· 

De opkomst van de anti christ; het wanneer, waar en hoe.

Anti christ beeld van het heilig beeld van Gloria vanderbilt
Anti christ beeld van het heilig beeld van Gloria vanderbilt

Ik besprak de antichristelijke symboliek en interpretatie, via jezuïeten / katholieke, vrijmetselaars- en illuminati-perspectieven in mijn laatste post over het heiligbeeld van Gloria vanderBilt

 

De antichrist zou op 24 april 2020 moeten  “op zijn gestaan”.

 

Het laatste ritueel voor de "opkomst" of voleinding van de antichrist zou 24 april 2020 zijn geweest. Ik vermoed net na middernacht, wanneer de koningin-moeder van de duisternis van de afgelopen ongeveer 40 jaar zal worden onthoofd en haar laatste adem zal worden ingeademd om de demonen op te vangen door haar opvolger.

 

In Illuminati demonen zou de Antichrist op 24 april van 2020 de opdracht krijgen om volledig gezag als hoofd op zich te nemen en in zijn rol te treden. Hij werd gekozen, geloven de illuminati, uit het zaad van Christus, ook bekend als Maria Magdalena en Jezus zaad.

 

De namen en de data van de boeken, in de meerdere rituelen op meerdere locaties die betrokken zijn bij de opkomst van de antichrist, en waar sommige ceremonies plaatsvonden.

 

  • 1e boek: handelt over "heilige geboorte" 24 maart 2019 NY, Chicago, Detroit, Noorwegen
  • 2e: Doop van Anti Christ Tweede 31 juli 2019 WA DC, NY, Chicago, Zweden, Duitsland
  • 3e: Oproep van Anti Christ op 22 september Chicago, Texas, NY
  • 4e: Temptation of Anti Christ 2019 23 november Nieuw-Zeeland, Chicago, Houston, CERN
  • 5e: voltooiing van Anti Christ 2020 23/24 april Chicago, Salt Lake City, Duitsland en anderen

De ceremonies vinden plaats te midden van een orgie van geweld, bloedoffers en magie ...

 

Deze afbeelding helpt om 19 april - 1 mei uit te leggen als een zeer belangrijke periode van 13 dagen van bloedoffers aan het beest, eindigend met Beltane.

19 april - 1 mei

Bloed offers aan The Beast, een zeer kritieke periode van 13 dagen. Vuuroffer is vereist op 19 april.

19 april is de eerste dag van de 13-daagse satanische rituele dag met betrekking tot vuur - de vuurgod, Baäl of Molech / Nimrod (de zonnegod), ook bekend als de Romeinse god Saturnus (Satan). Deze dag is een grote dag van mensenoffers, waarbij vuuroffers worden geëist met de nadruk op kinderen. Deze dag is een van de belangrijkste dagen van mensenoffers.

en als zodanig hebben zich op deze dag enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen voorgedaan. 

Onthoud dat de Illuminati oorlog beschouwen als een zeer gunstige manier van opoffering, want het doodt zowel kinderen als volwassenen.

Enkele van de zeer belangrijke historische data die werden opgevoerd volgens deze bloed offer dag zijn:

  • (1). 19 april 1775 - Battle of Lexington & Concord, die de door de Vrijmetselaars geleide Revolutionaire Oorlog onvermijdelijk maakte
  • (2). 19 april 1943 - Na de laatste Joodse verzetsstrijders in een afwateringsput in Warschau te hebben gevangen en ze een aantal dagen vast te houden, nazi's Stormtroepen begon vuur te gieten in elk uiteinde van de afvoer, met behulp van vlammenwerpers. Ze bleven het vuur in de afvoer gieten totdat alle jagers dood waren. Bloedoffer gebracht door een vurige vuurzee
  • (3) 19 april 1993 - 50 jaar later, tot op de dag van vandaag, bestormden regeringstroepen, tanks en ander militair materieel de compound van David Koresh en zijn volgers in Waco, Texas. Deze operatie voldeed zeker aan de basisvereisten voor een mensenoffer: trauma, brand en jonge opofferingsslachtoffers
  • (4) 19 april 1995 - Bomaanslag in Oklahoma City - Opnieuw werden op deze dag veel jonge kinderen gedood

19 april van elk jaar in de 20e eeuw is een dag van angstige contemplatie, want het lijkt erop dat, terwijl we de eindtijd ingaan, Satan wordt steeds brutaler en wordt 19 april vaker gebruikt

 

Onderzoek zelf deze data eens in je eigen omgeving, wat er op deze dagen gebeurt is!!!

De eerste dag hiervan is 19 april, een ritueel van vuurgod baal, Moloch en nimrod de zonnegod

 

Het is ook de startdatum die is afgesproken voor de Battle of Lexington en Concord en andere offers. Dit kan de meervoudige verwijzingen van Trump en Q naar Lexington en Concord verklaren.

 

In het midden van de Baäl-aanbiddingsweek is de datum van april Hoog hoogtepunt en massale seksuele evenementen en offers.

De afbeelding brengt je naar een site met alle satanische feestdagen. Waarschuwing, gruwelijkheden worden hier beschreven!!!!!
De afbeelding brengt je naar een site met alle satanische feestdagen. Waarschuwing, gruwelijkheden worden hier beschreven!!!!!

Bill Clinton maakte 24 april dag van de aarde, ter ere van de moedergodin, later maakte Hillary het de dag van de transgender!

 

De sterftecijfers die in die 13 dagen voorkomen, zullen enorm zijn, en de dagen daarvoor zullen de kinderen en anderen voor de voorgenomen offers verdwijnen.

 

Dus deze opwekking van de antichrist op 24 april 2020 zal het hoogtepunt zijn geweest van honderden en honderden jaren van planning, genetisch fokken, gematria en bezetenheid door demonen voor de illuminati.

 

Het doel was om een anti christ op te laten komen die spiritueel en wetenschappelijk de poorten naar de hemel en in de toekomst kan openen in een apart ritueel om God te overweldigen en hem te vervangen door Satan.

 

Ik herhaal voor die lezers die misschien niet in geesten, demonen, Satan of God geloven, dat is per se niet belangrijk, want wat in dit stadium belangrijker is, is dat de illuminati dat wel doen.

 

Het hele geloofssysteem van de Illuminati, hun ongelooflijke wreedheid (bijv. Tienduizenden kinderen die ondergronds worden gehouden voor gebruik in rituelen en opoffering) en het absoluut enorme mind control-programma (bijv. Waarschijnlijk 20 miljoen mensen in de VS alleen al) is op dit moment afgestemd.

Dit beeld, bewaard, achter wat lijkt op het bed van haar zoon, is een beeld van een eindtijd profetie. Het vertegenwoordigt de laatste drie poorten naar de hemel die worden overwonnen en de antichrist die wordt belichaamd door Satan om de troon van God toe te eigenen.

 

Deze foto vertelt het verhaal van hen die de Antichrist oprichtten door middel van de vijf boeken van de moeders. De vijf boeken zijn profetische eindtijdboeken, elk met een bezwering die moet worden gelezen wanneer de tijd voor de antichrist komt. Zie voor meer Gloria Vanderbilt en de opkomst van de antichrist.

 

Deze afbeelding herinnert Sunshine (Jessie Czebotar haar naam in de illuminati) en Moonlight (haar beschermer zijn naam in de illuminati) eraan dat ze ook het laatste ritueel zijn, ze moeten het boek openen dat de antichrist voltooit en het koninkrijk in zijn handen brengt.

 

Een van de taken van Sunshine en Moonlight is om de laatste drie spirituele poorten open te houden.

De vrouw in het zwart vertegenwoordigt de koningin-moeder van de duisternis, het huidige hoofd van de illuminati, die Sunshine zal worden.

 

In het linker ‘raam’ als we ernaar kijken, stelt de zon een persoon voor met de rituele naam Sunshine.

 

In het rechter “venster” stelt de maan een persoon voor met de rituele naam Moonlight.

 

Symbolen aan de linkerkant van de vrouw in het zwart als we haar aankijken, zijn gerelateerd aan Sunshine, aan de rechterkant van haar aan Moonlight.

 

Sunshine zal haar opvolging nemen door degene die ze opvolgt, de oude koningin-moeder van de duisternis, te onthoofden.

 

De afbeelding toont Sunshine als christen, vandaar de afbeelding van het kruis bovenaan de ladder, maar het zou ook kunnen spreken van het kruis dat ze zal moeten dragen.

 

Johannes de Doper werd onthoofd. Het onthoofde hoofd op de ladder aan dezelfde kant van de Moeder van de Duisternis als Sunshine vertegenwoordigt hem en wat degene met die naam moet doen en op dezelfde manier.

 

Hebben de Illuminati eigenlijk het hoofd van Johannes de Doper, bewaard voor deze ceremonie?

 

Moonlight - Je ziet moonlight vertegenwoordigd door de maan.

 

Er is van hem voorspeld dat hij Christus zou verloochenen, vandaar het haansymbool dat doet denken aan Petrus die Christus driemaal verloochende.

Maanlicht zal ook de verboden vrucht eten zoals Eva deed, van de boom van kennis van goed en kwaad.

Het bovenste stuk van hoofdtooi genaamd "sluier". Symboliek is dat het systeem de sluier tussen hemel en aarde oplicht.

 

De zon en de maan houden de sluier open tussen hemel en aarde.

 

Hoe lichten ze de sluier op - Wetenschap en spiritualiteit, zie verderop in dit bericht.

 

Er was afgesproken dat de verjaardag van Sunshine op deze datum zou zijn, en zowel Sunshine als Moonlight zullen van Gematria belangrijke leeftijden zijn, bijvoorbeeld 43 en 44.

 

43 valt uiteen in 4 + 3 = 7 het getal van voltooiing of volledige cirkel.

 

44 valt uiteen in 4 + 4 = 8 nummer van de nieuwe wereldorde of het inluiden van de ene wereldregering onder het gezag van de Antichrist.

 

Wat zijn de poorten?

 

De Bijbel spreekt over sluisdeuren, toegangspunten boven de grond in de hemel en onder de grond, in de zee. Ze worden genoemd in Genesis met overstroming en in Job. Oorspronkelijk waren deze poorten tot de zondvloed gevuld met water.

 

Na de overstroming stonden de poorten open. Bovenste poorten geven toegang tot de hemelse gewesten, zoals Gods troonzaal, lagere poorten gaan naar de hel en lagere rijken.

 

Er zijn oude poorten die groter zijn, en niet vaak gebruikt of toegankelijk zijn, dus sluimeren ze de meeste tijd.

 

Zoals je misschien al hebt begrepen, als je mijn reeks blogs over Jessie's tweets hebt gevolgd, dan is Jessie geboren en opgevoed als de opvolger van de huidige Queen Mother of Darkness, de laatste van de vijf vrouwen die nog steeds in de rol van Mothers of Darkness speelt. .

 

Jessie is Sunshine. Ze werd geboren als resultaat van eeuwen van genetische fokkerij in haar bloedlijnfamilie om haar spirituele en demonische gaven te versterken, aangescherpt door jaren van wrede en slopende training met duizenden kinderoffers voor dit moment op 24 april 2020.

 

Ze is geboren, getogen en getraind voor dit moment, om op 24 april, op haar 43ste verjaardag, de poorten te kunnen openen.

Jessie is het meisje in het midden
Jessie is het meisje in het midden

Ze is een vitaal tandwiel in het plan van de satanische sekte om de antichrist op te richten, zodat zij samen met anderen de spirituele poorten opent en openhoudt, zodat het koninkrijk van God in de handen van de antichrist + Satan kan worden overgedragen.

 

Satans plannen een andere tijd is dat hij en zijn volgelingen door de poorten rennen en de troon van God bestormen en zich God toe-eigenen. De datum hiervoor is onbekend.

 

Waarom Sunshine?

 

Ze leerde niet om de poorten te bedienen met satans favoriete methoden. Omdat ze voor haar satanische opleiding begon christen was geworden, vroeg ze de Heer gewoon om de poorten te openen of te sluiten. Ze liep vaak door de duisternis, de gangen, de rituele kamers en zong voor de Heer.

 

Omdat ik deze dingen deed, gingen de poorten gewoon open ... Ik had toegang tot God of de lagere rijken om op elk moment tussenbeide te komen en mensen uit de duisternis te halen of demonen te verslaan.

 

Ze heeft geen verklaring waarom.

 

Klinkt als woo woo en mumbo jumbo?

 

Het klinkt misschien zo, maar we hebben de wetenschap achter het openen van de poorten of portalen niet geleerd. De wetenschap is zorgvuldig verborgen gehouden voor mensen als u en mij, en bewaard voor degenen in de sekte.

 

Ik zal kort schetsen ...

 

Hoe gaan de poorten open?

 

Het woord van de Heer zegt: "Ga Zijn poorten binnen met dankzegging in uw hart, betreed Zijn voorhoven met lof." "Hef uw hoofden op, oh poorten, opdat de Koning der Glorie binnen mag komen."

 

De poorten werken vanuit een relatie. Ik zeg zeker niet dat ik een betere relatie met God heb dan anderen. Het was geleerd. zei Sunshine 

 

Een sleutel tot het begrijpen van hun werking is dat de vijand, oftewel Satan, alles wat van God is, kan vervalsen, verdraaien en verontreinigen. Dus hoe verontreinig je dankzegging? Lust, extase, orgasme, seks magie. Ik schetste een of andere seksmagie in Montauk Boys - Blood Ritual Monarch die ook betrekking had op "tijdreizen".

 

Het zijn niet de woorden per zeggen waarop de poorten zijn afgestemd, maar de gevoelens van het hart… de frequentie is de sleutel, het innerlijke of kwantumniveau van resonantie en harmonie.

 

De poorten werken in reactie op harmonisch (geluid) en resonantie (licht). Elk individu is op kwantumniveau uit deze componenten gemaakt.

 

De oude poorten zijn het minst toegankelijk, grotere zijn moeilijker te openen.

 

De demonische geest satan gelooft dat hij het lichaam "vlees" van een man nodig heeft om God omver te werpen en god te worden. Hij heeft meer dan één poort nodig om zijn schatten en demonen door de poorten naar de troonzaal van God te brengen.

 

Slechts één persoon heeft één poort langer dan dertig minuten open kunnen houden. Toen meer dan één poort openging, was er een letterlijke tornado van vuur en toen het zich verspreidde, stierven meer dan 1000 mensen. Dat was het CIA-experiment Star Wars Now [zie hieronder]

 

De experimenten met poorten bestaan op drie niveaus.

 

Level One, Alice and the Looking Glass

 

Voor deze hebben ze drie kinderen nodig die samenwerken. De kinderen leren in het spirituele rijk te kijken, maar

 

  • Slechts één kind kan zien wat het eindresultaat zal zijn.
  • Een kind kan niet zien wat er uiteindelijk gebeurt, maar kan wel stap voor stap vertellen wat het proces is om het eindresultaat te krijgen
  • Het laatste kind ziet alle mogelijke keuzes en de gevolgen van die keuze

Uit die drie kiezen ze de best mogelijke keuze en de te nemen stappen om daar te komen, om het gewenste eindresultaat te krijgen.

 

Als ze zes kinderen hebben die kunnen samenwerken in het Alice-project, brengen ze ze naar het volgende niveau van experiment, namelijk het Level 2 StarWars Now-project. Ze gooien een willekeurig zevende kind in dat wildcard-gaves heeft, wat betekent dat ze niet weten wat dit kind kan zien of doen of hoe het samen met anderen werkt.

 

Ze tekenen een pentagram, vijf kinderen staan op punten van pentagram. Twee kinderen in het midden.

 

Dit wordt gedaan in een enorme magazijnachtige kamer, dus het pentagram is enorm. De kinderen op de punten moesten op zijn minst ongeveer zes meter van Sunshine in het midden verwijderd zijn, en de kinderen op de punten strekken hun handen naar elkaar uit, maar kunnen elkaar niet raken vanwege de afstand van elkaar.

 

Ze hebben geleerd om de energie die hun lichaam uitstraalt uit te breiden. Hierdoor ontstaat een energie (harmonie en resonantie) waar de twee kinderen in het midden uit kunnen putten. Dit heette Ground Zero of Base Field of Thuisbasis of Basis Kamp.

 

Buiten de kinderen in het midden zijn er nog twee andere energievelden die ze creëren.

 

De eerste is het magnetische veld dat gelijk staat aan demonische wezens die zingen en verbinden om hun energie af te tappen.

Het tweede veld wordt het elektromagnetische veld genoemd dat bestond uit hogepriesters en priesteressen die hun energie gaven om te worden afgetapt.

De twee in de cirkel zijn degenen die van al deze energie moeten putten om hun persoonlijke harmonie en resonantie te versterken.

 

Omdat het een pentagram is, dat heilige grond oproept, hebben de twee in het midden onbeperkte toegang om zoveel mogelijk demonische legioenen op te roepen. Dat is een van de taken van de kinderen.

 

Ze moeten door de demonische schatten leiden. Het andere kind houdt de zware poorten open zodat de demonen erdoorheen kunnen stromen.

 

Er was een probleem met dit experiment, met het originele model of de originele formule waarin stond:

 

Voor potentieel tot gecreëerde benodigde energie moeten ze worden versterkt door magnetische (MF) en elektromagnetische (EF) velden.

 

Potentieel + MF + EF = EMP

 

EMP. Wat is een EMP-wapen? Elektromagnetisch pulswapen.

 

Ik geloof dat het pagina vijf of zes van het experiment is waarin de problemen of technische problemen worden uitgelegd die ze hebben met potentieel in experimenten Potentieel = kind

Klik op de afbeelding en krijg toegang tot het volledige raport in PDF
Klik op de afbeelding en krijg toegang tot het volledige raport in PDF

Er is dus naast het spirituele aspect ook geavanceerde wiskunde en wetenschap.

 

Wat gebeurde er die dag toen het tornadovuur van de vijf opengehouden poorten brak? Het experiment ging naar het volgende niveau,

Level 3 The Voice of God Project ...

 

Dit was een kort overzicht van de poorten om vóór de opkomst van de antichrist een idee te geven van de betrokken processen ...

 

Waar zijn de poorten?

 

De vijf oude poorten bevinden zich in België, Wisconsin, Illinois, Stonehenge en Zweden.

 

Dit zijn voorbeelden van andere poorten.

Zoals ik in eerdere berichten heb uiteengezet, zijn er kwantumverstrikkingen die je voor altijd aan deze demonen binden door de geloften die deze kinderen moeten afleggen.

Jessie is nu een openbare klokkenluider tegen deze kwaadaardige massamoorden en het martelen van kinderen, Mothers of Darkness, haar familieleden.

 

  • Kan ze de kwantumverstrengeling negeren?
  • Zal ze opdagen en tot God bidden zoals ze eerder heeft gedaan?
  • Zullen de demonische geesten anderen opdracht geven haar te ontvoeren of te drogeren en haar daarheen te brengen?

Dit laat een overvloed aan vragen achter ...

 

Dus zal het ritueel gebeuren?

  • Zal het werken?
  • Zullen er enige pogingen worden ondernomen om het te stoppen?
  • Zal Sunshine doen wat gevraagd wordt?
  • Zullen alle mensen hun taken vervullen?
  • Zullen de poorten worden geopend?
  • Zullen ze lang genoeg open blijven?
  • Komt er een rampzalig ongeval?
  • Zullen Satan en zijn Luciferiaanse, Satanische demonen en geesten door de poorten kunnen gaan?
  • Zullen ze God overweldigen?
  • Wat zijn de implicaties en gevolgen van de opkomst van de antichrist?

Het is geen verrassing dat ik niet alle antwoorden heb.

 

 

Ik probeer gewoon uit te zoeken wat de Illuminati denken. Het bovenstaande is niet mijn verklaring, het is hun denken en onderwijs, door mij opgeschreven.

 

Als je de spiritualiteit niet leuk vindt, beschouw het dan als wetenschap, als je de wetenschap niet leuk vindt, beschouw het dan als spiritualiteit.

 

Wat niemand kan ontkennen, is dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt, aangezien ons dit soort dingen niet is geleerd, het is opzettelijk voor ons verborgen gehouden.

 

Wat ik zal proberen te beantwoorden, door een paar ideeën, suggesties en meer te vragen, is ...

 

 

Het lijkt een enorme deal te zijn, de antichrist die op staat, en hopelijk zal iemand met veel meer kennis dan ik schrijven, het allemaal uitleggen, maar ik heb slechts een paar gedachten naar voren gebracht.

 

We bevinden ons in de rijken van profetie met verschillende mensen en verschillende denominaties van religieuze groeperingen die verschillende profetieën hebben en proberen deze te vervullen.

 

  • Luciferianen
  • Satanisten
  • Cabbalah
  • vrijmetselaars
  • Christendom, katholiek / jezuïet en protestants, Mormon
  • Joden
  • Moslims.

Het is de climax van de Luciferiaanse raison d’etre, en het laatste hoofdstuk waarin ze geloven dat ze Gods troon overnemen en de Nieuwe Wereld Orde binnenhalen.

 

Het is een essentieel ingrediënt voor christelijke profetieën, al was het maar omdat de antichrist voor velen een voorloper is van de wederkomst van Jezus.

 

De antichrist zal in het openbaar worden gezien als charmant, inclusief, een vredestichter, coöperatief, maar in feite helpt hij de agenda van de illuminati / criminele kliek uit te voeren, dwz uit chaos komt orde, de NWO, één wereldregering, ontvolking, ziekte, enz.

 

Welnu, het is een behoorlijk groot probleem, deels op zichzelf, want dit is waar deze kwade krachten al eeuwen naar toe werken, maar van groter belang is vanwege wat de komst van de antichrist feitelijk signaleert.

 

Ik herhaal dat niet alle mensen die bij deze groepen betrokken zijn, op de hoogte zullen zijn van de slechte daden, maar de mensen aan de top zeker weten. De anderen zijn gebruikt als omslag.

 

Velen zullen met stomheid geslagen zijn dat de groepen die ze bijvoorbeeld als liefdadig of christelijk beschouwden, in feite niets van dien aard zijn. Het waren dekmantels om de ware agenda te verbergen. Er zal veel ongeloof, ontkenning en woede zijn bij de boodschap en vervolgens bij de betrokken organisaties en mensen.

 

Het is een teken van de eindtijd, openbaringen, de 4 ruiters ...

We zijn in de rijken van Apocalyps 

 

"Apocalyps" (ἀποκάλυψις) is een Grieks woord dat "openbaring" betekent, "een onthulling of ontvouwing van dingen die voorheen niet bekend waren en die niet konden worden gekend los van de onthulling". Als genre beschrijft de apocalyptische literatuur de visioenen van de auteurs van de eindtijd, zoals onthuld door een engel of een andere hemelse boodschapper. De apocalyptische literatuur van het jodendom en het christendom omvat een aanzienlijke periode, van de eeuwen na de Babylonische ballingschap tot het einde van de middeleeuwen.

 

Verschillende denominaties van het christendom en de islam geloven dat er een antichrist zal zijn.

 

Antichrist is vertaald uit de combinatie van twee oud griekse woorden αντί + Χριστός (anti + Christos). In het Grieks betekent Χριστός "gezalfde" en het woord Christus is ervan afgeleid. "Αντί" betekent niet alleen anti in de zin van "tegen" en "tegenover", maar ook "in de plaats van". Daarom verzet een antichrist zich tegen Christus door zichzelf in de plaats te stellen van Christus

 

In de christelijke eschatologie is de antichrist, iemand die wordt erkend als iemand die de bijbelse profetieën vervult over iemand die zich tegen Christus zal verzetten en zichzelf zal vervangen in de plaats van Christus vóór de wederkomst.

 

De term (inclusief één meervoudsvorm) komt vijf keer voor in het Nieuwe Testament, alleen in de eerste en tweede brief van Johannes. De antichrist wordt aangekondigd als degene "die de Vader en de Zoon verloochent".

 

De gelijkaardige term pseudochristos of "valse Christus" wordt in de evangeliën gevonden. In Mattheüs (hoofdstuk 24) en Marcus (hoofdstuk 13) waarschuwt Jezus zijn discipelen dat ze niet misleid moeten worden door de valse profeten, die zullen beweren dat ze Christus zijn, terwijl ze “grote tekenen en wonderen” verrichten. Twee andere afbeeldingen die vaak met de Antichrist worden geassocieerd, zijn de "kleine hoorn" in Daniëls laatste visioen en de "man van zonde" in de tweede brief van Paulus de Apostel aan de Tessalonicenzen.

 

In de islamitische eschatologie is Al-Masih ad-Dajjal (المسيح الدجال) een anti-messiasfiguur (vergelijkbaar met het christelijke concept van een antichrist) die de mensheid zal misleiden vóór de wederkomst van Jezus.

 

Het concept van een antichrist ontbreekt in het traditionele jodendom, hoewel in sommige middeleeuwse teksten de symbolische figuur Armilus voorkomt.

 

Vrijmetselaars symboliek zoals getoond in de Gloria Vanderbilt en de Opkomst van de antichrist is in grote mate gebaseerd op allegorieën rond het bouwen van de tweede tempel van Jeruzalem.

 

Er zijn echter tal van joodse, christelijke en vrijmetselaarsovertuigingen over de bouw van de derde tempel in Jeruzalem en het gebeurt in het Messiaanse tijdperk

 

In Abrahamitische religies is het Messiaanse tijdperk de toekomstige periode op aarde waarin de messias zal regeren en universele vrede en broederschap zal brengen, zonder enig kwaad. Velen geloven dat er zo'n tijdperk zal zijn; sommigen noemen het het volmaakte "koninkrijk van God" of de "komende wereld".

 

De derde tempel (Hebreeuws: בית המקדש השלישי, Beit haMikdash haShlishi, letterlijk: het huis, de heilige, de derde) zou de derde joodse tempel in Jeruzalem zijn, na de tempel van Salomo en de herbouwde tweede tempel.

 

Hoewel het nog steeds niet gebouwd is, is het idee van en het verlangen naar een Derde Tempel heilig in het jodendom, in het bijzonder het orthodoxe jodendom, en wordt verwacht als een plaats van aanbidding. De profeten in de Hebreeuwse Bijbel riepen op dat de constructie ervan zou worden vervuld voorafgaand aan, of in combinatie met, het Messiaanse tijdperk. De herbouw van de Derde Tempel speelt ook een belangrijke rol in sommige interpretaties van de christelijke eschatologie.

 

Merk ook op dat Fritz Springmeier slechts 13 bloedlijnen documenteert die afkomstig zijn van Jacob's twaalf zonen, beide Jacobs kleinzonen van zijn zoon Joseph (Manasseh en Ephraim worden geteld).

 

In termen van de islam is het weinig bekend dat er een 14e regel is die ook door Abraham en de nakomelingen van zijn zoon Ismaël komt. Ze zijn moslim en wat wordt als echt bloed beschouwd, dwz er is niet veel genetische inteelt tussen hen en de andere bloedlijnen. Iran, Irak en veel van deze landen in die gebieden sluiten aan op de lijn van Ismaël. Dit staat bekend als de bloedlijn van de Moslimbroederschap, die mogelijk ver gaat om enkele geopolitieke manoeuvres te verklaren.

 

Dit duidt dus op zijn minst een tijd van grote verandering aan!

 

Een kans ook om de wereld te verlossen van de kwaadaardige illuminati-dreiging ...

 

Maar willen de christelijke kerken en christenen dat de antichrist opstaat om hun eigen profetieën te vervullen?

 

Links op een rij:

 

 

 

Het "Corona-virus", onderdeel van het Illuminati-complot voor totale controle, lijkt al enkele gebeurtenissen te hebben veranderd die individuen waren die "de heilige grond voorbereidden" voor het ritueel op 24ste april 2020.

 

Voor de doeleinden van de laatste post, Gloria Vanderbilt, deed ik mijn best om op te merken dat De jezuïet / katholieke symboliek van de gelijkaardige afbeelding hieronder, afzonderlijk van de Vanderbilt antichristelijke schrijn, christelijke beelden, en de beelden van de Vrijmetselarij en Illuminati.

Deze veronderstelling moet echter worden uitgedaagd.

 

Werd de christelijke kerk vanaf het begin door de Illuminati gebouwd, zodat het Luciferiaanse / Satanische element slechts de andere kant van de medaille voor de christen was? De ultieme Hegeliaanse dialectiek, die beide kanten van de dialoog beheerst, al eeuwenlang klaar voor deze dag.

 

Alle kerken zijn door de eeuwen heen geïntimideerd om geld en materiële macht.

 

We hebben bevestiging van getuigenissen van misbruik en bloedoffers van

 

  • Illuminati klokkenluiders
  • Slachtoffers van de katholieke kerk / jezuïeten / negende cirkel
  • Christelijke en satanische beeldspraak, goden en symboliek

We hebben de misleidende woorden van de kerken dat ze arm moeten zijn en toch een van de rijkste organisaties ter wereld moeten zijn, en natuurlijk gooide Jezus de geldschieters de tempel uit.

 

Beeldspraak in de katholieke kerk is vermomd als christelijk, terwijl het in feite satanisch is ...

De katholieke kerk heeft inderdaad overal onder één hoedje gespeeld met de machten van het kwaad. Ik geloof niet dat hier twijfel over bestaat.

 

Als de antichrist opstaat, betekent dit dan dat de sluitsteen nu aan de top van de piramide wordt bevestigd?

We wachten op de signalen en symboliek.

 

Ongetwijfeld zullen er rond deze tijd veel gebedskringen zijn, ik zal hier een link toevoegen als ik er een vind ...

 

Maar maak je geen zorgen, het is niet wanneer de antichrist probeert de rol van god over te nemen, of een publiek dat naar buiten komt, alleen een interne promotie in dit stadium, het is gewoon beter om te weten wat er gaat gebeuren ...

 

Deze video kan sommigen helpen uitleggen wat er misschien werkelijk in de wereld gebeurt en op het punt staat te gebeuren. Misschien met buitenaardse wezens uitgelegd als spirituele wezens.

 

Jenny McCarthy's 'Out Of This World'-interview met Corey Goode & David Wilcock


UPDATE: Jessie in meerdere interviews aangegeven dat ze op 24 april 2020, toen het haar tijd was om het 5e boek te openen, ze niet heeft geparticipeerd. Dit heeft veel onrust binnen de Illuminati veroorzaakt. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier