· 

Satanische Halloween

Introductie

 

In de Satanische Bijbel schreef Anton LaVey op de de eigen verjaardag na zijn de twee belangrijkste satanische feestdagen Walpurgisnacht          (1 mei) en Halloween.

 

Halloween is het belangrijkste en grote satanische festival.

 

Halloween begon als een oud, voorchristelijk Keltisch dodenfeest. Het festival dat op dat moment werd gevierd, heette Samhain (uitgesproken als Sah-ween)

 

De Kelten geloofden dat in de tijd van Samhain, meer dan in welke andere tijd van het jaar, de geesten van de doden zich konden vermengen met de levenden, omdat in Samhain de zielen van degenen die in de loop van het jaar waren gestorven naar de andere wereld reisden . Mensen kwamen samen om dieren, fruit en groenten te offeren. Ze staken ook vreugdevuren aan ter ere van de doden, om hen te helpen op hun reis en om ze weg te houden van de levenden. Op die dag waren allerlei wezens in het buitenland: geesten, feeën en demonen - allemaal onderdeel van het duister en de angst.

 

Van herfst Equinox, Mahon, tot Halloween, geloven occultisten dat de sluier die de aardse dimensie scheidt van het demonische rijk steeds dunner wordt, met de dunste nacht op 31 oktober. Dit dunner worden van de scheidende sluier maakt het voor het demonische rijk gemakkelijker om de aardse dimensie binnen te gaan. Zo werd aangenomen dat op Halloween boze geesten, geesten, heksen, kobolden, zwarte katten, feeën en allerlei soorten demonen amok over het land renden. Ze moesten voor middernacht, Halloween, terug zijn in hun spirituele dimensie, want dan zou de scheidingssluier dikker worden.

 

Deze data en festivals zijn op zichzelf niet satanisch. Het zijn tijden in de jaarlijkse planetaire cyclus waarin zeer krachtige energieën van verschillende soorten zich op aarde manifesteren en de rituelen en ceremonies van zowel positieve als negatieve aard worden op deze data uitgevoerd. De cyclus produceert de energie en de satanisten gebruiken die energie gewoon voor hun eigen doeleinden, net zoals de positieve rituelen dat kunnen. 

 

Als je naar deze satanische kalenders kijkt, dan is het duidelijk dat er rond Halloween een groot aantal verschillende rituelen en ceremonies zijn met bijzondere nadruk op bloed en seks.

 

Deze kalender is van Exposing Satanism Satanic Ritual Calendar 

De volgende kalender is van Deprogramwiki Deprogrammeringsmodaliteiten voor Trauma Mind Control Survivors 

 

  • 13 oktober: Achterwaartse datum re Halloween; 13 als omgekeerde van 31.
  • 16: Overlijden van Rosenburg.
  • 17–18: Jom Kippoer.
  • 19: Dood van Göring.
  • 20/23: Hitlers halve verjaardag.
  • 22–29: Voorbereiding op Allerheiligen.
  • 31: Halloween/Samhain/All Hallows Eve/ Hallowmas/Allerzielen, Halloween.
  • Voorbereiding voor de Isia (ring van zes: Isis, Hathor, Nepthys, Horus, Thoth, Anubis). Wederopstanding van Osiris. Begin van het Keltische nieuwe jaar, de “donkere” helft van het jaar.
  • 1 november: Satanist High Holy Day (gerelateerd aan Halloween) Allerheiligen, (feest voor de heiligen zonder eigen naamdag). De Isia: zes dagen ritueel drama ter herdenking van Isis op zoek naar de stukken van Osiris, feest van de onderwerelden, het scheiden van de astrale sluier, opstanding van Osiris.
  • 2: Allerzielen (feest ter ere van de doden), Dag van de Doden (Santeria), Dag van de Doden, El Dia De Los Muertos.
  • 4: Satanische zwelgt.
  • 7: Wedergeboorte van Osiris.

De activiteiten lijken te beginnen vanaf 13 oktober, dat is 31 omgekeerd, hoewel een bron zei dat "de hele maand oktober in het teken staat van rituelen", en werkt naar een climax tussen 28 oktober en 1 november. Er zijn meer "revels" op 4 november.

 

Julius Caesar beschreef hoe in Samhain enorme beeltenissen werden gemaakt van geweven twijgen. Levende mensen werden naar binnen gebracht en vervolgens in brand gestoken om...

Julius Caesar beschreef het oogstfeest van de Druïde Samhain in 'The Gallic Wars'. Hij beschreef de druïden als een theocratie die de boerenbevolking tot slaaf maakte terreur. De vreugde van het oogstfeest werd gecombineerd met massale mensenoffers,

toen duizenden mannen, vrouwen en kinderen levend werden verbrand in gigantische 'Wicker' De structuren van de mens.

Caesar schreef erover; "Druïden beheren deze offers. Beeltenissen van groot formaat verweven met twijgen waarvan de ledematen gevuld zijn met levend mensen die van beneden in brand worden gestoken, en de mensen worden beroofd van het leven omringd door vlammen." De Romeinse historicus Strabo uit de 1e eeuw registreerde ook in zijn "Geografie": "De Romeinen maakten een einde aan zowel deze gebruiken als... aan degenen die verband houden met opoffering en waarzeggerij, omdat ze in strijd waren met onze eigen wegen." Het waren dus de Romeinen - niet de christenen - die de druïde theocratie opsplitsten. EEN enkele eeuwen na de ondergang van de druïden stortte het Romeinse rijk in en werd vervangen door de Roomse Kerk, die op haar beurt de meeste feesten tot kerstening bracht. Het Samhain-geloof dat geesten van de doden en demonen de nachten van de Oogstfeest werd "Allerheiligen". Druïde 

Laurie Cabot Kent, een Grand Hoge Priesteres, US Oostelijke Kwadrant, heeft een website, waar ze zegt dat de Morrighan, een van de drievoud van Keltische Godinnen, hier de vereniging viert met de Dagda, de "goede god".

Samhain 31 oktober

Samhain (uitgesproken als sow-en) is ongetwijfeld de belangrijkste, hoewel minst begrepen van de oude Keltische feesten. In tegenstelling tot zijn moderne tegenhangers van Halloween of All

Hallows Eve, The Witch-vakantie van Samhain heeft niets te maken met slechte praktijken of gruwelijke, griezelige kostuums. Samhain is een feestdag doordrenkt met positieve energie met hoop voor de toekomst van onze planeet. Op elke Samhain-avond viert de Morrighan, een van de drievoud van Keltische godinnen, feest haar verbintenis met de Dagda, de 'goede God'. De rol van de Morrighan op deze avond is om het leven opnieuw te bevestigen in het licht van de naderende ontberingen en worstelingen van Winter. kostuums dragen om "te projecteren wat we het komende jaar voor onszelf willen manifesteren. Samhain is een mystieke en betoverende nacht wanneer de sluier op zijn dunst is tussen de s werelds. Een tijd waarin we misschien nog een keer praten met onze dierbaren die zijn overleden, en waarin majick kan worden gedaan om zowel ons persoonlijke leven als onze planeet ten goede te komen. Het is ook het Heksennieuwjaar!

 

Hoewel dit waar kan zijn, is er veel weggelaten uit de satanistische activiteit, waarover later meer.

 

Een ex-insider zei:

 

"ze hoeven niet veel te werken aan het verhogen van de negatieve energieën voor de rituelen en demonen omdat ze de samenleving doordringen."

 

De samenleving is meer en meer doordrongen van Halloween en realiseert zich niet dat ze deelnemen aan een massaal satanisch ritueel.

 

In Groot-Brittannië is Halloween in de afgelopen 40 jaar getransformeerd van een paar spelletjes 'bob apple', afgeleid van een Romeinse ceremonie ter ere van Pomona, de Romeinse godin van fruit en bomen, tot een maand of langer winkels die plakkerige plastic halloween-artikelen verkopen, zoals heksen, bezems, lantaarns, geesten en geesten. Op Halloween genieten kinderen nu van de door de VS geïmporteerde "trick or treat" in de buurt, waarbij de volwassenen hen grote hoeveelheden snoep geven.

 

Deze gebruiken komen voort uit Halloween, het seizoen van de Crone. In het oude heidendom duidde het woord Crone op een oudere priesteres of stammoeder; een verwant woord is 'kroon', het symbool van een leider. Het woord werd pejoratief gemaakt toen de christelijke kerk alle oudere priesteressen van de oude religie herdefinieerde als kwaadaardige heksen. Bibliotecapleyades Halloween 

 

De goddelijke Crone maakte oorspronkelijk deel uit van de trinitarische Godin, die verscheen in Meisje-, Moeder- en Kroon-vormen, geassocieerd met de drie fasen van het leven van de vrouw, de drie fasen van de maan en de jaarlijkse cycli van de natuur.

trinitaris godin symbool
trinitaris godin symbool

Beschouwd als een god van de onderwereld die voor de doden zorgde, regeerde de godin als Crone de oogstfeesten in de herfst, wanneer de geesten van dode voorouders hun nakomelingen konden bezoeken en deel konden nemen aan het oogstfeest.

 

De hoofd Moeder van de Duisternis wordt Crone genoemd, terwijl twee anderen Moeder en Meid zijn.

 

Jack-O-Lantern

 

Bij de Kelten was het bekende "doodshoofd op het feest" een echte schedel van een voorouder, die aan tafel werd gezet om offers te ontvangen, vaak met een kaars erin, om de warmte van het leven en het licht te simuleren van visie. Dat was de oorsprong van de jack-o-lantern

Snoep / Zoetigheid

 

  • In Zuidoost-Azië houden de oogstgewoonten nog steeds voedseloffers in aan voorouders tijdens de feestdag die bekend staat als het Feest van de Hongerige Geesten.
  • In Mexico wordt het de Dag van de Doden genoemd, gekenmerkt door het eren van de voorouders en het voeren van kleine snoepschedels aan de kinderen als memento mori.
  • Het geven van traktaties aan kinderen op heilige dagen is een al lang bestaande menselijke gewoonte, oorspronkelijk ontworpen om niet alleen zulke gelegenheden gedenkwaardig te maken voor de kinderen, maar ook om bezoekende stamgeesten te laten zien dat de volgende generatie hier is en hun voortdurende hulp nodig heeft bij het onderhouden van de voedselvoorziening voor de stam.

Schedels en maskers

 

De schedel was een belangrijk symbool van de goddelijke Crone, vaak voorgesteld als haar ware gezicht, gesluierd zoals ieders schedel door het masker van vlees.

 

  • Meestal was ze ook verborgen achter een zwarte sluier. Verschillende tradities beweerden dat je haar ware gezicht pas in je laatste levensmomenten zou kunnen zien, niet als in een donker glas, maar dan van aangezicht tot aangezicht ...
  • Maskers, die het gezicht bedekken, werden gebruikt in heilige drama's en andere ceremonies om de aanwezigheid van de godheid te vertegenwoordigen. Het opzetten van het masker werd in de oudheid vaak geïnterpreteerd als een letterlijke veronderstelling van de goddelijke geest die het masker belichaamde.
  • De goden met dierenkoppen in het oude Egypte begonnen als priesters en priesteressen die totemdiermaskers droegen. De wolven- en berenclans van Noord-Europa droegen maskers van de juiste dieren voor religieuze riten en beschouwden zichzelf als innerlijk bezeten door hun heilige beesten.
  • Dergelijke tradities gaven niet alleen aanleiding tot gewone achternamen zoals Wolf en Baer, maar ook tot legendes van weerwolven ("man-wolven") en berserkers (krijgers die bezeten raakten door gevechtswaanzin wanneer ze de "berensark" of berenvel droegen).
  • Het dragen van maskers voor religieuze doeleinden is door de geschiedenis heen gebruikelijk geweest 

We worden allemaal plotseling gedwongen om maskers te dragen zonder wetenschappelijk verantwoorde reden, in de hysterische, door de cabal gecontroleerde pers en politici als reactie op de entiteit die ze Covid19 noemen.

 

Was, afgezien van controle, een van de redenen voor maskers, voor een enorm halloween-ritueel? Vorig jaar, 2020, viel Halloween slechts 3 dagen voor een Amerikaanse verkiezing, waar het de satanisten misschien die de controle terug moesten krijgen om te overleven?

 

Waren er inderdaad op deze datum Amerikaanse verkiezingen georganiseerd om de reden dat het in de rituelen van Halloween is?

De door de Mind gecontroleerde satanische beroemdheden van de Monarch doen natuurlijk al mee aan de Halloween-stimulering en propaganda. Heidi Klum, die door de media Queen of Halloween wordt genoemd vanwege haar extravagante kostuums en Halloween-feest, had vorig jaar geannuleerd vanwege de paniek van het coronavirus, maar begin oktober spuugde ze al uit.

2 okt 2020 Hollywood Life Heil de koningin van Halloween: Heidi Klum!
2 okt 2020 Hollywood Life Heil de koningin van Halloween: Heidi Klum!

In 2019 deed ze er uren over om zich te verkleden als xenomorf. Xenomorphs zijn blijkbaar wrede roofzuchtige vleesetende wezens met geen hogere doelen dan de voortplanting van hun soort en de vernietiging van elk leven dat een bedreiging voor hen zou kunnen vormen.

 

Dus een beetje zoals satanisten dan...

 

Hier is ze met haar menselijke echtgenoot astronautenprooi. Ze is goed op de boodschap met ondertoon ook naar transhumanisme.

De alomtegenwoordige geest gecontroleerde Kardashians, met Chris Jenner als Illuminati Hogepriesteres en Matriarch van de familie, komen 11 dagen voor Halloween volledig in de Halloween-sfeer, waarbij zowel Kourtney als Kim een pagina in The Mail, krant, krijgen.

19 okt 2020 Daily Mail Kourtney Kardashian pronkt met het super spookachtige Halloween-decor van haar huis, compleet met levensgrote skeletten en veel spinnenwebben

2020 okt 19 Mail Kim Kardashian raakt in de Halloween-sfeer terwijl ze een spookachtig decor en deskundig geplaatste jack-o-lanterns inneemt met haar kinderen.

 

Miley Cyrus, een ander slachtoffer van Monarch mind control, heeft onlangs een cover van Zombie geüpload naar haar YouTube-kanaal. Bij het zien van de geplaatste T-shirts nam ik in eerste instantie aan dat ze deel uitmaakten van Miley's merchandise.

Een fan van Mileys claimde het werk echter en zei dat het inspiratiekunst voor Halloween was...

1 dit is mijn werk 2 het is voor Halloween en 3 beoordeel iemand niet op de

boek van de omslag ... sommigen van jullie hebben hulp nodig om naar de spirituele kant van de dingen te kijken de alchemistische kant.. dit is een inspiratiekunst waar ik aan dacht voor Halloween daarna Halloween Miley zong een cover van het nummer zombie Het heeft niets te maken met de kinderring en haar gezicht is niet opgelicht vertegenwoordigen waar ik weet dat je het over hebt ... Ik heb haar een zombie gemaakt voor Halloween, het is triest dat het niet uitmaakt wat iemand doet waarvan je denkt dat het "slecht" is kijken is slecht, je moet diep in het konijnenhol gaan

De directe overeenkomsten zijn:

 

  • "Frazzledrip" - gezicht met het vlees afgescheurd, zoals zogenaamd in een video van HRC en Huma
  • de Wilson volleybal uit de film Castaway met Tom Hanks
  • het gezicht op Ellens trui.
  • Gaga's outfit

De kenmerken van het Zombie Miley-artwork

  • Mileys gezicht druipend van het bloed
  • Een bloederige handafdruk over één oog
  • Het woord zombie

Ik zou erop wijzen dat

  • Iemands gezicht dat druipt van het bloed is geen normale gebeurtenis of een gezond beeld
  • De illuminati dwingen kinderen om hun heilige grond te markeren met een bloedige handafdruk
  • Het eenoogsymbool is een specialiteit van de illuminati
  • Het woord zombie dat wordt gebruikt als verwijzing naar adrenochrome, vanwege het zombie-vleesetende aspect dat over iemand komt als ze eraan verslaafd zijn.

Een zombie volgens wikipedia,

 

Een zombie is een fictieve ondode lichamelijke revenant gecreëerd door de reanimatie van een lijk. De term komt uit de Haïtiaanse folklore, waarin een zombie een lijk is dat op verschillende manieren wordt gereanimeerd, meestal met magie.

  • ondoden - overleden maar gedragen zich alsof ze leven
  • revenant - geanimeerd lijk waarvan wordt aangenomen dat het uit de dood is herrezen om de levenden te achtervolgen
  • Zombies maken deel uit van Haïtiaanse vodoo. Eén versie is dat het geheime genootschap van Bizango een bepaald brouwsel gebruikte om hun slachtoffer in een staat te brengen die op de dood leek. Nadat het individu toen dood was aangenomen, zouden de Bizango een ander medicijn toedienen om hen te doen herleven, waardoor de indruk werd gewekt dat ze uit de dood waren teruggekeerd 

Hoewel beschreven als fictief, is de afleiding van echte Haïtiaanse vodou-magie, gewoon verduisterd. Zie Corey Digs Clintons' Haïtiaanse Black Magic Secret

 

De kunstenaar zegt dat dit inspiratiekunst is en slechts een zombiehoofd voor Halloween, en mensen vertelt om "het licht te vinden".

Hoe bedoel je? Het is Halloween en het hoofd van een zombie, niets kwaadaardigs te vinden hier. Ga het licht zoeken lieverd. 

Ik heb de details van de kunstenaar weggelaten.

 

Dit beeld roept op zijn minst op bij degenen die tijdens rituelen worden misbruikt, met name tijdens Halloween.

 

Ik kan er niets van het ware licht aan zien, en veel dat duister is. Het enige mogelijke licht erover is het valse licht van Lucifer.

Ik vraag me af of de kunstenaar zelfs begrijpt dat Miley Cyrus een Monarch mind-controled slaaf is. Zelfs iemand die een slaaf is in stand houden en niet proberen haar te helpen zich los te maken, lijkt onverschillig.

 

Voor zover ik weet, mag de kunstenaar door de Monarch zelf worden beheerst, maar voor dit doel zal ik haar op haar woord geloven dat ze denkt dat er niets kwaadaardigs word bedoeld.

 

Het lijkt een goed voorbeeld van hoe de symbolen van Halloween worden genormaliseerd en geaccepteerd door mensen, ondanks dat het een satanisch ritueel festival is. Het laat ook zien hoe de fans en stans van mind-controled slaven beroemdheden de hersen spoeling accepteren die de beroemdheden (louter fronten voor de handlers en controllers) uitzenden in termen van teksten en symboliek.

 

De beroemdheid is iemand die de satan bewondert en die de beroemdheid misschien al op jonge leeftijd heeft gevolgd. Aanvankelijk wordt het imago van de beroemdheid gepresenteerd als gezond en goed, voordat het opzettelijke imago verandert in slecht, dat de fans volgen, en dit als volkomen normaal beschouwen.

 

Het actief promoten van bebloede gezichtsbeelden, vol met illuminati-symboliek en zelfs verdedigen als zijnde van het licht, is misschien een doel van deze illuminati-agenda. Dit is een perfect voorbeeld van fans van door de geest gecontroleerde beroemdheid die worden beïnvloed door het satanische werk van de sterren, gecombineerd met de satanische Halloween-beelden die doordringen in de samenleving.

 

Halloween is ontworpen als een raamwerk voor zelfinitiatie in de Luciferiaanse manier van denken. Eens een kleine greep op het occulte in het moderne leven, waarom zijn Halloween-beelden en obsessie met lust en dood de steunpilaar van de entertainmentindustrie geworden? Merk op dat naarmate Halloween sinds 1966 als paddenstoelen uit de grond schoot, ook de obsessie en 'revolutie' van perverse seks, het occulte en de bewondering van seriemoordenaars en psychotische zijn toegenomen. Als joodse religieuze scholen ouders waarschuwen dat het vieren van Halloween heidens is en daarom destructief voor het joodse opvoedingsproces, geldt dat ook voor christelijke en islamitische ouders. Halloween is religieuze indoctrinatie en vorming tot druïde-heidendom, hekserij en satanisme. Henry Makow Halloween is satanistische kerst 

 

Normalisatie van Halloween is bereikt door kinderen aan te moedigen deel te nemen door zich te verkleden als Barbie, Wonder Woman, Batman en Superman.

31 oktober - Samhain

Ook bekend als Halloween, of All Hallows Eve zoals aangewezen door de katholieke kerk. Deze datum is de hoogste dag van mensenoffers van de Illuminati

Halloween is de afgelopen 30 jaar op twee belangrijke manieren veranderd. Ten eerste zijn kinderen aangemoedigd om deel te nemen door onschuldige kostuums aan te trekken als Barbie, Wonder Woman, Batman en Superman. Ten tweede hebben kostuums voor volwassenen en feesten een geweldige top bereikt en is het een macabere feestdag geworden. Historisch gezien is Halloween de dodelijkste feestdag ooit gevierd in de menselijke geschiedenis. Deze satanische nacht is opgedragen aan de Keltische heer van de doden, ook gesymboliseerd door de gehoornde god en de hert-god. De Druïden vierden Samhain als een driedaags vuurfestival, waarbij ze enorme vreugdevuren bouwden, waarvan gedacht werd dat ze demonen zouden afweren die rondzwierven, bovendien verschaften de vuren de middelen waarmee het vereiste mensenoffer werd gebracht aan de zonnegod zou worden aangeboden. In enorme rieten manden kooiden de priesters zowel mensen- als dierenoffers, die ze vervolgens in de vlammen lieten zakken De priesters hielden nauwlettend de manier waarop het slachtoffer stierf in de gaten om te voorspellen of de toekomst goed of slecht zou zijn. ["heidense tradities van de feestdagen", p. 71]

Door Illuminati gecontroleerde bedrijven zijn een andere verborgen hand die deze satanische ceremonie commercialiseert en populariseert.

 

Halloweentrauma en flashbacks

 

Halloween is een tijd van grote problemen en trauma's voor velen die door hun geest werden gecontroleerd en ritueel werden misbruikt.

 

Een persoon op een bepaalde dag traumatiseren; hun verjaardag, Kerstmis, Halloween, bijvoorbeeld, is schadelijker omdat de datum niet wordt vergeten en eenmaal per jaar zal plaatsvinden. Traumaprogrammering op specifieke data stelt de programmeur in staat klokken in te voegen voor het activeren van gewenste acties. Deprogrammeerwiki Chainless Slaves 

 

Verder is het waarschijnlijk dat het trauma van Halloween-rituelen verborgen blijft, alsof een slachtoffer dissocieert, ze waarschijnlijk de eerste misbruiker de schuld zullen geven, een familielid en niet de illuminatie.

 

De vaders of stiefvaders zijn niet vaak de begeleider van het onderwerp als ze opgroeien. Het misbruik door dit onderwerp zal dienen als dekmantel voor programmering. Als de voorkant van het onderwerp ontdekt dat ze dissociatief zijn, zullen ze hun veelvoud aanvankelijk de schuld geven van de eerste misbruiker die ze zich herinneren, wat een familielid zal zijn

 

Cathy O'Brien zei in Toegang geweigerd ...

 

Rond Halloween liepen de gevangenissen en psychiatrische inrichtingen vol met mensen die leden aan opdringerige geheugenflitsen op de kalender. Wanneer herinneringen niet worden uitgeschreven, kunnen occulte flashbacks resulteren in gewelddadig gedrag en vervolgens overvolle gevangenissen en psychiatrische instellingen. Toegang geweigerd

 

Fiona Barnett schreef in Eyes Wide Open Laatste Lockdown-editie pdf-download

 

Ik kon dat ziekelijke, verwarde gevoel van angst niet verdragen dat mijn wezen verteerde met Halloween en andere belangrijke rituele data. Ik was moe van onbewuste traumaherinneringen die zich manifesteerden als depressie, angst, terreur, woede, hypervigilantie, nachtmerries en onverklaarbare stemmingswisselingen. Ik was het zat om de controle over mijn emoties en wil te verliezen. Mijn hele leven was één grote traumareactie.

 

Ik ben geïntegreerd omdat ik pijn haat. Ik kon de fysieke pijn die veroorzaakt werd door dissociatie niet verdragen. Voorafgaand aan de integratie was elke beslissing die ik nam gebaseerd op mijn trauma-ervaringen.

Halloween-rituelen

 

Trigger-waarschuwing

 

Welke rituelen normaliseren ze? Wat voor zieke rituelen voeren de satanistische Luciferianen uit zoals deze keer? Een groot aantal verschillende.

 

Het is niet verwonderlijk dat Fiona getraumatiseerd was, omdat ze -

 

zag hoe vice-kanselier John Ward kinderen slachten tijdens een Halloween-ritueel in een gebouw van de Universiteit van Sydney. Gekleed in een felrode Halloween-mantel, vilde hij een kind levend en maakte een schedel en gekruiste botten.

 

De menselijke schedel en gekruiste dijbeenderen is een ander Kappa-Sigma-symbool, gebruikt om

de leden herinneren aan hun gezworen eed en de straf die wacht als ze deze schenden (d.w.z. onthoofding en amputatie). Het initiatieritueel omvat het gebruik van een echte menselijke schedel en gekruiste dijbeenderen die op een altaar worden geplaatst.

Wachttoren-president, Charles Taze Russell werd ritueel gedood op Halloween 1916 en zijn stoffelijk overschot werd begraven onder een piramide. Het leiderschap van het Wachttorengenootschap is een dekmantel voor een deel van de Illuminati die Enochiaanse magie beoefenen. De kracht van Enochiaanse magie is de Wachttorens. Deprogramwiki Diepere inzichten in de Illuminati-formule 

 

Charles Russell was een Amerikaanse christelijke restauratiepredikant uit Pittsburgh, Pennsylvania, en oprichter van wat nu bekend staat als de Bijbel onderzoekersbeweging. Na zijn dood hebben Jehovah’s Getuigen en talrijke onafhankelijke Bijbelonderzoekers zich vanuit deze basis ontwikkeld.

 

Slechts één voorbeeld van de duizenden Illuminati Grande Dames die bij dit soort rituelen zijn omgekomen, is de recente miljardair Dorris Duke, die in 1993 op Halloween ritueel werd vermoord, ook in het gebied van Beverly Hills.

 

[Grande Dame staat gewoonlijk onder een Grand High Priestess. Ze zijn meestal geen Hogepriesteres, maar kunnen dat wel zijn. Ze worden normaal gesproken in posities geplaatst waar ze toezicht houden op vrouwen van hoog niveau die zijn geprogrammeerd als Beta Kitten Slaven. Ze kopen of verzorgen deze vrouwen van jongs af aan.

 

De Illuminati-methode voor het doden van een Grande Dame en het doorgeven van haar spirituele kracht wordt met eerbied gedaan. Er mag geen bloed vloeien uit respect voor de bejaarde vrouw die vrijwillig haar leven opgeeft. Bij overlijden wordt de laatste ademteug ingeademd door de vervanger om de kracht over te dragen. Er kunnen maar liefst 2.197 Grande Dames zijn bij zo'n kroning. De Grande Moeders (wiens systemen minnaressen zijn voor Satan en hiërarchische leiders) en de volgende rang, de Grande Dames, zijn vaak gesluierd in rituelen en zouden gewaden dragen met verschillende kleuren voering. De verschillende kleuren voeringen laten de verschillende kwaliteiten zien

 

Een typisch Grande Mother gewaad of gewaad is een zwarte satijnen en fluwelen jurk met een gedrapeerde halslijn en rituele symbolen in het midden van het gewaad. Nadat iemand als Dorris Duke haar vrijwillig (haar) leven geeft, wordt haar hoofd bij een banket op een presenteerblaadje geserveerd. Voor de diepere alters van een slaaf op hoog niveau is dit een deel van hun manier van leven; hen wordt verteld dat het hun geboorterecht en erfgoed is. Dergelijke alters zullen zich niet kunnen identificeren met de cultuur in het algemeen. Het opgeven van hun programmering betekent het opgeven van hun magische krachten en hun cultuur, waar ze hard voor hebben moeten werken. Om te vertrekken zouden ze iets moeten zien dat ze als beter beschouwen. Ze zijn opgesloten in hun slavernij vanwege hun blootstelling aan slechts een geheime illuminati waarde systeem.

 

Dorothy in de Wizard of Oz, doodt de boze heks van het westen door een scherpe slag op het voorhoofd met de heksenstaf. Dit is wat er wordt gedaan in de Illuminati, wanneer een oudere heks wordt vervangen. In beide gevallen, zowel in de film als in het echte leven in de Illuminati, hebben de mensen een ceremonie wanneer een heks wordt vermoord. In het echte leven in de geheime wereld van de Illuminati wordt een boekrol gebruikt om te bevestigen dat de heks zowel fysiek als spiritueel dood is. (De film bevatte dit.)

 

Satanisme en Luciferianisme en andere soortgelijke culten zijn bloedculten waarbij bloed moet worden geofferd om bepaalde demonen aan te trekken. Er kan bijvoorbeeld bloed worden afgenomen van zowel de tong als het genitale gebied en tijdens een bepaalde ceremonie worden gemengd om een bepaalde demon op te roepen. Demonen worden niet gekocht met goud of zilver, ze worden gekocht met bloed. Sommige geesten worden opgeroepen door alcoholische klysma's in het kind te plaatsen. Deze kinderen raken volledig bedwelmd door alcohol, sommigen zelfs zo erg dat ze zelfs sterven van de ceremonie. Dit wordt allemaal gedaan om bepaalde demonen binnen te halen. De Geest Choronzon en Typhon zijn kritische geesten om in een persoon te plaatsen om de Mind-Control te laten werken. De Illuminati geloven niet dat de Mind-control zal werken zonder de hulp van deze geesten. Typhon en Choronzon doen de tunnelen en het MPD-werk. 

 

Een voorbeeld van een belangrijk ritueel om het slachtoffer te demoniseren is de doop van het kind slachtoffer aan Satan. Satan kan in het ritueel Set worden genoemd. Er zijn variaties op deze ceremonie, dus de persoonlijke doop van een slachtoffer kan variëren in sommige of alle details. Dit is een feitelijke variatie op het ritueel dat wordt gedaan bij slaven die door de geest worden gecontroleerd: het kind wordt naakt uitgekleed en krijgt een paars gewaad. Het wordt in het pentagram geplaatst en een "altaar" dat is gemaakt door een naakte vrouw of kind wordt naar voren gebracht. Een paard of jakhals is gegraveerd met het opschrift "Nebebka" op de nek of het voorhoofd.

 

Vervolgens wordt het dier geofferd aan de naam die de groep voor Satan gebruikt (zoals Set of Saman). De buik van het beest wordt volledig opengespleten en de lever wordt verwijderd. De 4 geesten van de 4 wachttorens worden aangeroepen. Het slaafkind dat wordt gedoopt, wordt ingesmeerd met vet van het dode beest. De geest van de Poortwachter wordt opgeroepen door een bel te luiden. Vervolgens wordt het kind in de buik van het dier gelegd. Een deel van de rauwe lever wordt aan het kind gegeven en de rest wordt door de groep geconsumeerd. Het kind wordt dan in bloed gedoopt.

 

Een snee die het Duivelszegel wordt genoemd, wordt op het kind aan de linkerhand of onder de oksel of op het bovenste deel van de hoofd. Dit is in het kabbalisme het teken van de fundering. De priester leest voor uit het Boek van Satan en het Boek der Namen. Het slachtoffer herhaalt na de priester. Op deze manier geeft de priester de persoon ritueel een nieuwe naam. De Dans van Hod (Glorie - de bol linksonder van de C. Boom van Sephiroth) wordt dan in een cirkelvormige beweging begonnen door de sekte, om zich te verzetten tegen Netsah (Overwinning - de bol rechtsonder in de Boom). De priester van de coven zal dan de demon(en) die hij heeft opgeroepen wegsturen.

 

Soms wordt dit ritueel gedaan met een kinderoffer in plaats van een dier, en soms wordt het gedaan in combinatie met een ander ritueel, zoals Allerheiligen. Om het Monarch-systeem sterker te maken, worden speciale ringen die in het bloed van geofferde slachtoffers zijn gedoopt, aan het slachtoffer gegeven met instructies om het trouw te dragen. De ringen worden gebruikt als brandpunten om de voortdurende demonisering van het slachtoffer te verzekeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn een Blue Topaz-ring, een Black Onyx-ring of een Diamond-ring. Black Onyx wordt gebruikt om zielen te vangen. 

 

De volgende video's zijn van The Tap Pedophile Halloween - Kidmoordenaars offeren hun slachtoffers. Op een altaar bij jou in de buurt 

De satanisten voeren hun gruwelijke rituelen uit. Deze voormalige satanist beschrijft hoe het allemaal gebeurt. Schreeuwen. schreeuwen. Laag murmelend geluid, gezang van veel mensen. Mensen stuiptrekkend in rituelen. Hij nam deel aan een offerritueel. Hij beschrijft seksueel misbruik. Op het altaar werd een klein meisje geplaatst. Haar voeten waren vastgebonden aan de uiteinden van het altaar, benen uit elkaar. Ze bonden haar handen aan de bovenkant van het altaar. Ze sneden de onderkant van haar voeten en haar polsen door en vingen het bloed op in kelken, die mensen dronken. Ze was wit. Het onschuldige meisje stierf. Dit gebeurt elke Halloween. Kinderen over de hele wereld verliezen hun leven op Halloween-avond.

 

Deze dame was een ander voorbeeld van slachtoffer van ritueel misbruik, leerde dat satan God was en dat God niet echt was. Zij was de vijfde bruid van satan. Vuur was haar element. Ze zegt dat baby's tussen half september en half november zijn opgeofferd.

Snoep of je leven? Een zieke misleiding speelde op de mensheid.

 

Dit meisje werd op 4-jarige leeftijd verkracht door een hogepriester van het satanisme en werd als satanist opgevoed. Ze werd later in haar leven bekeerd en beschrijft hier haar satanistische ervaringen voorafgaand aan de bekering. Ze zegt dat het doel van satanisme is om de wereld te regeren.

 

Ze hebben ondergrondse grotten in de bergen en houden de vermiste mensen daar. Rond september, oktober halen ze ze er gedrogeerd uit en gebruiken een offermes vanaf de borst tot aan de buik. In september offeren ze schreeuwende en huilende baby's op. Het bloed stroomt.

 

Ze ontvoeren mensen en maken ze zwanger. Ze krijgen overal baby's. Satanisten zitten in de politie, het leger, in de Raad. Het is niet blootgesteld. Ze zijn echt goed in liegen. Als mensen uit het satanisme komen, worden ze gedood. Ze worden geofferd in het ritueel. Je komt er niet levend uit. De vrouw die praat, is echt bang omdat ze niet weet hoe ze het aan iedereen moet vertellen. Ze is bang dat niemand haar zal geloven als ze openlijk praat. We leven in een oorlog, zegt ze.

 

Demonen zijn echt. Mensen worden beïnvloed door demonen. Mensen worden beïnvloed door kwade geesten. Jezus beschermt mij. Ik weet waar het is en ik ga het allemaal blootleggen. Ze vertelt het verhaal van hoe ze ontsnapte aan de demonische activiteit.

De drie video's zijn van november 2012 The Tap Pedophile Halloween – Kidmoordenaars offeren hun slachtoffers. Op een altaar bij jou in de buurt 

 

 

Mauri beschreef dit ritueel... Reflections in the Night 

 

Ik heb weinig herinneringen aan Halloween, hun grootste vakantie naast Walspurgisnacht, tot mijn late tienerjaren. Maar ik heb één ceremonie kunnen herstellen. Halloweenavond gingen we allemaal naar bed. Opeens werd ik midden in de nacht wakker en kleedde ik me stilletjes aan. We stapten in de auto en reden naar de woestijn. Er was een bijeenkomst. In het midden van de ceremonie stond een zacht pluizig wit konijn met lange puntige oren. Een scherp scheermes werd gebruikt om elk van zijn ogen door te snijden. De keel werd opengesneden, daarna de voorkant. We kregen te horen dat we onze handen naar binnen moesten steken en bloed op onze naakte lichamen moesten vegen. Het konijn was nog warm en voelde bijna levend aan. Als dit typisch was, en dat kan ook zo zijn geweest, vonden veel van deze rituelen plaats in het holst van de nacht. Ik herinner me de vele keren dat ik op school mijn hoofd op mijn bureau legde en gewoon in slaap viel. Geen wonder dat ik met weinig slaap waarschijnlijk nog steeds moe was. Toen ik als volwassene 's nachts ging slapen, kreeg ik vaak de flashback van twee kloppen op hout, waardoor ik wakker werd. Als ik opkeek, voelde ik mensen net buiten mijn raam naar binnen kijken. Dit kan een trigger zijn geweest die me als kind midden in de nacht wakker maakte voor rituelen.

 

Ik heb andere woestijnherinneringen. In een andere herinner ik me mezelf op de bodem van een klif met een grote zak stenen die door een touw boven me werd gehouden. Ik zie de rotsen op me af storten en voelde me toen net op tijd onder de klif rollen. Boven op de klif is een groep kinderen. Kun je je voorstellen hoe ze zich moeten hebben gevoeld toen ze die avond naar huis gingen, denkend dat ze net een kind hadden vermoord? Ja, ze konden het gewoon niet opgeven dat andere kinderen me vermoorden. De sekte had een naam voor dit spel. Het heette "The Game of Three Children". Het doel van het spel was dat het ene kind zou toekijken, het ene zou sterven en het andere het andere zou doden. Natuurlijk, zoals bij alle games, werd er achter de schermen veel gehoaxeerd, maar niet in de ogen van de deelnemers, behalve degene die "vermoord" was. Dat kind leefde vaak om opnieuw vermoord te worden. Reflecties in de nacht [62]

 

Cisco Wheeler, dochter van High Level Illuminati-programmeur, vertelt wat er op 3-jarige leeftijd met haar gebeurde toen haar vader regelde dat ze Monarch mind-control zou zijn, onder MKUltra op Halloween, en ze legt uit waarom Halloween gevaarlijk is.

 

Haar vader was “Dr.Black” die samenwerkte met Joseph Mengele.

Cisco Wheeler, auteur van "Behold A White Horse", en co-auteur van "The Illuminati Formula Used to Create An Undetectable Total Mind Control Slave", deelt de waarheid over Halloween en de Halloween-rituelen die plaatsvinden in het occulte. Ze deelt ook haar eigen getuigenis van de Halloween-rituelen en MK Ultra waaraan ze op 3 jarige leeftijd werd onderworpen. 

 

Penny Shephard, wiens website hier is [vertelt me –

 

Alle satanisten PROOIEN; Het zijn roofdieren; ze voeren rituelen, spreuken, offers uit - mens en dier. Ze ontvoeren, verkrachten, martelen. De heksen, Santeria, voodoo, Luciferianen, gebruiken allemaal bezweringen; Ze toveren demonen voor succes en brengen offers aan hen. Dit zorgt ervoor dat hun dromen uitkomen als de demonen hen dienen en zij de demonen; symbiose [35a]

 

Ze gebruiken allemaal verschillende methoden. De kostuums in Halloween zijn een eerbetoon aan de demonische entiteiten. Hollywood portretteert demonen als helden - deze acteurs worden vervolgens verafgood door miljoenen die hen hulde brengen door hun producten, films, enz. Te kopen. Op hun beurt worden deze acteurs bezeten door demonen en geven hun lichamen als huizen aan de interdimensionale demonen die vervolgens verwoesting aanrichten door bloed lust. 

 

Een beetje is nooit genoeg; ze houden zich bezig met het vergaren van miljoenen volgers, of miljoenen dollars; het gaat altijd om controle en macht. We bidden dat we de frequentie verhogen, we kijken niet naar pijn of wraak. Deze demonen roepen woede bij ons op terwijl ze provoceren door middel van hun marteling en verachtelijke agenda van zwartheid, moord, chaos, hebzucht, hebzucht, oorlog en chaos. We hebben veel te lang een band gehad met demonen die ons opeten en bespotten. Het beest voeren houdt nooit op.

 

De hele filosofie van de illuminati vereist het gebruik, misbruik, opoffering en consumptie van kinderen. Montauk Boys - Bloedritueel Monarch 

 

Hun controlesysteem moet kinderen seksueel misbruiken om links naar spirituele rijken te openen, zodat demonen en geesten gestild worden of ermee verbonden worden, die ze dan kunnen gebruiken om onze 3D-realiteit te beïnvloeden. Het systeem heeft nog meer kinderen nodig om die energetische verbinding in ritueel te versterken.

 

Het misbruik van kinderen is inherent, ingebouwd en noodzakelijk in hun systeem. De menselijke vloeistoffen, met name sperma en menstruatiebloed, hebben bepaalde energieën of frequenties waartoe de geesten worden aangetrokken. Seksueel trauma en energie door marteling en bloedoffers wordt van het fysieke naar het astrale gebied geleid en gebruikt om de fysieke realiteit vanuit het astrale gebied te beïnvloeden en te beheersen.

 

Ritueel wordt uitgevoerd om een entiteit uit te nodigen om in een pop of persoon te gaan wonen en op het altaar aangeboden om in de gunst te komen bij geesten. Overname door geesten / demonen wordt gemakkelijker gemaakt in een veranderde staat. bijv. alcohol, geen eten.

 

Door anale geslachtsgemeenschap kunnen mensen worden gebruikt als vaten voor demonische entiteiten, en door op het randje van een orgasme te blijven, kan het onderbewustzijn wijd openstaan en openstaan voor suggestie, en is het ook beschikbaar voor satellieten om mind control-richtlijnen en verbeteringen te downloaden. Dit werd vervolgens "verzegeld" met een orgasme.

 

Rand van orgasme is een poort naar het onbewuste. Bloed is een dimensionale activator, om portalen of dimensionale poorten te creëren waar entiteiten doorheen kunnen gaan. Tatoeages kunnen fungeren als ankers voor wat het vertegenwoordigt en ervoor zorgen dat demonen constant in de buurt zijn.

 

Magische oorlogen vinden plaats op astrale plaats boven het fysieke. Mensen worden geselecteerd met geërfde magische vermogens en deze versterkt met technologie, training, bloedrituelen en demonische gehechtheden. Alleen programmeurs hebben toegang tot deze krachten omdat ze zijn vergrendeld door triggercodes - een woord, zin, kleur, geluid, historische gebeurtenis of frequentie.

 

Mensen met het juiste genetische profiel fungeren als elektromagnetische geleiders om de trauma-energie over te dragen, van de gewelddadige rituelen naar de cohorten op het astra-vlak.

 

Dit verklaart dus hun gebruik van kinderen als offer, kinderhandel, abortussen, seksueel misbruik van kinderen, gebruik van bloed, het belang van het onderhouden van hun eigen bloedlijnen voor magische doeleinden.

 

Kinderen worden geselecteerd op hun genetica en spirituele connecties, zoals de Montauk-jongens waren. 

 

De satanisten/Luciferianen gebruiken een verscheidenheid aan magie. Ze mixen en matchen uit al hun repertoire, van magie over de hele wereld. Elke persoon heeft ook een van de elementen van magie waarin ze gespecialiseerd zijn, dwz. Aarde, lucht, vuur, water en ijs.

 

Ze worden geleerd om vormen van waarzeggerij (waarzeggerij, tarotkaartlezen, horoscopen en astrologische lezingen) of seks magie te 'gebruiken' om kennis op te doen via demonische wezens.

 

Elke persoon is ook uitgelijnd of gehecht aan verschillende demonen, bijv. Elke moeder van de duisternis is verbonden met 9 grote demonische generaals: Abaddon, Baal, Samael, Gilgamash, Azazael, Thoth, Ashoroth, Chemosh, Molech.

 

Het plan van Lucifer, wiens gevallen naam Satan is, is om de portalen/poorten van de hemel te bestormen met zijn mededemonen, om de macht van God toe te eigenen en controle over de wereld te krijgen.

 

Een belangrijke fase in dit plan was de installatie van de antichrist, en hoewel het 5e boek of profetie niet werd voorgelezen op 24 april 2020, zoals bedoeld, de antichrist heeft echter zijn positie ingenomen, zij het zonder rituele ceremonie, en is klaar om geopenbaard te worden, als en wanneer zij daartoe besluiten.

 

De koningin-moeder van de duisternis leeft nog omdat Jessie, de beoogde opvolger, weigerde te slagen en er geen geschikte vervanger beschikbaar was met de juiste spirituele krachten. Gelukkig werd Jessie op die datum ook niet fysiek of spiritueel ontvoerd, in een poging om de 5e boeklezing te vervullen.

 

Dus nu is er een patriarchaal systeem met de antichrist boven de 5 Moeders van de Duisternis, die volledige heerschappij heeft over zijn “illuminati” / broederschapssysteem en de wereld.

 

Wanneer Satan "God" wordt, wordt verondersteld dat de antichrist alle controle en autoriteit weer overdraagt aan Satan, die op dat moment bekend zal staan als The Beast.

 

Hoewel het allemaal opmerkelijk kinderachtig klinkt, is het dodelijk ernstig en heeft het ernstige gevolgen voor ons allemaal, in deze strijd tussen goed en kwaad.

 

Dankbaarheid is de energiefrequentie die de spirituele poorten opent. Satan en zijn volgelingen bereiken helaas hetzelfde resultaat met extase door middel van kind seks magie gecombineerd met de dood van het slachtoffer.

 

De seks-, bloed- en offerrituelen in deze tijd waarin de sluier het dunst is, openen de spirituele poorten.

 

Het offer slachtoffers moeten worden verkregen.

 

Een bron zegt dat met Halloween kinderen worden ontvoerd voor deze rituelen, in plaats van verhandelde of sektekinderen [als offers] te gebruiken...

 

"ontvoeringen" hebben de voorkeur voor de offers van mensen en dieren versus verhandelde of cult geboren kinderen.

 

Dit is dan een gevaarlijke tijd voor kinderen en niet een tijd om uw kinderen "trick or treat" te sturen. Was dit inderdaad een deel van de reden waarom deze activiteit wordt gepromoot, om een aanbod van gemakkelijk beschikbare kinderen te bieden?

 

Wat kan er in realtime gebeuren, dwz oktober 202o?

 

Laurie Cabot Kent is een bekende heks, eigenlijk een Illuminati Grand High Priestess of the East, en nu Gloria Vanderbilt is overleden, misschien wel de oudste Grand High Priestess in het Oosten.

 

Cabot (haar meisjesnaam) stamt af van een lijn van Cabots van het eiland Jersey voor de kust van Engeland, een plaats die bekend staat om zijn hekserij. Occult World Cabot Laurie. Laurie wordt vaak gecrediteerd met het starten van de recente "heksenscene" naar Salem in 1970 met haar eerste winkel Laurie Cabot - Ze bracht magie naar Salem en heeft er gemengde gevoelens over 

 

Zelfs in 2007 waren er 75.000 aanwezigen op de evenementen in Salem  en nu zullen dat er waarschijnlijk veel meer zijn. Veel mensen zullen gewoon nieuwsgierig zijn en worden gebruikt om de lokale kliek van geld te voorzien. Sommigen zullen Illuminati zijn die zich overgeven aan serieuze Luciferiaanse rituele magie en de anderen als dekmantel gebruiken.

 

De beste plaats om te zien wat er gaande is, is de webpagina van Festival of the Dead. Feest van de Doden 

Paranormale beurs En Heksenmarkt Essex Street 184 in het historische centrum van Salem! Verken de toekomst met een paranormale lezing op de langstlopende paranormale beurs van Salem! Gepresenteerd door Christian Day, Brian Cain, and the Witches of Salem, The Salem Psychic Fair heeft de Witch De meest begaafde helderzienden van de stad, elk officieel gelicenseerd door de stad Salem! Dit jaar is onze beurs wordt gehouden in Omen: Psychic Parlor and Witchcraft Emporium, waar je een breed scala aan kunt kopen: magische cadeaus, ontmoet echte praktiserende heksen en maak hieronder alvast een afspraak met een van Salem's getalenteerde paranormaal begaafde lezers terwijl je in je lot duikt! En als je niet naar de Witch City dit jaar en je wilt de magie van Salem naar je toe brengen, boek een reading online bij Salem's Oktober PsychicFest

 

DE SALEM Psychische BEURS AND

HEKSEN* MARKT KENMERKEN:

• Tarotkaartlezingen

Wat zit er in de kaarten voor jou? Verken de oude symbolen van de

Tarotkaarten en ontdek het! Helderziende visie Het tweede gezicht wordt sinds het begin door heksen gebruikt. Wat zullen ze voor je kijken? Geest  mediumschap Bezoek het medium om te communiceren met degenen die zijn vertrokken. Ontdek hun boodschap!

• Handlezen Reading

Er wordt gezegd dat je hand je lot kan vertellen. Wat vertellen de lijnen van je hand? Crystal Ball Scrying Wat misschien een fantasierijk idee lijkt, het kristal is een portaal naar het geestesoog. Zie in reflecties van wat komen gaat.

• Engelen en spirituele gidsen

Is er iemand die op je let daarboven? Ontdek en ontdek hoe zij kunnen helpen

u om uw lot te realiseren!

• Lezen uit vorige levens

Wie was jij? Leefde je vroeger? Leer de mysteries van je vorige levens kennen en ontdek wat ze betekenen voor dit leven!

WINKEL ONZE HEKSENMARKT!

Tijdens uw bezoek aan de Psychic Fair, moet u zeker onze Heksenmarkt verkennen, een magische marktplaats van verkopers die kristallen, sieraden, zonnevangers, spreukenpakketten, boeken van schaduwen, betoverde kaarsen, voodoo-poppen, kruiden, wierook, slingers en slingerborden, toverstokken, boeken, waarzeggerij, en veel meer! 

Er zijn een aantal evenementen gemarkeerd als 2021 - The Dumb Supper and the Witches magische cirkel op de Salem Common. Het is niet zeker dat er geen typefouten zijn gemaakt, evenementen zijn geannuleerd vanwege "virus" hysterie psyop of dat ze verdoezelen wat er feitelijk gebeurt. Het geeft echter wel een idee van de gebeurtenissen die ze bekendmaken. Festival van de Doden webpagina 

 

De mensen die de workshops volgen zijn prominente…

  • Laurie Cabot Kent
  • Brian Cain
  • christelijke dag
  • Sen Moise
  • Sandra Mariah Wright
  • Toverdokter Utu
  • Leanne Marama
  • Dragon Ritual Drummers, djaddambombb en andere muzikanten

De belangrijkste locaties zijn Omen 184 Essex Street, vermoedelijk eigendom van Cabot, Day en Cain, en Hawthorne Hotel waarvan het eigendom niet is onderzocht.

 

Laurie Cabot Kent is Grand High Priestess en ze heeft waarschijnlijk veel mensen opgeleid die workshops geven. Brian Cain en Christian Day, twee van haar leerlingen, zullen op zijn minst Hogepriesters zijn, maar niet zeker van de anderen.

 

Laurie trainde vele krachtige illuminati-figuren...

De "heksenscène" op het Dodenfestival is een nuttige dekmantel voor serieuze Luciferiaanse Illuminati-rituelen met verkrachting, opoffering, kannibalisme en marteling van kinderen, die op een 'need to know'-basis zullen plaatsvinden.

 

De amateur-ontdekkingsreizigers zijn dekking en mogelijke rekruten ... "Deze nacht glimlachen we naar de amateur-ontdekkingsreizigers van hun eigen innerlijke duisternis, want we weten dat ze genieten van hun korte duik in de poel van de 'schaduwwereld

 

De Kerk van Satan erkent Halloween als een uiterst belangrijke dag voor het kwaad. Op de website van de occultisten staat: „Satanisten omarmen wat deze feestdag is geworden, en voelen niet de behoefte gebonden te zijn aan oude gebruiken.” 

 

Illuminati mix en match uit alle magische bronnen en rond Halloween zal er een veelvoud aan verschillende rituelen zijn. Veel spreuken worden uitgevoerd in de maand oktober in de aanloop naar de penticle. 

 

31 oktober staat ook bekend als voorbereiding op de Isia. De Isia bevat een rituele re-enactment van Isis' zoektocht naar Osiris. Isis stond bekend om haar magische kracht, die haar in staat stelde Osiris nieuw leven in te blazen en om Horus te beschermen en te genezen, en om haar sluwheid. 1 november begint de zes dagen van ritueel drama ter herdenking van Isis op zoek naar de stukken van Osiris, het feest van de onderwerelden, het scheiden van de astrale sluier en de opstanding van Osiris, wat leidt tot de wedergeboorte op 7 november. De ring van zes zijn Isis, Hathor, Nepthys, Horus, Thoth, Anubis 

 

1 nov is ook de start van het Keltische nieuwe jaar, de “donkere” helft van het jaar.

 

Opstanding, vernieuwing, wedergeboorte is een thema van rituelen rondom Halloween.

 

Vorig jaar zou Michael Aquino zijn overleden, hoewel de informatie afkomstig is van zijn eigen website. Er is geen bewijs, geen lichaam en geen datum. Hij was hoofd van het sadistische MK Ultra-experimentprogramma voor West Quadrant, evenals een expert op het gebied van psychologische operaties. Michael Aquino Onderzoeksinformatie [53]

 

Michael Aquino werd geboren op 16 oktober 1946 in San Francisco. Penny LA Shephard Hoofdstuk 27 [35]

 

Penny legt me uit...

 

Hij [Aquino] werd dood geboren en tot leven gebracht. Aquino trad toe tot de Church of Satan, de kerk van Anton LaVeys, opgericht in 1966 en verliet de tempel van Set in 1975 met de dochter van Anton.

 

Michael Aquino die verklaarde dat hij Set was, die Satan was. De verjaardag is de meest satanische hoogdag. Aquino was een van de hoofden van de satanische rituelen. 16 oktober was de geboortedatum van een leider. Opstanding in de naam van die demonische leiders.

 

Aleister Crowley stierf in 1947. Misschien stopten ze op éénjarige leeftijd de geest van Crowley in Aquino in La Veys Black House. 

 

Anton Le Vey stierf op 29 oktober 1997, een nieuwe gelegenheid in deze tijd om op verschillende manieren de sterfdatum van een andere leider en oprichter van de Church of Satan te vieren.

 

Penny zegt zelfs: "Ze gebruiken het [Halloween] ook als een viering van satans "verjaardag"... oftewel, val uit de hemel."

 

In haar geblogde boek stelt Penny dat River Phoenix, van de Children of God Cult, op 31 oktober 1993 werd vermoord op de locatie van Johnny Depp, de Viper Room. [35]

 

De nazi's Hermann Göring en Alfred Rosenberg stierven respectievelijk op 15 en 16 oktober. 

 

Er zullen nog vele anderen zijn die rond deze tijd zijn geboren of gestorven, dus er is veel ruimte voor dood, wedergeboorterituelen en misschien ook de frema-sonische Hiram Abiff-rituelen.

 

Ik vermoed dat Halloween een tijd is die geschikt kan worden geacht voor het uitvoeren van Satans plan om de poorten van de hemel te bestormen om God toe te eigenen, aangezien de sluier op dit moment dunner is. Of dit het jaar is of in de toekomst, ik heb geen idee.

 

Is dat plan van plan om de Hadron Collider bij Cern te gebruiken?

 

Dat is vermoedelijk momenteel op Lange Sluiting 2 tot volgend jaar.

Dit recente artikel lijkt dat echter tegen te spreken, maar het lijkt 5 jaar oude informatie te recyclen...

Onderzoekers bij Large Hadron Collider

Zijn zeker om contact mee te maken

Parallelle universele dagen

10 oktober 2000

de verbazingwekkende complexe LHC atom smasher" in het CERN-centrum in Genève, Zwitserland, worden afgevuurd

tot zijn maximale energieniveaus in een poging om te identificeren of misschien te genereren - kleine zwarte

gaten.

2020 is ook het jaar dat de satanisten hun antichrist De opkomst van de antichrist, het waar, hoe en wanneer  Betekent dat er een speciaal Halloween georganiseerd zal worden door de Luciferianen, waarbij de “opgestane” antichrist betrokken zou zijn?

 

Misschien was het plan van Halloween om ons te concentreren op een poging om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden, met als resultaat de ondergang van de satanische kliek of de kliek die de hefbomen van de Amerikaanse “democratische” en militaire macht en spierkracht terugkrijgt, om te gebruiken voor hun eindtijdplannen.

 

Het kan inderdaad zijn dat de zeer terugkerende datum van Amerikaanse verkiezingen in deze Halloween-dagen is ontworpen.

 

In 2020 was er op Halloween een volle maan, die volgens één definitie ook een blauwe maan is - de tweede in een kalendermaand.

Na Halloween is de procedure dat de covenleider (priester of priesteres) in het geheim alle coven records naar het hoofdkantoor in Europa stuurt.

 

Het is belangrijk om te beseffen dat de interne structurering van een Illuminati-altersysteem zal overeenkomen met de externe structuren van de Illuminati. Dit hoeft geen exacte één-op-één correspondentie te zijn. Het is belangrijk om de rangorde van de Illuminati te begrijpen, die trouwens geheim was gebleven tot Fritz Springmeier's recente Newsletter From A Christian Ministry in januari '93.

 

Symboliek is overal.

 

Disney's album "Black Acid Devil" zou op 30 oktober 1996 in de muziekwinkels verschijnen tijdens Halloween. Volgens Disney heeft deze muziek geen satanische referenties, maar wel een “donkere, gotische en seksuele” ondertoon. Glenn Danzig ontkent dat hij een satanist is.

 

Het zal dit jaar interessant zijn om de symboliek op Halloween te bekijken.

 

Dit bericht is al uitgegaan...

De zuster van het licht zullen in het zuiden samenkomen
De zuster van het licht zullen in het zuiden samenkomen

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

 

 

Een quote van Cathy O'Brian: die als kind slaaf naar seks feesten van de elites werd gebracht. Als 10 jarig meisje werd ze naar het casino: Taj Mahal gehaald. Dit casino is in handen van Donald Trump. Op de vraag of Trump bij de illuminati hoort antwoord ze resoluut NEE. Zij werd als klein meisje gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van Donald Trump. Dit was geen van de elite die pleziert moest worden. Ze waren zelfs bang voor hem omdat hij geen van hen was. 

 

 

 

 

 

Zoek jij goede hulp bij het afvallen? Wel eens aan KETO gedacht? 

 

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

 

Meer informatie: Klik hier