbaar toen ze nog heel jong was, ik geloof ongeveer 12, kwam de duivel naar haar toe en bood haar de wereld aan zoals hij deed met Jezus Christus en ze zei hem zijn dwaze snuisterijen weg te nemen omdat ze het al had.

 

JESSIE: Heel veel trots.

 

JEFF: Ja, zou ik zeggen. En er zijn ook berichten dat ze zo sterk was, zelfs op de leeftijd van vijf en zes in het occulte en dat soort dingen. Ze werd getraind door overleden familieleden, kennelijk om te kaarten en schokte iedereen. Dus wie zijn haar overleden familieleden? Welnu, zij is de achterkleindochter van Rasputin; de achter-achterkleindochter van koningin Victoria. Luisteren naar dit. Vanwege haar functie reist ze regelmatig naar het Kremlin, het Witte Huis en natuurlijk Buckingham Palace. Ze arriveert onaangekondigd en zonder uitnodiging, en ze is waarschijnlijk de enige persoon ter wereld die dit doet, en ze kan gewoon binnenlopen en onmiddellijk een afspraak kan krijgen.

 

JESSIE: En we voegen daaraan toe dat de reis niet fysiek hoeft te zijn, dus ze kan letterlijk gewoon fysiek manifesteren op een plek en onmiddellijke aandacht eisen, dus …

 

JEFF: Jessie, kun je ons leren hoe we dat moeten doen? Want luchthavens zijn verschrikkelijk.

 

JESSIE: Ik weet het. Ik zou dat wel willen - ik zou dat leuk vinden, maar ik kan het niet omdat deze God die kracht moet geven om te kunnen bestaan.

 

JESSIE: Juist. En dat is het hele ding is dat de Heer heeft - het moet zijn wil zijn voor zijn doel. Anders is het eigenlijk hekserij en waarzeggerij.

 

JEFF: Geef ons teleportatie. Geef het ons, Heer. Ik haat het om op luchthavens te zitten en vóór COVID heb ik veel gereisd.

 

JESSIE: Phillip heeft dit in de Bijbel meegemaakt. Er staat dat een wervelwind hem oppakte en meenam en hij landde voor de Ethiopië en begon hem de Schrift uit te leggen, zodat de Heer hem soms heeft gebruikt. Zowel Daniel als John, letterlijk hun geest werd opgeroepen; hun lichamen werden op aarde achtergelaten en de Heer nam hen mee naar de zevende hemel.

 

JEFF: Dat klopt. Dat is juist.

 

JESSIE: Hij kan het. Het is bijbels bewezen, maar —

 

JEFF: Oh, ik denk dat je voedt in mijn - dat ding waar ik aan heb gewerkt. Oh, daar heb ik goede ideeën uit gehaald. Nu moet ik terugkomen op het woord. Oke.

 

Dus ik ga nog drie korte leuke weetjes voorlezen en we komen bij haar bericht dat deze maand net na de verkiezingen onlangs verscheen. En dit zou eigenlijk - deze drie punten, Jessie, misschien een beetje de toon van deze brief kunnen verklaren. En we gaan u niet de hele brief voorlezen, dames en heren, want hij is lang; het is echt lang. En ik denk dat een deel van de decodering die we hieruit gaan doen echt fascinerend zal zijn.

 

Ze was de drijvende kracht achter de opkomst van Michail Gorbatsjov in de Sovjet-Unie en de uiteindelijke val van de communistische Sovjetpartij. Ze verwijst naar het internationale communisme als een smerige cabal vol incompetente, luie honden die zo snel mogelijk van de kasteelmuren moeten worden gegooid. Ze beval Barack Obama om de regering van Muammar Kadhafi ten val te brengen en zei hem er zeker van te zijn dat de dictator als een hond op straat worden geschoten. "

 

Dat is allemaal gebeurd.

 

JESSIE: Ja. U kunt het opzoeken en in het nieuws vinden.

 

JEFF: Net voordat we overstappen, wil ik nog een paar andere leuke dingen toevoegen die ik over haar heb gevonden. Zo leuk weetje: ze was een socialiste in de jaren 70 en ze werd vaak gezien in de stad in Londen en dat soort dingen. En ze was heel goed bevriend met een man die me als jonge persoon vrijwel in het occulte heeft gebracht en mijn gitaarheld, Jimmy Page. Nu heeft Jimmy Page uiteindelijk het kasteel van Aleister Crowley gekocht en erin gewoond. Zijn pakken die hij op het podium droeg, waren in feite imitaties van de kleding die Aleister Crowley zou dragen. Jimmy Page was erg krachtig. Ze werden de grootste band ter wereld. Ze hebben meer als iedereen verkocht. Tragisch verhaal achter hen ook, maar Jimmy Page, niet alleen met de Crowley-dingen, maar hij kwam openlijk naar buiten en zei dat hij deel uitmaakte van de Gouden Dageraad en er zwaar in het occulte naar keek. En blijkbaar zat hij daar met Somerset en zij speelden spelletjes om te zien wie er nu sterker was in de magie.

 

Trouwens, het beruchte lied, Stairway to Heaven, gaat blijkbaar over haar; ze stond bekend als de meikoningin. En dat nummer werd blijkbaar een beetje groot. Dus ik zou kunnen doen - ik kan je veel vertellen over de tragedie van Led Zeppelin en de kinderen van Robert Plant die sterven en dat soort dingen. Er is een heleboel dingen waar we over kunnen speculeren, maar laat me naar haar website gaan.

 

En dit is waar we in haar brief zullen ingaan, dus laten we maar zeggen wat haar website is. Het heet GlamisCalling.org. Vroeger was het Bohemian Grove, maar het is Glamis Calling. En ze beseffen nu dat ik dit al een tijdje volg. Voordat het gewoon zwaar gecodeerd was, zoals de komkommerclub doet. Ze schreven in code en alleen bepaalde mensen zouden het kunnen begrijpen. Ze erkennen dat er veel meer mensen naar de site komen en dat ze er eigenlijk minder code in stoppen. Het is Glamis Calling.org en direct op de homepage staat een heel kort briefje van haar dat ik je zal voorlezen omdat het belangrijk is, en dan gaan we in op de brief.

 

Welkom op het informatieportaal. Deze site dient als het officiële externe communicatiemiddel voor de World Governing Council en de bovenlevel van Wettin.” Als je hierheen bent geleid voor instructie, houd er dan rekening mee dat de meeste berichten opzettelijk obscuur zijn. Audiobestanden zijn up-to-date vanaf maart 2019 en onderliggende berichten wisselen af tussen Kestrel- en Tanager-knooppunten. Als u een bepaald bericht niet goed begrijpt, kunt u contact opnemen met de kathedraal van Luxemburg op knooppunt 9 van de vergeten frequentie. Na authenticatie krijgt u mogelijk aanvullende instructie in de bovenlevel. We zeggen vaak dat debat vereist is, dat respectvolle afwijkende meningen zijn toegestaan en dat verraad de dood is. Afgevaardigden en kiezers moeten hiermee rekening houden bij het lezen van de hierin geschreven instructies. Tegen de tijd dat informatie hier wordt gepost, is het debat voorbij en is de afdaling genoteerd. Met vriendelijke groet, Somerset Belenoff.

 

JESSIE: De berichten beginnen eigenlijk zelfs in dit eerste informatieve ding dat ze opbracht. Dus het helpt mensen te begrijpen wanneer ze voor het eerst praat over - Ze zegt: "Je bent hierheen gestuurd voor instructie", dus alles wat op deze site staat, moet in dat licht worden bekeken met die bedoelingen, dat elk bericht dat ze verzendt, is instructie geven. Van wie zijn de instructies? De instructies zullen komen van de World Governing Council en de raden van de bovenste levels. Het is echt niet bedoeld voor degenen die niet in het Illuminati-systeem zitten, maar ze nemen aan dat er nu meer mensen komen kijken, dus de codes zullen moeilijker en moeilijker worden. Dus vertelt ze de individuen voor de instructies dat de andere plaatsen naast deze website waar de instructies zullen worden gegeven, zullen afwisselen tussen Kestrel- en Tanager-knooppunten.

 

Nu is een knooppunt een communicatiekanaal, dus Kestrel is verbonden met Boldt Castle, dat buiten Alexandria Bay, New York ligt, en Tanager is verbonden met Berg Eltz, dat in Duitsland ligt. Dus dat zijn de andere plaatsen waar deze naar buiten zullen komen.

 

JEFF: En nog een seconde, Jessie. Boldt-kasteel; weet je met welke waterwegen het is verbonden?

 

JESSIE: Ja. De grote Meren.

 

JEFF: Dit is direct boven het gebied, Seneca, dat we net over Hunter Biden hebben gedaan.

 

JESSIE: Juist. De Finger Lakes ook, ja.

 

JEFF: Oh, mijn god.

 

JESSIE: Ja.

 

JEFF: Oh, mijn god. Oke. Sorry. Ik wilde daar niet storen, maar ik heb meer dingen over de Finger Lakes en het Rode Kruis.

 

JESSIE: Daar gaan we.

 

JEFF: Dat is een andere dag.

 

JESSIE: Dit zijn dus de plaatsen waar je de berichten van deze website kunt krijgen van Kestrel- of Tanager-knooppunten. Dan zegt ze dat als je contact moet opnemen, je die kunt bereiken via de kathedraal van Luxemburg op knooppunt 9 van de vergeten frequentie. Nu, vergeten frequentie is een beetje zoals de naam van de kanalen, dus als je een radio had, zal de radio de vergeten frequentie worden genoemd, maar de en de verschillende kanalen worden genaamd - elk heeft een knooppuntnaam.

 

Veel mensen vergeten de kathedraal van Luxemburg. Dus dit was ... ik ga hier op een klein achtergrondverhaal ingaan omdat het echt interessant is. U zei dat ze Bohemian Grove bezit en overziet. Welnu, toen Bohemian Grove zijn deuren in april 2018 sloot voor publiek, plaatste Somerset een bericht op de Bohemian-website en het gaf mensen de opdracht om, als ze vragen hadden over Bohemian Grove, contact op te nemen met de kathedraal van Luxemburg op knooppunt 9. Wat is daar nu interessant aan is dat de kathedraal van Luxemburg de oorspronkelijke naam is voor de Notre Dame in Frankrijk. Dus je moet je afvragen waarom de Illuminati in vredesnaam mensen hebben die vragen hebben over Bohemian Grove, die contact opnemen met de katholieke kathedraal van Notre Dame in Frankrijk?

 

JEFF: Die vraag zou bij me opkomen.

 

JESSIE: Je moet gewoon de vragen stellen. Het wordt interessant, maar het toont de connecties, dat dit systeem verbonden is met de vrijmetselaars, met de jezuïet-katholiek. Al deze kerken en kathedralen zijn plaatsen die de Illuminati gewoon openlijk en vrij gebruiken. Dus dat is wat ik wilde zeggen over dat eerste deel voordat we ingaan op het nieuwste bericht of iets anders dat je daar wilde zeggen.

 

JEFF: Nou, dus het nieuwste bericht is direct na de verkiezingen geschreven en ik zal nu zeggen dat het begint - de kop is "Mijn dierbaren in de Verenigde Staten." En voor mij is een algemene indruk hiervan dat ze sympathiseert met de Trump-kiezers. Het is een soort liefdesbrief, om eerlijk te zijn, alsof ze in deze brief overkomt als een echt super aardig persoon.

 

En trouwens, ik heb een aantal geweldige decodering gezien en ik wil de eer geven waar de eer toekomt. Het kanaal was nu offline vanwege censuur, maar er is een persoon, een kanaal genaamd Deception Bytes, die dit geweldig heeft gedecodeerd. Het duurde ongeveer drie uur, maar dit - net als de codes die van deze website komen, stuurt ze letterlijk Amerikaanse marinevloten van hun missie af. Ze zegt tegen de Admiraals: nee, draai de boot, ga deze kant op en ze doen - alsof dat zoveel is - nou, luister, de drie hoofden zijn letterlijk het Vaticaan, Londen en het Pentagon. Dus houd daar rekening mee, maar dit is echt interessant. Jessie, je zult hierin lezen en praten over wat je leuk vindt.

 

JESSIE: Ten eerste moet je onthouden dat de Illuminati individuen van een zeer hoog niveau hebben die hier in de Verenigde Staten vastzitten. Trump sloot veel van de internationale reizen en de gemakkelijke toegang daarvoor op verschillende manieren af. Veel van deze leden van een hoger niveau hebben zoveel manieren om te reizen, maar sommige van de gemakkelijkste manieren voor hen - weet je, ze hebben de 757 Boeing-vliegtuigen gebruikt. We weten dat Trump er een tijdje geleden uitzag dat die vliegtuigen aan de grond stonden. Ze mochten niet meer worden gebruikt. Ze hebben meer de privéjets en vliegtuigen in de gaten gehouden, dus - en dan, met hun toezicht op het water, de boten, de superjachten, de havens, wat er binnenkomt, wat er uit andere landen komt, het was echt moeilijk voor de elite op hoog niveau die hier in de Verenigde Staten is om te vertrekken.

 

Dus wat ik echt geloof of voor wie ik denk dat dit werkelijk is, is voor die hooggeplaatste personen die in de Verenigde Staten zijn omdat ze hen haar dierbaren noemt. Alleen al op basis van een van de uitspraken die je eerder deed, en ik ben het daarmee eens: Somerset heeft geen loyaliteit aan mensen die niet van dezelfde oude bloedlijn zijn. Ze is daar heel kieskeurig over en beschouwt alle anderen echt als rotzooi en niet de moeite waard om in te investeren. Dus waarom zou ze het grote publiek of mensen die Trump steunen in Amerika "dierbaren" noemen? Dat zou ze niet doen, dus praat ze met de elite, de mensen die deel uitmaken van dit systeem en ze wil dat mensen geloven dat dit voor de algemene patriotten in het openbaar is.

 

Dus dat is een deel van de terminologie die ze gebruikt om mensen af te schrikken, zodat je deze brief aan de oppervlakte leest als je dat ziet; je neemt het gewoon zoals het is. Wat het oppervlakkig zegt, is dat mensen deze blogs hebben gelezen en commentaar hebben gegeven en om hulp hebben gevraagd, en haar hebben gevraagd om ze te helpen redden. En dat heeft ze gehoord en we zijn allemaal mensen, we doen er allemaal toe en, natuurlijk, we werken allemaal samen om te overleven, en ze zegt hem dat hij goed moet vasthouden en eindigt het zelfs met 'Yours forever, Somerset'. Dus het lijkt me een leuke brief. Ze gooit God hier zelfs een paar keer in.

 

JEFF: Weet je wat, Jessie; Ik kijk er gewoon naar. Ik kijk naar de tijd. Ik denk dat we het moeten lezen.

 

"Lieverds in de Verenigde Staten, ik post dit als een algemeen antwoord op een groot aantal berichten die komen van patriotten in de VS die om hulp vragen in een turbulente en zeer moeilijke tijd. Ten eerste, weet dat mijn hart en mijn gebeden bij u zijn. Mijn post - ik stuur mijn oprechte liefde en steun want ik voel zoals jij je voelt. Het probleem in je ziel resoneert over alle frequenties heen en is het meest vurige verlangen om je hoop en troost te sturen. Je bent niet alleen.

 

“Velen die hebben geschreven, hebben ons gevraagd om tussenbeide te komen. "Red ons" is een veel voorkomend refrein dat naar voren komt uit de berichten die zijn achtergelaten in het gedeelte met privé-opmerkingen van deze blog. In veel opzichten zou ik willen dat het mogelijk was om in te grijpen en de vijanden van de vrijheid te verpletteren, maar het is precies vanwege jouw vrijheid dat ik dat niet kan. En ik zal proberen het uit te leggen, dus heb alsjeblieft geduld met me terwijl ik doorzoek wat een waarheidsgetrouwe zeer complexe kwestie is. Het is niet alleen een juridische kwestie. Het is een spirituele kwestie waar, nou ja, familie bij betrokken is; de jouwe, de mijne en de onze.

 

“We hebben een unieke relatie met de VS vanwege onze gedeelde geschiedenis. Het is een diepe geschiedenis die zich uitstrekt tot een tijd veel eerder dan uw Amerikaanse revolutie. Ik weet dat ik hier een zeer beladen term gebruik, maar degenen die zoeken, zullen het begrijpen. Ik heb het over de oude gedeelde bloedlijnen die ons samenbinden, de mensen van de Verenigde Staten, Engeland, Schotland, Wales, Ierland en Noord-Ierland.

 

“Van alle mensen ben ik me er terdege van bewust dat de term “oude bloedlijnen” de slechtst mogelijke beelden oproept van Illuminati reptielachtige despoten die uit zijn op wereldheerschappij of families die een demonische entiteit delen als een gemeenschappelijke voorouder. Dat is niet wat oude bloedlijnen echt betekenen. Ik spreek duidelijk tot u en vertel u dat deze negatieve beelden een verdraaiing zijn van onze heilige, gedeelde en zeer oude bloedlijnen, die van u en mij. We moeten die term terugvorderen en openlijk gebruiken voor de laatste zaken die moeten worden geschreven, verhalen over onze kwaadaardige karakters die bloedverwant zijn en die in het geheim werken om de slavernij van de gewone man tot stand te brengen.

 

“Deze auteurs, die geen deel uitmaken van onze familie, de jouwe en de mijne, ontwierpen deze verhalen met een heel specifiek doel om je af te leiden van de waarheid van onze gedeelde bloedlijnen. Er zijn zeker despoten in onze stamboom en van sommige voorouders zijn we niet trots, maar het wordt tijd dat je de waarheid over ons gedeelde verleden kent. Je hebt waarschijnlijk gehoord dat de meeste voormalige presidenten van de Verenigde Staten familie van elkaar zijn geweest. Ik geloof dat Martin Van Buren meestal wordt genoemd als de enige uitzondering op deze regel. Hoewel dat waar is, is er veel, veel meer in het verhaal en het is een verhaal dat ons ervan weerhoudt zich te mengen in uw politieke kwesties. "

 

JESSIE: Dus veel van die taal vertelt me hier dat ze met deze elite praat die contact met haar opnemen of hebben opgenomen en zeggen: "Het is jouw plicht om ons te helpen." Waarom is het haar plicht? Omdat haar man een groot deel van de moordenaarsafdelingen leidt. Dus wat willen deze Illuminati? Ze willen bescherming. Ze willen hulp. Ze willen het land uit omdat hun vrijheid op het spel staat, maar het is geen vrijheid in de zin dat we het hier hebben. Mogelijk worden ze gearresteerd of ontdekt, dus ze behandelt deze kwestie van hen helpen of redden, dat het geen juridische kwestie is, dat als er iets legaals was, ze daar misschien mee zou kunnen helpen, maar de kern, dat dit een spirituele kwestie is met de families, maar nog belangrijker, met God. En ik denk echt dat dat de sleutel is, daar is dat de Heer deze mensen niet toestaat of toestemming geeft om de Verenigde Staten te verlaten of aan haar om hen te helpen.

 

We hebben gesproken over hoe Satan voor de troon van God moet gaan om toestemming te krijgen voor alles wat hij doet, dus haar handen zijn hier een beetje gebonden. Ze kan niet zomaar binnenkomen met vlammende wapens en deze mensen helpen.

 

JEFF: Als ze met patriotten praat, praat ze niet met jou en mij. Ze heeft het over de mensen die onderwerp zijn, want onthoud, dit is instructie, toch? Dit is een instructie voor - ze praat met een heel specifiek publiek, maar wat opmerkelijk was in de leuke feiten, is dat ze een hekel heeft aan het communisme, dus ze is geen fan van Joe Biden en ik ook niet. Somerset, daar kunnen we het mee eens zijn. Dood ons niet.

 

JESSIE: Ze gaat in op - begint deze spirituele kwestie af te breken en ze gaat naar het land, naar de Verenigde Staten en in de geschiedenis van de Verenigde Staten. En het gaat vóór de Amerikaanse revolutie, waar twee verschillende groepen mensen vochten binnen de Verenigde Staten om controle en ze zegt dat het veel dieper gaat dan dat. Ik vind het interessant dat ze het woord 'zeer beladen term' gebruikt en ze zegt: 'Degenen die zoeken, zullen het begrijpen.' Zo sterk geladen, dat is een militaire term. Het wordt gebruikt als je iets gaat laten ontploffen. Vaak werd dat gebruikt toen ze de oude mijnen en de spoorwegen aan het bouwen waren of ze spoorwegen of wegen door de bergen bouwden. Dus als ik die term 'hoog geladen' hoor, denk ik aan passages door harde steen. Dus ik denk dat dit echt is waar dit aan het veranderen is en ze zegt dat degenen die zoeken het zullen begrijpen, dus ze vertelt je dat dit allemaal een diepere betekenis heeft dan wat er zojuist aan de oppervlakte is geschreven.

 

Ze heeft het over oude dingen die werden gedeeld door de bloedlijnen, dus we hebben het over dingen die de meeste mensen niet algemeen weten.

 

JEFF: Wat vind je van het deel waar ze zegt dat het niet over Illuminati en reptielen en dat soort dingen gaat? Dat was een heel interessant onderdeel.

 

JESSIE: Ja. Dat is erg interessant. Ze noemen zichzelf niet reptielachtig. Ze zijn van de drakenbloedlijnen, waar mensen de term 'reptielachtig' vandaan halen. Het is interessant dat ze zelfs laat zien dat er bekende geesten zijn die van generatie op generatie worden doorgegeven. Dus ze is alsof het geen kwestie is van de reptielenbloedlijn; het gaat niet om de geest die we allemaal hebben ontvangen. Dit gaat zelfs dieper dan dat. Dus ik probeer te bedenken hoe ik dit kan verklaren. Je hebt het over niveaus. Reptielen in die wereld zouden worden gezien als - je hebt deze geesten die zich op het werkelijke aardoppervlak bevinden en ze kunnen mensen bezitten; ze kunnen een menselijke vorm aannemen. De generatie-geesten zullen in de rijken daaronder worden beschouwd. En waar ze op doelt, is dat er een rijk nog dieper in het midden van de aarde is en dat is waar ze het over heeft. De oeroude bloedlijnen, de draken, komen uit het midden van de aarde, dus daar doelt ze op.

 

JEFF: Het middelpunt van de aarde, hmm. Is dat waar de hel is?

 

JESSIE: Nee.

 

JEFF: Dat is het niet.

 

JESSIE: Nee. Dit is - ik moet hier een disclaimer geven omdat dit niet je platte aardecentrum is - normale theorieën over het middelpunt van de aarde. Dit is hun begrip van de wereld die beneden is. Ze hebben letterlijk beneden werelden gebouwd. En we zijn begonnen om in gesprekken de tunnelsystemen naar voren te brengen. En ik heb het erover gehad - je hebt je bovengrondse en dan daaronder heb je de tunnels die de steden gebruiken voor water, voor elektriciteit, voor het aanleggen van kabel, internet, al dat soort dingen.

 

JEFF: Is er een Emerald City?

 

JESSIE: Ja, dat is er.

 

JEFF: Waarom klinkt dat zo bekend?

 

JESSIE: Ja, het land van Oz.

 

JEFF: En er is een kleine kleine kerel achter het gordijn.

 

JESSIE: Ja, de tovenaar.

 

JEFF: Ze hebben het jullie de hele tijd al verteld. Ze hebben het je al die tijd verteld. Wat doen ze voor licht daar beneden, allemaal kunstmatig?

 

JESSIE: Nee.

 

JEFF: Wil je dat uitleggen? 

 

JESSIE: De gemakkelijkste manier om het uit te leggen is, zelfs als mensen grotten zijn ingegaan, dat er natuurlijke dingen zijn die licht geven. Dus of het nu gaat om wezens zoals vuurvliegjes -

 

JEFF: Er is luminescentie.

 

JESSIE: Ja. Er zijn daar beneden andere verlichtende wezens die helpen om licht te geven. Er zijn ook manieren waarop ze ... manieren hebben opgezet om zonlicht op te nemen, maar ze zouden - er zijn veel reflecterende dingen die ze doen om het licht te krijgen waar ze het willen hebben. En we zullen niet praten over - ik bedoel, ja, ik denk dat ik waarschijnlijk niet veel dieper kan gaan, maar er zijn andere dingen met - een deel van zijn technologie die het licht opneemt of licht kan creëren uit energie zelf, zoals de Tesla- type energie, zodat licht op natuurlijke wijze kan worden gecreëerd vanuit wat daar beneden is.

 

JEFF: En laten we niet vergeten - en trouwens, dit zijn gewoon mijn specifieke gedachten - andere mensen denken anders - maar deze kleine grappige UFO's die rondgaan en dat soort dingen, ik ben er vast van overtuigd dat ze niet buitenaards zijn. Ik denk dat ze uit de hemel zijn geworpen en hier zijn neergezet en dat ze zeer geavanceerd zijn in hun technologie. Ze weten veel dingen. Ik zal het volgende deel van de brief lezen, Jessie, omdat dit het deel is waar ik denk dat je hier echt gaat schitteren en dan stop ik en we zullen dit deel ontcijferen of ben je klaar met het eerste deel?

 

JESSIE: Laat me eens kijken. Ja, ik denk dat dat -

 

JEFF: Ja, ik denk dat hij behoorlijk diep ging, eigenlijk heel diep, als onder de aarde diep. Okee.

 

Het volgende deel is een korte geschiedenis over ons. Uw voorouders hebben een nieuwe tak van onze familie gesticht toen ze de Atlantische Oceaan overstaken om zich te vestigen in wat de Verenigde Staten van Amerika zou worden. Of ze nu deel uitmaakten van de grote puriteinse migratie waarvan de pioniers zich vestigden in het huidige New England of waar dan ook, het waren kolonisten die land kregen van de noordelijke nek van Virginia, de meesten van hen stamden uiteindelijk af van de grote families. De voorouders van George Washington waren neven van de voorouders van Diana Spencer en woonden op naburige boerderijen. In Althorp, de familiezetel van de familie Spencer en het huidige huis van Charles, de negende graaf van Spencer, staat een prachtig meubelstuk, de Washington-kist genaamd, dat een geschenk was van de Washingtons aan hun neven, de Spencers.

 

“Dit bericht gaat echter niet over de beroemde mensen of presidenten. Zonder dat veel Amerikanen het wisten, droegen hun pionierende voorouders bloedlijnen die terug te voeren waren tot de tijd van de aankomst van Willem de Veroveraar in Engeland in 1066. Veel van uw voorouders reisden met William's oorlogsschepen op de reis van Normandië naar Hastings; de mijne ook. Onze voorouders vochten samen met William en kregen land en titels in de nasleep van de verovering. Je zou hier wat onderzoek naar moeten doen en ik geloof dat je een veelvoud aan interessante regels zult ontdekken, maar als we doorgaan met onze uitleg van onze gedeelde connecties, zijn we geen machines. We zijn uiterlijke wezens met een ziel en we zijn spiritueel met elkaar verbonden. Families delen beide bloedlijnverbindingen, die omhoog tot op zekere hoogte kan worden gemeten door DNA-tests; ook een spirituele verbinding die onze huidige wetenschap niet kan meten.

 

'Ik zei toch dat dit een ingewikkelde kwestie was en ik moet toegeven dat ik het moeilijk vind om onder woorden te brengen. Ik kan het voelen en ik kan er iets van zien. Ik kan je het beeld geven van een uitgestrekt spinnenweb gemaakt van spiritueel DNA dat ons verbindt. Wanneer een lid trilt, doen anderen dat ook. Toen je voorouders de Atlantische Oceaan overstaken, breidden ze zowel het fysieke als het spirituele web van onze familie uit. Hoewel onze kusten mijlenver uit elkaar liggen, zijn ze eeuwig verbonden met de mystieke akkoorden van de herinnering. Ik ontleen de zin nederig van een van mijn helden. Als we dieper in het verhaal gaan, voelen we de weerklank van Gods bedoeling om mensen te sturen om een natie te stichten op basis van zijn principes. En ik geef toe dat ik op dit punt in het verhaal mijn zicht begin te verliezen, want ik ben geen profeet en ik kan niet doen alsof ik de wil van God ken. Ik kan je alleen vertellen wat ik intuïtief in mij voel. En ik geloof in de kern van mijn wezen dat de Almachtige de migraties van mijn kusten naar de jouwe inspireerde en dat hij jouw oprichters inspireerde. Niemand kan van buitenaf vernietigen wat God als geschenk heeft gegeven en daarom hoop ik dat we zullen herstellen van de huidige tegenslag. "

 

Wauw.

 

JESSIE: Ja. Er zit dus veel code in. Dus we begonnen te praten over de tunnelsystemen. Ze noemt eerder de stamboom en nu heeft ze het over de voorouders die een nieuwe tak van onze familie hebben gesticht toen ze de Atlantische Oceaan overstaken om zich in de Verenigde Staten te vestigen. Dus ik denk dat ze het hier over tunnelsystemen heeft, die dieper dan de tunnels, dat de systemen - waarop de DUMB-bases draaien, dieper dan degene die de beschermers gebruiken. Ze heeft het over dit diepere systeem waar ze dit hele netwerk en de wereld hebben. En ze noemt precieze locaties op een gecodeerde manier, over migratie. Dus ik denk dat ze tegen hen zegt: "Hé, we hoeven je niet te redden. Ik ga je vertellen waar de toegangspunten tot deze diepere locaties in jouw land zijn en je kunt er voor de veiligheid naartoe gaan.”

 

Dus ze vertelt hen precies waar de dingen zich bevinden, dat er een toegangsweg is in de noordelijke hals van Virginia. Dat is haar hele punt om naar George Washington te gaan en het verhaal over de voorouders van Diana Spencer. Waarom haalt ze de Spencers tevoorschijn? Nou, het bedrijf Spencer was een majoor in dat hele gebied van New England / Virginia. Denk dus na over waar die oude bedrijven zijn. Waarom brengt ze dit naar buiten, want dat is een van de toegangspoorten tot de benedenstad. Dus ze vertelt ze precies waar deze gateways zijn, zelfs -

 

JEFF: We kunnen niet ingrijpen, maar hier vindt u uw veiligheid.

 

JESSIE: Juist. En dus net als de voorouders van Diana Spencer en ze woonden op naburige boerderijen, dus zelfs - ze vertelt je bovengrondse indicatoren die je de locaties zullen vertellen waar je deze dingen, deze toegangswegen en zo kunt vinden. En het gaat zelfs in op details over de negende graaf van Spencer. Hij heeft een prachtig meubelstuk, de Washington-kist, een geschenk van de Washingtons aan hun neven en nichten. Dus als ik het me goed herinner, hebben sommige van die gebouwen foto's van sommige van die dingen die werden geschilderd. Dus je gaat op zoek naar foto's waarop de foto's van de borst van Washington staan of dat hij die aan de familie Spencer geeft. En rond dat gebied is waar die ingang zal zijn waartoe ze toegang moeten hebben.

 

Het is grappig - ik vind het geweldig dat ze is - buiten het medeweten van veel Amerikanen, droegen hun pionierende voorouders bloedlijnen die terug te voeren zijn op de tijd van de aankomst van Willem de Veroveraar in Engeland in 1066. Veel van uw voorouders reisden op Willem zijn oorlogsschepen op de reis van Normandië tot Hastings; de mijne ook. Ze brengt dat punt naar voren dat - ik denk dat dat naar voren komt omdat ze hem vertelt dat de tunnels zich uitstrekken onder de oceaan, onder het land dat onder de oceaan ligt. Ze zegt dat er uitbreidingen zijn van Engeland naar de Verenigde Staten. En ze zei: 'Je moet hier wat onderzoek naar doen. Ik geloof dat je een veelheid aan interessante regels zult ontdekken.

 

JEFF: Wauw. Ik wist dat er iets was met die kist in Washington en dat soort dingen. Hoe zit het met 1066? Brengt dat zoiets naar voren dat het iets zou kunnen zijn -

 

JESSIE: Ja. Ik geloof dat het een cijfercode is, dus ze vertelt hen welke naar Engeland zal leiden, welke van die regels. Dus ik geloof dat de tunnels worden gelabeld door de jaren dat ze zijn gebouwd en door wie ze zijn gebouwd of dat ze belangrijke connecties hadden met mensen die overstaken. Dus ik vermoed dat de naam van de tunnel Willem de Veroveraar 1066 is en dat is de lijn die ze zullen volgen en die hen van Hastings naar Normandië zal brengen als ze er eenmaal zijn. Dus ze geeft ze specifieke aanwijzingen; dit is als een kaart —

 

JEFF: En trouwens, als je sceptisch bent en niet duizend jaar geleden terugdenkt, hadden ze niet de technologie om dit te doen; ze hadden absoluut de technologie om dit te doen.

 

JESSIE: Oh, ja.

 

JEFF: En ze hebben het allemaal voor ons verborgen gehouden.

 

JESSIE: Juist. En een deel van de verdere taal die de sleutel is - sleutelwoorden om op te pikken, ze heeft het over het uitgebreide spinnenweb. Zo is het tunnelsysteem echt; het is als een enorm spinnenweb, maar het is heel - je denkt aan een spinnenweb, het is erg gecoördineerd. Je hebt lijnen die verticaal gaan; plus je hebt lijnen die horizontaal lopen, dus dat is de manier waarop de tunnelsystemen zijn gebouwd. Ze gaan in een van die twee richtingen.

 

JEFF: En, Jessie, ze benadrukte - ik zei dit niet toen ik de paragraaf las, maar deze ene zin in het midden is vetgedrukt en er staat: "Toen je voorouders de Atlantische Oceaan overstaken, breidden ze zowel het fysieke als het spirituele uit. web van onze familie.” Waarom zou dat vet zijn?

 

JESSIE: Nou, ze heeft maar een paar andere dingen die vetgedrukt zijn. Het eerste woord in dit alles dat vetgedrukt is, is 'mensen'. Dus wat vetgedrukt is, is wat mensen zouden lezen, een korte geschiedenis van ons. En er staat: "Toen je voorouders de Atlantische Oceaan overstaken, breidden ze zowel het fysieke als het spirituele web van onze familie uit." Dus wat betekent dat voor de relatie van Wettin Glamis Castle met de VS? Dat is wat vetgedrukt is. Dus wat ze hun echt vertelt … is dat alles zowel fysiek als – we noemen ze ook leylijnen, maar je hebt de fysieke tunnels die alles verbinden, maar je hebt ook spirituele tunnels. Dus dat is zoiets als -

 

JEFF: Dat is wat ik zie.

 

JESSIE: Ja. Dus ze geeft beide aanwijzingen.

 

JEFF: En ze zijn verbonden door de mystieke akkoorden van het geheugen die cursief zijn gedrukt. Ze citeert blijkbaar, maar ze zegt dat ze een van haar helden citeert, dus dit zijn nogmaals aanwijzingen.

 

JESSIE: Juist, het zijn dus toegangspunten. Hoe maak je verbinding met het mystieke koord? Ze vertelt je dat het sleutelwoord daar de held is, Willem de Veroveraar, Washington. Dit worden dus toegangscodes tot die poorten. Als je ze invoert, werken ze allemaal met liedjes. Sommigen van hen kunnen worden bediend door woorden, dus ze geeft ze zelfs de woorden. Washington wordt de eerste toegangscode; Willem de Veroveraar wordt de tweede. En ze geeft de Heer de eer hiervoor, maar nogmaals, ik geloof niet dat het onze God is, maar ze zegt: "Niemand kan van buitenaf vernietigen wat God als een geschenk heeft gegeven." Dus ze zegt dat al dit territorium dat onder de oppervlakte is, niemand die aan de buitenkant boven de oppervlakte is, in staat zal zijn om hun - dit diepe, diepe, diepe tunnelsysteem en de wereld die ze onder de grond hebben, die aan hen is gegeven als cadeau. En ik denk dat haar uitspraak "Ik hoop dat we zullen herstellen van deze huidige tegenslag" - ze ziet het gewoon als een tegenslag. Ze zegt echt dat we zullen herstellen; dit is klein.

 

JEFF: Dus ik had daar een beetje een andere interpretatie van. En het betekent niet dat beide correct kunnen zijn of dat u gelijk zou kunnen hebben; Ik zou het mis kunnen hebben, wat niet ongebruikelijk zou zijn, vooral in dit rijk.

 

JESSIE: Maar je gaat wel toegeven dat je het mis hebt? [Gelach].

 

JEFF: Luister, Jessie, dus ik ken het 'wie heeft gelijk / hij heeft gelijk'-ding, dat is best grappig. Ik ben bereid te zeggen dat ik niets weet en ik kan het bewijzen.

 

JESSIE: Zolang we het eens kunnen worden, maar ga je gang.

 

JEFF: Maar luister, nee - ik denk dat ze hier echt waarheidsgetrouw is over God almachtig. Luister, zelfs Satan moet toegeven dat de Almachtige God de hoogste controle heeft. Ik heb geluisterd en ik interpreteer het waarschijnlijk op deze manier omdat ik me echt in de profetieën van Kim Clement heb gestort en keer op keer heb geluisterd. En het heeft in deze tijd eigenlijk mijn geloof opgebouwd. En ik denk dat Amerika echt Gods geschenk aan de wereld is en ik geloof dat het de volgende oogst zal opleveren. En ik denk dat ze op een bepaalde manier zegt tegen - in de context van tegen wie ze spreekt, ze zegt: kijk, je zult niet kunnen stoppen waar wat voor komt - dus misschien kun je maar beter naar beneden gaan; anders loopt het niet goed voor je af, hoewel ze beweert geen profeet te zijn of zoiets, maar zo voelde ik me gewoon toen ik dat las. dat zijn er maar een paar -

 

Jessie: Het zou op die manier kunnen worden opgevat, de urgentie om te schuilen, maar dat impliceert dat ze weet dat het gaat ... dat de dingen veel erger zullen worden.

 

JEFF: Ja. Dus laat me de brief hier afmaken. Trouwens, de patriotten - ik denk dat deze aflevering gewoon echt relevant is voor onze tijd op dit moment, zoals vandaag, waar we zitten in het hele wereldomvattende plan van dingen, dit spreekt er echt tegen. En ik denk dat Jessie haar decodering hierover tot nu toe fenomenaal is geweest.

 

De vetgedrukte kop is dus: "Wat betekent dit voor de relatie van de WGC met de VS? In vroegere tijden genoten mondiale actoren die werkten vanuit de raad waar ik nu woon, bijna onbelemmerde toegang tot en invloed op sociale, economische en politieke zaken in de VS, net als veel andere landen over de hele wereld. Toen ik werd verkozen tot directeur-generaal, was ik vastbesloten om veranderingen door te voeren die voor de Verenigde Staten apart zouden gelden. met betrekking tot wereldwijde invloed. Ik heb nieuwe regels voor de raad goedgekeurd en veel van deze regels zijn gebaseerd op een goed begrip van onze gedeelde geschiedenis, zowel spiritueel als stoffelijk. Simpel gezegd, het Huis van Wettin is gebonden aan bepaalde onveranderlijke regels, en de belangrijkste daarvan, dat we de soevereiniteit van de Verenigde Staten moeten respecteren.

 

“Het is de World Governing Council volgens zijn eigen charter verboden om enige actie te ondernemen binnen de VS of zijn territoria. Aangezien ik de auteur van deze specifieke regel ben, bevind ik me in mijn eigen val, maar ik hoop dat u ziet dat de regel werd geïmplementeerd om de heilige soevereiniteit van uw grote natie te beschermen. Familie eerst. Als we vijanden van vrijheid tegenkomen in gebieden buiten de VS, hebben we invloed; we oefenen het met enthousiasme uit, maar als we met uw burgers omgaan, moeten we altijd de fout maken aan de kant van respect en, ik durf te zeggen, eerbied.

 

Sommigen van jullie hebben opgemerkt dat mijn brief aan de SCOTUS in februari 2018 een toon heeft die heel anders is dan veel van mijn andere berichten in deze blog en je hebt gevraagd waarom we je wetsheren met een meer respectvolle toon benaderen dan we gebruikten bij het communiceren met andere werelden leiders. Het is met name vanwege de unieke relatie. Als de raad met ons leiders spreekt, spreken we als gelijken.

 

“Tot slot voel ik de pijn die je voelt en deel ik je zorgen. Ik heb op dit moment ook tranen gelaten, maar ik weet dat je veel erger hebt doorstaan dan dit en ik beloof dat het voorbij zal gaan. Je zult grote vreugde kennen, want er is iets dat in je werkt dat niet kan worden toegeëigend. Ik heb geloof in God - is altijd bij je. Je moet ook nooit vergeten dat degenen die tegen je hebben gestemd ook van Gods schepping zijn. Op dezelfde manier als jij worstelt met het leven in een verdeelde natie, worstelen zij ook in een tijd en zullen ze groeien en leren. We kunnen een kind niet haten omdat ze het niet begrijpt. En zelfs in onze pijn en woede, is het niet de bedoeling dat we onze vijanden haten, dus ik spoor je aan om lief te hebben. Ik hoor de versnellingen in je hoofd werken en je hebt gelijk. Ik ben me ervan bewust - mijn reputatie gaat mij vooraf en ik ben schuldig aan daden van grote toorn uit het verleden, maar door hen die een licht voor mij zijn geweest, probeer ik het beter te doen. Zoals altijd stuur ik mijn liefde en oprechte genegenheid. Voor jou, Somerset. "

 

JESSIE: Ja. Ik heb echt niet het gevoel dat dit een liefdesbrief is, maar [Gelach] -

 

JEFF: Ze heeft zich in het verleden schuldig gemaakt aan toorn.

 

JESSIE: Juist. Dus wat interessant is aan deze sectie is, zoals ik al zei, elk van de poorten heeft toegangspunten, dus ze brengt ze uit de VS en nu komen ze op een ander gebied. En een paar keer brengt ze het woord naar voren dat met tonen te maken heeft en dus als je aan tonen denkt, heb je harmonische, heb je resonantie, heb je frequentie. Dus dat alles, ze herinnert hen aan de operatie en wat er nodig is om door de poort te komen. Dus een van de tonen waarvan ik denk dat ze ze heeft, verwijst naar wat ze tegen hen zei of zei tegen SCOTUS in februari 2018. En ik denk dat dat misschien een van de tonen is of ze zegt een respectvolle toon. Mensen zullen denken dat dat alleen maar over taal gaat, maar dat is het echt niet. Je bent beneden gekomen - een van de dingen waar de Illuminati waar ik het over heb gehad, ze moeten de quota halen en een van de quota omvat meditatie. En de eerste meditaties die ze leren zijn de tonale meditaties zodat ze gaan mediteren op de klanken ohm, ma en rah. Dus het is hier ook interessant dat ze een spelfout heeft. Het staat in die laatste alinea die begint met "tot slot". Als je vier rijen achter elkaar gaat, waar ze helemaal aan het einde van die vierde rij staat, zegt ze: "het is niet de bedoeling dat we onze vijanden haten." Ze mist het woord ‘zijn’ en wat betekenen de ‘zijn’ daar? Ik denk dat dat de tooncode is voor de ohm ma rah, dus ze vertelt hem dat het gaat resoneren op de toon van rah, welke tonale verschillende delen van het lichaam gebruiken voor resonantie, dus geeft ze ze dat allemaal om toegang te krijgen tot al die dingen . Dus dat is waar resoneert rah? Het geluid van rah resoneert in de borstholte. Het is meer een dieper borstgeluid als je het zegt en je verlengt het alsof je bijna alsof je dat geluid neuriet of chanter, het gaat resoneren in dat borstgebied.

 

Dus het is interessant. Dat zijn enkele van mijn dingen over wat ik geloof dat ze zegt, dus ik denk dat ze ze allemaal naar de Emerald City stuurt, dat dat hun veilige plek zal zijn en dat ze daar weer bij elkaar zullen komen als er dingen gebeuren, maar -

 

JEFF: Jessie, waar ik altijd graag heen ga met deze podcast, zoals je weet, is wat voor positiefs kan ons publiek hieruit halen? Is er een actie die is - kunnen we iets van deze podcast leren om mensen op een bepaalde manier te laten bidden of om mensen iets in het bijzonder te laten doen dat onze zaak zal helpen, namelijk de verlossing van de Verenigde Staten en de rest van de wereld door standaard echt? En dit gaat over - dit is een wereldzaak, niet alleen een Amerikaanse zaak, maar is er iets dat we uit deze uitzending kunnen nemen als actie-item?

 

JESSIE: Zeker. Ik denk dat we moeten onthouden het gaat om twee dingen; één, de kracht van God, en ten tweede, dat we in een actieve oorlog zijn met Gods eeuwenoude vijand, Satan, en zijn leger. Dit is een informatiesite; ze hebben gecodeerde communicatie die door elkaar gaat. Ze zijn een plan aan het maken. We hebben zojuist duidelijk gezegd dat in dat plan is opgenomen dat ze in diepere ondergrondse tunnelsystemen mogen gaan.

 

JEFF: Dit is de (onhoorbare), de klepels -

 

JESSIE: Juist, maar de kracht van God is niet te kort en we hoeven geen toegang te hebben tot deze tunnels om ze tijdens hun vlucht te stoppen. We kunnen bidden. We kunnen het de Heer vragen - ik dacht aan verzen. Als ik aan de aarde en zo denk, zijn er verzen waarin de Heer zegt dat je slechtheid voor mij is opgestapeld en ik ben het zat en het land zal je uitspuwen. Zodat we dat soort dingen kunnen bidden. Heer, laat uw gerechtigheid komen; laat het letterlijk - laat de aarde de goddeloosheid opheffen. Laat het het uitspugen, dat ze niet in deze diepere systemen kunnen gaan en meer verborgen kunnen worden. Het is tijd voor oordeel. Het is tijd voor gerechtigheid om te regeren.

 

We hebben de autoriteit. Het woord van de Heer zegt dat als we het geloof hebben van een klein mosterdzaadje, we de bergen kunnen verzetten. We kunnen tegen deze berg zeggen: ga van deze plaats naar daar. Dus als we weten dat ze deze andere systemen ingaan, kunnen we zeggen: oké, Heer, ik ga je vragen dat je alle geheime toegangswegen kent die zijn door deze bergen, in de tunnels, door waar dan ook, maar we gaan vragen, Heer, dat u die deuropeningen voor hen sluit; of het nu spirituele doorgangen zijn, of het echte fysieke deuropeningen zijn, sluit ze, Jezus. Ze krijgen geen tunneltoegang; ze mogen niet meer naar Middle Earth om rond te hangen. We vragen dat u hun vlucht volledig stopzet en dat ze nergens heen kunnen, dat ze beseffen en getuigen van de kracht van God en de kracht en autoriteit die wij hebben in Christus Jezus als de zonen van God; dat wij de erfgenamen van de aarde zijn. De Heer heeft het aan ons gegeven, niet aan hen. Ze weigerden het toen ze - of toen ze weigerden Christus te volgen, ze verloren aan hun rechterkant.

 

JEFF: Amen. Dat was daar een gebed. Het was niet alleen instructie; dat was een gebed en dat bid ik samen met jou. Jessie, wat vind ik zo opwindend als we naar dit soort shows gaan, er is niets waar ik van geniet - zoals letterlijk een van mijn favoriete dingen is het gebruik van de wapens die tegen ons zijn gesmeed, maar het met kracht te doen.

 

JESSIE: Juist.

 

JEFF: En in 2010 nam ik een hoop muziek die seculier was en ik veranderde het in deze glorie - ik schreef een musical en deze musical bracht veel mensen tot Christus. En het waren liedjes die nooit in de kerk zouden worden gespeeld omdat je de lelijkheid van de wereld moest laten zien, maar je kunt hun tools gebruiken. En in dat specifieke geval is muziek een zeer krachtig hulpmiddel en een van de krachtigste wapens. In feite ben ik er voor ons vast van overtuigd dat het onze aanbidding is die de muren neerhaalt. Het is onze aanbidding die is - dat is onze oorlogsvoering die tot God bidt. En hem gewoon smeken om steeds hetzelfde te doen, vind ik lang niet zo krachtig als het doen in aanbidding.

 

Laten we in onze saamhorigheid, mensen, laten we onze aanbidding verbeteren en laten we naar buiten gaan en deze oorlog winnen. Laten we deze oorlog winnen. God heeft voor ons gezorgd. Hij heeft ons nog een kans gegeven. Ik voel het in mijn botten, maar je moet meedoen.

 

JESSIE: Wacht je op een antwoord?

 

JEFF: Ik was. Ik was. Nog laatste woorden, Jessie?

 

JESSIE: Ik zal dat onderschrijven en mensen aanmoedigen dat Gods woord zegt dat Zijn koninkrijk aan de macht komt en dit is de dag, dit is de tijd, dit is het uur. Er staat dat de hele schepping in hoopvolle verwachting wacht op de openbaring van de zonen van God en we mogen nooit vergeten dat dat is wie we zijn. Wij zijn de zonen van de levende God. En alle macht en autoriteit die hij ons heeft gegeven opdat we zijn wil zouden kunnen doen en alle dingen terug onder zijn voeten kunnen leggen. Dus ik zou je willen aanmoedigen dat we dit hebben. We hebben alles wat we nodig hebben tot onze beschikking om de boze te overwinnen en zijn woord zegt dat we de boze overwinnen door het bloed van het lam en het woord van ons getuigenis absoluut.

 

JEFF: Absoluut. Dus breng wat tijd door in de Psalmen. De Psalmen zijn echt een fundament van aanbidding. En als je me wilt volgen, misschien gaan we misschien ook wat bijbel lezen als we een uitzending op zondag doen, Jessie.

 

JESSIE: Ja. Dit zou eigenlijk een geweldige plek zijn om te zeggen - als je meer audiogericht bent, hebben Good Dog en Buttercup een geweldig project, The Psalms Project. Ik link dat vaak op mijn Twitter-pagina. Je kunt het ook vinden onder Goede hond - wat is het -

 

JEFF: Gooddog.usa.com, The Psalms Project. Het is werkelijk fantastisch.

 

JESSIE: Het is geweldig. Ik luister elke ochtend naar een psalm, maar dat is een geweldige plek; als je moeite hebt om in het woord te blijven en je bent meer audio, speel dan elke ochtend of avond een paar van die psalmen. Het geeft je echt veel om over na te denken.

 

JEFF: Vergeet niet naar de website van Jessie te gaan, www.illuminatethedarkness.com, en verlicht je geest.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier