· 

Jachtpartijen op mensen

Prins Bernard tijdens de jacht, Juliana kijkt toe
Prins Bernard tijdens de jacht, Juliana kijkt toe

Menselijke jacht

 

Een veel voorkomend thema van veel overlevenden en klokkenluiders van Illuminati is de jacht op mensen, vaak kinderen. Deze kinderen worden naakt uitgekleed, krijgen een kleine voorsprong en worden vervolgens met geweren opgejaagd om verkracht en / of gemarteld te worden wanneer ze worden gevonden en / of doodgeschoten.

 

Dit artikel behandelt bijna uitsluitend de menselijke jacht. De verschrikkingen van andere maar verwante verdorven Illuminati Luciferiaanse praktijken van kinderhandel, kinderkannibalisme, satanische rituelen en seksueel misbruik en mind control komen slechts kort aan de orde.

 

Als je twijfelt over hoe de bloedlijnfamilies de rest van ons beschouwen, maakt deze opmerking het duidelijk ... "Het zijn kinderen van een minderjarige familie, het zijn weeskinderen, ze zijn gewoon rotzooi, het maakt niet uit werden vermoordKees van Korlaar - wordt genoemd door zijn exvrouw Annemarie in haar getuigenissen over de Nederlandse rituele feesten

 

Cathy O'Brien beschreef dit in haar boek Tranceformation of America en ze beschrijft verschillende incidenten die in dit artikel worden samengevat - A Most Dangerous Game - Human Hunting

 

Waarom het is gebeurd

 

  • als training voor de kinderen
  • om programmering te versterken die nergens te verbergen valt
  • voor het sadistische plezier van de jagers

De jacht op Cathy O'Brien vond hier plaats

 

  • jachthuis in de buurt van Greybull, Wyoming
  • Zwitserse villa, amfitheater in Lampe, Missouri
  • Mount Shasta, California compound

Als ze worden gevangen, worden de kinderen geslagen, verkracht door een jager of een hond, of gedood.

 

Brice Taylor beschrijft ook dat ze werd opgejaagd door George Bush Senior op de Bob Hopes-ranch in het Jordan Ranch-gebied, nadat hij was geïnjecteerd met een medicijn. Toen Bush haar vond, speelde hij "William Tell" en schoot een appel van haar hoofd en versterkte haar "Shhh, niet vertellen" monarch-programmering. 

 

Clive Driscoll, een ex-rechercheur van de politie, vertelt in zijn boek hoe hij de aanwijzingen van Operatie Middleton opvolgde van een meisje genaamd "Vicki" uit Kent, wiens verhaal was dat er op kinderen werd gejaagd, sommigen werden gedood, maar zij overleefde.

 

De politie had oppervlakkig onderzoek gedaan en ze concludeerden dat het bewijs ter plaatse niet overeenkwam met haar verhaal. Jaren later controleerde Clive het goed en ontdekte dat een brug waar ze het over had was weggespoeld, een oude put die ze beschreef was nu slechts een diep gat en het blauwe meer waar ze het over had dat lichamen waren gedumpt, was een blauwe kleur geweest van cementfabriek afval en daar waren inderdaad lichaamsdelen van 5 personen gevonden !!

 

Vicki had ook verhalen verteld over ritueel misbruik van kinderen uit een plaatselijk kindertehuis in een kerk. De politie had daar in feite groepen mensen gefilmd, maar de banden waren al 'vermist' tegen de tijd dat Clive jaren later kwam om onderzoek te doen. 

 

Incompetent politieoptreden als excuus luk maar 1 keer, maar als dit keer op keer gebeurt, duidt het op georganiseerde doofpot.

 

Jessie, een Illuminati-klokkenluider die eerder voorbestemd was om de koningin-moeder van de duisternis te zijn, vertelt haar verhaal over de menselijke jacht in deze blog,  Ik pas het hier verder aan.

 

We verzamelden ons bij Rothschilds Hunting Mansion (in het Zwarte Woud). Mijn trainingspartner en mijn leeftijdsgenoten hadden wat vrije tijd om rond te dwalen voordat de jacht begon. Hunt is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor het driemaandelijkse rituele jachtspel met kinderen.

 

We hielden ervan de herenhuizen, landhuizen en kastelen van de elite te verkennen, de plaatsen waar jachten waren. Zoveel te ontdekken, zoveel verborgen plekken om te vinden. Een van de Rothschild-kinderen gaf het commentaar als van een levende wandelgids. Hij wist alles en voelde zich meer dan verplicht om het te delen. Terwijl hij ons meenam op een privérondleiding van kamer tot kamer, waren we druk bezig met het zoeken naar alles wat hij niet deelde: geheime ingangen, uitgangen en schuilplaatsen. We deden dit overal waar we gingen, omdat we wisten dat het van vitaal belang was om te overleven. Na het avondeten drongen de nachtelijke uren aan. We moeten de jacht vanaf het balkon erboven zien beginnen.

 

Je moest oppassen dat je niet op het terrein van het landgoed terechtkwam, dat zou je een makkelijke prooi maken als je betrapt werd, voor verkrachting of dood, afhankelijk van de stemming van je ontvoerders die avond. Men moest ook oppassen dat hij niet in het huis opgesloten raakte. Dat was waar de oudere mannen en vrouwen, niet langer zo lenig en snel als vroeger, rondsnuffelden.

 

Toen de gastheer iedereen vanaf het balkon naar binnen leidde, was de jacht in volle gang. Het was beter om binnen te zijn dan buiten. Die avond, de kleinste Rothschild die we huilend in een hoek vonden. Omdat we een uitgang op de tweede verdieping hadden gevonden, die ons tot het aanbreken van de dag een schuilplaats zou geven, namen we het risico, pakten hem op, brachten hem tot zwijgen en droegen hem mee.

 

Toen we op de tweede verdieping kwamen, hoorden we stemmen. Dat van het hoofd van het landgoed en een van zijn kleinzonen. De kleinzoon vocht, verzette zich en probeerde weg te komen. We waren in een hal met aan beide kanten deuren. De trap weer af gaan was geen optie, dus kozen we de dichtstbijzijnde kamer. We renden naar binnen en zagen een grote kleerkast. We wisten niet dat we de verkeerde deur hadden uitgekozen om binnen te rennen. Dat was precies de kamer waar naar het hoofd van het landgoed zijn kleinzoon sleepte. Toen ze de kamer binnenkwamen, niemand van ons drieën in de kleerkast ademden nauwelijks.

 

Links zat het jongste kind, mijn trainingspartner in het midden, ik rechts. Naarmate de dingen in de kamer vorderden, overviel die woede me. Ik keek recht naar die kleerkastdeuren met de bedoeling om erdoorheen te barsten en de kleinzoon te helpen vechten. Mijn trainingspartner ving de pure angst op van het gezicht van de allerkleinste. Hij wist dat wij misschien verontschuldigd zouden worden voor een dergelijke actie, maar we konden de kleinste kleinzoon niet beschermen tegen zwaardere gevolgen, mochten we besluiten in te grijpen.

 

Dus terwijl hij naar me keek, de vastberadenheid zag, nam hij een fractie van een seconde een beslissing die had kunnen eindigen in gevolgen voor hemzelf. Ik voelde zijn hand om me heen komen. Toen zijn hand voor mijn mond. Zijn hand en arm bleven stevig en op hun plaats, wat een teken was dat ik tegen hem zou moeten vechten om eruit te komen. In woede gaf ik me over aan de oproep die hij maakte. Wij drieën hoorden, luisteren en kennen het kwaad dat de kleinzoon die nacht is aangedaan.

 

Ik haatte de diepten van het kwaad dat ik zag. Het greep de kern van mijn hart, Met een onverklaarbare pijn. Diepten van verdriet kon ik niet toestaan. Die diepten leidden alleen tot de dood.

 

Stilte werd mijn grootste vijand. Dood van anderen, mijn sterkste vijand, De prijs van het tarten. Wat was de prijs om goed te zijn?

 

De verkrachtingen gaan niet alleen over het pedosadisme. Ze gebruiken jachten, rituelen en het dagelijks leven om kinderen te trainen om fysiek misbruik te gebruiken om toegang te krijgen tot het spirituele rijk. De man die het landgoed bezat, gebruikte seksuele intimiteit en seks magie als een middel om zichzelf en zijn kleinzoon te verbinden met spirituele wezens, d.w.z. demonen. 

 

Onwelkom Ozian

 

In zijn gratis e-boek U.W. Ozian, geschreven in 2014, kettingloze slaven, beschrijft de training d.m.v. met honden te worden opgejaagd ...

 

Jacht- en volgspellen waarbij de gevangenen een half uur voorsprong krijgen, komen vaak voor. Hierbij kan het ook gaan om het gebruik van speciaal getrainde honden die geleerd zijn de prooi neer te halen maar niet te doden. Oudere kinderen wordt geleerd om met de honden om te gaan en ze te gebruiken. De jeugd wordt geleerd om de volwassenen te helpen bij het trainen van de honden.

 

Tieners kunnen beloond worden door “jeugdleiders” te worden die de weekactiviteiten mogen plannen. De militaire training zal de principes van de nazi-militaire en SS-training nauw volgen. De trainers spreken vaak in het Duits tegen de kinderen, die de taal moeten leren. Alle C.O.'s en hooggeplaatste volwassenen spreken tijdens deze oefeningen Duits. Ze kunnen ook in het Frans spreken, aangezien taalvaardigheid wordt aangemoedigd in de Illuminati.

 

Oefeningen voor oudere jongeren omvatten spelletjes waarbij groepen tegen elkaar strijden, en de oudere tiener leidt, met de hulp van een volwassen adviseur. Groepen die winnen worden beloond, groepen die verliezen worden gestraft. De jongeren wordt geleerd de zwakke of langzame leden achter zich te laten. Ongeschikte leden worden neergeschoten of vermoord, en de jeugdleider leert deze taken uit te voeren.

 

Ze leren hun eenheid door gesimuleerde gevechten met andere eenheden te leiden, en koele, cognitieve logica onder deze omstandigheden wordt beloond. Het doel is om creatieve cognitieve leiders binnen de militaire systemen te creëren, die onder de stress van de strijdomstandigheden worden losgekoppeld van emoties.

 

De jongeren en hun volgelingen worden onderwezen en getraind in alle vormen van crowd control. Ze zien speciale films, die ingaan op alle mogelijke reacties op een militaire machtsovername en de reactie van het publiek. Deze situaties worden vervolgens tijdens oefeningen nagebootst en van de oudere jeugdleiders en hun eenheden wordt verwacht dat zij omgaan met de verschillende reacties. De “menigte” wordt door hun trainers gecoacht om op verschillende manieren te handelen.

 

Het uiteindelijke doel van dit alles is om een georganiseerd leger van kinderen, jongeren en volwassenen te creëren, die precies weten wat ze moeten doen tijdens de komende overname van de wereld. De training die ik beschreef, wordt niet alleen in de VS gegeven, maar in elk land ter wereld. Topopleidingscentra zijn gevestigd in Duitsland, België, Frankrijk en Rusland. Militaire trainers worden vaak naar deze landen gestuurd om nieuwe technieken te leren, en vervolgens teruggestuurd naar hun thuisland.

 

Het is belangrijk om te beseffen dat militaire alters binnenin extreem hiërarchisch zijn. Ze zullen vaak binnen gerangschikt worden, met lagere "voetsoldaten" die verantwoording verschuldigd zijn aan binnenalters met toenemende rang. Gewoonlijk geldt dat hoe hoger de militaire rang, hoe hoger het alter binnen het systeem zal zijn. Een soldaat zonder rang heeft misschien niet veel kennis over, of trekkracht, binnen het systeem. Zijn enige taak is om blindelings anderen te gehoorzamen, na jaren van conditionering om dit te doen.

 

Dit helpt verklaren waar een deel van de training voor is, de komende Nieuwe Wereld Orde, die nu wordt georkestreerd. Als je kijkt naar wat er zich afspeelt in de raciale verdeeldheid die momenteel is gecreëerd, kan het helpen verklaren dat dit is waarvoor veel van de straatleiders door de monarch worden gecontroleerd en geprogrammeerd, en waarvoor ze uitgebreid zijn opgeleid.

 

Onthoud dat het boek in 2014 is geschreven. Ze trainen al veel langer voor deze tijden. Jessie was gekozen en ze regelden dat ze geboren werd op 24 april, klaar om de hoofdpersoon te zijn in de opwekking van de antichrist op 24 april, zo'n veertig jaar later. Het Illuminati-plan in decennia en eeuwen ...

 

David Shurter

 

Jessie en anderen, zoals Fiona Barnett, die vanuit Australië werd verhandeld, werden als kinderen naar de Bohemian Grove gebracht en we hebben gezien hoe pedofielen op kinderen jagen in het sequoiabos.

 

Het jagen, verkrachten en vermoorden van kinderen voor de sport is een gemeenschappelijk kenmerk van bijeenkomsten van elite pedofielen.

 

Betreffende de Ranch waar Anton Scalia werd vermoord 

David Shurter, met zijn boek the rabbit hole
David Shurter, met zijn boek the rabbit hole

Fiona Barnett, een andere klokkenluider en overlevende,  Eyes Wide Open, bijgewerkt, Lockdown Edition

 

Ze beschrijft een jacht.

 

[Ze] brachten me naar het land van een nationaal park aan de kust, tussen de Sutherland Shire en Kiama. Ik herinner me subtropisch ogende bomen en gebladerte, en een picknicktafel beladen met snoep en gekleurd hartige snacks. Een groep blonde kinderen had zich rond de tafel verzameld. Het hartelijke was doorspekt met drugs.

 

Later die avond arriveerde een groep mannen van de plaatselijke jachtclubs in pick-up trucks,

gekleed in petten en gingang hemden, met jacht- en bewakingsuitrusting. De kinderen en ik werden naakt uitgekleed. Ik werd apart genomen en kreeg de opdracht om de kinderen mee te nemen en ze te verbergen.

 

Hun levens waren mijn verantwoordelijkheid, en als ik faalde, zouden ze worden vermoord. Ze schilderden

iets op mijn rug voordat ik de kinderen zo goed mogelijk inlichtte. Ik was net zes geworden, maar mijn mentale leeftijd was veel ouder. Ik zei wanhopig tegen de kinderen dat ze moesten rennen voor hun leven, zo stil mogelijk moesten blijven en ergens ver weg moesten zoeken om zich te verstoppen.

 

Een pistool werd afgevuurd om het begin van de jacht te markeren. Ik schreeuwde tegen de kinderen dat ze moesten rennen. Ik heb ze gedreven van achteren als een vee hond en duwde ze over de eerste heuvel. We waren halverwege de tweede heuvel toen ik geweervuur hoorde. Kinderen begonnen om me heen te vallen. Toen ik me realiseerde dat alle hoop weg was, vertrok ik. Ik distantieerde me van de pijn en rende uren en mijlen over heuvel en dal, door de wilde fauna. Een zoekgroep vond me pas de volgende middag.

 

Fiona schrijft ook

 

Slachtoffer van ritueel misbruik in de VS David Shurter en ik werden als kinderen naar Bohemian Grove verhandeld. Daar was ik verkleed als een teddybeer en moest ik deelnemen aan een pedofielenjacht in het sequoiabos, en werd ik gedrogeerd en verkracht door dominee Billy Graham in een hut met een roze bubbelthema.

Kinderen jagen, verkrachten en vermoorden voor de sport is een gemeenschappelijk kenmerk van de elite Luciferiaan pedofiele bijeenkomsten.

 

In 1966 stichtte de Amerikaanse tak van de door Bohemen stichting, geheel mannelijke geheime Orde van Sint Hubertus (ook bekend als de American Knights) hield zijn allereerste bijeenkomst in het volledig mannelijke geheim Bohemian Club in San Francisco. De Bohemian Club is eigenaar van Bohemian Grove. Dus, Bohemian Grove is een Luciferiaanse pedofiele club die kansen biedt voor... bezoekers om deel te nemen aan hun favoriete tijdverdrijf: op kinderen jagen voor sport. Dit zijn de echte hongerspelen.

 

Lees waarschuwing!!!

 

Sue Arrigo, een andere klokkenluider die voor de CIA werkte, vertelt het verhaal van een jacht op en moord op een zwarte man in de straten van Washington DC door een persoon van het Witte Huis die het zag doen ... Zie Dr.Sue Arrigo en de CIA: tijdlijn, links, foto's van martelingen 

 

Ik vroeg toen naar hun methodologie om op een man te jagen in een stad zo groot als in Washington DC. Hij zei dat ze een zwarte persoon bij naam kozen en satellieten en geavanceerde apparatuur gebruikten om hem door de stad te volgen toen hij zijn werk verliet. Toen gingen ze na hun ontmoeting naar een bar en werden de pistolen geladen. Toen gingen ze naar buiten en "schilderden de stad rood".

 

Ik maakte bezwaar en zei dat hij één man had gezegd. Hij zei dat men meer punten kreeg als men die man doodde, maar dat men punten kon krijgen voor het doden van een zwarte persoon, en minder voor een Hispanic of Oriental. Hij haalde het scoreblad tevoorschijn. Het gaf meer punten voor het doden met een mes, en meer punten voor het bijten in het hart. Ik vroeg hem naar het risico dat hij daar van hiv zou krijgen. Hij zei dat het virus veilig was voor een "pijpbeurt" en voor "big cherry picking" (het eufemisme voor het hart uit de borstkas snijden om het rituele kannibalisme uit te voeren waardoor je zogenaamd de persoonlijke macht van het slachtoffer kon krijgen).

 

Hij vertelde me een verdoezeld horrorverhaal waarin de VIP geen masker droeg en vanwege zijn positie in het Witte Huis door ongeveer 20 mensen werd herkend toen hij een jongen neerschoot en hem vervolgens sodomiseerde terwijl hij stervende was op straat onder een straatlantaarn! Hij zei dat het de CIA en de FBI een paar maanden kostte om alle getuigen te vermoorden en dat de meesten niet eens zwart waren. De VIP kwam uit een DC-feest op een landgoed in een mooi deel van de stad. De fall-out was echt enorm. Veel DC-socialites werden vermeld als het plegen van zelfmoord op korte termijn. Het werd in de CIA herinnerd als de zomer van blonde zelfmoorden.

 

De hiv-positieve man op wie ik de autopsie deed, was een homoseksuele CIA-officier die ook dienst deed als vice-teamagent in de straten van Washington. Uit zijn dossier bleek dat hij een pedofiel was die kinderen uit badkamers stal, als ze hem goed konden pijpen met zijn pistool tegen hun slaap. Hij had "per ongeluk een keer te vaak de trekker overgehaald" en zorgde ervoor dat de opruimteams van de CIA naar openbare toiletten kwamen. De man was dol op zijn volgende kind en kreeg nog steeds een pijpbeurt toen Clean Up kwam.

 

Evenement

Er was een jacht op mensenkinderen. Twee jonge vrouwen waren aanwezig, maar namen niet mee`R deel - tweedle-dum en tweedle-dee, vermoedelijk een tweeling, leken op de koningin. een

deelnemer, een goed gebouwde heer van middelbare leeftijd met kort donker zandblond haar, jaagde en wurgde de kinderen met een stuk schermdraad. De draad had half-transparant geel chirurgisch rubber, zoals katheterslangen, aan de uiteinden voor comfortabele grip.

Jachtgetuigenis in de DuTroux-affaire in België

 

Dit had weinig met Dutroux te maken, maar zoals gewoonlijk werden de belangrijkste daders niet berecht. Maar na de affaire wisten de slachtoffers voor het eerst wie te vertrouwen was en kwamen naar voren ...

"X1 identificeerde Madani Bouhouche als de zeer gewelddadige bestuurder van de BMW die haar naar toe bracht 'de fabriek' en Christian Amory als een soort slavendrijver die haar en haar makker bracht slachtoffers naar opnamestudio's of parken waar oudere mannen op opgejaagde kinderen schoten. Een van de

kolonels behoorden tot die groep, zegt X1. Haar verhaal over dit soort jachtpartijen op menselijk spel, waarover X2, X3, X4 en Nathalie W. later ook spreken, is verreweg het meest controversiële deel van haar getuigenis ... Een van de personen die werd herkend, werd gebruikt om een chauffeur te zijn in een dienst (de Diana Group) die werd geleid door Lhost en in de bezit van zware zwarte BMW's [eerder gemeld te hebben gezien door X1). "[269]


Xi en X2 noemden de Bonvoisin als een van de meest sadistische misbruikers in het netwerk. [217] Een van zijn zusters trouwden met graaf Herve d'Ursel [218], die door X1 is beschuldigd van betrokkenheid bij

het netwerk voor snuiftabak en ritueel misbruik. [219] Zijne andere zus is getrouwd met de eerder genoemde Bernard de Merode, een intelligentie

verbonden familie die is beschuldigd van kindermishandeling en Satanisme door X4 en Nathalie W. [220] X2 zei tijdens een georganiseerde bijeenkomst te zijn geweest door haar pooier, waarbij de Merode, d'Ursel en de De families Bonvoisin waren allemaal samen aanwezig

met de prins en prinses van Chimay. [221] Volgens X2 was er sprake van jacht op kinderen georganiseerd in de bossen van Chateau de Chimay.

[222]

 

***

Onder foto:

1986, Paul Vanden Boeynants (links) en

Baron de Bonvoisin (rechts), de twee pijlers

van fascistische ondermijning in België in de

Jaren 70 en 80. Beiden zijn beschuldigd

van kindermishandeling, marteling en moord. De

chauffeur en vertrouwelinge van Vanden

Boeynants, die ook beschuldigd wordt,

verklaarde dat hij begreep dat Nihoul

was de rechterhand van de Bonvoisin (PV


Twee van de meest prominente namen in de X-Dossiers zijn Paul Vanden Boeynants en Baron Benoit de Bonvoisin. Vanden Boeynants werd door X1, X3 en X4 ervan beschuldigd een gewelddadig kind te zijn misbruiker en-of een persoon die betrokken is bij de jacht op kinderen. [210] Nathalie W. beweerde

Vanden Boeynants te hebben gezien in Dolo (211), de favoriete club van Nihoul, terwijl X2 getuigde dat ze de privéchauffeur van Vanden Boeynants daar had gezien, Henri Bil, in gesprek met een van de meest beruchte gangsters van België, Madani Bouhouche. [212] X1 heeft zowel Bil als Bouhouche genoemd als kindermisbruikers. [213] Op een mindere let op, de naam van Vanden Boeynants verscheen ook in het Pinon-dossier van de jaren 80 [214] en in de tv-getuigenis van Maud Sarr in februari 1990 [215], waarin zijn naam kwam samen met een door DEA opgeleide gendarme-generaal met wie hij ooit een massale import van drugs. [216] Zowel de zaken Pinon als Maud Sarr gingen over een prostitutienetwerk waarin minderjarigen gewend waren te chanteren hoge ambtenaren.


*) X3 in: PV 151.829, 2 juni 1997: "Ze herkende de regent Charles, Koning

Boudewijn en Koning Albert, en twee anderen die ze Charly (De

Pauw) en Polo [Paul Vanden Boeynants)... Een jacht wordt voorbereid door Charly en Polo... Gilles (12 jaar??) werd gecastreerd door Polo... Baby uit de maag gehaald en aan de honden gegeven door Polo (Paul Vanden Boeynants)."


PV 100.399, 11 januari 1997: "Vertaling van een fax van Xi van 6 januari,

1997: Ze spreekt over iemand die oordeelde om te zien of ze gevaarlijk was. Het

gaat over iemand die het geweld verkiest: de seks is een toetje ... Hij ging vaak jagen met VDB - hij werkt bij Sabena. Hij deed mee de jacht op kinderen ... Tony bracht haar naar een domein - er waren er 4 andere meisjes (Marianne; Valerie; Catharine; Sonja) ... [aanwezig:] VDB (Paul Vanden Boeynants) - persoon uit Sabena - 4 Gd [gendarme officieren) - de Bonvoisin. Er was ook de jachtopziener die de meisjes verkrachtte maar deed niet meer dan dat. Bonvoisin was de gevaarlijkste - hij was gekomen doden... De meisjes rennen het bos in en elke keer dat ze worden betrapt, een kledingstuk moeten verwijderen. Xi wordt door Bonvoisin gedwongen te blijven met hem - ze moet de meisjes kiezen en wijzen ... Bonvoisin dwingt X1 haal de trekker over terwijl je haar vertelt dat als ze mist, ze wordt neergeschoten. Ze schiet op Sonja en doodt haar. Marianne wordt gedood met een kruisboog. X1 wordt verkracht en terug naar huis gebracht. "


Sarah Ashcraft, Illuminati klokkerluider

Becki Percy heeft ook beweerd het slachtoffer te zijn van menselijke jacht in Engeland Human Hunting van Becki Percy 

 

ICLCJ Common law-rechtbank heeft ook getuigenverklaringen gehoord over de jacht op mensen. Judy Byington, , heeft me bevestigd dat ze heeft geluisterd naar de banden European Royals Killing Naked Children for Fun op Human Hunting Parties? 

 

Vier ooggetuigen bevestigden dat ze als kinderen en jongeren werden gedwongen om menselijke jachtpartijen bij te wonen waar zij en andere kinderen werden verkracht, sommigen werden gedood, en de penissen van de overleden jongen werden afgesneden. Naar verluidt was er een Nederlands plattelandspaleis waar de penissen van jongens als trofeeën aan een muur werden getoond. Op het terrein van het Paleis van Koningin Beatrix werden enkele jachtpartijen gehouden.

De jachttrofeeën aan de muur.
De jachttrofeeën aan de muur.

Bij de menselijke jachtpartijen zouden aanwezig zijn geweest wijlen prins Johan Friso en zijn vrouw Mabel Wisse Smit, oud-ministers, de topman van het Nederlandse leger, de ondersecretaris van de Raad van State in Nederland, de onderkoning naast koningin Beatrix en andere wereldwijde zakelijke en politieke leiders, waaronder enkele uit de VS. "De huidige koning Willem Alexander en koning Filip en hun vrouwen weten toch van dit misbruik en de moord op kinderen", zei een ooggetuige. "Ze doen er niets aan en zijn waarschijnlijk degenen die onderzoeken en vervolgingen stopzetten."

 

Tieners werden gedrogeerd, uitgekleed, verkracht, opgejaagd in het bos en vermoord door de Europese royals volgens de laatste ooggetuige van deze week om te getuigen voor het International Common Law Court of Justice in Brussel. De vrouw was de vierde ooggetuige die verslag deed van deze menselijke jachtpartijen van het wereldwijde elitenetwerk Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult. Een voormalig lid van het Nederlandse criminele drugssyndicaat, bekend als Octopus, getuigde dat slachtoffers voor deze menselijke jachtpartijen werden verkregen uit jeugdgevangenissen in België en Nederland.

 

"In 2004 was ik onvrijwillig getuige van martelingen, verkrachtingen en moordsessies van gedrogeerde kinderen die werden uitgevoerd voor een groep hooggeplaatste Nederlanders", aldus een vrouw. “Ik werd meegenomen naar een jachtgezelschap in België, dichtbij Brussel, waar ik twee jongens en een meisje van 14 tot 16 jaar zag, opgejaagd en vermoord door wereldwijde elites. Het menselijke jachtgezelschap werd zwaar bewaakt door de Nederlandse Koninklijke Garde. Ik kreeg te horen dat koning Albert van België aanwezig was. "

 

Mensenjachtpartijen zouden plaatsvinden op het terrein van het Paleis van Koningin Beatrix in Nederland. Twee getuigen hebben de voormalige paus Joseph Ratzinger en de vader van koningin Beatrix, de overleden prins Alfrink Bernhard, genoemd als aanwezig bij kinderoffers. Beiden zouden nazi-sympathisanten zijn.

 

 

Dick Cheney, een veteraan beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen, marteling en het jagen op kinderen, breidt dit naar verluidt ook uit tot volwassenen. Advocaat Harry Whittington was een vrij grote partij in de politiek van Texas. Op 11 of 12 februari 2006, op de Armstrong Ranch, gaf Cheney hem geen voorsprong, en het is de vraag of dit een menselijk jachtongeval was of poging tot moord...

 

Harry heeft onlangs besloten om enkele misvattingen uit de wereld te helpen. Ten eerste was Dick Cheney NIET zijn vriend, en hij was NIET op kwarteljacht met andere enthousiastelingen. Het lijkt erop dat hij een ‘uitnodiging die hij niet kon weigeren’ had gekregen om de eregast te zijn op een afgelegen privéterrein op slechts enkele minuten van de Mexicaanse grens.

 

Nadat hij hem de regels van de jacht had geleerd, laadde VP Cheney zijn Perazzi-Brescia meer dan 28-gauge jachtgeweer rechtstreeks op Harry's gezicht en schouder. Hoewel hij beweerde het benijdenswaardige schot te hebben bereikt (alle pellets binnen een groep van 18 ″) vanaf 30 meter afstand, vermoeden andere jachtexperts dat hij misschien een beetje opschept.

 

Na de schietpartij besloten de VP en zijn staf de lokale autoriteiten niet lastig te vallen en de hele nacht voor Harry zelf te zorgen terwijl hij bloedde. Dit gaf hen extra tijd om enkele van hun meningsverschillen te bespreken en een beter begrip te krijgen van hoe de politiek werkt.

 

Wonderbaarlijk genoeg leefde Harry de nacht door, en de volgende middag had hij afgesproken om zijn excuses aan te bieden aan de vice-president en zijn familie, om het bebloede vest als herinnering te houden, en natuurlijk om nooit een interview te geven of hun reis te bespreken. Cheney's personeel bracht Harry vervolgens naar een ziekenhuis.

 

Zie When Dick Cheney neerschoot Harry Whittington - het gevaarlijkste spel 

 

Scalia, zijn verdachte dood en de Orde van Sint Hubertus

 

Martelaar en pedosadist Cheney gaat vaak op jacht met andere politieke figuren. Hij ging op eendenjacht met rechter Antonin Scalia in Louisiana, een reis die kritiek kreeg omdat het Hooggerechtshof zojuist had ingestemd met een zaak waarbij de energietaakgroep van de heer Cheney betrokken was. Ze zitten echter allemaal in dezelfde club en wij niet. 

 

 

Associate Justice van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten van 1986 tot zijn dood in 2016, Scalia stierf zelf onder verdachte omstandigheden in Cibolo Creek Ranch, een 30.000 hectare groot VIP-resort in West-Texas, 160 kilometer van de Mexicaanse grens, in de Chinati Bergen en eigendom van John Poindexter.

Het wordt vaak bezocht door de internationale 17e-eeuwse jachtvereniging Orde van Sint-Hubertus, en veel leden waren aanwezig toen Scalia stierf.

Scalia's familie weigerde een autopsie, en een Texaanse rechter oordeelde dat Scalia's dood ‘natuurlijke oorzaken’ was zonder zelfs maar naar het lichaam te kijken.

 

David Shurter rangschikt Scalia als "een van de drie slechtste" pedofielen die hem tijdens zijn jeugd hebben misbruikt. Dus toen er nieuws kwam over Scalia's vreemde dood, raakten de voormalige slachtoffers van het monster aan het praten. Het nieuws verspreidde zich snel onder deze groep dat Scalia in feite was vermoord door een 13-jarige jongen op een Texaanse boerderij. Het kind had blijkbaar een hekel aan Scalia's benadering van verkrachting, werd geactiveerd - en sneed de keel van zijn dader door. 

 

De Amerikaanse tak van de Orde van Sint-Hubertus, ook bekend als de ‘Amerikaanse ridders’, hield zijn allereerste bijeenkomst in de Bohemian Club in San Francisco over de moord op de Ranch Anton Salia op. Er wordt gezegd dat de Bohemian Club Bohemian Grove bezit, en op beide plaatsen staan afbeeldingen van de heidense god Molech die wordt afgebeeld als een uil, maar elders wordt beweerd dat Somerset Belanoff de eigenaar is.

Mensen nemen aan dat het woord Bohemian afkomstig is van de artistieke oorsprong van de club. De ware oorsprong van deze naam vormde de basis van mijn 2016 artikel Bohemian Grove, Pedo Hunting Parties en Rent Boy Ranch, geschreven in de nasleep van de vroegtijdige dood van de Amerikaanse opperrechter Antony Scalia. Zie - Pedophiles Down Under Bohemian Grove, Pedo Hunting Parties en Rent Boy Ranch [28]

 

Shurter, een Omaha-slachtoffer van kinderhandel en ritueel misbruik, beschreef de Amerikaanse opperrechter Scalia als een gewelddadige Luciferiaanse pedofiel. Toen het nieuws over Scalia's eigenaardige dood bekend werd, raakten de voormalige slachtoffers van de rechter aan de praat. Het nieuws verspreidde zich snel onder deze groep dat Scalia in feite was vermoord door een 13-jarige jongen op een Texaanse boerderij. [59]

 

Het kindslachtoffer werd blijkbaar getriggerd door Scalia's sadistische benadering van verkrachting - en sneed de keel van zijn dader door. Deze versie van de gebeurtenissen zou kunnen verklaren waarom de familie van Scalia een autopsie weigerde, waarom een Texaanse rechter zijn dood ‘natuurlijke oorzaken’ oordeelde zonder zelfs maar het lichaam te zien, en waarom de FBI weigerde de dood van Scalia te onderzoeken nadat de maarschalken hen hadden verteld dat hij een natuurlijke dood was gestorven.

 

Dit scenario wint aan geloofwaardigheid als we kijken naar de geschiedenis van de Cibolo Creek

eigendom waar Scalia stierf. Een artikel in het online magazine Veterans Day verwees oorspronkelijk naar het pand als ‘Rent Boy Ranch, playground for Mick Jagger and Charlie Sheen.’ Het artikel werd onmiddellijk geblokkeerd in de VS en later bewerkt om elke verwijzing naar het pedofiele establishment uit te sluiten. Dus, wat is er met dit pand en waarom kreeg het de bijnaam ‘Rent Boy Ranch’?

Hoewel er geen direct openbaar bewijs lijkt te zijn dat de Orde van Sint Hubertus een menselijke jachtclub is, noch dat Scalia erbij betrokken is, was volgens een getuige uit de eerste hand de Amerikaanse opperrechter Scalia een Luciferiaan en een gewelddadige kinderverkrachter, en zeker Scalia en de orde van Sint Hubertus worden verdacht van menselijke jacht.

Kunstwerk op Cibollo Creek Ranch
Kunstwerk op Cibollo Creek Ranch

Een andere versie van de Bohemian Grove is wat ik geloof dat deze ranch is - een plek waar rijke mensen als dieren op kinderen kunnen jagen - wat slechts een klein aspect is van hun perverse en duistere activiteiten. David Shurter 

 

Anne Marie van Blijenburgh.

 

Dit is de vrouw van Kees van Korlaar, die vertelt over haar ervaringen in Nederland van haar man en de psychopathische elite. Hoewel het de titel menselijke jacht draagt, lijkt het minder jagen dan kindermoord, opoffering en rituelen. Het geluid van de video is niet goed, dus het transcript is hieronder opgenomen.

 

Prominente Nederlandse figuren, waaronder koningin Beatrix en vele anderen, bij de moorden. Deze voormalige Nederlandse ‘koningin’ Beatrix, moeder van de huidige Nederlandse ‘koning’ Willem-Alexander.

 

Afschrift uit 2014 van de getuigenis van Anne Marie van Blijenburgh over kindermoorden in Belgische Human Hunting Parties 

 

Mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh. Ik ben vierentwintig jaar getrouwd met Kees van Korlaar. Samen met zijn drie broers vormt Kees van Korlaar een criminele organisatie die bekend staat als het Octopus Syndicaat (red. Opmerking: dit is een slangterm in Nederland voor Ndrangheta, de moderne Italiaanse maffia). Ze hebben gewerkt van 1960 tot vandaag. In opdracht van koningin Beatrix hebben zij de moord, marteling, verkrachting en moord op kinderen in een openbare setting georganiseerd. Dat organiseerden ze via detentiecentra voor jongeren in Nederland.

 

De jeugddetentiecentra kregen van de criminelen te horen dat ze de Nederlandse rechter vroegen voor kinderen die een bepaalde periode voor de Nederlandse koningin mochten werken. De detentiecentra waren erg blij, ze dachten dat koningin Beatrix een heel sociaal persoon was, en ze boden graag vrijwilligerswerk aan om dossiers van bepaalde kinderen aan de criminelen te geven. Toen ze wilden verifiëren wat de criminelen hen vertelden, kregen ze een naam en een telefoonnummer van een hoge officier in de rechtbank van koningin Beatrix, en die hoge officier vertelde hen dat de criminelen inderdaad kinderen zochten om voor te werken. een bepaalde periode bij de Nederlandse rechter.

 

Nadat ze telkens dossiers van ongeveer drie kinderen hadden ontvangen, kozen de criminelen een kind uit dat geen familielid of familie had. Ze vertelden het jeugdgevangeniscentrum dat we dat willen, het jeugdgevangeniscentrum zou het kind kleren geven en het kind op de trein naar Zwolle zetten.

 

In Zwolle haalden de criminelen het kind van het station en brachten het naar een gebouw dat was ingericht als hotel, maar niet als hotel werkte, hoewel er mensen in de lobby zaten alsof het hotel werkte.

 

Het kind werd op een tafel gezet en kreeg iets te drinken en bij dat drankje werd het kind gedrogeerd. Naast dat hotel stond een gebouw waar de voorstelling plaatsvond.

 

In dat gebouw zaten mensen en op een gegeven moment werd het kind dat gebouw binnengebracht door de criminelen, gemarteld, verkracht en op brute wijze vermoord in het bijzijn van die mensen.

 

Het publiek was rond prins Johann Friso, de tweede zoon van koningin Beatrix. Ik kreeg te horen dat Johann Friso behoorlijk krankzinnig was en een ongezonde interesse had in jonge kinderen en dat hij elke dag van zijn leven een psychiater bij zich had.

 

De naam van die psychiater was Guus Pareau Dumont. De criminelen organiseerden die moorden in overeenstemming met koningin Beatrix, zij betaalde voor de moorden.

 

En de criminelen vroegen Johann Friso om zijn familie en vrienden mee te nemen, zodat het hele gebouw gevuld was met zeer belangrijke mensen uit Nederland: ministers, hoge officieren en allerlei mensen die de criminelen konden fotograferen zodat ze die mensen konden chanteren. en daaruit criminele voordelen halen.

 

Vraag: Kunt u enkele van de aanwezigen noemen?

 

  • De mensen die ik daar herkende waren prins Johann Friso, zijn psychiater Guus Pareau Dumont.
  • Ik herkende Johanns vrouw Mabel Wisse Smit, ze was daar met een oude man – ik denk dat het George Soros was.
  • Ik herkende de heer Donner, een voormalig minister van de juridische afdeling, de onderkoning van Nederland,
  • Ik herkende Ernst Hirsch Ballin, een zeer belangrijke voormalige minister van Justitie,
  • Ik herkende een meneer van den Emster, hij was jarenlang het hoofd van alle keurmeesters in Nederland,
  • Ik herkende Dick Berlijn, hij is een voormalig hoofd van de militaire afdeling in Nederland.
  • Ik herkende een heel belangrijke journalist.
  • Ik herkende Carla Eradus, de vrouw van Friso's psychiater Guus Pareau Dumont, Carla is de president van de rechtbank in Amsterdam, een rechter.
  • Ik herkende Mark Rutte, hij is op dit moment de president van Nederland.
  • Ik herkende Geert Wilders, hij is op dit moment voorzitter van de PVV in de Tweede Kamer.

Elke keer dat ik daarheen werd gebracht, waren er ongeveer vijftig mensen. Ik ben er drie keer naartoe gebracht.

 

Ik heb elke keer gezien dat ze een kind vermoordden, ik heb gezien dat twee jongens werden vermoord en een meisje werd vermoord. Ik neem aan dat ze kinderen uit Nederland waren neem ik aan dat ze uit detentiecentra kwamen en werden gerekruteerd op de manier die ik heb verteld.

 

Vraag: U zei dat ambtenaren van het detentiecentrum dachten dat de kinderen waren opgegeten?

 

Ik vroeg een journalist van de krant De Telegraaf in 2005 of 2006 om dat voor mij op te zoeken en in de krant te publiceren wat er gebeurde.

 

De journalist vertelde me dat hij mijn verhaal had nagekeken bij alle jeugdgevangenissen in Nederland en had gesproken met mensen die die dossiers inderdaad aan de criminelen hadden gegeven en ze dachten dat de kinderen die ze in de trein hadden gezet, naar hun werk zouden worden gevraagd. in het hof van koningin Beatrix.

 

En sommigen van die mensen van het detentiecentrum vertelden de journalist dat ze dachten dat koningin Beatrix die kinderen aan het opeten was omdat ze ze op de trein naar Zwolle zetten en ze die kinderen nooit meer hebben gezien of er nooit meer van hebben gehoord.

 

Vraag: Weet u wat er is gebeurd met de stoffelijke resten van de kinderen die zijn overleden, waar ze zijn begraven of wat ze ermee hebben gedaan?

 

Ja, helaas weet ik het, ja. Ze werden eerst in een container gegooid achter het gebouw waar ze werden vermoord, een koelcontainer. Na bepaalde optredens werd de container naar België gebracht waar ze een stuk land hadden waar ze de kinderen in een kuil stopten.

 

Vraag: Hoe heet de plaats in België, weet je dat?

 

Ik moet het opzoeken, ik heb het gevonden, maar ik moet het opzoeken.

 

Vraag: Wat zou je graag zien gebeuren bij dit alles?

 

Ik wil die criminelen voor altijd opgesloten zien.

 

Vraag: U heeft in Nederland geen hulp gekregen, zei u.

 

Niet één ding, nee, het is verschrikkelijk, van 2004 tot nu. Ik heb met elke politieagent gesproken die ik kon vinden, en met elke wetsambtenaar, ik heb hierover met INTERPOL gesproken, ik ben naar de rechtbank geweest om te proberen een aanklager te krijgen om dit te veroordelen en de zaak te onderzoeken.

 

De rechtbank vertelde me dat het niet mijn probleem was, het was een probleem van de samenleving, en de rechtbank wilde de officier van justitie geen bevel geven om een onderzoek in te stellen. Ik heb er letterlijk alles aan gedaan om dit op te helderen. Ik heb het idee dat alles wordt gestopt omdat koningin Beatrix erbij betrokken is en de Nederlandse rechtbank erbij betrokken is. En elke keer dat iemand onderzoek wil doen, slaan ze hem op de schouders en zeggen: doe dat niet want koningin Beatrix wil het niet.

Beatrix met Marina Abramovic
Beatrix met Marina Abramovic

Vraag: Bent u bereid deze getuigenis af te leggen in een andere rechtbank, bijvoorbeeld een Common Law Court?

 

Ja. Ik heb daar geen bezwaar tegen. Ik ben heel erg boos, als je hebt gezien wat ik heb gezien, blijft het me altijd bij. Ik kan het niet opzij zetten, want het is een van de wreedste dingen die ik heb gezien, het is vreselijk, het is echt vreselijk.

 

De idioten. Toen ik een keer terugging naar mijn huis, bracht mijn man die me daarheen bracht, gedrogeerd en hij liet me dat zien en hij bracht me honderd kilometer verderop terug naar mijn huis. En tijdens die rit kwam ik plotseling tot bezinning,

 

Ik ontdekte plotseling dat het een kind was dat ik had zien vermoorden.

 

Ik barstte in tranen uit.

 

Mijn man [Kees van Korlaar] reed en hij sloeg zijn arm naar me toe en zei: "Doe geen moeite, het zijn kinderen van een minderjarige familie, het zijn wezen, ze zijn gewoon rotzooi, dat doet het niet. het maakt niet uit dat ze zijn vermoord. " Het is verschrikkelijk. Ik kan het niet beschrijven.

Kees van Korlaar, ex man van Annemarie, lid van het Octopus syndicaat
Kees van Korlaar, ex man van Annemarie, lid van het Octopus syndicaat

Het is vreselijk dat die mensen daar zaten te kijken en niets deden.

 

Vraag: En uw man leeft nog.

 

Hij leeft nog en hij vermoordt nog steeds mensen.

 

Als je bedenkt hoeveel mensen er sinds 2004 zijn vermoord, het is tien jaar geleden, ze doden misschien tien of twintig mensen per jaar, zo niet meer, het is verschrikkelijk.

 

Ik heb de politie vier plaatsen in Nederland laten zien die ze gebruiken als grafterreinen voor mensen die ze hebben vermoord. Nooit, nooit, heeft een politieagent ooit de moeite genomen om te kijken.

 

Vraag: Kun je die vier plaatsen noemen?

 

Ja, ik kan ze een naam geven, ik kan ze laten zien, maar ik zal ze je per e-mail toesturen. Maar de criminelen weten dat ik het de politie heb verteld, ze hebben alle gelegenheid gehad om de lichamen te laten verdwijnen, ik ken twee plaatsen waar het moeilijk voor hen is om te verdwijnen ...

 

Maar normaal gesproken gaat de politie in Nederland als je in een huis met bloed een lichaam vindt, met 20 of 30 mensen op onderzoek uit. Maar als ik tegen de politie zeg dat ik vier plaatsen in Nederland ken die ze als begraafplaats gebruiken, en op elk kerkhof liggen daar misschien 20 of 50 misschien 100 lichamen, niemand kijkt, niemand gaat naar die plaatsen.

 

Vraag: Kunt u ons uw naam en de datum van vandaag vertellen?

 

Het is vandaag 5 juni 2014 en mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh.

 

Afschrift uit 2014 van de getuigenis van Anne Marie van Blijenburgh over kindermoorden in Belgische Human Hunting Parties

 

Dit is hoe ze ons zien: "Het zijn kinderen van een minderjarige familie, het zijn wezen, ze zijn gewoon vuilnis, het maakt niet uit dat ze zijn vermoord"

 

Chaurisse beschrijft in de volgende video hoe je met jonge kinderen op een menselijke jacht bent

Dan Duval Bride Ministries Geprogrammeerd door vrijmetselaars: je zult niet geloven wat ze heeft overleefd!

 

Menselijke jacht in de kunst, tv, films en media

 

Natuurlijk gaan de bedrijfsmedia van het Mockingbird programma niet over de echte verhalen van de menselijke jacht, tenzij het iemand is die voor hen niet belangrijk is. De politie vond boeien, verdovingswapens en banden en dvd's over 'moord, seksueel afwijkend gedrag en' jagen op mensen ', aldus een beëdigde verklaring van de Morning Call. Het zou interessant zijn om het beeldmateriaal te verkrijgen, als het niet "vermist" is.

 

Washington Post Man met video's van 'jacht op mensen' beschuldigd van moord op collega wiens botten in zijn tuin werden gevonden 

 

Als iemand enige twijfel heeft dat een deel van de taak van de door de corporate illuminati gecontroleerde media is om de jacht op mensen te normaliseren, zou dit Mail-artikel je moeten ontmoedigen.

 

The Mail is volkomen onkritisch over het idee dat menselijke jacht in de toekomst een sport zou kunnen zijn ... 2016 Mail Kan Hunger Games werkelijkheid worden? Op MENSEN jagen kan in de komende 100 jaar een hobby zijn voor de rijken 

De voorspelling is gepubliceerd in Futures tijdschrift, en stelt voor om op mensen te jagen

zou zelfs een attractie voor kunnen worden vrijgezellenfeesten. Evenals het voorspellen dat het een sport wordt binnen de komende 100 jaar, de onderzoekers zeggen dat het tegen 2200 zou kunnen zelfs op de televisie worden uitgezonden - net als de Hongerspelen. In de krant, Daniel Wright, die leiding gaf aan de... onderzoek, zei: 'In het jaar 2200 overlijden en jagende mensen zullen deel uitmaken van de toerisme entertainment industrie en praktijk uitgevoerd door de rijke elite. 'De onderzoekers suggereren van wel al een trend voor 'donker toerisme' met concentratiekampen open voor het publiek, en musea gewijd aan marteling, zoals zoals het Clink Prison-museum in Londen.

Het artikel is van Daniel William Mckenzie Wright - een toerismedeskundige van de University of Central Lancashire.

Hoogtepunten

• Jagen op mensen kan een vorm van toeristisch amusement worden

in de toekomst.

• De toekomstige betekenis van toerisme wordt overwogen.

• Milieu, sociale patronen en economische vooruitzichten zijn

beschouwd als de belangrijkste drijfveren van de toekomst.

Van fantasie tot realiteit - films, entertainment, media en

technologie beïnvloedt de betekenis van de dood.

Het is enigszins niet verrassend gepubliceerd door Elsevier, die veel tijdschriften bezit. Het bedrijf is een van de belangrijkste redenen waarom de huidige wetenschap zo verdorven is geraakt door het idee van 'kennisstudie'. Ze bepalen wat er wordt gepubliceerd, en dus wat wetenschap 'is' en wat 'peer review' is, en dus wat er wordt gefinancierd. Denk ook aan het coronavirus ...

 

 

Science Direct, Elsevier
Science Direct, Elsevier

Het meest relevante onderzoek naar Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) en gerelateerde virussen is gratis beschikbaar op ScienceDirect, en kan worden gedownload in een machineleesbaar formaat voor tekstmining. U kunt ook de Elsevier Novel Coronavirus Information bezoeken Centrum voor algemene gezondheidsinformatie en advies.

De illuminati vinden het altijd heerlijk om hun pschopathische pedofiele pedofiele gedrag in de kunst uit te beelden.

 

Dit dient vele doelen

  • 1. Toon hun onoverwinnelijkheid en controle
  • 2. Laat het zien en prijs het over de mensen
  • 3. Een knipoog en prikkeling naar hun achterban
  • 4. Om hun verdorven gedrag geleidelijk in de samenleving te lokken.

Dit is "kunst" van Aleksandra Waliszewska die naakte kinderjachten laat zien, en kinderen die de rode schoenen van menselijke huid dragen.

Unieke dingen 

 

Kunst en kunstbezit is ook een multifunctioneel doel

 

  • Geld witwassen
  • Pronk met hun lidmaatschap van de single eye club
  • Chantage - hen wordt verteld om het voor grote bedragen te kopen en hun 'schuld' te tonen
  • Assimileer de ideeën in de samenleving
  • Knipoog naar hun supporters

Films over de menselijke jacht zijn goed en op verschillende manieren behandeld door

 

Vechtende Monarchen beschrijft ook enkele echte menselijke jachtverhalen

 

Het verbaasde me dat er zoveel films zijn, dit is geen volledige lijst…

 

The Most Dangerous Game volgt een jager op groot wild die wordt opgejaagd door een aristocraat, en heeft het formaat voor deze films in 1932 vastgesteld, hoewel de roman waarop het is gebaseerd nog verder teruggaat. Het schiep het precedent voor films van dit soort. Een andere versie uitgebracht in 2017. Het betreft de gekke graaf Zaroff, die op mensen jaagt. 

Surviving The Game Rijken mensen jagen op daklozen

 

Deliverance rednecks richten zich tegen stadsmensen

 

Turkey Shoot mensen jagen op criminelen

 

Death Race 2000

 

The Running Man

 

Hard Target

 

Gymkata

 

The Man with the Golden Gun

 

Apocalypto

 

Hunted - Een venster op een bloedlijnfamilie die af en toe op mensen jaagt wanneer een nieuw familielid wordt toegevoegd.

 

Hostel A trilogy - een mysterieuze organisatie die ontvoerde toeristen martelt en vermoordt

 

Hunger Games Een kleine draai aan het thema, meer gladiatoren maar nog steeds plezier in het jagen en doden voor de daders.

The Hunt is de nieuwste film die de formule overneemt, terwijl rijke liberalen de conservatieven op het platteland wilden vermoorden.

Ready or not 2019

Samara is natuurlijk, net als veel slachtoffers van de jacht, een door de Monarch gecontroleerde slaaf, haar bèta-kittenprogrammering wordt getoond door kattentattoo en kattenprintschoenen ...

Het zijn goede acteurs omdat ze veel Mind control alters hebben (alternatieve persoonlijkheden)

 

Het is ongetwijfeld de moeite waard dat iemand verder studeert en een uitgebreide lijst maakt van degenen die handelen, leiding geven en dergelijke verdorvenheid voortbrengen.

 

Er is mij ook verteld dat Game of Thrones Ramsay Bolton met zijn honden voor de lol op meisjes jaagt.

 

Menselijke jacht is een essentieel onderdeel van de psychopathische, parasitaire, roofdier, illuminati "elites" manier van leven naast satanisch ritueel misbruik, magische rituelen, kannibalisme, marteling, monarch mind control en andere zieke verdorven praktijken.

 

Ze pronken met hun onoverwinnelijkheid door deel te nemen aan deze menselijke hint in vele vormen. Wat gaan we eraan doen en wanneer?

 

Kinderen zijn geestelijk gecontroleerd sinds hun geboorte, gedrogeerd, gejaagd, vervolgens verkracht, gemarteld en vermoord - dit is wat uw Luciferiaanse leiders doen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Illuminati European Headquarter. (zaterdag, 04 juni 2022 20:46)

    GROETEN VANUIT HET ILLUMINATI WERELDWIJDE HOOFDKANTOOR

    e-mailadres = illuminatieuropeanrandmaster@gmail.com of onze wahtsapp +34602182632

    Welkom bij de grote orde van verlichting van de Verenigde Staten en de hele wereld, dit is een open kans om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres =illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com of onze wahtsapp +34602182632


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  • #2

    Illuminati European Headquarter. (maandag, 06 juni 2022 22:42)

    GROETEN VANUIT HET ILLUMINATI WERELDWIJDE HOOFDKANTOOR


    e-mailadres = illuminatieuropeanrandmaster@gmail.com of onze wahtsapp +34602182632


    Welkom bij de grote orde van verlichting van de Verenigde Staten en de hele wereld, dit is een open kans om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op GROETEN VANUIT HET ILLUMINATI WERELDWIJDE HOOFDKANTOOR


    e-mailadres = illuminatieuropeanrandmaster@gmail.com of onze wahtsapp +34602182632


    Welkom bij de grote orde van verlichting van de Verenigde Staten en de hele wereld, dit is een open kans om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres =illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com of onze wahtsapp +34602182632


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminatimet het vorige e-mailadres =illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com of onze wahtsapp +34602182632


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier