· 

Obama leid nu de Satanische raad

 

We bevinden ons in turbulente tijden, terwijl de Illuminati proberen om hun plan, de Nieuwe Wereld Orde(NWO), tot bloei te laten komen uit de chaos die ze veroorzaken. Orde uit chaos. "Ordo Ab Chao" Uit chaos, orde.

 

De illuminati implementeerden hun Angst Psyop 1 - coronavirus falseflag  en hebben de mogelijke gevaren enorm overdreven via de media en wetenschappers en anderen die ze beheersen. Ze hebben geprobeerd om goedkope geneeswijzen zoals hydroxychloroquine te beperken, ten gunste van het DNA-veranderende vaccin dat ze van plan zijn te introduceren en waarvan de CDC-corrupte wetenschapper Fauci en eugenecist Bill Gates zullen profiteren.

 

Waarom chaos brengen? Om de angst te vergroten en in die staat zullen de mensen accepteren dat hun rechten worden weggenomen. Vandaar sociale afstand nemen, mensen isoleren, het inkomen, banen en bedrijven van mensen vernietigen, contact met vrienden en familie, en ze thuis houden. Ze bereikten veel en stuurden frustratieniveaus en angst torenhoog.

 

De angst psyop is er niet alleen in geslaagd ons bang te maken voor een virus, nog belangrijker, het heeft ons bang gemaakt voor elkaar.

 

Zelfs als een persoon niet bang is gemaakt voor een virus, zijn ze terughoudend of bang om anderen te benaderen, de hand te schudden of te omhelzen voor het geval de andere persoon bang is.

 

Nu ineens, voordat we tijd hebben gehad om te verwerken wat er werkelijk gebeurt met coronavirus psyop, hebben we Illuminati Angst Psyop 2 - de wereldwijde rellen, waarbij de illuminati ras hebben gebruikt als trigger om hun beleid van verdeel en heers voort te zetten, en opnieuw gevoed door mediahype proberen haat en angst te verhogen.

 

Een kleine meid op een video uit Amerika, misschien 3 of 4 jaar oud, die een politieagent vroeg of ze haar wilden neerschieten. Mensen pikken deze angst vooral van de tv op - ik zag ook iemand op sociale media klagen dat de televisie een zwart scherm had en een verontruste stem die zei dat ik niet kan ademen vanuit de duisternis. Het is angst zaaien van de hoogste orde. Op trauma gebaseerde mind control op een massale schaal, met herhaling, herhaling, herhaling als de belangrijkste plank van die mind control.

 

Dit artikel met een video van ex Black Lives Matter-leider, vat samen hoe de "elite" mensen als pionnen gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken, Vigilant Citizen Deze video uit 2017 legt uit hoe Black Lives Matter wordt gebruikt door de Elite (video) 

Dhr. Soros die zijn pionen verschuift voor de Illuminati
Dhr. Soros die zijn pionen verschuift voor de Illuminati

Dus wie is de "elite" die verantwoordelijk is voor het orkestreren van deze rellen?

 

George Soros krijgt op grote schaal ‘krediet’ voor het financieren van antifa en veel van deze protestgroepen. Het is niet mijn bedoeling om zijn betrokkenheid te bewijzen, er zijn ongetwijfeld veel sites die dit doen, en voel je vrij om ze toe te voegen aan de commentaren. Ik zal slechts één link uit 2017 laten zien die ongetwijfeld moet worden bijgewerkt, maar die een deel van de reikwijdte van zijn financiering laat zien. De volledige lijst van 200 Amerikaanse organisaties die financiële banden hebben met George Soros 

 

Het kan helpen om uit te leggen dat Soros ongeveer 60 jaar lang het hoofd "zetel" is geweest, de Phoenix, van de Illuminati's Satanische Raad. De Phoenix is het hoofd van de satanische raad, en Soros is dit sinds ongeveer 1960 - langer dan de meeste mensen in leven zijn.

 

Satanische raad en de structuur in de leiding

 

Satanische Raad wordt soms de Druïdische Raad genoemd.

 

Satanische raad is de Satanische raad van directie, meestal mannen die zich bezighouden met de financiële beslissingen en bedrijfsbeslissingen voor hun territorium. De posities in de Raad worden zetels genoemd en zijn onderverdeeld in kwadranten.

 

Satanische raad is groot. Bilderbergers, EU, VN, 13 familiehoofden plus gewoonlijk vier vertegenwoordigers van elke familie die rouleren, en degenen die zijn uitgenodigd om in de raad te zitten. Waarschijnlijk meer dan 500 internationaal. Er zijn vier vergaderingen per jaar nodig, deze zijn gerouleerd of optioneel, een daarvan is Bilderberger Conferentie, de andere 3 weet ik niet zeker.

 

De aanwezigen hebben machtsposities in schuilplaatsen, bijv. Zaken, bankiers, politieke posities, VN- of Europese Raden, of zijn verantwoordelijk voor bedrijven die miljarden dollars waard zijn.

 

Bijeenkomsten op lager niveau als dekmantel omdat ze 'respectabel' lijken maar in feite satanisch raadsbeleid implementeren, zijn organisaties en bijeenkomsten zoals de Trilaterale Commissie, de Council on Foreign Relations (CFR) en het Royal Institute for International Affairs (RIIA) en Davos, die meer op middenniveau zijn, dwz de vertrouwelijke lijst van iedereen die het World Economic Forum 2020 in Davos bijwoont.

 

Wij mensen beschouwen deze naïef als op de een of andere manier verwante producten van onze "democratische" structuren. Nee, het zijn organisaties die door de satanisten zijn opgericht om hun agenda uit te voeren.

 

Elk kwadrant heeft een vertegenwoordiging van de bloedlijn van de familie bij de Raad, bijvoorbeeld het hoofd van de familie Van Duyn en het hoofd van de familie Rothschild. De leden van de Raad zijn de Lords of territories en elk individu heeft ook territorium binnen dat kwadrant.

 

West:                               gerund door de blauwe draken                           (Rothchild, Rockefeller, Ford)

Zuid:                                rode of zwarte draken                                          (Duponts)

Oost:                                gouden draken                                                      (Van Duyns)

Noord:                             witte of groene draken                                        (Lee, Collins, Freemans)

 

Dit geldt voor de VS en internationaal, hoewel het verschillende leden van de familie kunnen zijn. Zo was de vader van Elon Musk internationaal, maar Elon zit alleen in de Amerikaanse westelijke quad, Jacob Rothschild is internationaal, zijn zoon is alleen in de VS.

 

De Satanische Raad ontvangt instructies van moeders van de duisternis en geeft instructies aan de Grand High Priests (GHP) en Priestesses (GHPess), en dus ook aan de High Priests (HP) en Priestesses (HPess) in het kwadrant dat ze overzien en alle respectieve drugshandel operaties en kinderhandel operaties en andere schandelijke activiteiten.

 

Er zijn ook regionale bijeenkomsten van groepen kleinere raden die bijeenkomen om toezicht te houden op de kwadranten. Ik weet niet zeker hoe vaak deze groepen bijeen moeten komen. De moeders hoeven maar één keer per jaar aanwezig te zijn, ze komen meestal meer bij en wisselen ook af indien beschikbaar.

 

Grote hogepriesters en priesteressen

 

Er zijn momenteel 16 GHP & 16 GHPriestessen in de VS, maar slechts één in elke kwadrant maakt deel uit van de controlestructuur, dus 4 in de VS en 4 internationaal.

 

Voorbeelden van Grand High Priestesses in de VS zijn Beyonce (ipv Gloria vanderbilt), Joan Collins en Laurie Cabot - Kent.

 

  • Beyonce nam het stokje over van Gloria Vanderbilt GHP voor East Quad US, na een heksenstrijd, en voor de symboliek bekijk je haar Lion King-video's en Lion King Premiere
  • Laurie Cabot-Kent woont in Salem, MA, heeft een heksenwinkel, is eigenaar van Chateau des Amerois, dwz het kasteel van de Moeder van de Duisternis, België, en zou verbonden zijn met de hertog van Kent
  • Joan Collins, actrice, van de Collins-bloedlijn (meer graafwerk vereist)

 

Dus de commandostructuur is

  • 5 moeders van duisternis
  • Satanische Raad
  • 4 Kwadrant Commandostructuur Grand High Priests en en 4 GPriestessen in de VS en het equivalent internationaal
  • 5 afdelingen - vrijmetselaars, mormonen, katholieken, satanisten, kabbal

Raad van 9 en 13

 

De raad van 9 en 13 is ook het best te zien in een hiërarchische structuur. Over het algemeen maken ze allemaal deel uit van de Satanische raad, die internationaal uit duizenden leden bestaat. De raad lijkt in sommige opzichten op de systeemstructuur. De Raad van 9 zou bovenaan het systeem worden gezien met de Raad van 13 eronder. Individuen in de Raad van 9 zitten echter ook in de Raad van 13.

 

Elk internationale kwadrant heeft een raad van 9, dus eigenlijk zijn er 36 leden die allemaal samen worden beschouwd als de raad van 9. Alle 36 leden worden nooit gevraagd om tegelijkertijd op één plaats te verschijnen, dus ze wisselen af wie er zal komen opdagen. Dit wordt ook bepaald door de kwadrant leden wie zal vertegenwoordigen wanneer ze worden opgeroepen. Elk lid hoeft niet aan de beurt te zijn.

 

Een kwadrant beslist of ze één lid willen of er een paar willen roteren om hen te vertegenwoordigen totdat dat lid of de leden niet langer geschikt zijn. Dan kan dat ene lid (of weinigen) een leven lang dienen door elke bijeengeroepen raadsvergadering te zien. Dit is hetzelfde voor de Raad van 13 en de Chinese ouderlingen. Ze kunnen het best worden beschouwd als geëerde functies voor familie-erfgoed. De meeste worden binnen de familielijnen doorgegeven.

 

Afdelingstakken

 

Er zijn 5 afdelingen in elk gebied, onder de satanische raad.

 

  • Vrijmetselaars
  • Katholieken
  • Kliek
  • Satanisten
  • Mormonen

De Bloodline families [dwz de satanische ill-uminati families zien Bloodlines van de Illuminati zijn als bestuursleden en houden toezicht op de afdelingen in hun territorium. Ze sturen berichten naar de afdelingen en zorgen ervoor dat de hoofden van de bedrijven, bijvoorbeeld het programma voor drugshandel of het programma voor kinderhandel, goed draaien.

 

Grand Dame staat meestal onder een Grand High Priestess. Ze zijn meestal geen hogepriesteres, maar dat kan wel. Ze worden normaal gesproken in posities geplaatst waar ze toezicht houden op vrouwen van hoog niveau die zijn geprogrammeerd als Beta Kitty Slaves. Ze kopen of verzorgen deze vrouwen vanaf jonge leeftijd.

 

Grand Dames zijn onder en vergelijkbaar in niveau met Godinnen of Dames die toezicht houden op heksenkringen. Ze worden beschouwd als managers van afdelingen binnen een van de bedrijven die het systeem bezit.

 

Dit sluit aan bij wat Fiona Barnett zegt, die werd opgevoed als opvolger van een Grande Dame. 

 

Haar boek Fiona Barnetts Book Eyes Wide Open 

 

Druïden staan onder hogepriesters en priesteressen. Als de hogepriesters kunnen worden gezien als de heren van een land, worden de druïden gezien als de hoeders van het land, of managers van de boer die voor het land zorgen. Ze werken voor de HP om toezicht te houden op alle heksen en heksen in het bedrijf. Afhankelijk van hun niveau kunnen ze eenlingen zijn die hun religie alleen beoefenen of de meesten zijn verbonden met een groep.

 

Mind Control / Monarch-programma

 

Ik zal van nu af aan de nadruk op wat ik mind control-programma noem veranderen. Eerder had ik de neiging om het MK Ultra te noemen, wat een specifieke betekenis heeft, maar een generiek woord is geworden voor mind control. In het belang van de nauwkeurigheid zal ik het het Monarch-programma noemen.

 

De term mind control zal ik proberen te gebruiken om aan te geven dat ze het Monarch Training Program hebben doorlopen. MK Ultra is slechts een van de programma's van Monarch. Degenen die verbonden zijn met het leger en sommige vrijmetselaars zullen via MKUltra zijn geweest, maar metselaars gaan ook door de jezuïetenvorm van Monarch die het carrousel programma wordt genoemd. Deze basisprogramma's zijn onderverdeeld in andere verschillende programma's zoals Beta kitten, Epsilon, Delta etc.

 

Hoe dit past bij de 12 mensen die de leiding hebben over het Monarch Mind Controls-slavenprogramma, ben ik momenteel onzeker, en hoe deze 12 passen in het systeem / de satanische raad ben ik niet zeker, maar ik zal updaten als ik erachter kom.

 

Het mindcontrol-systeem is enorm, geschatte aantallen variëren van Cisco Wheeler 10 miljoen mind-controlled slaven alleen al in de VS tot Jay Parker die 30 miljoen schat in de VS.

 

Dus als we 20 miljoen zeggen en de bevolking van de VS zegt 320 miljoen voor eenvoudige cijfers, dan zijn 1 op de 16 mensen of ongeveer 6% hersenslaven.

 

Het resultaat hiervan zien we bij mensen als

 

  • de hele Amerikaanse en wereldwijde media, die algemene berichtgeving bieden over het coronavirus en de rellen.
  • Satanische celebs constante berichten ter ondersteuning van satanische doelen
  • Video's boordevol berichten en thema's van monarch mind control
  • Beroemdheden die aanbieden om rellen te redden van leden van een reeds verboden of binnenkort verboden internationale terroristische organisatie, Antifa
  • Wetenschappers / Big Pharma die wetenschap en oplossingen voortbrengen die alleen gunstig zijn voor de Illluminati-zaak of zelfs de "wetenschap" vervalsen, zoals onlangs gebeurde tegen hydroxychloroquine, die pas toen ontdekt werd, nu uit de publicatie is gehaald 
  • Politici bieden steun en beleid en stemmen ter ondersteuning van de satanische agenda
  • Sociale media die iets anders censureren dan de satanische agenda
  • "Feitencheck" -organisaties die iets anders censureren dan de satanische agenda
  • Organisaties zoals de WHO, CDC, FDA, VN, NAVO, EU die de satanische agenda uitvoeren.
  • Nog sinister zijn de valse vlaggen en het geweld, dwz Delta mind control 

De mind control gaat helemaal tot aan de presidenten - Obama, Bill Clinton, en inclusief figuren als Henry Kissinger, die op hun beurt mind control en anderen programmeren. Het is een piramide -schema van mind-control. De hogere in het systeem die zelf onder mind control zitten programmeren hen die onder hen zitten enzovoorts in een enorme piramide.

 

Ze hebben zelfs hun eigen kinderen door middel van mindcontrol-programmering laten gaan, inclusief verkrachting en hen dwingen anderen op te offeren. Het wordt gedaan in rituelen, en de "grondgedachte" lijkt te zijn om de spirituele gaven van de kinderen naar buiten te brengen.

 

In het Illuminati-systeem worden alleen de allerhoogste niet door de geest bestuurd door Monarch, maar zelfs zij, hoewel ze geen Monarch-programma hebben doorlopen, hebben de Monarch-programmering waargenomen en zijn ook ernstig getraumatiseerd omdat ze getuige waren van moorden en op hun beurt zelf moesten doden. . Het is niet alleen een mentaal trauma, het is ook een fysiek trauma veroorzaakt doordat de vlucht- en vechtmechanismen permanent worden ingeschakeld, terwijl ze alleen bedoeld waren voor noodgevallen.

 

Twitter draden op sommige satanische beroemdheden

 

Dus om terug te keren naar Soros, zit hij 60 jaar in positie, meer zelfs dan de Mothers of Darkness-zussen uit de jaren tachtig. Hij had al die tijd de leiding over de structuur van bedrijven die nu zoiets is als deze, en had ook de leiding over vele politici en anderen over de hele wereld.

 

Al in 1992 verdiende Soros £ 1 miljard, gokkend tegen de Britse regering en de pond, en dit was het moment waarop het echt opviel dat de macht van het bedrijfsleven groter was dan de Britse regering, die destijds een omslagpunt was, maar als gelezen nu. De handel van de eeuw: toen George Soros het Britse pond brak 

 

Als Soros een coronavirus-psyop of rel-psyop wil implementeren, heeft hij alle bovengenoemde organisaties, macht en geld tot zijn beschikking. Hij heeft veel corrupte, gechanteerde en door de geest gecontroleerde politici in beide Amerikaanse partijen, maar momenteel voornamelijk in de Democratische, aangezien zij degenen waren onder Obama en Hillary die bedoeld waren om toezicht te houden op het uiteenvallen van Amerika en de implementatie van de NWO.

 

Zou hij dit allemaal doen om de NWO binnen te halen? Dat is natuurlijk zijn taak in het systeem.

 

Nieuwe Phoenix

 

Soros is echter in zekere zin oud nieuws, en daarom heb ik me niet meer geconcentreerd op het bewijs tegen hem, hoewel er genoeg over zijn betrokkenheid is dat te zijner tijd voor zijn aanklacht kan worden gebruikt.

 

Soros is met pensioen gegaan als Phoenix, dwz het hoofd van de Satanische raad. Hij is met pensioen en zal advies geven aan de nieuwe Phoenix. Zijn vervanger is Obama die nu de Phoenix kroon draagt.

Obama de nieuwe Satanic Council Phoenix (niet de echte kroon, het is een photoshop!)
Obama de nieuwe Satanic Council Phoenix (niet de echte kroon, het is een photoshop!)

Dit soort promotie en het manoeuvreren van illuminati wordt natuurlijk nooit officieel aangekondigd. Ik kan me voorstellen dat hij in mei een of ander ritueel heeft ondergaan om het over te nemen, maar dit zijn vreemde tijden.

 

De informatie wordt schuin gelekt naar een onwetend publiek door middel van evenementen en publiciteit zoals Obama die de toespraak houdt voor National Graduation Day. Zie de sprekers van het begin van 2020: Barack Obama, Oprah Winfrey, Lady Gaga Headline Virtual Ceremonies 

 

In het artikel zul je ook zien dat Gaga en Oprah betrokken zijn, en dus publiekelijk geaccepteerd zijn en samenwerken met dit leiderschap. Gaga is een Grande Dame die de leiding heeft over de door Beta Kitten Monarch geprogrammeerde, door de geest gecontroleerde slaven. Oprah is vergelijkbaar. Oprah was de assistent van Soros, en zal deze taak ook overnemen voor Obama.

Obama als Phoenix betekent dat voor de allereerste keer de 14e bloedlijn, de Moslim Broederschap, misschien wel de meest "zuivere" en onverdunde bloedlijn, boven alle andere bloedlijnen zit.

 

Dit zal hebben betekend dat de Racisme rellen psyop wordt gerund door Obama en het is zijn eerste grote operatie / angst psyop als Phoenix. Ik zou echter moeten denken dat het grotendeels was gepland onder het beheer van Soros. De katalysator, George Floyd, is misschien zelfs een ritueel offer geweest, bedoeld om de emotionele trigger te zijn om de rellen op gang te brengen.

Deze promotie naar Phoenix verklaart wellicht ook het gedrag van Obama tijdens zijn wereldtournee voor of na Trump. De "schaduwpresident" spreekt tot wereldleiders die de "schaduwregering" leiden, zoals Q meer dan eens heeft gezinspeeld, maar het is aan de QAnon-specialisten om die banden uit te breiden. De schaduwregering waarnaar wordt verwezen, kan in feite de Satanische Raad zijn, en de schaduw of satanische of duistere president is de Phoenix, Obama.

 

Dus misschien is het tijd om Obama nog intensiever te onderzoeken dan alleen voor #Obamagate en #Spygate

 

Zelfs echter op dit relatief hoge niveau van de Illuminati, zijn ze NOG STEEDS door de geest gecontroleerde slaven van de Illuminati. Geest gecontroleerd onder Monarch, getraumatiseerd, dissociatie en gehecht aan demonen. Obama is CIA Monarch geprogrammeerd.

 

Op dat niveau hebben deze individuen hun leven volledig overgegeven aan het doen van de wil van Satan en het bereiken van zijn doelen en het ontvangen van hun demonische tegenhangers.

 

Voor die mensen die geen demonen ervaren, of er niet in geloven, maakt dat niet uit. Ik vertel de overtuigingen en / of ervaringen van de Illuminati. Ze zijn geselecteerd vanwege hun capaciteiten op deze gebieden, ZIJ geloven dat ze communiceren met demonen inclusief Satan en elke avond orders ontvangen van Satan. Waar deze satanische agenda ook vandaan komt, dit is wat ze volgen. Dat is waar het om gaat.

 

Oprichting van de antichrist

 

Wat is er gebeurd met de 5e en laatste lezing van het boek tijdens de wereldwijde ceremonies om de antichrist op 24 april 2020 te laten opstaan, die ik in de volgende artikelen uiteen heb gezet?

Eerst een beetje om te begrijpen waar informatie over satanische activiteiten kan worden geleerd.

 

De manier om informatie te vergaren is door naar satanisten te kijken die waarschijnlijk de ceremonies zullen bijwonen. Ik zal hier geen specifieke namen noemen om in de gaten te houden, afgezien van wie ik elders in dit artikel noem. Er zijn veel bekende satanische namen, en hun minder bekende vrienden zijn het waard om in de gaten te houden. Vaak maken ze hun profielen of berichten met satanische emoji's, of hebben ze satanische symbolen en sigils in hun berichten. Ze kunnen online of in winkels satanische artikelen, kunst of parafernalia verkopen.

 

Geleidelijk kunt u sleutelfiguren opbouwen om naar te kijken. Bekijk sociale media - instagram, twitter, facebook zijn belangrijke bronnen van informatie. Bekijk patronen, link naar satanische festivals en feestdagen, en kijk en leer. Verdwijningen of gebrek aan berichten rond satanische festivals kunnen verhelderende berichten zijn, of vreemde berichten die je misschien nog niet begrijpt, maar die vreemd lijken.

 

Signalen worden ook uitgezonden in de reguliere media, tv, tijdschriften, foto's, over wie het ritueel zal bijwonen en wanneer. 

 

Muziekvideo-releases en muziektracks zijn een bron van informatie op veel niveaus. Ja, we weten inmiddels dat Gaga verlicht is op hoog niveau

Gaga bracht muzieknummers en video's uit rond de tijd van Memorial Day, toen de rellen begonnen. Let op de timing. Slechts één foto uit Gaga's video die ik zal markeren en die een gecodeerd bericht lijkt te zijn.

Screenshot van gecodeerd bericht in Gaga-video - de regent, hoe het ook werd genoemd
Screenshot van gecodeerd bericht in Gaga-video - de regent, hoe het ook werd genoemd

Waar gaat dit over? Het is meer dan alleen een NWO-oog. De berichten kunnen mindcontrol-triggercodes bevatten of misschien zelfs iets ernstigers. Het is misschien de moeite waard om te controleren wanneer Chromatica oorspronkelijk zou worden vrijgegeven en wat een mogelijke echte reden is waarom het werd uitgesteld, en wat er toen gebeurde, of het kan te maken hebben met andere zaken.

 

Mensen komen niet zomaar opdagen, hebben een ritueel en gaan op dezelfde dag naar huis. Er zijn allerlei voorbereidingen nodig om je voor te bereiden. Ze hebben een voorbereidingsploeg nodig, die de logistieke en technische vereisten voor de ceremonie twee of drie weken van tevoren heeft opgesteld en daarna zijn er de opruim- en storingsploegen.

 

Voor veel mensen is eten, kookgelegenheid en huisvesting nodig. Kinderen moeten worden ontvoerd voor gebruik bij de ceremonies. In de opbouw kunnen er satanistische bands, amusement zijn. Grote ceremonies vallen vaak samen met satanische celebs-concerten, misschien gelijktijdige concerten, waar ze de energie van de nietsvermoedende menigte benutten en gebruiken om resonantie te bereiken en de spirituele poorten te openen die nodig zijn om demonische entiteiten te ontketenen. Zie Antichrist Rising - Waar, wanneer en hoe

 

Te onderzoeken gebieden zijn misschien Hexfest, en de Illuminati-bal en de bijbehorende menselijke jacht / kinderjacht elk jaar in New York.

 

Verhoging van het anti christ ritueel

 

De opwekking van het antichrist-ritueel vond helemaal niet plaats. Het 5e boek of de profetie werd niet gelezen. Als het gelezen zou zijn, zou de reeks bespotting van Christus 'leven voltooid zijn. Dat was een enorme overwinning voor anti-satanische krachten, maar het kwam met een geweldige prijs. De rituelen van Satan worden niet verstoord zonder een prijs, vooral de rituelen waarin hij de afgelopen jaren heeft geïnvesteerd. De prijs betekende dat anderen stierven.

 

De koningin-moeder van de duisternis leeft nog en werd niet opgevolgd door een ander, maar is niet langer het hoofd van de Illuminati. Dat is nu de antichrist, een verandering naar een patriarchaal systeem.

 

De antichrist heeft echter zijn standpunt ingenomen, zij het zonder rituele ceremonie, en staat klaar om onthuld te worden, als en wanneer zij dat beslissen. Het andere ritueel, het bestormen van de spirituele poorten naar de hemel om het koninkrijk van de goden over te nemen, moet ook nog plaatsvinden.

 

Wie is de antichrist?

 

Dat is een belangrijke vraag.

 

Hoe kunnen we dat weten? Aangezien de satanische krachten grotendeels reactief zijn, de antichrist, tegen de rol van Christus als messias, besteden ze een buitensporige hoeveelheid tijd aan hun symboliek om Christus te bespotten. Dus hij zal uit het geslacht van David komen, hij zal in staat zijn om tekenen, wonderen en wonderen te doen. Hij zal verkondigen de ware Messias te zijn en Israël en de hele mensheid tot bedrog leiden. Heel Israël zal geloven dat hij de langverwachte Messias is, dan zul je weten ...

 

Hij is op dit moment waarschijnlijk een bekende persoonlijkheid, maar zijn rol is natuurlijk nog niet bekend. Maar op dit moment is het niet belangrijk wie hij is, en ook is de waarschijnlijke prijs niet de moeite waard om het te onthullen, zelfs als ik het wist, wat ik niet weet. Er zijn veel lager hangend fruit en andere kennis van het systeem die kan worden verspreid.

 

Satan / Lucifer - dezelfde entiteit met verschillende namen die op verschillende tijdstippen aan hem worden toegeschreven, heeft ook zeven demonische bevelvoerende generaals (gevallen engelen). Dit zijn Baal, Astoroth, Thoth, Samael, Abbadon, Chemesh en Gilgalmesh.

 

Wat nu?

 

Het is duidelijk dat de Illuminati hun angst psyops zullen voortzetten. Ze zullen veel potentiële bedenken, evenals degene die ze van plan zijn te gebruiken. Zoals Cathy O'Brien ons jaren geleden vertelde, gebruiken ze kunstmatige intelligentie om NWO binnen te halen en dus zullen ze flexibel zijn in wat ze gebruiken en wanneer, maar de planning zal ver gevorderd zijn met alle mogelijkheden.

 

De illuminati zijn wanhopig om terug te keren naar de "democratische" macht, omdat het dan gemakkelijker is om hun agenda uit te voeren. Verwacht dus angstaanjagende psyops in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen op dinsdag 3 november, maar zelfs daarna, ongeacht het resultaat.

 

Potentiële angst psyops die al dan niet werkelijke items bevatten die schade toebrengen, verminken en doden, zijn killer hornets, coronavirus wave 2, serieuzer ebola-biowapen, buitenaardse invasie of zelfs een valse vlagoperatie van het type 911. Ze hebben ook diepe ondergrondse militaire bases DUMBS en een wereldwijd systeem van tunnels bewaakt door biowapens.

 

Alles in het kort om angst en verdeeldheid te veroorzaken en om te voorkomen dat de niet-satanische autoriteiten worden neergehaald en om de redding van kinderen te voorkomen.

 

Trump en Q

 

Is Trump ...

 

  • Vol in Illuminati?
  • Illuminati factie maar gelooft niet in NWO?
  • Wordt hij gecontroleerd door de zionistische lobby en agenda?
  • Niet Illuminati en werkend voor krachten van goed tegen kwaad (welke misdaden heeft hij wel of niet begaan in het verleden)?

Ik weet het niet. Ik hoop de laatste. Er zijn duidelijke aanwijzingen dat hij tegen de NWO is, en hij lijkt tegen de Illuminati te werken, en ze zijn zeker boos op hem. Of is dat allemaal psyop?

 

 

Wat is Q?

 

Q werkt zeker samen met Trump, iedereen die dit ontkent is onwetend of maakt deel uit van de satanische agenda, een Trude - TRUth DEnier. V Is een psychopaat dicht bij de president, maar is het een welwillende? Q is zeker de grootste uitgave van inlichtingen ooit geweest, veel ervan tegen de satanische krachten.

 

Ja, ik ben bang dat, zelfs als het volledig welwillend is, het zal leiden tot een wereld die wordt bewaakt door de National Security Agency en de militaire inlichtingendienst en wordt bestuurd door een extreem neoliberaal economisch element, dat nog steeds in het voordeel is van de rijken en de elite. Maar laten we die brug oversteken als we daar zijn. Momenteel is de belangrijke strijd tegen de satanische krachten, en velen ervan overtuigen dat dit inderdaad gebeurt.

 

Boris Johnson, Britse premier - aan wiens kant staat hij?

 

Nogmaals, ik weet het niet. Hij heeft toegelaten en heeft zich aangesloten bij de coronavirus-psyop.

 

  • Deed hij dit omdat we mensen precies moeten laten zien wat er aan de hand is?
  • Wat weet hij?
  • Is hij een Trumps-marionet of Illuminati-marionet?
  • Werd hij verheven door een ziekte die ze coronavirus noemden, om angst voor de mensen te bewerkstelligen, een machtsvacuüm te bewerkstelligen en Boris bang te maken. Hij ziet er zeker niet goed uit ...
  • Werd hij zelfs bedreigd of door zijn geest beheerst?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier